Hoteller i København

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i København. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

lør. 3.12
ons. 7.12
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

september

Højsæson

april

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.171 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.337 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 39% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 13% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i København

De mest anbefalede hoteller i København

Vis alle

Hoteller i København i nærheden af Momondo Headquarters

Vis alle

Hvad koster et hotel i København?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i København?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i København

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i København, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i København i september og januar.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i København, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for fredag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i København.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i København på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 187 kr., mens det dyreste kostede 2.647 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i København i 2 dage.
 • København er byen, hvor alle muligheder gør sig gældende. Oplev historien ved at overnatte på hoteller som Nobis Hotel Copenhagen eller First Hotel Mayfair, som viser Københavns historie på smukkeste vis. Men er du kommet til byen efter at have hørt om moderne arkitektur, så vil hoteller som Scandic Front og The Square virkelig kunne vise, hvad byen har at byde på.
 • Det er nemt at have børnene med på en tur til København. Der er mange muligheder for underholdning til dem, og langt de fleste hoteller tilbyder store værelser, som giver plads til børnefamilien. Prøv Cabinn City eller Imperial Hotel, som ligger i gå-afstand til centrum.
 • Det Københavnske centrum er ikke det største i verden, men der er rig mulighed for at finde overnatningsmuligheder her. Vi kan fremhæve hoteller som Hotel Sp34, First Hotel Kong Frederik og Copenhagen Plaza.
 • Forskellige overnatningssteder kan vise København fra forskellige sider. Tag til det mondæne Østerbro på Adina Apartment Hotel Copenhagen, det trendy Vesterbro på Savoy Hotel eller Christianshavn på Esben Juhls Guest Room.
 • Overvej også, om du vil bo på vandrehjem eller hostel. De er ofte billigere, og de færre stjerner kan mærkes på prisen – men den danske kvalitet er ikke til at tage fejl af. Vi kan nævne Danhostel Copenhagen Bellahøj og Hostel Belægningen som oplagte muligheder.
 • Morgenmad i København er en oplevelse i sig selv, og du får let adgang til en ordentlig en af slagsen, hvis du bestiller hotel med morgenmad. Langt de fleste hoteller har mulighed for tilkøb af morgenmad, og det er en nem løsning, hvis morgenen skal være ukompliceret. Af eksempler kan vi nævne Clarion Hotel Copenhagen Airport og First Hotel Twentyseven.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i København

Hvor skal man overnatte i København?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i København ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.