Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid.

Indtast by, lufthavn, adresse eller seværdighed
fre.. 18.10.
lør.. 19.10.
Sammenlign KAYAK med |

Medlemmer sparer op til 35%

Tilmeld dig nu for at få skræddersyede anbefalinger og Bonustilbud på op til 35%.

Find billige hoteller ud fra destination

Find et godt hoteltilbud i disse populære byer

Kan jeg virkelig spare op til 35% på hoteller tæt på mig, samt på billig indkvartering i fx bed & breakfasts eller feriehuse på andre populære destinationer, ved at benytte KAYAK? Ja da! KAYAK søger efter billige hoteller på hundredvis af hotelsammenligningssider for at hjælpe dig med at finde billige hoteller, ferieboliger, bed & breakfasts, moteller, kroer, feriehuse, ferie-udlejninger m.m. Uanset om du leder efter et last minute hotel eller et værelse på hotel eller kro på et senere tidspunkt, hjælper KAYAK dig med at finde de bedste tilbud til et vellykket ferieophold.

Hotelbesparelserne er baseret på prisforskelle på bestillingssider, hvor der er søgt på det samme hotel.

Brug hotelsøgemaskinen KAYAK, når du skal finde dit næste billige hotelophold. KAYAK søger på hundredvis af hotelsider og hjælper dig med at finde og bestille de perfekte hotelophold for dig. Find det sted, du drømmer om at overnatte, og reservér dit hotel i dag.

Ofte stillede spørgsmål
Hvordan finder KAYAK så lave hotelpriser?
KAYAK behandler og viser resultater fra mere end 2 millioner ejendomme og hundeder af tredjepartswebsteder, hvilket gør det muligt at finde en bred vifte af hotelpriser og muligheder, så brugerne kan spare op til 35% på hoteller. KAYAK viser også millioner af verificerede bedømmelser, så brugere kan se så mange tilgængelige muligheder som muligt.
Hvordan finder jeg de bedste hoteltilbud på KAYAK?
En simpel søgning på hoteller på https://www.kayak.dk/hotels søger efter priser på hundredvis af rejsesider på få sekunder. Vi samler hoteltilbud fra hele nettet og viser dem samlet til dig. På søgeresultatsiden kan du derefter anvende forskellige filtre, for at sammenligne dine muligheder for det samme hotel, og let vælge det bedste hoteltilbud, der kommer direkte fra rejsesiderne, uden ekstra gebyrer fra KAYAK.
Hvad er specielt ved hotelanmeldelserne på KAYAK?
Alle hotelanmeldelser på KAYAK er skrevet af bekræftede gæster, så du ved, at det, du læser, er legitimt (og ikke bots, der prøver at øge reservationerne).
Hvordan opretter jeg en Prisagent for at følge hotelpriser på KAYAK?
På KAYAK kan du oprette en, ved at logge ind og gå direkte til Prisagent under din konto eller benytte funktionen "Spor priser", som du finder øverst til venstre på flyresultatsiden. Hvis du søger efter hoteller, kan du oprette en Prisagent ved at klikke på "Opret Prisagent"-knappen øverst til højre på hotelresultatsiden. Hvis du bruger vores app, kan du finde Prisagent ved at bruge appens navigationsmenu og følge instruktionerne dér.

Glemt adgangskoden?

Indtast e-mailadresssen, der er tilknyttet din konto. Så sender vi dig en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Annuller