Hoteller i Amsterdam

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Amsterdam

lør. 23.9
ons. 27.9
... med flere

Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold

Søg på og sammenlign flere hundrede rejsesider på samme tid for at finde hoteller i Amsterdam

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer

Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere

Spar penge ved at samle fly og hotel

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

april

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.468 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.643 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 50% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 44% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Amsterdam

De mest anbefalede hoteller i Amsterdam

Vis alle

Hoteller i Amsterdam i nærheden af Amsterdam Centraal

Vis alle

De bedste hoteller med parkering i Amsterdam

Vis alle

Hvad koster et hotel i Amsterdam?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Amsterdam?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Amsterdam

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Amsterdam, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Amsterdam i januar og november.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Amsterdam, hvis du overnatter en søndag. Det modsatte gælder for fredag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Amsterdam.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Amsterdam på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 414 kr., mens det dyreste kostede 3.795 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Amsterdam i 4 dage.
 • Kanalbyen Amsterdam er plastret til med hoteller af enhver art, for byen er velbesøgt af turister, som fristes af de kulturelle tilbud, og som nyder atmosfæren i en by, hvor man elsker at cykle. Der er rig mulighed for at overnatte med udsigt og tæt på vandet, da hotellerne ligger spredt rundt mellem alle kanalerne, der har gadenavne og ligger i cirkler fra inderst til yderst. Hotel Canal View eller Hotel Estherea er nogle af mulighederne ved den inderste kanal Singel i centrum. Det er også muligt at bo ved den ydre kanal Prinsengracht på hoteller som Hotel Mozart eller Prinzengracht Hotel, hvorfra du kan nyde synet til kanalerne og livet på de mange broer.
 • De UNESCO-bevarede kanaler er et af Amsterdams mest ikoniske seværdigheder, og der ligger mange forskellige nabolag ind imellem. Et af de mest populære områder er Jordaan, der er et trendy og ungdommeligt nabolag. På hoteller som Rembrandt Art Studio og Amsterdam Center Romance Apartment kan du nyde gratis Wi-Fi og researche dagens plan, inden du træder ud af hotellet i Jordaan og står mellem gallerier, Anne Frank Huis og et væld af spisesteder.
 • Amsterdam byder på mange museer for de kulturelt interesserede turister. Hotellerne omkring Museumkwartier er populære og tæt på Museumplein. Der kan du nyde gratis morgenmad og kaffe på hoteller som Max Braun Hotel eller Hotel Vondel, inden det går løs med kulturelle input på Van Gogh Museum og Rijksmuseum.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Amsterdam

 • Hvordan finder man billige hoteller i Amsterdam?

  Den hollandske hovedstad er international og tiltrækker mange rejsende, som gerne vil bo billigt. Det positive er, at der er mange gunstige steder at vælge imellem. Byen huser en del budgethoteller og bed and breakfast, som dog ligger lidt uden for centrum. Ibis Budget Amsterdam Airport, Stayokay Hostel Haarlem og Het Hart van Weesp er blot få af mange muligheder til overkommelige priser. De billige hoteller er ofte lig med små værelser, men der er alt, hvad du skal bruge.

 • Hvilke områder er de billigste?

  Amsterdam har så mange hoteller, at du altid kan finde en billig overnatning – selv i midtbyen, men vær ude i god tid! På trods af at du kan bo billigt på centrale hoteller, som eksempelvis Nadia Hotel Amsterdam og Quentin Arrive, så tegner der sig alligevel et billede af et særligt område med en del billige hoteller. Området Oud-Zuid er værd at se nærmere på, når der skal spares penge på hoteludgifterne. Amsterdam er ikke discount billigt, men det er en moderne og attraktiv europæisk storby, så priserne er betalbare for et gennemsnitligt dansk budget.

 • Hvornår på året finder man de billigste hoteller?

  Vejret i Amsterdam har mange ligheder med de årstider, vi kender i Danmark. Det betyder også, at hotellerne generelt er mest bookede om foråret og sommeren, hvor temperaturerne er højest. Lavsæsonen i byen går fra ca. oktober til omkring april.

 • Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

  En kombination af gåben og cykling er, hvad der er mest brug for i Amsterdam. Du kan naturligvis leje en cykel og være dus med de lokale. Det kan klares på hoteller som eksempelvis ITC Hotel, Townhouse Hotel, Hotel Agore og mange andre. Det er også værd at investere i et I amsterdam City Card, da det giver fri transport til både sporvogne, busser, tog og både samt gratis entré til et udvalg af museer. En 24-timers ubegrænset billet koster ca. 59 EUR (ca. 440 DKK). (Priser tjekket 07/04/2018).

 • Hvor skal man bo i Amsterdam?

  Vi har registreret en større efterspørgsel på hoteller i Amsterdam-Noord, Amsterdam-Centrum og i nærheden af Amsterdam Centraal.

 • Hvilke hoteller i nærheden af Amsterdam Centraal kan anbefales?

  Hvis du leder efter et hotel tæt på Amsterdam Centraal, bør du overveje at bo på Inntel Hotels Amsterdam Centre, Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre og ibis Amsterdam Centre, da det er de steder, som KAYAK-brugere anbefaler mest.

 • Hvad koster et hotel i Amsterdam?

  Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Amsterdam ligger på 1.960 kr., men prisen varierer betydeligt, afhængigt af placering, faciliteter og årstid. I løbet af de sidste 3 dage har KAYAK-brugere fundet dobbeltværelser for helt ned til 248 kr..

 • Er hoteller i Amsterdam sikre at opholde sig på under corona-krisen?

  Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Amsterdam.

 • Hvad koster et hotel i Amsterdam til i nat?

  I løbet af de sidste 3 timer har brugere fundet hoteller Amsterdam til i nat for helt ned til 459 kr.. Brugerne har også fundet 3-stjernede hoteller fra 348 kr. og 4-stjernede hoteller fra 688 kr..

 • Hvad koster et hotel i Amsterdam til denne weekend?

  I løbet af de seneste 3 dage har den bedste pris, der har været vist på KAYAK for et dobbeltværelse på hotel i Amsterdam til den kommende weekend, været 645 kr. pr. nat. Vi har også fundet gode tilbud på 3-stjernede hotelværelser fra 393 kr. og 4-stjernede hotelværelser fra 786 kr..

 • Hvordan finder jeg et hotel i centrum af Amsterdam?

  Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Amsterdam. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Amsterdam

 • Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

  Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

 • Er der hoteller med gratis parkering i Amsterdam?

  Der er mange hoteller i Amsterdam, der tilbyder både parkering og gratis parkering. Populære valg blandt KAYAK-brugere inkluderer Amadi Panorama Hotel, Amsterdam Teleport Hotel og Citiez Hotel Amsterdam.

Hvor skal man overnatte i Amsterdam?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Amsterdam ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.