Hoteller Malaga

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Malaga

Malaga, AN, Spanien
19. sep. — 20. sep.2
Malaga, AN, Spanien
søn. 19.9
man. 20.9
Der er rejserestriktioner til Malaga.Læs mere
Hold dig orienteret, og modtag e-mailopdateringer om lempelse af rejserestriktionerne for Malaga.
Hoteller Malaga

Værd at vide

Lavsæson

martsBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 31% fald i prisen.

Højsæson

augustDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 20% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

698 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

906 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Malaga

Mest anbefalede hoteller i Malaga

Vis alle

Malaga hoteller i nærheden af Catedral de Málaga

Vis alle

Hvad koster et hotel Malaga?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Malaga?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Malaga

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Malaga, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Malaga i marts og november.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Malaga, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Malaga.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Malaga på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 678 kr., mens det dyreste kostede 991 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Malaga i 6 dage.
 • Malaga har mange spændende facetter at byde på, lige fra spændende spansk historie til fantastisk mad.
 • For at få det hele med, kan man med fordel overnatte i det historiske centrum af byen. Her er ikke langt til hverken strand, restauranter eller museer, hvilket giver et dejligt udgangspunkt til en afslappet ferie. Hotellerne er lækre her i området, og du vil føle dig godt afslappet efter et ophold på et dem af. Prøv for eksempel Hotel Petit Palace Plaza Malaga eller AC Hotel Malaga Palacio, som kan levere den fantastiske oplevelse.
 • Har du familien og børnene med, er det en god idé at se efter et sted, hvor alle kan bo sammen. Der er masser af muligheder for hoteller med store værelser og plads til familier. Det kunne være hoteller som Bh Atarazanas Málaga Boutique Hotel eller Molina Lario, som skaber gode rammer for familieferien. Mange steder er der dog mulighed for at leje en feriebolig, som giver en anden type oplevelse end et almindeligt hotel. Det kunne være et sted som Lodgingmalaga Plaza de la Constitución.
 • I byen kan man også sig løs med den unge generation af spaniere. Området Soho er fyldt med trendy kaffebarer, restauranter og smarte butikker. Bo lige I midten af området ved at bestille overnatning på Mariposa Hotel Malaga eller Hotel Soho Málaga. Det giver helt sikkert en nyt indblik i den historiske by.
 • En tredje type overnatning kan du få ved at bo på en Bed & Breakfast. Der er ikke mange af dem, men de tilbyder en hyggelig og afslappet måde at overnatte på. Prøv Station2b Bed And Breakfast eller Villa Málaga B&B.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Malaga

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Malaga.

 • Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Malaga ligger på 653 kr., men prisen varierer betydeligt, afhængigt af placering, faciliteter og årstid. I løbet af de sidste 3 dage har KAYAK-brugere fundet dobbeltværelser for helt ned til 653 kr..

 • Tænk en smule utraditionelt, hvis du gerne vil bo billigt i Malaga. I stedet for at bo ved stranden, så bo lidt længere oppe i byen, hvor du kan nyde den smukke udsigt. Eller prøv at se på hoteller med færre stjerner. Det betyder ofte en kraftig reduktion i prisen, og du vil kunne få meget for dine penge. Hotel Zenit Malaga og Hotel Solymar er oplagte muligheder.

 • Alt hvad der ikke ligger lige op ad stranden er billigere end det meste i Malaga. Mange kommer dertil for strandens skyld, og det ved hotellerne godt. Se derfor mere mod nord og vest, for her vil du lettere finde overnatning til en overkommelig pris. Se på hoteller som Albergue Inturjoven Málaga og Malaga Lodge Guesthouse.

 • Malaga er en sommerby, hvor folk strømmer til for at nyde det gode vejr og vandet. Så egentlig er byen billig i alle de måneder, hvor du ikke har lyst til at hoppe i vandet – hvilket vil sige i vinterhalvåret. Her falder priserne til et niveau, hvor de fleste kan være med. Selvom vandet er koldere, så er byen stadig skøn i de koldere måneder, hvor man kan nyde byens historiske attraktioner og de komfortable hoteller.

 • Bussen er den nemmeste måde at komme rundt i Malaga på. Byen har endnu ikke en metro, men der kører også tog, som kan køre dig rundt i byen eller til de store badestrande lidt væk fra centrum. Hvis du gerne vil bo med let adgang til transport, vil det være en fordel at bo ved Estación de Málaga-María Zambrano, som giver mulighed for let afgang til de større byer i området.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Malaga. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Malaga

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Malaga?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Malaga ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.