Knyt Trips til din kalender

Rejsefeed vs. rejsefil

Hvis du bruger et program, som understøtter kalenderfeeds (se listen herunder), bruger du næsten helt sikkert et feed. Et kalenderfeed opdateres automatisk, mens en kalenderfil (.ics) er statisk. Den skal derfor downloades igen, hvis du laver nogen ændringer eller føjer noget til din rejse.

Vælg dit program for at tilføje en rejsekalender...

Sådan føjer du et kalenderfeed til Google Kalender

1. Kopiér et af kalenderfeedlinkene nederst på siden med indstillinger for Trips.
  2. Gå til din Google Kalender i et andet browservindue eller en anden fane.
  3. Klik på pil ned til højre for Andre kalendere til venstre.
  4. Klik på Tilføj via webadresse i menuen.
  5. Sæt linket, du kopierede i trin 1a., ind i feltet.
  6. Klik på Tilføj kalender.
  7. Bemærk: Klik på den kalender, du lige har tilføjet, for at få den vist.

Sådan føjer du et kalenderfeed til MS Outlook 2007

1. Kopiér et af kalenderfeedlinkene nederst på siden med indstillinger for Trips.
  2. Start MS Outlook 2007.
  3. Klik på menuen Værktøjer, og vælg Kontoindstillinger.
  4. Klik på fanen Internetkalendere i dialogboksen Kontoindstillinger.
  5. Klik på Ny.
  6. Sæt linket, du kopierede i trin 1b., ind i feltet.
  7. Giv din kalender et navn under Indstillinger for abonnement.
  8. Din kalender vil blive vist til venstre under Andre kalendere.
  9. Bemærk: Sammenlæg din kalender ved at klikke på pilen på din nye rejsekalenderfane.

Sådan føjer du et kalenderfeed til Apple iCal

1. Kopiér et af kalenderfeedlinkene nederst på siden med indstillinger for Trips.
  2. Start Apple iCal.
  3. Vælg Abonner i manuen Kalender.
  4. Sæt linket, du kopierede i trin 1c., ind i feltet til kalenderens webadresse.
  5. Klik på Abonner.
  6. Foretag eventuelle ændringer i den næste dialogboks.
  7. Din kalender vil blive vist i venstre side under Abonnementer.

Sådan føjer du et kalenderfeed til Apple iPhone

1. Kopiér et af kalenderfeedlinkene nederst på siden med indstillinger for Trips.
  2. Sæt linket, du kopierede i trin 1d., ind i en e-mail.
  3. Send e-mailen til din iPhone.
  4. Åbn e-mailen på din iPhone.
  5. Klik på linket i e-mailen på din iPhone.
  6. Klik på Abonner i den dialog, der vises.
  7. Klik på Se begivenheder for at gå til dit rejsekalenderfeed, eller klik på Færdig.

Sådan eksporterer og importerer du en .ICS-fil til MS Outlook 2003

1. Klik på linket Føj til kalender øverst til højre på siden med rejseoplysninger.
  2. Klik på linket Eksportér til .ICS-format.
  3. Vælg at gemme filen i stedet for at åbne den, når du bliver spurgt.
  4. Bemærk: Hvis du åbner eller dobbeltklikker på .ics-filen, kommer du enten til at oprette en ny kalender eller blot til at føje det første punkt på din rejse til din kalender (afhængigt af din version af Outlook). Du får de bedste resultater ved at importere .ics-filen. Læs nedenfor.

5. Start MS Outlook.
  6. Vælg Importér og eksportér i menuen Filer.
  7. Vælg muligheden for at importere en iCalendar-fil i det felt, der vises.
  8. Find filen, du gemte i trin 3e., og vælg den.
  9. Vælg knappen Importér for at føje dataene til din eksisterende kalender.

Kompatibel med iCal-webadresse

Se Apple iCal eller MS Outlook 2007 ovenfor.

Kompatibel med .ics-fil

Se MS Outlook 2003 ovenfor.

Populære internationale flyruter.

Billige fly, hoteller, lejebiler og rejsetilbud:

KAYAK søger på hundredvis af andre rejsesider på samme tid for at finde de bedste priser på flybilletter, billige hoteller, pakkerejser og billeje.

Var det ikke, hvad du søgte? Find tusinder af andre hoteller, fly, lejebiler og tilbud på pakkerejser med KAYAK.