Hoteller i Amsterdam

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Amsterdam. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Amsterdam
24. juni — 25. juni2
Amsterdam
fre. 24.6
lør. 25.6

Værd at vide

Lavsæson

februar

Højsæson

november

Gennemsnitlig pris (hverdag)

979 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.181 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 59% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 72% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Amsterdam

Top rated hotels i Amsterdam

Vis alle

Hvad koster et hotel i Amsterdam?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Amsterdam?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Amsterdam

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Amsterdam, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Amsterdam i februar og december.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Amsterdam, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Amsterdam.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Amsterdam på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 429 kr., mens det dyreste kostede 2.548 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Amsterdam i 3 dage.
  • Kanalbyen Amsterdam er plastret til med hoteller af enhver art, for byen er velbesøgt af turister, som fristes af de kulturelle tilbud, og som nyder atmosfæren i en by, hvor man elsker at cykle. Der er rig mulighed for at overnatte med udsigt og tæt på vandet, da hotellerne ligger spredt rundt mellem alle kanalerne, der har gadenavne og ligger i cirkler fra inderst til yderst. Hotel Canal View eller Hotel Estherea er nogle af mulighederne ved den inderste kanal Singel i centrum. Det er også muligt at bo ved den ydre kanal Prinsengracht på hoteller som Hotel Mozart eller Prinzengracht Hotel, hvorfra du kan nyde synet til kanalerne og livet på de mange broer.
  • De UNESCO-bevarede kanaler er et af Amsterdams mest ikoniske seværdigheder, og der ligger mange forskellige nabolag ind imellem. Et af de mest populære områder er Jordaan, der er et trendy og ungdommeligt nabolag. På hoteller som Rembrandt Art Studio og Amsterdam Center Romance Apartment kan du nyde gratis Wi-Fi og researche dagens plan, inden du træder ud af hotellet i Jordaan og står mellem gallerier, Anne Frank Huis og et væld af spisesteder.
  • Amsterdam byder på mange museer for de kulturelt interesserede turister. Hotellerne omkring Museumkwartier er populære og tæt på Museumplein. Der kan du nyde gratis morgenmad og kaffe på hoteller som Max Braun Hotel eller Hotel Vondel, inden det går løs med kulturelle input på Van Gogh Museum og Rijksmuseum.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Amsterdam

Hvor skal man overnatte i Amsterdam?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Amsterdam ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.