Trips

Velkommen, hotelmanager.

Lad os få det her til at ske.
Kunne du tænke dig at få din forretning til at vokse med verdens førende rejsesøgemaskine?
Hvad enten du driver et hotel, en udlejningsbolig eller andre former for beboelse, kan KAYAK samarbejde med dig. Registrer din ejendom gratis, eller tilslut dig en af vores bookingmaskinepartnere for at få vist priser og tilgængelighed.
Sådan kommer du i gang
Opret dit hotel for at fremgå blandt vores søgeresultater
Du har to muligheder: Enten at oprette hotellet gratis (ingen priser eller tilgængelighed vises) eller at tilslutte dig KAYAK via en bookingmaskine for at aktivere visningen af priser og tilgængelighed.
Rediger dit hotel eller se ejendomme
Tilpas dit hotel ved at ændre kontaktoplysninger eller faciliteter, opdatere billeder eller fjerne dit hotel.
Analyser dine resultater
Se, hvordan dine ejendomme klarer sig for at få det meste ud af din oplevelse med KAYAK.
Ferieboliger
For at få vist information om og priser for din ejendom på KAYAK, skal den kunne bestilles via et online rejsebureau (såsom Travelocity eller Booking.com) eller en bookingmaskine (såsom WIHP eller Travelclick). Når din ejendom kan bestilles via en udbyder, der samarbejder med KAYAK, kan vi hente og vise priser for din ejendom.
Vis dit hotel med pris og tilgængelighed
Hvis du ønsker at få vist priser og tilgængelighed her og nu samt tillade brugere at bestille online, skal dit hotel tilsluttes KAYAK via en ydre interface. Disse kaldes bookingmaskiner og er blot nogle af de udbydere, der vil være i stand til at synkronisere dine data med KAYAK.
Nå, lad os få besat de senge.
Hvis du allerede fremgår på et andet online rejsebureau, som vi arbejder med, vil dine ejendomme vise sig under KAYAKs resultater.
Hvis du ønsker at slette billeder, der er stillet til rådighed af vores partnere, eller hvis du har nogen problemer eller forslag undervejs, giv os venligst besked.

Glemt adgangskoden?

Indtast e-mailadresssen, der er tilknyttet din konto. Så sender vi dig en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Annuller