Hoteller New York

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i New York

New York, NY, USA
18. sep. — 19. sep.2
New York, NY, USA
lør. 18.9
søn. 19.9
Der er rejserestriktioner til New York.Læs mere
Hold dig orienteret, og modtag e-mailopdateringer om lempelse af rejserestriktionerne for New York.
Hoteller New York

Værd at vide

Lavsæson

februarBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 41% fald i prisen.

Højsæson

oktoberDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 10% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.739 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.930 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i New York

Mest anbefalede hoteller i New York

Vis alle

New York hoteller i nærheden af Times Square

Vis alle

Hvad koster et hotel New York?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i New York?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i New York

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i New York, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i New York i februar og januar.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i New York, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for mandag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i New York.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i New York på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 338 kr., mens det dyreste kostede 1.877 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i New York i 5 dage.
 • Tag et bid af The Big Apple, når du besøger en af verdens største og mest besøgte byer. New York er en overflod af kulturelle oplevelser, og der er masser af steder at overnatte. Af byens fem distrikter er Manhattan det mest populære, da det rummer mange spændende kvarterer. SoHo i Lower Manhattan er et af de store trækplastre med sine mange indkøbsoplevelser og spisesteder. Du kan tilmed bo lige ved Broadway på hoteller som The Broome NYC eller NoMo SoHo.
 • I New York kan du vælge hotel præcis efter din smag, da alle typer af hoteller er repræsenteret i byen. Byen er også kendt for sine mange immigranter, hvor du kan få en smag af verdenskultur på New York’sk. Hoteller som The Nolitan og Bowery Grand Hotel ligger i Little Italy – side om side med italienske restauranter og specialforretninger. Asien er også repræsenteret i New York med hoteller som New World Hotel og Leon Hotel, som begge er placeret i sprudlende Chinatown.
 • Det er ikke kun hoteller i tætpakkede gader, der kendetegner New York. Du kan også komme op i højderne og få et større panoramablik over byen – og endda med udsigt til Hudson River. Så nyd en cocktail fra tagterrassen på Hotel Hugo i Greenwich Village, der også er kendt for sin boheme-stemning, samt Washington Square Park – kulissen for mange filmoptagelser. Længere mod nord i Chelsea kan du nyde gratis morgenmad på Holiday Inn Express eller på Chelsea Savoy Hotel, inden det går løs på kunstgallerierne og i de fashionable butikker i dette kreative kvarter.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i New York

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i New York.

 • Hoteller i umiddelbar nærhed af Times Square og i Chelsea eller Financial District er normalt meget populære blandt KAYAKs brugere.

 • Crowne Plaza Times Square Manhattan, Intercontinental - New York Times Square, An IHG Hotel og The Manhattan At Times Square Hotel er meget populære steder blandt brugere, som gerne vil bo i gåafstand af Times Square.

 • Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i New York ligger på 2.425 kr. pr. nat. I løbet af de sidste 3 dage har KAYAK fundet gode tilbud på helt ned til 211 kr. pr. nat.

 • I New York er der hoteller i prisklasser, der tiltrækker alt fra multimillionærer til budgetrejsende. Byens vandrerhjem, bed and breakfast samt moteller er generelt de mest prisvenlige, da der er skåret ned på de mondæne faciliteter. Morningside Inn og Racpanos Modern Stay er eksempler på billige hoteller, hvor du får et lille værelse med et mere spartansk interiør.

 • New York er ikke kun overdådige luksushoteller, for nogle områder er især attraktive for budgetrejsende eller folk, der blot leder efter en billig overnatning. Generelt kan du finde billige overnatninger i mange kvarterer, men Flatiron District ved Korea Town er værd at se nærmere på, som eksempelvis Hotel 31 eller Tier31 By Abrikim. Syd for Hell’s Kitchen er der også gode chancer for at finde billige hoteller. Og ellers se efter mulighederne i Financial District hvor mange forretningsrejsende ofte tager hjem i weekenderne, hvilket sommetider er lig med billigere hotelværelser.

 • Især om vinteren kan du finde billige hoteller og gode tilbud, da kulde og til tider sne får priserne til at falde sammen med antallet af besøgende. Undtaget er dog jul og nytår, hvor der er tryk på hotellerne. Det sene efterår er heller ikke så eftertragtet, som det blomstrende forår og den varme sommer.

 • Det er nemmest at benytte New Yorks subway, når du skal rundt i byen. De kører 24 timer i døgnet alle 7 dage, så der er rig mulighed for at opleve alle fem distrikter. Det er en fordel at købe et 7 dages MetroCard til ubegrænset kørsel og en pris på ca. 32 USD (ca. 195 DKK). (Priser tjekket 06/04/2018).

 • KAYAK-brugere har fundet værelser til i nat for helt ned til 318 kr. i løbet af de sidste 3 timer. Der er fundet 3-stjernede hotelværelser fra 664 kr. og 4-stjernede hoteller fra 772 kr..

 • KAYAK-brugere har fundet 3-stjernede hotelværelser i New York til denne weekend fra 788 kr. og 4-stjernede hotelværelser fra 1.181 kr.. Det billigste værelse i New York for den samme dato kostede 473 kr. pr. nat.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i New York. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af New York

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i New York?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i New York ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Dette taler hotelgæster i New York om

Vis alle

Dette taler hotelgæster i New York om

Hoteller om emnet

Vis alle

Populære temaer