Hoteller i Grenaa

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Grenaa. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

lør. 28.1
ons. 1.2
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

december

Højsæson

april

Gennemsnitlig pris (hverdag)

672 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

800 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 24% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 50% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Grenaa

De mest anbefalede hoteller i Grenaa

Vis alle

Hvad koster et hotel i Grenaa?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

Hvornår skal man booke et hotel i Grenaa?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Grenaa

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Grenaa, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Grenaa i december og juli.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Grenaa, hvis du overnatter en onsdag. Det modsatte gælder for fredag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 51 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Grenaa.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Grenaa på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 522 kr., mens det dyreste kostede 1.209 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Grenaa i 2 dage.
  • Grenaa er Djurslands største by og blandt favoritdestinationerne i Østjylland. Det skyldes især Grenaa Strand, der ligger ca. 3,5 km fra centrum af byen. Stranden har titlen som en af Danmarks bedste strande, og vælger du at booke din overnatning hos Dronningens Ferieby, kan du bo lige ned til stranden. Dette hotel er et af de mest anbefalede i området. Her får du et helt feriehus, der er som skabt til familier med børn. Desuden kan du og familien nyde godt af de mange faciliteter og aktiviteter, stedet tilbyder. Der er blandt andet fitnesscenter, legeplads og cykeludlejning.
  • Intet besøg i Grenaa er fuldendt uden at lægge vejen forbi Grenaa Havn, der har eksisteret i mere end 200 år. I dag er havnen en af Danmarks største erhvervs- og industrihavne. Familier med børn kan indlogere sig på Hotel Marina, hvorfra havnen kan nås på ca. 10 min. til fods. Hotellet har 3 stjerner, og alle ophold er med morgenmad og gratis parkering. Der er desuden indendørspool, spa og sauna på stedet samt en række aktiviteter til børn, såsom bordtennis, bordfodbold og legerum til mindre børn. Dermed er I sikret et par gode dage med masser af underholdning på programmet.
  • For kulturinteresserede er Hotel Crone et godt bud på et hotel. Hotellet er placeret i gåafstand til mange af Grenaas seværdigheder. Fra hotellet er der ca. 800 m til Kattegatcentret, hvor du kan lære om livet under havets overflade. Du kan også vælge at spadsere til Skulpturen Vækst eller Grenaa Havn. Begge steder kan nås til fods på 8-10 min. Hotellet egner sig desuden godt til budgetrejsende, der søger et billigt ophold med morgenmad og fri parkering.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Grenaa

Hvor skal man overnatte i Grenaa?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Grenaa ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.