Hoteller i Kolding

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Kolding. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

søn. 29.1
tor. 2.2
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

oktober

Højsæson

april

Gennemsnitlig pris (hverdag)

772 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

758 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 22% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 23% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Kolding

De mest anbefalede hoteller i Kolding

Vis alle

Hvad koster et hotel i Kolding?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Kolding?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Kolding

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Kolding, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Kolding i oktober og juli.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Kolding, hvis du overnatter en torsdag. Det modsatte gælder for søndag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mere end 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Kolding.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Kolding på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 514 kr., mens det dyreste kostede 1.559 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Kolding i 0 dage.
  • Kolding ligger centralt i Danmark og er landets syvende største by. Den har stor betydning i trekants-området, og historisk har Kolding fungeret som toldgrænse mellem det danske kongerige og hertugdømmerne mod syd. Byen ligger helt ud til fjorden, som er trækplaster for velvære og frisk luft. Inden for hotelverdenen er Hotel Koldingfjord landskendt på alle måder. Det er byens mest eksklusive hotel, hvor du for alvor kan få ladet batterierne op med swimmingpool, spa og fitnesscenter. Den smukke renæssancebygning i kombination med udsigt over fjorden indbyder også til måltider fra restauranten eller morgenmad i vandkanten.
  • Hotel Koldingfjord er byens signaturhotel, men der er også mange andre muligheder i en by med flere end 60.000 indbyggere. Forretningsrejsende vil helt sikkert nyde godt af kontorfaciliteterne på Hotel Scandic ved motorvej E45. I centrum findes der hoteller som Milling Hotel Saxildhus og First Hotel Kolding, som begge er tæt på både banegård og fjord.
  • Da Kolding er en driftig handelsby, byder byen naturligvis på indkøbsgader med mange butikker og restauranter. Samtidig ligger den smukke slotsø lige i centrum. I den forbindelse ligger den store attraktion Koldinghus, som ligger i kort gåafstand til eksempelvis Kolding Hotel Apartments. Det er et oplagt sted at booke en overnatning med børn, da det kun ligger 500 meter fra Legeparken samt 50 meter fra Slotssøbadet.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Kolding

Hvor skal man overnatte i Kolding?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Kolding ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.