Ejer du eller er du manager for et hotel eller anden indkvarteringstype som du gerne vil have vist på KAYAKs resultatsider? Der er flere forskellige muligheder. Læs mere herunder.

Registrer dit hotel

Det er den letteste måde at få dit hotel vist på KAYAK og det tager kun et par minutter at registrere dit hotel.

Giv os så meget information så muligt for at hjælpe kunderne træffe deres valg herunder en beskrivelse af ejendommen, faciliteter, kontaktinformation, billeder og hjemmeside.

Du kan redigere oplysningerne om dit hotel til hver en tid.

At oprette og redigere listede hoteller er gratis.

Bemærk venligst at en registrering af et hotel ikke vil resultere i visning af priser og tilgængelighed i realtid i KAYAKs søgeresulteter.

Vis dit hotel med priser og tilgængelighed

Hvis du vil vide priser og tilgængelighed in realtid og tillade brugerne onlinebestilling, skal dit hotel være tilknyttet KAYAK via en teknologisk brugerflade. Der er mange virksomheder i den branche (ofte kaldet “booking engines”) som yder den nødvendige service for at forbinde dit hotel med hjemmesider og søgemaskiner som KAYAK.

KAYAK kan ikke anbefale en af disse serviceudbydere, men herunder kan du finde en kort liste af navne som kan hjælpe dig i din søgning:


Du kan også kontakte enhver OTA vi arbejder med, for at blive vist sammen med dem og dit hotel vil blive vist med KAYAKs søgeresultater.

Bemærk: Ønsker du at slette billeder fra en af vores samarbejdspartnere, eller har du problemer eller spørgsmål, så skriv til os.