Hoteller i Malmø

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Malmø

ons. 27.9
søn. 1.10
... med flere

Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold

Søg på og sammenlign flere hundrede rejsesider på samme tid for at finde hoteller i Malmø

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer

Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere

Spar penge ved at samle fly og hotel

Værd at vide

Lavsæson

november

Højsæson

maj

Gennemsnitlig pris (hverdag)

831 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

800 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 16% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 49% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Malmø

De mest anbefalede hoteller i Malmø

Vis alle

Hoteller i Malmø i nærheden af Moderna Museet Malmö

Vis alle

Hvad koster et hotel i Malmø?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Malmø?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Malmø

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Malmø, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Malmø i november og december.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Malmø, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for tirsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 25 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Malmø.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Malmø på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 326 kr., mens det dyreste kostede 1.166 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Malmø i 6 dage.
 • Der er mange oplagte storbyer at holde ferie i, og Malmø er bestemt en af dem. Den har en god størrelse, som indbyggermæssigt kan sammenlignes med Aarhus. Samtidig byder byen på hoteller og aktiviteter for familier, singler og par uden børn, som kan nyde godt af de mange velindrettede hoteller. Især Malmø C er stedet, hvor du har de kulturelle muligheder lige uden for hoteldøren. Moderne, miljøvenlige hoteller med gratis Wi-Fi, som Elite Hotel Adlon Malmo, Clarion Collection Hotel Temperance og Hotel Duxiana er eksempler på trendy steder i indre by ved Gamla Staden og det livlige Lilla Torg.
 • Malmø er en by med mange kvaliteter. Udover at være en handels- og kulturby er den også kendt som en driftig erhvervsby. Det betyder mange hoteller med forretningsfaciliteter, der både ligger tæt på centrum og Centralstationen. Radisson Blu Hotel, Elite Hotel Savoy og Scandic Kramer er oplagte muligheder i den forbindelse. I samme ombæring er Best Western Hotel Royal ligeledes et godt bud, da hotellet tilbyder kørsel med lufthavnsbus samt 24-timers reception, så du kan komme videre med fly alle timer i døgnet.
 • Der findes mere end byliv og forretningskvarterer i Malmø. Byens placering gør det muligt at kombinere en storbyferie med overnatninger ved havet. Den friske luft ved Øresund er lokkende, og du kan få en snert af nærheden til vandet - og en dukkert - fra hoteller som Park Inn by Radisson Malmo og First Camp Malmö. Saltvand kan også byttes ud med boblevand fra hanen i et spabad på eksempelvis Elite Plaza Hotel Malmö, hvis der udelukkende står byferie på dit ophold i Malmø.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Malmø

 • Hvordan finder man billige hoteller i Malmø?

  De skandinaviske storbyer har flere ting tilfælles. En af tingene er priserne, som generelt er ret høje, set med turistbriller på. Men Malmø er alsidig på mange måder, hvilket også gælder hotellerne. De billige af slagsen finder du ved at gå efter dem uden mange faciliteter. Det betyder lidt færre muligheder på selve hotellet, men det er okay for mange, når ferien alligevel foregår udendørs meget af tiden. Steder som Goodmorning Hotel Malmo, Hotel Garden og Teaterhotellet er oplagte eksempler, som alle byder på pæne værelsesforhold med de gængse standardfaciliteter.

 • Hvilke områder er de billigste?

  Hotelsammensætningen i Malmø er blandet, og derfor finder du luksushoteller og budgethoteller nærmest side om side, hvilket gør det muligt at finde billige hoteller i stort set alle områder. Distriktet omkring Stora Nygatan i centrum samt den sydlige del af byen ved Malmö Konsthall huser flere billige hoteller, hvad enten det er Hotel Garden, Hotel Mortensen, Stf Hotel & Hostel Malmö City eller andre.

 • Hvornår på året finder man de billigste hoteller?

  Der findes mange parker og grønne områder i Malmø, og sammen med byens torve udgør det mange oaser og frirum. Om sommeren summer pladserne af liv med spisesteder. Da vejret minder meget om det danske, er vinteren knap så attraktiv. I vintersæsonen foregår tingene på et lidt lavere blus, hvilket ofte er lig med billige overnatninger.

 • Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

  Sverige er et cykelland ligesom Danmark, og derfor er det nemt at komme rundt på en tohjulet i Malmø. Vælg for eksempel hoteller som Elite Hotel Savoy og Clarion Hotel, der udlejer cykler. Du kommer også vidt omkring til fods, og ellers er der offentlig transport, hvor et Jojo card er en god investering. Selve kortet er gratis, men det skal fyldes op med ca. 200 SEK (ca. 145 DKK), og det bruges derefter som billet til busser og tog. (Priser tjekket 18/04/2018).

 • Hvilke hoteller i nærheden af Malmö Arena kan anbefales?

  Hvis du leder efter et hotel tæt på Malmö Arena, bør du overveje at bo på Good Morning+ Malmö, Best Western Malmo Arena Hotel og Quality Hotel View, da det er de steder, som KAYAK-brugere anbefaler mest.

 • Hvad koster et hotel i Malmø?

  I løbet af de sidste 3 dage er der fundet dobbeltværelser i Malmø på KAYAK for helt ned til 440 kr.. I gennemsnit ligger prisen for et dobbeltværelse på 812 kr..

 • Er hoteller i Malmø sikre at opholde sig på under corona-krisen?

  Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Malmø.

 • Hvordan finder jeg et hotel i centrum af Malmø?

  Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Malmø. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Malmø

 • Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

  Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Malmø?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Malmø ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.