Hoteller Kolding

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Kolding

Kolding, Danmark
17. sep. — 18. sep.2
Kolding, Danmark
fre. 17.9
lør. 18.9
Hoteller Kolding

Værd at vide

Lavsæson

februarBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 62% fald i prisen.

Højsæson

augustDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 26% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

953 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

456 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Kolding

Mest anbefalede hoteller i Kolding

Vis alle

Hvad koster et hotel Kolding?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

3 stjerner

Hvornår skal man booke et hotel i Kolding?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Kolding

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Kolding, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Kolding i februar og juli.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Kolding, hvis du overnatter en onsdag. Det modsatte gælder for mandag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mere end 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Kolding.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Kolding på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 534 kr., mens det dyreste kostede 736 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Kolding i 2 dage.
 • Kolding ligger centralt i Danmark og er landets syvende største by. Den har stor betydning i trekants-området, og historisk har Kolding fungeret som toldgrænse mellem det danske kongerige og hertugdømmerne mod syd. Byen ligger helt ud til fjorden, som er trækplaster for velvære og frisk luft. Inden for hotelverdenen er Hotel Koldingfjord landskendt på alle måder. Det er byens mest eksklusive hotel, hvor du for alvor kan få ladet batterierne op med swimmingpool, spa og fitnesscenter. Den smukke renæssancebygning i kombination med udsigt over fjorden indbyder også til måltider fra restauranten eller morgenmad i vandkanten.
 • Hotel Koldingfjord er byens signaturhotel, men der er også mange andre muligheder i en by med flere end 60.000 indbyggere. Forretningsrejsende vil helt sikkert nyde godt af kontorfaciliteterne på Hotel Scandic ved motorvej E45. I centrum findes der hoteller som Milling Hotel Saxildhus og First Hotel Kolding, som begge er tæt på både banegård og fjord.
 • Da Kolding er en driftig handelsby, byder byen naturligvis på indkøbsgader med mange butikker og restauranter. Samtidig ligger den smukke slotsø lige i centrum. I den forbindelse ligger den store attraktion Koldinghus, som ligger i kort gåafstand til eksempelvis Kolding Hotel Apartments. Det er et oplagt sted at booke en overnatning med børn, da det kun ligger 500 meter fra Legeparken samt 50 meter fra Slotssøbadet.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Kolding

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Kolding.

 • I løbet af de sidste 3 dage er der fundet dobbeltværelser i Kolding på KAYAK for helt ned til 350 kr.. I gennemsnit ligger prisen for et dobbeltværelse på 828 kr..

 • I Kolding finder du hoteller for ethvert budget. Du skal skære ned på faciliteter som udsigt til fjorden, pool, fitnesscenter og spa, når du vil bo billigt i byen. Det er især bed and breakfast, der holder priserne nede, hvor du på steder som Sysselbjerg bed and breakfast og Mit bed and breakfast vil opleve en lokal atmosfære. Disse steder byder på rolige omgivelser, og du kan nyde dit ophold i mere private rammer.

 • Du skal ikke regne med at bo lige ved Slotsøen eller ud til fjorden til billige penge, for udsigt koster som bekendt. I syd mellem Vonsild og Kolding Centrum finder du Koldinghallerne Sportel, og i nordvest ligger Danhostel Kolding. Et af de mere centrale områder med billige overnatninger ligger omkring Legeparken i form af Zleep Hotel Kolding. Villa Gertrud ved Kolding Å er også et overkommeligt sted, som tilmed er børnevenligt.

 • De billigste overnatninger i Kolding får du generelt om vinteren, hvor der er is på Slotsøen og en kold brise strømmer fra fjorden. Som dansk turist er man vant til at tænke på påklædningen, så nyd en romantisk weekend med hue og handsker på. Det tidlige forår samt det sene efterår er ligeledes gode tidspunkter at rejse på, når der skal spares på hoteludgifterne, for selvom der er gang i kulturlivet og indendørsaktiviteterne, så er byen endnu ikke helt vågnet op.

 • Selve Kolding bymidte opleves nemmest til fods. Skal der mere fart over feltet så vælg et hotel med cykeludlejning, som eksempelvis Kolding Hotel Apartments eller Scandic Kolding. Byen byder desuden på mere end 2200 gratis P-pladser, og hoteller som Juhl’s bed and breakfast, Lindegaard Apartment, Koldinghus og flere andre tilbyder gratis parkering.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Kolding. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Kolding

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Kolding?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Kolding ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.