Hoteller i Rom

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Rom. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Rom
24. juni — 25. juni2
Rom
fre. 24.6
lør. 25.6

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

februar

Gennemsnitlig pris (hverdag)

837 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

682 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 55% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 83% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Rom

Top rated hotels i Rom

Vis alle

Hvad koster et hotel i Rom?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Rom?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Rom

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Rom, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Rom i januar og marts.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Rom, hvis du overnatter en fredag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 10 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Rom.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Rom på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 296 kr., mens det dyreste kostede 1.607 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Rom i 4 dage.
 • Rom er nok en af de kendteste byer i Europa, og det er med god grund. Så meget historie samlet på et sted. Heldigvis er der masser af hoteller i byen, som giver dig adgang til alle de mange oplevelser, som byen har at byde på.
 • Hvis du skal have en luksuriøs følelse både på hotellet og i kvarteret, så skal du bo på Via Veneto eller Villa Borghese. Her er stjernerne i top, og hoteller som Aleph Rome Hotel, Curio Collection by Hilton, Baglioni Hotel Regina og Grand Hotel Via Veneto vil give dig den ypperste følelse af luksus.
 • Den mere traditionelle side af Rom får du i Monti og på Monte Celio. Her får du nærmest følelsen af at gå et par hundrede år tilbage i tiden. Hoteller som Hotel Capo d'Africa eller Hotel Celio vil give dig den charmende oplevelse.
 • Den romerske atmosfære finder man dog bedst i det historiske centrum på Campo dé Fiori og i Ghettoen. Her kan du mærke byens puls gennem væggene og lytte til dagens gang inde fra hotellet. Boutique Hotel Campo dé Fiori, Hotel Lunetta og Hotel Smeraldo er oplagte muligheder for en ægte romer-oplevelse.
 • Nogle gange skal ferien bare være simpel, og der skal være plads til børnene som det vigtigste. Det kan især gælde hotellet. Rom har masser af børnevenlige overnatningsmuligheder, som passer til alle familier. Tjek ind på Hotel Duca D'alba, Traiano Hotel eller Hotel Sole Al Pantheon for den gode oplevelse for både voksne og børn.
 • Fiumicino Lufthavn ligger et stykke ude fra Rom. Det er let at komme til med tog eller bus, men det kan være en fordel at placere sin overnatning ved lufthavnen, hvis man skal være sikker på at nå sit fly. Hoteller som Comfort Hotel Roma Airport Fiumicino og Hotel Golden Tulip Isola Sacra Rome Airport ligger lige ved lufthavnen og transport til centrum.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Rom

Hvor skal man overnatte i Rom?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Rom ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.