Hoteller i Budapest

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Budapest. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Budapest
25. juni — 26. juni2
Budapest
lør. 25.6
søn. 26.6

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

april

Gennemsnitlig pris (hverdag)

560 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

612 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 58% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 82% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Budapest

Top rated hotels i Budapest

Vis alle

Hvad koster et hotel i Budapest?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Budapest?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Budapest

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Budapest, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Budapest i januar og juni.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Budapest, hvis du overnatter en søndag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 3 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Budapest.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Budapest på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 154 kr., mens det dyreste kostede 976 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Budapest i 4 dage.
 • Budapest er en af Europas gamle byer fuld af historie – og masser af hoteller. Byen er opdelt i områder, som kaldes distrikter, og de giver hver deres charme og oplevelse til overnatningen.
 • Prøv en overnatning i det mondæne Castle Hill med den flotte udsigt udover byen. Bo på Hotel Clark Budapest eller Hilton Budapest for den fulde oplevelse med den gamle bydel med det royale palads og parlamentet.
 • Lige for foden af Castle Hill ligger hjertet af Budapest, nemlig området District V, som også kaldes for Downtown. Her ligger mange historiske monumenter som for eksempel basilikaen Szent István Bazilika. Hotellerne Four Seasons Gresham Palace og Anabelle Bed and Breakfast Budapest giver et godt udgangspunkt for at besøge Budapests hjerte.
 • Det er også en god by at tage familien og børnene med til. Der er underholdning til alle, og det er let at finde et hotel, hvor familien kan bo sammen. Se for eksempel på Novotel Budapest Centrum, som er et godt eksempel på, at hotellerne kan løse jeres ophold på fornemste vis.
 • Men det er også en by, hvor romantik og luksus er i højsædet. De mange 5-stjernede hoteller med spa og gode restauranter giver rejsende mulighed for at slænge benene op, blive forkælede og nyde hinanden. Stjernerne er fortjent på disse lækre hoteller, og vi kan blandt andet nævne Sofitel Budapest Chain Bridge, Budapest Marriott Hotel og Kempinski Hotel Corvinus Budapest som gode eksempler på steder, hvor du ikke har lyst til at tage fra.
 • Lufthavnen ligger tæt på centrum, og med den direkte buslinje 100E er det en smal sag at komme ind til byen. Men har du alligevel brug for at bo tæt på lufthavnen, er der også rig mulighed for det. Ibis Styles Budapest Airport og Airport Hotel Budapest ligger begge direkte op af lufthavnen og tæt på transport til og fra byen.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Budapest

Hvor skal man overnatte i Budapest?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Budapest ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.