Hoteller i Bangkok

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Bangkok. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

lør. 28.1
ons. 1.2
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

juni

Højsæson

oktober

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.148 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

983 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 64% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 77% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Bangkok

De mest anbefalede hoteller i Bangkok

Vis alle

Hoteller i Bangkok i nærheden af Wat Phra Sri Rattana Satsadaram

Vis alle

Hvad koster et hotel i Bangkok?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Bangkok?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Bangkok

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Bangkok, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Bangkok i juni og september.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Bangkok, hvis du overnatter en fredag. Det modsatte gælder for lørdag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Bangkok.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Bangkok på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 87 kr., mens det dyreste kostede 517 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Bangkok i 1 dag.
  • Et hotelophold i Bangkok er som at overnatte i et helt andet univers, hvor lyde, farver, og dufte vækker alle sanser. De billige priser samt vejret gør naturligvis også, at mange turister besøger byen. Normalt forbinder man Thailand med sandstrande og tropeøer, men langt de fleste turister overnatter i hovedstaden undervejs på ferien. Det gælder både rygsækrejsende, børnefamilier og seniorer på gennemrejse. Selvom byen ikke ligger ud til en strand, kan du nyde hoteller med attraktive faciliteter. Familievenlige hoteller med gratis morgenmad, pool og internet er der mange af som eksempelvis Novotel Bangkok on Siam Square, Baan Pra Nond B&B og Diamond City Hotel.
  • Da mange turister netop vælger at gøre stop i Bangkok i forbindelse med et ophold på ø-resort, eller i forbindelse med en kombineret rejse til andre asiatiske lande, er det attraktivt at overnatte tæt på byens lufthavn. Grand Inn Come Hotel Suvarnabhumi Airport, Miracle Suvarnabhumi Airport og Vismaya Suvarnabhumi Luxury Resort er blot få ud af mange muligheder lige ved lufthavnen. Du kan også vælge at overnatte centralt på hoteller som Best Western Plus At 20 Sukhumvit, Retro 39 Hotel, Le Fenix Sukhumvit og mange andre, som tilbyder en service med lufthavnsbus.
  • Thailands hovedstad er også kendt for sin enorme gæstfrihed og service samt masser af muligheder for selvforkælelse. I den forbindelse kan du vælge mellem mange spa/wellness hoteller som Pathumwan Princess Hotel, Chatrium Hotel Riverside Bangkok og Twin Towers Hotel, der er udstyret med boblebad og fitnessrum.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Bangkok

Hvor skal man overnatte i Bangkok?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Bangkok ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.