Tips til billige flypriser

Syv tips til at finde de billigst mulige billetter

  1. Det betaler sig at planlægge frem i tiden. Jo tættere du er på din afrejsedage det mere betaler du. Hvorfor? Fordi nogle smarte medarbejdere på et flyselskab for længst har fundet ud af, at forretningsrejsende har en tendens til at planlægge møder i sidste øjeblik og har meget lille fleksibilitet. Så eftersom, at flyselskaberne tjener godt på de forretningsrejsende, kan velorganiserede ferierejsende drage fordel af dette. De billigste priser finder du på KAYAK, hvis du søger 21 dage eller tidligere før din rejse. Hvis dette ikke er muligt anbefaler vi 2-3 uger før afrejse. Er du her stadig? Hvad venter du på?

  2. Fleksible datoer Du kan få langt lavere priser, hvis du er fleksibel og kan rejse på forskellige dage. For en lav pris, er det derfor vigtigt, at du vælger ”fleksible datoer”, når du søger hos KAYAK. Du vil nok bemærke, at det at rejse midt på ugen, altså tirsdag og onsdag, vil være det billigste.

  3. Livet drejer sig om timing.. Nøglen til at få de laveste priser er at flyve, når andre ikke gør det. De billigste tider varierer fra rute til rute. På ferieruter er tidligt eller sent som regel billigst, hvorimod midt på dagen er billigst på forretningsruter. Vælg ”Når som helst” når du udfører din søgning og brug alle filtrene, så du finder den billigste billet.

  4. Undgå højsæsoner. Der begynder at tegne sig et gentagende mønster - rejs ikke når alle andre gør det. Tag til Disneyland eller Las Vegas efter efterårsferien og før jul. Ikke alene vil flybilletterne være billigere, men køerne vil også være kortere. Eller flyv juleaften når alle andre er hjemme (og fly personalet er ekstra søde)

  5. Tak for du valgte... Efter lavpris flyselskaber som JetBlue eller Easyjet simplifiserede deres prisstruktur for at kunne tilbyde billigere billetter, tog det ikke længe før alle andre fulgte efter. Det skal dog understreges, at det ikke er alle flyselskabernes prisstruktur, der fungerer på samme måde. Det er netop derfor, at vi søger igennem hundredevis af flyselskaber, så du kan få den bedste pris.

  6. Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Apropos billige flyselskaber, mange af de billige fly, der bliver udbudt, flyver til alternative lufthavne (altså lufthavne, der ofte ligger længere væk fra centrum af de rejsemål). Det de sparer i lufthavnsafgifter, kommer til at koste dig i sidste ende. Derfor vil KAYAK altid give dig resultater fra nærliggende lufthavne.

  7. Vigtigst af alt søg på KAYAK før du bestiller.