Forretningsrejser.
Helt enkelt.

Hos KAYAK ville vi gerne have en bedre måde at planlægge og administrere vores egne forretningsrejser på, men vi stødte på værktøjer med begrænsede funktioner, forældede grænseflader, skjulte omkostninger og urimelige gebyrer. Vi ville bare have noget ligesom KAYAK – nemt og gratis – så vi udviklede det.

Det er nemt at komme i gang.

Spar tid

Vi søger blandt mere end 2500 rejseudbydere, så du ikke behøver at gøre det. Find fly og hoteller fra hele internettet for at planlægge den rejse, der passer dig bedst.

Spar penge

Få virksomhedspriser på de bedste fly og hoteller uden noget abonnement eller ekstra gebyrer. (Ja, det betyder “gratis”).

Spar dig ulejligheden

Saml alle dine bookinger på ét sted, og gør det nemt at indsende bekræftelser, holde styr på rejseudgifter og se, hvor og hvornår dit team er ude at rejse.

Hvad kan du med KAYAK Business?

Planlæg

Få den bedste rejse – inden for budgettet
Søg på hundredvis af rejsesites for at finde gode tilbud, og planlæg rejsen på din egen måde. Dine rejseregler (hvis de er oprettet) er en del af søgningen, så de er nemme at følge, og hvis du skal have godkendelse, er den kun ét klik væk.

Administrer

Saml alle dine bookinger på ét sted
Opret automatisk rejseplaner med dine flybilletter, boardingkort, hotelbookinger og restaurantreservationer. KAYAK-appen gemmer alt for dig og holder dig opdateret, så du kan fokusere på dit arbejde frem for på rejsen.

Rapportér

Hold øje med udgifterne
Du kan nemt organisere og indsende dine bekræftelser, holde styr på dine rejseudgifter og se, hvor dit team rejser hen. Og hvis du bruger Expensify, importerer KAYAK Business automatisk bekræftelser og opretter udgiftsrapporter for dine rejser.

Spar

Få adgang til virksomhedspriser og KAYAK-besparelser
Få glæde af alle besparelserne på KAYAK, verdens førende rejsesøgemaskine, og få endvidere adgang til virksomhedspriser på fly og hoteller. Alt sammen gratis.

Noget for alle

Forretningsrejsende

Flere muligheder

Vælg mellem tusindvis af udbydere på KAYAK for at finde fly og hotel.

Nem planlægning

Opret rejseplaner med det samme, og gem det hele på ét sted.

Prisvindende app

Vær et skridt foran med underretninger i realtid og alle dine bookinger ved hånden.

Rejseansvarlige

Regeloverholdelse

Hold rejsen inden for budgettet med intuitive regler i et værktøj, som dit team vil kunne lide at bruge.

Struktur

Gør godkendelsesprocessen enkel, og hold styr på dit teams rejser.

Kontrol

Skær ned på rejseomkostningerne ved at føje rejsereglerne til KAYAK-søgningen.

Hvorfor skulle jeg tilmelde mig KAYAK Business?

Udviklet af forretningsrejsende til forretningsrejsende.

Uanset hvor meget vi ledte, kunne vi ikke finde en effektiv måde at planlægge og administrere vores egne forretningsrejser på her hos KAYAK.

Andre platforme manglede valgmuligheder og forenkling, og det eneste, de havde rigeligt af, var gebyrer.

Vi syntes, at der burde være et bedre alternativ. Et som KAYAK – nemt og gratis – hvor man kunne planlægge, administrere og rapportere sine forretningsrejser på ét sted (og samtidig stadig få de bedste tilbud).

Vores platform gør op med forretningsrejser, sådan som du kender dem. Velkommen til KAYAK Business.

Det er nemt at komme i gang.

Og gratis. To ting, som alle elsker.

Ofte stillede spørgsmål

KAYAK Business er en række funktioner, der er bygget oven på det eksisterende KAYAK-website. Med en konto kan du gøre følgende:
  • se, hvilke resultater der overholder reglerne
  • sende resultater, der ikke overholder reglerne, til godkendelse hos din leder
  • godkende rejser på KAYAK.com, via e-mail eller via Slack, hvis du har godkendelsesrettigheder
  • få adgang til virksomhedspriser i fremtiden
I modsætning til de fleste andre platforme for forretningsrejser sælger eller behandler KAYAK Business ikke dine billetter og reservationer. Vi søger i stedet på masser af flyselskaber, rejsebureauer og hotelsites for at finde de bedste priser og ledige pladser, så du får fleksibilitet til at kunne booke på netop det website, du ønsker. Vi sikrer, at du finder de muligheder, som du har brug for, til din forretningsrejse.
Sørg for, at du logger ind med din arbejdsmail. KAYAK Business fungerer ikke med personlige e-mails som f.eks. @gmail.com eller @hotmail.com. Hvis du har spørgsmål til at få adgang, kan du kontakte os via hjælpeafsnittet på kayak.com.
Hvis du har booket din rejse på KAYAKs website med en af vores udbydere, så kan du gå til Bookinger og finde oplysninger om support døgnet rundt. Hvis du har booket din rejse uden for KAYAK, eller hvis du blev omdirigeret fra vores website til en udbyders hjemmeside for at fuldføre din booking, så skal du kontakte udbyderen direkte. Er du ikke sikker på, hvem udbyderen er? Tjek dit kreditkortudtog for at se, hvem der har opkrævet betaling på kortet.
Vi søger på hundredvis af rejsesites samtidig, og derfor kan vi nogle gange få unøjagtige oplysninger fra disse websites. Det kan være, fordi websitet ikke har opdateret deres tilgængelighed for os, har givet os den forkerte sti, eller fordi en anden rejsende har bestilt den sidste ledige plads.
KAYAK er en søgemaskine, ikke en sælger, og derfor har vi ikke tilbagebetalingsregler – de håndteres udelukkende af den udbyder, som har bestilt din rejse. Er du usikker på, hvilken virksomhed du skal have fat på? Se på dit kreditkortudtog, og/eller gå til Bookinger for at finde udbyderens oplysninger.