Prisudvikling og tips

Prisudvikling & tips forklaring

Når der skal træffes en beslutning om at købe med det samme eller vente for at se, om prisen vil falde, er vores umiddelbare anbefaling, hvis du ser en god pris på en rejse, at du bestiller den med det samme. Vores pris trendprognoser giver yderligere hjælp og derudover foreslår vi, at du benytter vores generelle retningslinjer, når du bestiller.

Hvordan genererer vi prisprognoser?

Rejsende udfører mere end en milliard anmodninger om rejseinformation på KAYAKs hjemmesider og mobile apps hvert år. Vi analyserer disse forespørgsler for at forudsige, om prisen til en given destination og datoer er tilbøjelige til at gå op eller ned i løbet af de næste syv dage.

Vores forskere udvikler flypris trendprognoserne med algoritmer og matematiske modeller. Da forudsigelser baseret på tidligere historie aldrig kan være perfekte, kan vi ikke garantere, at de vil være korrekte, hvilket er grunden til vi fortæller dig om den statistiske analyse.

Vi overvåger og måler dagligt nøjagtigheden af vores forudsigelser ved at holde styr på en række fly gennem syv dage fra din søgning (eller mellem din søgning og afrejsedato, hvis dette er kortest), og hvilke forudsigelser vi oprindeligt udstedte, og derefter kontrollere vi, om de viste sig at være rigtige eller forkerte.