Hoteller i Palma de Mallorca

Hoteller i Palma de Mallorca

Søg efter hoteller i Palma de Mallorca på hundredvis af rejsesider på samme tid

Sammenlign KAYAK med |

Værd at vide

Lavsæson januar
Højsæson december
  Gennemsnitlig pris (hverdag): 576 kr
  Gennemsnitlig pris (weekend): 792 kr

Det billigste tidspunkt

29%

forventet prisfald

Det dyreste tidspunkt

43%

forventet prisstigning

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

søn. - tor.

(hverdagsnat)

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

fre. & lør.

(weekendnat)

Hvornår skal man bestille et hotel i Palma de Mallorca?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

Spørgsmål og svar i forhold til hotelbestilling i Palma de Mallorca

Hvad koster et billigt hotel i Palma de Mallorca?
KAYAK-brugere har fundet dobbeltværelser i Palma de Mallorca for helt ned til 103 kr inden for de sidste 3 dage. Prisen er 1462 kr i gennemsnit.
Hvilke bydele i Palma de Mallorca er de mest populære at overnatte i?
Hoteller i Centre, Ponent og Llevant oplever de fleste søgninger på KAYAK.
Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?
Prøv vores Heatmaps over hoteller for at finde det bedste hotel i nærheden af dig.

Hvor skal man bo i Palma de Mallorca?

Vores værktøj, Heatmaps, hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Palma de Mallorca ved at vise dig hoteller i nærheden af populære oplevelser

De bedste hoteller i Palma de Mallorca

Vis alle
Hotel Convent De La Missió - Palma de Mallorca - Bygning
1
9,5 Fremragende (768 anmeldelser)
2185 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hotel Convent de la Missió, som ligger i det historiske kvarter i Palma de Mallorca, er du kun 15 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og Saint-François Basilika. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Hotel Es Princep - Palma de Mallorca - Bygning
2
9,5 Fremragende (628 anmeldelser)
1874 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Es Princep befinder du dig i hjertet af Palma de Mallorca, kun 10 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og Saint-François Basilika. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Bq Aguamarina Boutique Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
3
9,4 Fremragende (1.102 anmeldelser)
964 kr+
Oversigt
Fra BQ Aguamarina Boutique Hotel i Playa de Palma (Can Pastilla) er der kun 10 minutters kørsel til El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Boutique Hotel Can Cera - Palma de Mallorca - Soveværelse
4
9,4 Fremragende (402 anmeldelser)
2125 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Boutique Hotel Can Cera har du en base i centrum af Palma de Mallorca, kun få skridt fra Saint-François Basilika og 6 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Hipotels Gran Playa De Palma - Palma de Mallorca - Bygning
5
9,3 Fremragende (3.277 anmeldelser)
799 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hipotels Gran Playa de Palma, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 10 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
6
9,3 Fremragende (1.244 anmeldelser)
937 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only, som ligger ved vandet i Playa de Palma, er du kun 1 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og 8 minutters kørsel fra Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Sant Francesc Hotel Singular - Palma de Mallorca - Bygning
7
9,3 Fremragende (771 anmeldelser)
2501 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Sant Francesc Hotel Singular i Palma de Mallorca er du kun få skridt fra Saint-François Basilika og 6 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Iberostar Playa de Palma - Palma de Mallorca - Bygning
8
9,2 Fremragende (2.391 anmeldelser)
1241 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Playa de Palma, som ligger ved siden af en golfbane i Playa de Palma, er du kun 3 minutters kørsel fra Palma Akvarium og 6 minutters kørsel fra El Arenal-stranden. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hipotels Playa de Palma Palace - Palma de Mallorca - Soveværelse
9
9,2 Fremragende (2.066 anmeldelser)
878 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hipotels Playa de Palma Palace, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 10 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Oversigt Anmeldelser
Overnatter du ved Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca, som ligger ved siden af en golfbane i Palma de Mallorca, er du kun 15 minutters kørsel fra Palma de Mallorca Havn og Puerto Portals Marina. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet.
10,0 Fremragende
Fordele: Alt
Ulemper: Intet
Iberostar Bahia de Palma - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
11
9,0 Fremragende (1.131 anmeldelser)
1016 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Bahía de Palma - Adults Only, som ligger på stranden i Playa de Palma, er du kun 3 minutters kørsel fra Palma Akvarium og 6 minutters kørsel fra El Arenal-stranden. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab.
Iberostar Llaut Palma - Palma de Mallorca - Soveværelse
12
9,0 Fremragende (905 anmeldelser)
865 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Llaut Palma, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 2 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og 7 minutters kørsel fra Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen.
Myseahouse Hotel Neptuno - Palma de Mallorca - Soveværelse
13
9,0 Fremragende (890 anmeldelser)
779 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Myseahouse Hotel Neptuno har du en central base i Playa de Palma, kun 10 minutters kørsel fra El Arenal-stranden og Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab.
10,0 Fremragende
Fordele: * Close to the beach * Sea views * Friendly, helpful staff * Clean rooms * Fantastic breakfast buffet * Good dinner buffet * Good for families
Hotel Negresco - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
14
8,9 Fremragende (2.113 anmeldelser)
818 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Negresco - Adults Only i Playa de Palma er du 1,3 km fra Palma Akvarium og 10,6 km fra Fundación Juan March. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Gran Meliá Victoria - Palma de Mallorca - Bygning
15
8,9 Fremragende (1.241 anmeldelser)
1564 kr+
Oversigt Anmeldelser
Gran Melia Victoria ligger i midten af Palma de Mallorca, kun 1 minutters gang fra Paseo Maritime og 13 minutters gang fra Bellver Slot. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Palma de Mallorca? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 520 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter. Transport fra hotellet til lufthavnen er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
9,0 Fremragende
Fordele: The hotel staff were polite and professional, the food is good, It is a high-class hotel with excellent service
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
16
8,9 Fremragende (472 anmeldelser)
1683 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel, som ligger ved siden af en golfbane i Palma de Mallorca, er du kun 15 minutters kørsel fra Palma de Mallorca Havn og Puerto Portals Marina. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Palma de Mallorca? På dette hotel er der et område på 68 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet.

De bedste hoteller i Palma de Mallorca i nærheden af Parc de la Mar

Vis alle
Palacio Ca Sa Galesa Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
1
8,6 Fremragende (293 anmeldelser)
1973 kr+
Oversigt
Palacio Ca Sa Galesa Hotel ligger i midten af Palma de Mallorca, kun 3 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og 9 minutters gang fra Fundación Juan March. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Brick Palma - Palma de Mallorca - Soveværelse
2
8,5 Fremragende (1.646 anmeldelser)
370 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Brick Palma i Palma de Mallorca er du kun 4 minutters gang fra Saint-François Basilika og 9 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og en elevator. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Turismo de Interior Dalt Murada - Palma de Mallorca - Soveværelse
3
8,4 Fremragende (1.530 anmeldelser)
1069 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Turismo de Interior Dalt Murada, som ligger i det historiske kvarter i Palma de Mallorca, er du kun 5 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og Saint-François Basilika. Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen.
Youth Hostel Central Palma - Palma de Mallorca - Bygning
4
6,6 Godt (1.099 anmeldelser)
185 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Youth Hostel Central Palma i Palma de Mallorca er du kun få skridt fra Saint-François Basilika og 7 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.