Palma de Mallorca hoteller

Palma de Mallorca hoteller

Søg efter hoteller i Palma de Mallorca på hundredvis af rejsesider på samme tid

Sammenlign KAYAK med |

Værd at vide

Lavsæson februar
Højsæson juni
  Gennemsnitlig pris (hverdag): 841 kr
  Gennemsnitlig pris (weekend): 1069 kr

Det billigste tidspunkt

46%

forventet prisfald

Det dyreste tidspunkt

10%

forventet prisstigning

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

søn. - tor.

(hverdagsnat)

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

fre. & lør.

(weekendnat)

Spørgsmål og svar i forhold til hotelbestilling i Palma de Mallorca

Hvad koster et billigt hotel i Palma de Mallorca?
KAYAK-brugere har fundet dobbeltværelser i Palma de Mallorca for helt ned til 112 kr inden for de sidste 3 dage. Prisen er 2221 kr i gennemsnit.
Hvad koster et hotel i Palma de Mallorca i nat?
I løbet af de sidste 72 timer har andre brugere fundet hoteller i Palma de Mallorca for i aften helt ned til 168 kr. Andre brugere har også fundet 3-stjernede hoteller fra 625 kr og 4-stjernede hoteller fra 609 kr.
Hvilke bydele i Palma de Mallorca er de mest populære at overnatte i?
Hoteller i Centre, Ponent og Llevant oplever de fleste søgninger på KAYAK.
Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?
Prøv vores Heatmaps over hoteller for at finde det bedste hotel i nærheden af dig.

Hvor skal man bo i Palma de Mallorca?

Vores værktøj, Heatmaps, hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Palma de Mallorca ved at vise dig hoteller i nærheden af populære oplevelser

De bedste hoteller i Palma de Mallorca

Vis alle
Hotel Convent De La Missió - Palma de Mallorca - Bygning
1
9,5 Fantastisk (778 anmeldelser)
2193 kr+
Oversigt
Med et ophold på Hotel Convent de la Missió i Palma de Mallorca (La Missió) er du kun få minutter fra Sant Miquel-kirken og Olivar-markedet. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Bq Aguamarina Boutique Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
2
9,4 Fantastisk (1.017 anmeldelser)
967 kr+
Oversigt
Fra BQ Aguamarina Boutique Hotel i Playa de Palma (Can Pastilla) er der kun 2 minutters kørsel til Palma Akvarium og 8 minutters kørsel til Parc de La Mar. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Boutique Hotel Can Cera - Palma de Mallorca - Soveværelse
3
9,4 Fantastisk (424 anmeldelser)
2134 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Boutique Hotel Can Cera har du en base i centrum af Palma de Mallorca, kun få skridt fra Saint-François Basilika og 5 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Hipotels Gran Playa De Palma - Palma de Mallorca - Soveværelse
4
9,3 Fantastisk (3.748 anmeldelser)
802 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hipotels Gran Playa de Palma, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 10 minutters kørsel fra Palma Akvarium og Paseo Maritime. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hipotels Playa de Palma Palace - Palma de Mallorca - Bygning
5
9,3 Fantastisk (2.740 anmeldelser)
881 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hipotels Playa de Palma Palace, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 10 minutters kørsel fra Palma Akvarium og Paseo Maritime. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
6
9,3 Fantastisk (1.495 anmeldelser)
941 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Myseahouse Hotel Flamingo - Adults Only, som ligger ved vandet i Playa de Palma, er du kun 15 minutters kørsel fra Palma Akvarium og Paseo Maritime. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Sant Francesc Hotel Singular - Palma de Mallorca - Soveværelse
7
9,3 Fantastisk (842 anmeldelser)
2511 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Sant Francesc Hotel Singular i Palma de Mallorca (Sindicat) er du kun få skridt fra Saint-François Basilika og 6 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Oversigt Anmeldelser
Overnatter du ved Castillo Hotel Son Vida, a Luxury Collection Hotel, Mallorca, som ligger ved siden af en golfbane i Palma de Mallorca, er du kun 10 minutters kørsel fra Iberostar Stadion og Paseo Maritime. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet.
10,0 Fantastisk
Fordele: Alt
Ulemper: Intet
Iberostar Selection Playa de Palma - Palma de Mallorca - Bygning
9
9,1 Fantastisk (2.522 anmeldelser)
1246 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Selection Playa de Palma, som ligger ved siden af en golfbane i Playa de Palma, er du kun 3 minutters kørsel fra Palma Akvarium og 9 minutters kørsel fra Parc de La Mar. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, bagageopbevaring og et pengeskab i receptionen. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Iberostar Bahia de Palma - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
10
9,1 Fantastisk (1.448 anmeldelser)
1020 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Bahía de Palma - Adults Only, som ligger på stranden i Playa de Palma, er du kun 3 minutters kørsel fra Palma Akvarium og 10 minutters kørsel fra Paseo Maritime. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab.
Iberostar Selection Llaut Palma - Palma de Mallorca - Bygning
11
9,1 Fantastisk (1.059 anmeldelser)
868 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Iberostar Selection Llaut Palma, som ligger tæt på stranden i Playa de Palma, er du kun 10 minutters kørsel fra Palma Akvarium og Parc de La Mar. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen.
Hotel III by Petit Palace - Palma de Mallorca - Soveværelse
12
9,1 Fantastisk (948 anmeldelser)
1955 kr+
Oversigt Anmeldelser
Petit Palace Hotel Tres ligger i midten af Palma de Mallorca, kun 4 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og 8 minutters gang fra La Rambla. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig indtjekning.
10,0 Fantastisk
Fordele: Jeg var vild med den beliggenhed, atmosfære og service.
9,7 Fantastisk
Fordele: Extremely nice helpful staff Overall a great place with everyone motivated and doing a good job Nice to see
Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
13
9,1 Fantastisk (507 anmeldelser)
1690 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel, som ligger ved siden af en golfbane i Palma de Mallorca, er du kun 10 minutters kørsel fra Iberostar Stadion og Paseo Maritime. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Palma de Mallorca? På dette hotel er der et område på 68 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis selvstændig parkering findes desuden på stedet.
Hotel Negresco - Adults Only - Palma de Mallorca - Bygning
14
9,0 Fantastisk (2.154 anmeldelser)
822 kr+
Oversigt
Hotel Negresco - Adults Only ligger på promenaden i Playa de Palma, kun 2 minutters kørsel fra Palma Akvarium og 11 minutters kørsel fra La Rambla. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Myseahouse Hotel Neptuno - Palma de Mallorca - Soveværelse
15
9,0 Fantastisk (1.039 anmeldelser)
782 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Myseahouse Hotel Neptuno har du en central base i Playa de Palma, kun 15 minutters kørsel fra Santa María de Palma Katedral og Palma Akvarium. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab.
10,0 Fantastisk
Fordele: * Close to the beach * Sea views * Friendly, helpful staff * Clean rooms * Fantastic breakfast buffet * Good dinner buffet * Good for families
Gran Meliá Victoria - Palma de Mallorca - Bygning
16
8,9 Fantastisk (689 anmeldelser)
1570 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Gran Melia Victoria har du en central base i Palma de Mallorca, kun få skridt fra Paseo Maritime og en 10 minutters gåtur fra Bellver Slot. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Palma de Mallorca? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 520 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter. Transport fra hotellet til lufthavnen er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
7,7 God
Fordele: I love the Victoria. The friendly staff, immaculate surroundings, nothing is too much trouble for anyone.
7,0 God
Fordele: Wonderful stay, very pleasant front of house staff, very comfortable room.
Ulemper: Let down a little by poor housekeeping over the four nights.
7,3 God
Fordele: The staff were fantastic, so accomodating, and the views from the rooms were so beautiful (sea-view rooms).
Ulemper: Our only complaint was the room cleaning - it was a bit shoddy, wine glasses were left as they were without being taken away, the room was turned down with no attempt at making anything else right - in all just a bit of a quick and unprofessional job for a 5 star hotel. This was the only thing though, the whole hotel was amazing otherwise and we would definitely go back again.
8,0 Fantastisk
Fordele: Very friendly staff. Spacious rooms with great attention to detail - especially accessories provided in the bathroom.
Ulemper: Could have a better selection of english entertainment channels on the television.
7,7 God
Fordele: The room is very comfortable,breakfast was delicious and the restaurant staff impecable.
Ulemper: The water pressure of the bathroom .
6,3 God
Fordele: God beliggenhed i roligt område tæt på lystbådehavnen og centrum af Palma de Mallorca. Fint værelse med alle nødvendige faciliteter for en god overnatning.
5,7 Okay
Fordele: Fremragende udsigt fra balkonen.
Ulemper: At de kommer 23.00 om aftenen selv lukker sig ind på rummet for at gøre værelset natteklart !!! At der ikke var rene tandkrus hver dag. At de glemmer at sende nogle op efter baggagen når man checker ud.
7,6 God
Fordele: Alle relevante faciliteter og super beliggenhed med skøn udsigt over havnen/vandet. Personalet var fremragende - servicen er virkelig i top.
6,0 God
Fordele: Dejligt at få rene håndklæder og lagner hver dag. Personalet er meget service minded.
Ulemper: Det ville være rart at have en El.koger på værelset m.h.p. the/kaffe.
6,8 God
Fordele: the service
Ulemper: food at the pool
5,6 Okay
Fordele: wonderful pool
Ulemper: breakfast was overpriced and the fitness room was non-existent
7,6 God
Fordele: Great staff, great breakfast, nice pool, great location. Great room - we have a room looking at Tito's, a very popular night venue, open until late in the night, but the sound isolation was great, so we heard nothig!
Ulemper:

De bedste hoteller i Palma de Mallorca i nærheden af Parc de la Mar

Vis alle
Es Princep - Palma de Mallorca - Bygning
1
9,5 Fantastisk (742 anmeldelser)
1882 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Es Princep befinder du dig i hjertet af Palma de Mallorca, kun 10 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og Saint-François Basilika. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Palacio Ca Sa Galesa Hotel - Palma de Mallorca - Bygning
2
8,7 Fantastisk (319 anmeldelser)
1981 kr+
Oversigt
Palacio Ca Sa Galesa Hotel ligger i midten af Palma de Mallorca, kun 3 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral og 7 minutters gang fra Fundación Juan March. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Brick Palma - Palma de Mallorca - Soveværelse
3
8,6 Fantastisk (1.835 anmeldelser)
371 kr+
Oversigt
Brick Palma ligger i Palma de Mallorca (Sindicat), kun minutter fra Saint-François Basilika og Plaza Mayor de Palma Plads. Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og en elevator. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Youth Hostel Central Palma - Palma de Mallorca - Bygning
4
6,6 God (1.305 anmeldelser)
186 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Youth Hostel Central Palma i Palma de Mallorca (Cort) er du kun få skridt fra Saint-François Basilika og 7 minutters gang fra Santa María de Palma Katedral. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.