Hoteller i Grenaa

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Grenaa. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

ons. 27.9
søn. 1.10
... med flere

Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold

Søg på og sammenlign flere hundrede rejsesider på samme tid for at finde hoteller i Grenaa

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer

Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere

Spar penge ved at samle fly og hotel

Værd at vide

Lavsæson

maj

Højsæson

marts

Gennemsnitlig pris (hverdag)

807 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

815 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 24% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 23% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Grenaa

De mest anbefalede hoteller i Grenaa

Vis alle
Kysthotellet Djursland - Grenaa - Restaurant
Kysthotellet Djursland
7.3 God
853 kr.+
853 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Hotel Marina - Grenaa - Soveværelse
Hotel Marina
7.5 God
888 kr.+
888 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Pool
Kæledyr tilladt
728 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
930 kr.+
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Sostrup Slot og Kloster
7.9 God
1.168 kr.+
1.168 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Hotel Crone
707 kr.+
707 kr.+
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Hotel Marina
7.5 God
888 kr.+
888 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Pool
Kæledyr tilladt
728 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
930 kr.+
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Kysthotellet Djursland
7.3 God
853 kr.+
853 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
1.497 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Med aircondition

Hvad koster et hotel i Grenaa?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

3 stjerner

Hvornår skal man booke et hotel i Grenaa?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Grenaa

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Grenaa, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Grenaa i maj og februar.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Grenaa, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for søndag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 48 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Grenaa.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Grenaa på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 524 kr., mens det dyreste kostede 1.418 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Grenaa i 2 dage.
 • Grenaa er Djurslands største by og blandt favoritdestinationerne i Østjylland. Det skyldes især Grenaa Strand, der ligger ca. 3,5 km fra centrum af byen. Stranden har titlen som en af Danmarks bedste strande, og vælger du at booke din overnatning hos Dronningens Ferieby, kan du bo lige ned til stranden. Dette hotel er et af de mest anbefalede i området. Her får du et helt feriehus, der er som skabt til familier med børn. Desuden kan du og familien nyde godt af de mange faciliteter og aktiviteter, stedet tilbyder. Der er blandt andet fitnesscenter, legeplads og cykeludlejning.
 • Intet besøg i Grenaa er fuldendt uden at lægge vejen forbi Grenaa Havn, der har eksisteret i mere end 200 år. I dag er havnen en af Danmarks største erhvervs- og industrihavne. Familier med børn kan indlogere sig på Hotel Marina, hvorfra havnen kan nås på ca. 10 min. til fods. Hotellet har 3 stjerner, og alle ophold er med morgenmad og gratis parkering. Der er desuden indendørspool, spa og sauna på stedet samt en række aktiviteter til børn, såsom bordtennis, bordfodbold og legerum til mindre børn. Dermed er I sikret et par gode dage med masser af underholdning på programmet.
 • For kulturinteresserede er Hotel Crone et godt bud på et hotel. Hotellet er placeret i gåafstand til mange af Grenaas seværdigheder. Fra hotellet er der ca. 800 m til Kattegatcentret, hvor du kan lære om livet under havets overflade. Du kan også vælge at spadsere til Skulpturen Vækst eller Grenaa Havn. Begge steder kan nås til fods på 8-10 min. Hotellet egner sig desuden godt til budgetrejsende, der søger et billigt ophold med morgenmad og fri parkering.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Grenaa

 • Hvordan finder man billige hoteller i Grenaa?

  Budgetrejsende, der søger en billig form for overnatning, bør vælge at indlogere sig på et af områdets hyggelige bed and breakfasts. Hvis du ikke har noget imod at dele badeværelse med andre gæster, er Pasescia Bed and Breakfast den rigtige løsning til dig, der leder efter et godt tilbud. Stedet er lokaliseret i centrum af Kolind ca. 24 km fra Grenaa og byder på simple værelser, en tilknyttet restaurant og gratis parkering.

 • Hvilke områder er de billigste?

  De billige hoteller er som udgangspunkt placeret et stykke fra Grenaa Strand og centrum af Grenaa. For eksempel finder du hoteller til rimelige priser i nabobyerne Kolind, Rimsø og Stokkebro. Det Gamle Mejeri, der er placeret i Stokkebro tæt på Gjerrild Kirke, har lejligheder med plads til op til 4 personer. Med dets børnevenlige aktiviteter og store grønne arealer egner stedet sig især godt til familier med børn. Der er blandt andet stor have og fællesrum med bordtennis.

 • Hvornår på året finder man de billigste hoteller?

  Grenaa er på alle måder en sommerby, der tiltrækker et stort antal besøgende i juni, juli og august. Det betyder, at byens hoteller er populære i disse måneder. Som budgetrejsende bør du i stedet fokusere på vinterhalvåret (oktober – marts). Her kan du være heldig at finde et godt tilbud på overnatning.

 • Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

  Centrum af Grenaa kan opleves til fods, mens du kan benytte det velfungerende bussystem, hvis du skal uden for byen. Bor du på hotel i centrum, kan du tage buslinje 2 fra Grenaa Station til Grenaa Strand eller buslinje 122 fra Grenaa Station til Aarhus Hovedbanegård. I Aarhus finder du en lufthavn med både nationale og internationale afgange. Bor du på et hotel i nærheden af Grenaa Havn, er du tæt på de to færgeruter med hyppige afgange til øen Anholt og den svenske by Varberg. Kystvejens Hotel og Konferencecenter er ideelt for par. Hotellet er placeret mindre end 1 km fra færgelejet, og ophold er med morgenmad og parkering.

 • Hvad koster et hotel i Grenaa?

  Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Grenaa ligger på 857 kr., men prisen varierer betydeligt, afhængigt af placering, faciliteter og årstid. I løbet af de sidste 3 dage har KAYAK-brugere fundet dobbeltværelser for helt ned til 406 kr..

 • Er hoteller i Grenaa sikre at opholde sig på under corona-krisen?

  Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Grenaa.

 • Hvordan finder jeg et hotel i centrum af Grenaa?

  Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Grenaa. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Grenaa

 • Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

  Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

 • Er der hoteller med gratis parkering i Grenaa?

  Der er mange hoteller i Grenaa, der tilbyder både parkering og gratis parkering. Populære valg blandt KAYAK-brugere inkluderer Kysthotellet Djursland, Hotel Marina og Hotel Havlund Bed and Breakfast.

Hvor skal man overnatte i Grenaa?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Grenaa ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.