Hoteller Aarhus

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Aarhus

Aarhus, Danmark
22. okt. — 23. okt.2
Aarhus, Danmark
fre. 22.10
lør. 23.10

Værd at vide

Lavsæson

majBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 50% fald i prisen.

Højsæson

juliDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 7% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

883 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

685 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Aarhus

Mest anbefalede hoteller i Aarhus

Vis alle

Aarhus hoteller i nærheden af ARoS Aarhus Kunstmuseum

Vis alle

Hvad koster et hotel Aarhus?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Aarhus?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Aarhus

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Aarhus, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Aarhus i maj og april.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Aarhus, hvis du overnatter en torsdag. Det modsatte gælder for tirsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Aarhus.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Aarhus på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 439 kr., mens det dyreste kostede 1.290 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Aarhus i 2 dage.
 • Som Danmarks andenstørste by og en af Europas mest spændende kulturelle storbyer, kan du nå at opleve mange spændende ting med et besøg i Aarhus. Derfor er det en god ide at booke overnatning på et hotel inde i Aarhus midtby. Her kan du være mere uafhængig af transport og gå rundt i byens hyggelige gader og tage en god gåtur ned langs byens flotte havnefront, Du kan overveje at booke et ophold på Radisson Blu Scandinavia Hotel og Hotel Royal, der begge ligger placeret inde i centrum af byen.
 • Hvis du er på udkig efter billige hoteller, kan du med fordel se efter hoteller og overnatningssteder, der ligger et lille smut uden for centrum af Aarhus. F.eks. er Zleep hotel beliggende i bydelen Viby, der ligger et stenkast fra midten af byen, hvor det er muligt at tage tog og bus til og fra. Der er samtidig mulighed for parkering, hvis du skulle have lyst til at køre i bil rundt i byen. Du kan også vælge Scandic Aarhus Vest, hvor du bor i Hasle, som ligger 3,3 km fra det moderne kunstmuseum Aros, der er en af de mest anbefalede seværdigheder i Aarhus.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Aarhus

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Aarhus.

 • Vi har registreret en større efterspørgsel på hoteller i Frederiksbjerg og i nærheden af Århus City Hall.

 • Hvis du er på udkig efter et hotel tæt på Århus City Hall, bør du overveje at bo på AB Centrum Bed without Breakfast eller Comwell Aarhus, da det er de steder, som KAYAK-brugere anbefaler mest.

 • Selvom gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Aarhus ligger på 1.083 kr., er 131 kr. den laveste pris, som KAYAK-brugere har fundet i de seneste 3 dage.

 • Når du er på udkig efter billig overnatning i Aarhus og omegn, så kan du med fordel gå på jagt efter at bo på vandrehjem. Som solorejsende kan du booke en soveplads på City Sleep-In – Hostel, der har en god beliggenhed centralt i byen, så du kan bo tæt på Store Torv i Aarhus, der er en gade, der både rummer historie og har en masse tilbud, når det kommer til shopping, caféer og natteliv.

 • Som familie med børn, der leder efter lidt billigere områder, kan dette være en god ide at vælge et område som Ebeltoft. I dette område finder man især en række ferieboliger, der ligger lidt ude for Aarhus. Her kan I have plads til hele familien i hyggelige omgivelser, hvor der er masser af plads til børnene kan lege. På Two-Bedroom Holiday Home in Ebeltoft 13 og Two-Bedroom Holiday Home in Ebeltoft 16 bor man tæt på bydelen Ebeltoft, der ligger en kort køretur udenfor Aarhus midtby. I ferieboligerne er der også mulighed for parkering, samt mindre end 5 km til Aarhus lufthavn.

 • Aarhus er en meget kulturel by, hvor der både er festivaler og arrangementer, såsom Aarhus festuge i slutningen af august, Spot Festival i begyndelse af maj og Northside i starten af juni. Derfor kan det anbefales at booke overnatning udenfor disse uger, hvor disse arrangementer foregår, da hotellerne oftest er booket op i denne periode.

 • Når det kommer til transport i Århus, har du en masse muligheder for at komme rundt i byen. Der er tilbud af offentlig transport i form af busser og toge, som du kan købe dagsbilletter til. Derudover kan du tage en tur med den nye letbane, som er blevet indviet i 2018. Danskerne foretrukne transportmiddel er dog cykling, og de lokale sætter sig oftest op på cyklen fremfor ind i bilen. Derfor kan du med fordel overveje, om dit valgte hotel skal have cykeludlejning som for eksempel First Hotel Atlantic. Men mange har også parkering, hvis du er mere interesseret i at tage bilen.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Aarhus. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Aarhus

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Aarhus?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Aarhus ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.