Hoteller Vejle

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Vejle

Vejle, Danmark
22. sep. — 23. sep.2
Vejle, Danmark
ons. 22.9
tor. 23.9
Hoteller Vejle

Værd at vide

Lavsæson

juniBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 49% fald i prisen.

Højsæson

novemberDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 64% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

705 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

782 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Vejle

Mest anbefalede hoteller i Vejle

Vis alle

Hvad koster et hotel Vejle?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

3 stjerner

Hvornår skal man booke et hotel i Vejle?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Vejle

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Vejle, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Vejle i juni og september.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Vejle, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for tirsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Vejle på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 325 kr., mens det dyreste kostede 729 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Vejle i 2 dage.
 • Vejle i trekants-området er en livlig handelsby med kulturelle arrangementer og butikker. Derfor er der mange gode grunde til at booke en overnatning eller flere i byen. Hoteller er der nok af, og de mange trendy og urbane by-hoteller i centrum er et populært valg. Best Western Torvehallerne er centralt placeret imellem hovedindkøbsgaden Søndergade og Dæmningen. Hotellet byder på moderne værelser i lyse omgivelser, og der er restaurant, bar og roomservice.
 • Denne østjyske by mellem Horsens og Kolding er ikke blot velsignet med et rigt byliv og moderne designhoteller. Fjorden og naturen er helt tæt på, så der er også muligheder for rejsende, der har brug for selvforkælelse og wellness. De herskabelige hoteller langs fjorden byder på spa-faciliteter samt pool og fitnesscenter. Det gælder både for Comwell Kellers Park og Munkebjerg Hotel, der desuden er Danmarks bedste kasinohotel.
 • Vejle byder også på hoteller i mindre skala, hvor hygge og en mere privat atmosfære er i højsædet. Denne form for lokal islæt finder du på byens vandrehjem og bed and breakfast, der er børnevenlige og byder på en familiær stemning. Vælg eksempelvis mellem steder som B&B Det Gamle Savværk, Hvidpilen Apartments og Den Gamle Brugs, der alle tilmed byder på gratis parkering.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Vejle

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Vejle.

 • Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Vejle ligger på 664 kr., men vores brugere har fundet værelser for helt ned til 664 kr. i de seneste 3 dage.

 • Hotellerne i Vejle dækker en bred palet af behov, hvor der også er tænkt på budgetrejsende. Det er den type rejsende, som ikke behøver pool, spa og luksuriøse omgivelser med udsigt og royale gemakker. Alle folk kan dog være interesseret i billige hoteller, og dem finder du ved at booke en overnatning på byens bed and breakfast eller vandrehjem. Det er ganske fine steder, hvor du får et pænt standardværelse som base for dit ophold i byen. Navne som Thommysminde, Lindebo Guest House og Danhostel Vejle er eksempler på billige overnatningssteder.

 • Prismæssigt ligger de forskellige hoteller i Vejle ret blandet i byen og nærområderne. Du kan finde gunstige steder i centrum, som eksempelvis Vejle Parkhotel. Derudover er det fordelagtigt at tage til sydbyen og syd for Vejle Å, hvor Hotel Cabinn Vejle og Siesta Vejle byder på billige overnatninger. Samtidig er du stadig tæt på indre by, der blot ligger i gåafstand fra disse hoteller.

 • Der sker mange spændende ting i Vejle hele året i form af koncerter og kulturoplevelser både indendørs og udendørs. Det ændrer dog ikke ved, at vintermånederne er kolde og lidt mere stille, hvilket betyder færre turister og dermed ofte billige overnatninger. Det kan være fordelagtigt at undgå de forskellige skoleferier, hvor mange børnefamilier tager et afbræk i form af et hotelophold i byen.

 • Vejle midtby omkring Søndergade, Nørregade og Vestergade opleves nemmest til fods. Derudover er der mange cykelstier så vælg et hotel med cykeludlejning, hvis du vil opleve byen fra en tohjulet. Casa Mundo bed and breakfast, Elisesminde og Vejle Center Hotel er eksempler på steder, der udlejer cykler. Skal du overnatte på et af spahotellerne ved fjord og skov, så tag bilen med.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Vejle. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Vejle

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Vejle?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Vejle ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Overnatningssteder i Vejle