Hoteller Madrid

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Madrid

Madrid, Spanien
21. sep. — 22. sep.2
Madrid, Spanien
tir. 21.9
ons. 22.9
Der er rejserestriktioner til Madrid.Læs mere
Hold dig orienteret, og modtag e-mailopdateringer om lempelse af rejserestriktionerne for Madrid.
Hoteller Madrid

Værd at vide

Lavsæson

augustBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 30% fald i prisen.

Højsæson

aprilDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 35% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

686 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

737 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Madrid

Mest anbefalede hoteller i Madrid

Vis alle

Madrid hoteller i nærheden af Puerta del Sol

Vis alle

Hvad koster et hotel Madrid?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Madrid?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Madrid

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Madrid, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Madrid i august og februar.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Madrid, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for mandag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Madrid.
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Madrid i 4 dage.
 • Madrid er ikke kun Spaniens hovedstad, men samtidig en storby der indeholder en masse rig historie og kulturelle tilbud med dens mange spændende kvarterer, hvor der er hoteller og overnatningsmuligheder for hver en smag. Et af de foretrukne områder at bo i, når man besøger Madrid, er Chamberi. I dette kvarter kan du checke ind på hoteller som Slow Suites Luchana og Hotel Gran Versailles, der sikrer dig en kort gåtur til attraktioner som museerne Museo Sorolla og Lazaro Galdiano Museum, der ligger inden for 1 km gåafstand.
 • Byen indeholder mange attraktioner og spændende kvarterer, der er værd at gå på opdagelse i. Derfor kan det også anbefales at finde et sted at overnatte i centrum af Madrid, hvor man har mange muligheder for transport og derfor lettere kan komme rundt i byen. Kvarteret Puerta Del Sol er eksempelvis kendt som det centrale område og hjertet af Madrid og Spanien. Hvis du vælger hoteller som Mola Suites eller Aspasios Calle Mayor Apartments, skal du gå under 2 km for at komme til Madrids centrale station, Madrid Atocha Station, hvor der både går toge og busser. Her bor du samtidig tæt på den legendariske bronzestatue, El Oso y El Madrono, der forestiller en bjørn, der spiser af et træ. Figuren optræder i byens våbenskjold.
 • Madrid er en by uden kyster og hav, og derfor kan det være et godt tip at booke et sted at bo med en pool, hvis du besøger byen om sommeren. Mange steder tilbyder denne mulighed, og du kan blandt andet finde pools på Catalonia Gran Vía, Novotel Madrid Campo de Las Naciones og Eurostars Suites Mirasierra.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Madrid

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Madrid.

 • Hoteller i umiddelbar nærhed af Madrid City Centre og i Salamanca er normalt meget populære blandt KAYAKs brugere.

 • Madrid City Centre er en af de mest populære seværdigheder i Madrid, så mange rejsende vil gerne bo i nærheden. Hotel Nuevo Madrid, Hotel Liabeny og Woohoo Hostal Madrid anbefales som hoteller på KAYAK og ligger inden for gåafstand.

 • Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Madrid ligger på 1.226 kr., men vores brugere har fundet værelser for helt ned til 97 kr. i de seneste 3 dage.

 • Du finder et meget bredt udvalg i Madrid af hoteller og vandrehjem, som gør, at du har mulighed for at finde overnatning til lave priser. Et godt råd er at vælge blandt de mange vandrehjem, som byen byder på. Her overnatter du på en sovesal, og dermed betaler du mindre end for at overnatte på hoteller. På Hostal El Parque og Hostel Almansa kan du både overnatte billigt og møde andre mennesker, når du rejser på budget.

 • For at finde de billigste områder i Madrid, skal man bevæge sig lidt ud fra centrum. Som besøgende med bil kan du eksempelvis vælge et lavprishotel i området omkring Villa de Vallecas såsom Hotel Mediterranea, der samtidig tilbyder parkering. Et andet område, der er favorabelt at overnatte, når du leder efter billige områder, er Barajas. I dette område ligger der mange hoteller og vandrehjem, hvor du kan finde overnatning til få penge såsom Hostal Los Coronales, der ligger tæt på lufthavnen.

 • Madrid er en meget populær feriedestination, og byen er især velbesøgt om sommeren. Priserne kan stige i løbet af foråret og være høje frem til begyndelsen af efteråret. Derfor anbefales det at lede efter hoteller i slutningen af efteråret samt vinterperioden, hvis du vil finde billige hoteller.

 • Madrid er en by, der tilbyder en lang række muligheder for transport. Hvis du besøger byen udenfor sommerperioden, kan det anbefales at gå på opdagelse i diverse kvarterer til fods, når du befinder sig centralt i byen, da det ikke er for varmt endnu. Vælg at bo på AC Hotel Recoletos eller Hospes Puerta de Alcalá, der ligger i bydelen Salamanca og har central beliggenhed i forhold til gåture rundt i Madrid. I de varmere perioder vil det være at foretrække at tage metroen, der har 11 linjer. Metrokort kan købes i billetkiosker, billetautomater og på metro- og togstationen.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Madrid. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Madrid

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Madrid?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Madrid ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Dette taler hotelgæster i Madrid om

Vis alle

Dette taler hotelgæster i Madrid om

Hoteller om emnet

Vis alle

Populære temaer