Hoteller i Malmø

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Malmø

Malmø, Sverige
26. jan. — 27. jan.2
Malmø, Sverige
ons. 26.1
tor. 27.1

Værd at vide

Lavsæson

april

Højsæson

juli

Gennemsnitlig pris (hverdag)

673 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

575 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 38% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 277% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Malmø

De mest anbefalede hoteller i Malmø

Vis alle

Hoteller i Malmø i nærheden af Moderna Museet Malmö

Vis alle

Hvad koster et hotel i Malmø?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Malmø?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Malmø

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Malmø, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Malmø i april og februar.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Malmø, hvis du overnatter en torsdag. Det modsatte gælder for mandag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mere end 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Malmø.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Malmø på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 448 kr., mens det dyreste kostede 448 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Malmø i 2 dage.
  • Der er mange oplagte storbyer at holde ferie i, og Malmø er bestemt en af dem. Den har en god størrelse, som indbyggermæssigt kan sammenlignes med Aarhus. Samtidig byder byen på hoteller og aktiviteter for familier, singler og par uden børn, som kan nyde godt af de mange velindrettede hoteller. Især Malmø C er stedet, hvor du har de kulturelle muligheder lige uden for hoteldøren. Moderne, miljøvenlige hoteller med gratis Wi-Fi, som Elite Hotel Adlon Malmo, Clarion Collection Hotel Temperance og Hotel Duxiana er eksempler på trendy steder i indre by ved Gamla Staden og det livlige Lilla Torg.
  • Malmø er en by med mange kvaliteter. Udover at være en handels- og kulturby er den også kendt som en driftig erhvervsby. Det betyder mange hoteller med forretningsfaciliteter, der både ligger tæt på centrum og Centralstationen. Radisson Blu Hotel, Elite Hotel Savoy og Scandic Kramer er oplagte muligheder i den forbindelse. I samme ombæring er Best Western Hotel Royal ligeledes et godt bud, da hotellet tilbyder kørsel med lufthavnsbus samt 24-timers reception, så du kan komme videre med fly alle timer i døgnet.
  • Der findes mere end byliv og forretningskvarterer i Malmø. Byens placering gør det muligt at kombinere en storbyferie med overnatninger ved havet. Den friske luft ved Øresund er lokkende, og du kan få en snert af nærheden til vandet - og en dukkert - fra hoteller som Park Inn by Radisson Malmo og First Camp Malmö. Saltvand kan også byttes ud med boblevand fra hanen i et spabad på eksempelvis Elite Plaza Hotel Malmö, hvis der udelukkende står byferie på dit ophold i Malmø.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Malmø

Hvor skal man overnatte i Malmø?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Malmø ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.