Hoteller i Barcelona

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Barcelona. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Barcelona
24. juni — 25. juni2
Barcelona
fre. 24.6
lør. 25.6

Værd at vide

Lavsæson

november

Højsæson

juni

Gennemsnitlig pris (hverdag)

964 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.071 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 54% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 8% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Barcelona

Top rated hotels i Barcelona

Vis alle

Hvad koster et hotel i Barcelona?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Barcelona?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Barcelona

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Barcelona, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Barcelona i november og december.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Barcelona, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for fredag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Barcelona.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Barcelona på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 327 kr., mens det dyreste kostede 2.468 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Barcelona i 3 dage.
  • Barcelona er en af Europas mest populære turistbyer med hotelmuligheder for alle typer af besøgende. Nogle distrikter er mere populære end andre. Eixample hører til blandt favoritområdet. Der kan du bo på hoteller som eksempelvis Ayre Hotel Rosellon eller Friendly Rentals Gaudi Dream, hvor der er garanti for udsigt til katedralen La Sagrada Familia, som er et af arkitekten Antoni Gaudis største værker. Bygningen er stadigvæk under opførelse.
  • Spaniens anden største by er mere end La Sagrada Familia. Centrale hoteller finder du ved La Rambla, hvor det bugner med indkøbsoplevelser. Exe Ramblas Boqueria er et meget centralt hotel, hvor du i løbet af 2 minutter står ved byens mest kendte marked Mercat de la Boqueria. Et andet attraktivt område lige i nærheden er Barri Gotic, der byder på et godt natteliv.
  • Om sommeren kan det blive stegende hedt i Barcelona. Det er dog intet problem, for så booker du blot et hotel ud til Middelhavet. Hele marinaen og strandområdet ved La Barceloneta samt længere nordpå ved Sant Marti garanterer en frisk brise samt nærhed til vandet. Hotel 54 Barceloneta, Hotel Front Maritim og NH Barcelona del Mar er populære hoteller med udsigt til havet.
  • Der behøver ikke kun at stå sightseeing på programmet, når du holder ferie i Barcelona. Mange af byens hoteller byder på masser af underholdning. Hotellerne omkring stationen Passeig de Gracia er som bygget til et romantisk ophold med både spa og swimmingpool. Alexandra Barcelona Hotel og Claris Hotel & Spa Gl er blot to ud af mange muligheder.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Barcelona

Hvor skal man overnatte i Barcelona?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Barcelona ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.