Fra d. 1. maj opdaterer vi vores vilkår og betingelser og cookiepolitik.

Hoteller i Palma de Mallorca

Hoteller i Palma de Mallorca

Søg efter hoteller i Palma de Mallorca på hundredvis af rejsesider på samme tid

Sammenlign KAYAK med |

Værd at vide

Lavsæson februar
Højsæson august
  Gennemsnitlig pris (hverdag): 593 kr
  Gennemsnitlig pris (weekend): 703 kr

Det billigste tidspunkt

58%

forventet prisfald

Det dyreste tidspunkt

21%

forventet prisstigning

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

søn. - tor.

(hverdagsnat)

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

fre. & lør.

(weekendnat)

Spørgsmål og svar i forhold til hotelbestilling i Palma de Mallorca

Hvad koster et billigt hotel i Palma de Mallorca?
KAYAK-brugere har fundet dobbeltværelser i Palma de Mallorca for helt ned til 152 kr inden for de sidste 3 dage. Prisen er 1900 kr i gennemsnit.
Hvad koster et hotel i Palma de Mallorca i nat?
I løbet af de sidste 72 timer har andre brugere fundet hoteller i Palma de Mallorca for i aften helt ned til 127 kr. Andre brugere har også fundet 3-stjernede hoteller fra 324 kr og 4-stjernede hoteller fra 365 kr.
Hvad koster et hotel i Palma de Mallorca for denne weekend?
I løbet af de sidste 72 timer har andre brugere fundet hoteller i Palma de Mallorca for denne weekend helt ned til 166 kr pr. nat. Andre brugere har også fundet 3-stjernede hoteller fra 270 kr og 4-stjernede hoteller fra 582 kr.
Hvilke bydele i Palma de Mallorca er de mest populære at overnatte i?
Hoteller i Ponent, Centre og Llevant oplever de fleste søgninger på KAYAK.
Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?
Prøv vores Heatmaps over hoteller for at finde det bedste hotel i nærheden af dig.

Hvor skal man bo i Palma de Mallorca?

Vores værktøj, Heatmaps, hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Palma de Mallorca ved at vise dig hoteller i nærheden af populære oplevelser

De bedste hoteller i Palma de Mallorca

Vis alle
Convent de la Missio - Palma de Mallorca - Bygning
1
9,5 Fremragende (772 anmeldelser)
2206 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hotel Convent de la Missió, som ligger i det historiske kvarter i Palma de Mallorca, er du kun 15 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og Saint-François Basilika. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Bq Aguamarina Boutique Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
2
9,4 Fremragende (1.040 anmeldelser)
973 kr+
Oversigt
Fra BQ Aguamarina Boutique Hotel i Playa de Palma (Can Pastilla) er der kun 10 minutters kørsel til El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Boutique Hotel Can Cera - Palma de Mallorca - Soveværelse
3
9,4 Fremragende (415 anmeldelser)
2146 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Boutique Hotel Can Cera har du en base i centrum af Palma de Mallorca, kun få skridt fra Saint-François Basilika og 5 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Hipotels Gran Playa De Palma - Palma de Mallorca - Bygning
4
9,3 Fremragende (3.559 anmeldelser)
806 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hipotels Gran Playa de Palma, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 1 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og 5 minutters kørsel fra Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hipotels Playa de Palma Palace - Palma de Mallorca - Soveværelse
5
9,3 Fremragende (2.457 anmeldelser)
886 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hipotels Playa de Palma Palace, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 1 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og 5 minutters kørsel fra Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
6
9,3 Fremragende (1.433 anmeldelser)
946 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only, som ligger ved vandet i Playa de Palma, er du kun 1 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og 8 minutters kørsel fra Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Sant Francesc Hotel Singular - Palma de Mallorca - Bygning
7
9,3 Fremragende (811 anmeldelser)
2526 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Sant Francesc Hotel Singular i Palma de Mallorca er du kun få skridt fra Saint-François Basilika og 6 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Iberostar Selection Playa de Palma - Palma de Mallorca - Bygning
8
9,2 Fremragende (2.451 anmeldelser)
1253 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Selection Playa de Palma, som ligger ved siden af en golfbane i Playa de Palma, er du kun 1 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og 8 minutters kørsel fra Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Oversigt Anmeldelser
Overnatter du ved Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca, som ligger ved siden af en golfbane i Palma de Mallorca, er du kun 10 minutters kørsel fra Cala Mayor Strand og Iberostar Stadion. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet.
10,0 Fremragende
Fordele: Alt
Ulemper: Intet
Iberostar Selection Llaüt Palma - Palma de Mallorca - Bygning
10
9,1 Fremragende (983 anmeldelser)
873 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Selection Llaut Palma, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 2 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og 6 minutters kørsel fra Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen.
Hotel Negresco - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
11
9,0 Fremragende (2.129 anmeldelser)
826 kr+
Oversigt
Hotel Negresco - Adults Only ligger på promenaden i Playa de Palma, kun 15 minutters kørsel fra Palma Akvarium og Palma de Mallorcas auditorium. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Iberostar Bahia de Palma - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
12
9,0 Fremragende (1.258 anmeldelser)
1026 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Bahía de Palma - Adults Only, som ligger på stranden i Playa de Palma, er du kun 1 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og 8 minutters kørsel fra Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab.
Myseahouse Hotel Neptuno - Palma de Mallorca - Soveværelse
13
9,0 Fremragende (962 anmeldelser)
786 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Myseahouse Hotel Neptuno har du en central base i Playa de Palma, kun 10 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab.
10,0 Fremragende
Fordele: * Close to the beach * Sea views * Friendly, helpful staff * Clean rooms * Fantastic breakfast buffet * Good dinner buffet * Good for families
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
14
9,0 Fremragende (496 anmeldelser)
1699 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel, som ligger ved siden af en golfbane i Palma de Mallorca, er du kun 10 minutters kørsel fra Cala Mayor Strand og Iberostar Stadion. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Palma de Mallorca? På dette hotel er der et område på 68 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet.
Gran Meliá Victoria - Palma de Mallorca - Bygning
15
8,9 Fremragende (1.238 anmeldelser)
1579 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Gran Melia Victoria har du en central base i Palma de Mallorca, kun få skridt fra Paseo Maritime og en 10 minutters gåtur fra Bellver Slot. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Palma de Mallorca? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 520 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter. Transport fra hotellet til lufthavnen er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
9,0 Fremragende
Fordele: The hotel staff were polite and professional, the food is good, It is a high-class hotel with excellent service
Iberostar Cristina - Palma de Mallorca - Bygning
16
8,8 Fremragende (4.044 anmeldelser)
733 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Cristina, som ligger på stranden i Playa de Palma, er du kun 5 minutters kørsel fra Palma Akvarium og 9 minutters kørsel fra El Arenal-stranden. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet.

De bedste hoteller i Palma de Mallorca i nærheden af Parc de la Mar

Vis alle
Es Princep - Palma de Mallorca - Bygning
1
9,5 Fremragende (700 anmeldelser)
1893 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Es Princep befinder du dig i hjertet af Palma de Mallorca, kun 10 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og Saint-François Basilika. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Palacio Ca Sa Galesa Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
2
8,8 Fremragende (305 anmeldelser)
1993 kr+
Oversigt
Palacio Ca Sa Galesa Hotel ligger i midten af Palma de Mallorca, kun 3 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og 7 minutters gang fra Fundación Juan March. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Brick Palma - Palma de Mallorca - Soveværelse
3
8,6 Fremragende (1.773 anmeldelser)
373 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Brick Palma i Palma de Mallorca er du kun 4 minutters gang fra Saint-François Basilika og 9 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og en elevator. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Youth Hostel Central Palma - Palma de Mallorca - Bygning
4
6,7 Godt (1.168 anmeldelser)
187 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Youth Hostel Central Palma i Palma de Mallorca er du kun få skridt fra Saint-François Basilika og 7 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.