Hoteller Ringkøbing

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Ringkøbing

Ringkøbing, Danmark
23. sep. — 24. sep.2
Ringkøbing, Danmark
tor. 23.9
fre. 24.9
Hoteller Ringkøbing

Værd at vide

Lavsæson

augustBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 40% fald i prisen.

Højsæson

novemberDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 43% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

426 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

935 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Ringkøbing

Mest anbefalede hoteller i Ringkøbing

Vis alle
Hotel Ringkjøbing - Ringkøbing - Restaurant
Hotel Ringkjøbing
7.5 God
144 kr.+
144 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Hotel Fjordgarden - Ringkøbing - Soveværelse
Hotel Fjordgarden
7.6 God
246 kr.+
246 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Danhostel Ringkøbing - Ringkøbing
Danhostel Ringkøbing - Ringkøbing
Danhostel Ringkøbing
8.5 Fantastisk
95 kr.+
95 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Hotel Town Living - Ringkøbing - Soveværelse
Hotel Town Living - Ringkøbing - Soveværelse
Hotel Town Living
8.2 Fantastisk
134 kr.+
134 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Holmsland Bed & Breakfast - Ringkøbing
Holmsland Bed & Breakfast - Ringkøbing
Holmsland Bed & Breakfast
9.1 Fantastisk
79 kr.+
79 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Adventure Park Apartments - Ringkøbing - Udsigt
Adventure Park Apartments - Ringkøbing - Udsigt
Adventure Park Apartments
8.2 Fantastisk
80 kr.+
80 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Engbo - Ringkøbing
Engbo - Ringkøbing
Engbo
9.7 Fantastisk
119 kr.+
119 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Lilleledgaard Apartment - Ringkøbing
Lilleledgaard Apartment - Ringkøbing
Lilleledgaard Apartment
8.6 Fantastisk
71 kr.+
71 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Ringkøbing Apartment - Ringkøbing
Ringkøbing Apartment - Ringkøbing
Ringkøbing Apartment
8.6 Fantastisk
111 kr.+
111 kr.+
Parking
Gratis wi-fi

Hvornår skal man booke et hotel i Ringkøbing?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Ringkøbing

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Ringkøbing, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Ringkøbing i august og september.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Ringkøbing, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Ringkøbing i 2 dage.
 • Glæd dig til at opleve den friske havluft fra Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, når du skal på hotelophold i den vestjyske handelsby. Byens hjerte er centreret omkring Torvet, der danner ramme om sommermarkeder og udendørshygge for alle typer af turister. Det er også midt i centrum, at byens – og et af Danmarks mest kendte hoteller ligger.
 • Hotel Ringkjøbing er ideel for par, der kan nyde de romantiske omgivelser i den gamle, smukke og velbevarede bindingsværksbygning fra 1600-tallet. Hotellet har både egen restaurant og bar samt interiør, der matcher til byggestilen. Siden 1833 er der drevet hotel fra stedet, og du kan gå ud af foyeren og stå direkte på Torvet, hvor alle handelsmulighederne er.
 • Ringkøbing har endnu mere at byde på, end et af Danmarks ældste hoteller samt en bevaringsværdig bindingsværksbygning. Byens hoteller og overnatningsmuligheder ligger spredt ud over byen samt rundt i oplandet. Dermed er der også noget for turister, der elsker ro og idyl lidt væk fra centrum. Du kan booke en overnatning på steder som Vedersø Klit Camping & Cottages eller Adventure Park Apartments, hvor du ikke bor side om side med andre gæster. Begge steder er optimale for børn, og der er både gratis Wi-Fi og parkering.
 • Yderligere børnevenlige overnatningssteder findes nord for Ringkøbing tæt på kysten. Vedersø Cottages byder på pool og legeplads. Samtidig er kæledyr tilladt, så ungerne ikke skal efterlade den kære hund i en pension.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Ringkøbing

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Ringkøbing.

 • Når du vil bo billigt i Ringkøbing, så kig efter de små, private overnatningssteder. Det er især byens bed and breakfast samt private ferielejligheder, der er billige. Der kan du bo i hjemlige omgivelser, da stederne oftest er ejet af lokale. Eksempler på disse steder er Holmsland Bed & Breakfast og Krywilygaard Holiday Cottages. Det er steder uden luksusfaciliteter, men med et godt standardværelse samt ofte adgang til køkken og eget bad. Det helt klassiske er at vælge at bo på vandrehjem i form af Danhostel Ringkøbing, der også er meget børnevenligt og samtidig byder på gratis morgenmad.

 • I Ringkøbing ligger de billige hoteller uden for centrum. Den hyggelige bymidte med de brostensbelagte gader og mange specialbutikker får priserne til at stige. Især området mod nordvest i Bøndergårde er attraktivt prismæssigt. Som navnet antyder, er overnatningsstederne der placeret i mere landlige omgivelser. Det er lig med frisk luft og fred, men samtidig er du stadig tæt på fjorden og Ringkøbing by.

 • Denne vestjyske købstad er et populært turistmål for især danskere og tyskere i sommermånederne, hvor nærheden til havet trækker. Om sommeren er der fuld tryk på hotellerne, og der er musik, markeder og Open By Night i byen. Derfor er der penge at spare ved at overnatte uden for højsæsonen. Især vintermånederne er billige, så du kan slentre rundt i de idylliske rammer og se is på fjorden uden at støde ind i andre turister på hvert et gadehjørne.

 • Hvis bentøjet er i orden, så oplever du bedst Ringkøbing til fods. Har du bil med så fortvivl ikke, for flere af hotellerne tilbyder gratis parkering, hvad enten det er Hotel Ringkjøbing eller Danhostel Ringkøbing. Desuden er det gratis at parkere i byen. Søndervig Cottages er stedet, hvor du kan leje cykler. Ringkøbing er også optimal at cykle i – både omkring lystbådehavnen og fjorden samt i centrum.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Ringkøbing. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Ringkøbing

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Ringkøbing?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Ringkøbing ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.