Hoteller Wien

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Wien

Wien, Østrig
18. sep. — 19. sep.2
Wien, Østrig
lør. 18.9
søn. 19.9
Der er rejserestriktioner til Wien.Læs mere
Hold dig orienteret, og modtag e-mailopdateringer om lempelse af rejserestriktionerne for Wien.
Hoteller Wien

Værd at vide

Lavsæson

februarBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 31% fald i prisen.

Højsæson

majDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 46% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

771 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

856 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Wien

Mest anbefalede hoteller i Wien

Vis alle

Wien hoteller i nærheden af Wien Westbahnhof

Vis alle

Hvad koster et hotel Wien?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Wien?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Wien

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Wien, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Wien i februar og marts.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Wien, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Wien.
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Wien i 4 dage.
 • Der er garanti for en kulturel oplevelsesferie i Wien, som er kendt for sine historiske skatte i form af Staatsoper, Schönbrunn og den gamle bydel, der er på UNESCO’s bevaringsliste. Derfor er det også oplagt med en storbyferie, hvor overnatninger i Innere Stadt er et klassisk valg. Lige der i centrum findes der masser af hoteller med en romantisk atmosfære, der passer perfekt til byens arkitektoniske stilarter fra middelalderlige strømninger til barok og jugendstil. Flere af de romantisk indrettede hoteller er udstyret med tagterrasse, hvorfra du kan nyde udsigten ind over byen med de mange kirketårne. Tag et lokalt produceret glas vin med op på øverste etage på hoteller som Do & Co Hotel Vienna, Grand Hotel Wien eller The Ritz-Carlton Vienna, der alle også har egen restaurant.
 • Donaufloden snor sig tværs gennem Wien, hvor det meste byliv foregår på den vestlige side. Der ligger dog hoteller på begge sider af floden, så du kan selv vælge, hvor du vil nyde udsigten fra. Overnatningssteder som Myplace - Premium Apartments Riverside, Aparthotel Adagio Vienna City og Kunsthaus Apartments ligger alle ved vandet, så du kan følge med i livet i det maritime område. Alle stederne - samt mange andre langs Donau - er desuden børnevenlige med god plads til hele familien.
 • Wien tiltrækker mange forretningsrejsende, som ofte ønsker at overnatte tæt på byens lufthavn. Det kan foregå på hoteller som NH Vienna Airport Conference Center eller Moxy Vienna Airport. Du kan også vælge hoteller som Fleming’s Conference Hotel Wien, Ruby Lissi Hotel Vienna eller Mar Suite Apartments – Center, der alle byder på gratis lufthavnsservice.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Wien

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Wien.

 • Selvom gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Wien ligger på 1.037 kr., er 74 kr. den laveste pris, som KAYAK-brugere har fundet i de seneste 3 dage.

 • Der er mange boligtyper at vælge imellem i Wien, som er en storby med hoteller i forskellige prisklasser. De mindre luksuriøse af dem er oftest billige, hvilket vil sige lejlighedshoteller og vandrehjem. Det er steder som eksempelvis A&T Holiday Hostel Wien, Pension Vienna Happymit ogCH-Vienna City Rooms. Der får du et godt gennemsnitligt værelse at sove i, for generelt er hotelstandarden høj i Wien - ligesom i de skandinaviske lande.

 • I enhver storby kan du finde billige værelser spredt omkring i centrum. Det gælder også i Wien, men når du skal have mange muligheder i ét og samme område, så ligger der en klynge af billige muligheder i områder som Hundsturm og Josefstadt. Central beliggenhed koster som bekendt, men heldigvis er det nemt at komme fra de billige hotelområder ind til byen, hvad enten det er fra henholdsvis U-Bahn Margaretengürtel eller Josefstädter Straße.

 • En storbyferie i Wien indebærer sightseeing omkring de smukke bygningsværker. Det foregår bedst i godt vejr, hvilket for Wiens vedkommende er om sommeren, der også er højsæson. Dermed skal du se mod de kolde vintermåneder, hvor det kan være charmerende og hyggeligt med sne i gaderne, men til gengæld med frostgrader og blæst som oftest betyder billige hotelpriser. Mange turister drager nemlig til varmere byer om vinteren.

 • Det er nemmest at kombinere byens offentlige transport med ture til fods i centrum. 5 metrolinjer, 29 toglinjer og 127 busruter – der er nok at vælge imellem! I den forbindelse er det en billigere løsning at investere i et Vienna City Card til ca. 29 EUR (ca. 218 DKK) for en 3-dages billet. (Priser tjekket 15/04/2018).

 • I løbet af de sidste 3 timer har brugere fundet hoteller Wien til i nat for helt ned til 70 kr.. Brugerne har også fundet 3-stjernede hoteller fra 443 kr. og 4-stjernede hoteller fra 400 kr..

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Wien. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Wien

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Wien?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Wien ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.