Hoteller i nærheden af Lufthavn: Plattsburgh Intl

Hoteller i nærheden af Lufthavn: Plattsburgh Intl

Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter hoteller i nærheden af Lufthavn: Plattsburgh Intl

Plattsburgh Intl (PBG) - Plattsburgh, NY, USA
Check ind
Check ud
Sammenlign KAYAK med |

De bedste hoteller i nærheden af Lufthavn: Plattsburgh Intl

Service
9,4
Beliggenhed
9,3
Godt køb
9,2
Renholdelse af pool
9,2
faciliteter
9,0
Samlet 8,9 Fantastisk
Baseret på 525 bedømmelser
Service
9,4
Beliggenhed
9,3
Godt køb
9,2
Renholdelse af pool
9,2
faciliteter
9,0
Service
9,5
Beliggenhed
9,4
Renholdelse af pool
9,1
faciliteter
8,9
renlighed
8,7
Service
9,5
Beliggenhed
9,3
Morgenmad
8,8
renlighed
8,0
Komfort
7,2

Fantastisk 9,0
Fordele: Food improved from previous stay
Fantastisk 8,0
Fordele: Localization is very good. The breakfast was excellent, very nice rooms and a swimming pool for the kids.
Ulemper: It was a very nice hotel. No negative points.
Fantastisk 9,0
Fordele: Nice place
Fantastisk 9,0
Fordele: Room was comfortable; staff very friendly & helpful; great location.
Ulemper: Wish it had a tub; wish it had better cable service choices of channels (glad I could watch my Bronco game, but missed my favorite news channel); wish vending machine took plastic in addition to cash.
Fantastisk 10,0
Fordele: The bedding was really comfy. The girl who checked us in was quick and helpful and the restaurant right next door was super convenient, as it was really cold outside.
Ulemper: Not really.
God 6,0
Fordele: Work out room
Ulemper: Was just an average hotel with a below average breakfast and our 3PM check in became 4:45. Then they couldn't give us a late check out beyond 11:30
Fantastisk 9,0
Fordele: breakfast choices with a nice ambiance, location of the hotel closer to all amenities, ample parking around the hotel , and free wifi, The front desk staff was very kind.
Ulemper: TV very old model in the era when a smart LED TV can be purchased for 300$. Carpet of the room very dirty. Fridge having noise particularly prominent in the night
Fantastisk 10,0
Fordele: Location was great. Hotel was clean and staff was friendly. Breakfast was very good.
Fantastisk 10,0
Fordele: The room was comfortable and very large
Ulemper: The parking was odd
Fantastisk 10,0
Fordele: Great Hot Tub. Pool nice, but water could have been a bit warmer. Staff pleasant & professional. Location excellent. Breakfast was great, & included in price from 6am - 10am. Would go there again. Have always found Hampton Inn to be a very nice place
Ulemper: Pool water could be warmer for me. Children have no issue with pool water temp.
Fantastisk 10,0
Fordele: A lot of space in the room, clean, has everything you need. Breakfast is reasonable better than continental breakfast. Overall is very good.
Ulemper: Nothing I can think about.
Fantastisk 10,0
Fordele: The staff was so nice and friendly, polite and professional. Cleanliness was perfect!!
Ulemper: Breakfast was great. The potatoes too salty but overall everything was great.
Hampton Inn & Suites Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #1
8,9
Fantastisk 8,9
Baseret på 525 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
878 kr

Stemning
10,0
Renholdelse af pool
10,0
Godt køb
10,0
Beliggenhed
9,5
renlighed
8,8
Samlet 8,9 Fantastisk
Baseret på 232 bedømmelser
Stemning
10,0
Renholdelse af pool
10,0
Godt køb
10,0
Beliggenhed
9,5
renlighed
8,8
Beliggenhed
9,6
Service
9,1
Værelse
7,8
Morgenmad
5,6
renlighed
9,0
Service
8,8
Værelse
7,5
Morgenmad
6,0

Fantastisk 8,0
Fordele: Flot design og indretning tæt på universitetet Sengene var behagelige Rummeligt badeværelse
Fantastisk 9,2
Fordele: Room was comfortable
Ulemper: Breakfast was horrible
Fantastisk 9,0
Fordele: Very friendly staff, room was clean, nice shower, bed was comfortable.
Ulemper: We got an end room next to the road and could hear cars all night long.
Fantastisk 10,0
Fordele: Front desk staff , very friendly and welcoming .
Fantastisk 10,0
Fordele: Clean , newer , great breakfast, hot tub and pool
Middel 3,0
Ulemper: The room is very small is not reflecting the pictures on the website when I made reservation
Middel 3,0
Fordele: It was very clean.
Ulemper: The whole reason I rented this room was to take my daughter swimming. The pool was closed. The walls were paper thin..not only could I hear the peoples conversation in the room next to me I could also hear the traffic from the road.
Fantastisk 10,0
Fordele: Staff and rooms very clean
Fantastisk 8,0
Fordele: good breakfast and nice simple
God 7,0
Fordele: breakfast was good, room was clean and amenities were nice!
Ulemper: the customer service was awful!!! the housekeeper stole our grandmothers blanket, we reported it. The general manager responded with "mam we cannot help you, someone else reported their air buds were stolen, we do not have any control of this"
Fairfield Inn & Suites Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #2
8,9
Fantastisk 8,9
Baseret på 232 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
776 kr

Internet
10,0
Godt køb
9,5
Beliggenhed
9,4
Service
9,3
Mad
9,3
Samlet 8,8 Fantastisk
Baseret på 1.198 bedømmelser
Internet
10,0
Godt køb
9,5
Beliggenhed
9,4
Service
9,3
Mad
9,3
Godt køb
9,6
Mad
9,3
Beliggenhed
9,3
Service
9,2
Morgenmad
9,1
Mad
9,3
Morgenmad
9,3
Service
9,1
Værelse
7,4
Komfort
5,9

Fantastisk 10,0
Fordele: Jeg kunne virkelig godt lide stedet, værelset var meget rent.
God 6,2
Fordele: God beliggenhed, tæt på restauranter og highway
Ulemper: Værelserne var gamle se og føl dig
Fantastisk 10,0
Fordele: How clean the property was and how friendly the staff were too.
Fantastisk 8,0
Ulemper: The site does not indicate that there is no elevator. Traveling for work, I have a lot of baggage. Difficult when your can't use a luggage cart.
Fantastisk 8,0
Fordele: Super clean and comfy! We were in town for 4 days and the property was great. Staff were very helpful, breakfast options were great, pool and game area were clean and in good working order. Will definitely stay here again.
Fantastisk 10,0
Fordele: We loved EVERYTHING!! This hotel is BEAUTIFUL. Its incredibly clean. The Pool is huge & HEATED. There's also an awesome little arcade. The price was so reasonable. We'll definitely be back.
Ulemper: I loved EVERYTHING!
God 7,0
Fordele: Good location. Dated but we'll upgraded.
Ulemper: The 99 restaurant, attached to the motel was as unclean as we have ever seen. We left before ordering and walked to the ground round across the parking lot and had a good meal.
Fantastisk 9,0
Fordele: Hotel in general and room was very clean with updated furnishings. Breakfast was great. Large selection with a variety of hot and cold breakfast items. They even had real plates and silverware - not plastic!
Ulemper: Hotel was a little on the pricey side for the size of the room. It only had 1 queen bed and not a lot of extra space.
Fantastisk 9,0
Fordele: This hotel is much bigger than it looks online which is a good thing . Rooms are very spacious . Parking is adequate . Breakfast is good with many hot selections . Large pool area. Located between I-87 and university. Also shopping is nearby .
Fantastisk 9,0
Fordele: Friendly staff. If you have a problem they take care of it. For instance we had an adjoining room the second night someone was admitted to the room adjoining ours and they were very loud. So they gave us a new room a lot quieter.
Ulemper: No
Fantastisk 8,0
Fordele: The hot breakfast every morning was very nice. There was a lot of variety. The beds were very comfortable.
Ulemper: No not at the moment.
Fantastisk 10,0
Fordele: Your pool was very big very satisfying the bed felt like I was sleeping on a nice pillow it was amazing the colors and the rooms we're very nice made you feel like it was an apartment very nice setup there I definitely will be coming back hopefully soon I enjoyed my stay there
Ulemper: The jacuzzi tub could have been cleaned out a little better other than that it was great
Fantastisk 10,0
Fordele: The breakfast was the best I’ve ever eaten at a hotel. The staff were friendly and helpful.
Fantastisk 9,0
Fordele: Breakfast was very good.The dining room was clean and comfortable. The location was perfect for shopping and dining.
Ulemper: No.
Best Western Plus Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #3
8,8
Fantastisk 8,8
Baseret på 1.198 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
735 kr

Beliggenhed
9,7
Service
9,6
renlighed
9,4
Godt køb
9,4
Internet
9,1
Samlet 8,7 Fantastisk
Baseret på 1.027 bedømmelser
Beliggenhed
9,7
Service
9,6
renlighed
9,4
Godt køb
9,4
Internet
9,1
Service
9,7
Beliggenhed
9,7
renlighed
9,5
Godt køb
9,4
Værelse
7,3
Beliggenhed
9,7
Service
9,6
Godt køb
9,5
renlighed
9,3
Værelse
7,0
Service
9,7
renlighed
9,5
Værelse
7,6
Morgenmad
5,8

God 7,7
Fordele: Billigt og komfortabelt, hvilket er det, vi havde brug for til vores 1-nætters ophold
Ulemper: Fandt et stykke gummi på gulvet. Vi smed det bare ud. Intet Strygejern på værelset, så var nødt til at spørge receptionen
Fantastisk 10,0
Fordele: Mig selv, mand og voksen søn boede i tre værelser. Vi fandt dem meget komfortable, værelsets størrelse og sengen var perfekt, og værelserne var meget rene. Vi kom for at se venner, vi ikke havde set i syv år. Hotellets beliggenhed var perfekt, tæt på alt, hvad vi havde brug for. Værelserne var stille og sengen var blød til at sove. Generelt var hotellet meget behageligt.
Ulemper: Intet, alle vores behov blev opfyldt.
God 7,7
Fordele: Rent, pænt, komfortabel
Ulemper: Dårlig udluftning på værelset og hall
Fantastisk 10,0
Fordele: Personalet var meget venlige og hjælpsomme
Fantastisk 8,8
Fordele: Good location for interstate Entrance & exit. Close to good restaurants.9⁹⁹
Ulemper: No microwave in the room and the continental breakfast was very minimal. No waffle maker or scrambled eggs; typical too much sugar items. Please staer providing sugarless items for healthy people. Normal people will eat them if provided. We want to eat properly.
Fantastisk 10,0
Fordele: breakfast choices were limited
Fantastisk 9,0
Fordele: A very welcoming staff, clean and nice rooms.
Fantastisk 10,0
Fordele: Compact size
Fantastisk 10,0
Fordele: Make up wipes in the bathroom
Fantastisk 10,0
Fordele: It was clean and the woman that checked me in was so nice and real
Fantastisk 10,0
Fordele: Clean room, nice lobby
Ulemper: You can hear other room's conversation.
Fantastisk 8,0
Fordele: Staff is amazing and friendly. The hotel is clean and well-situated. The pricing is appropriate for this time of year.
Ulemper: The walls are paper-thin, my next-door neighbor left the TV on for the kids, all night, and I barely slept. The next night, the occupants were loud and inconsiderate. The hotel was not full and the occupants could have been spaced out.
Fantastisk 8,0
Fordele: The breakfast was Okay. Location is great when you want to leave home but not go far. Room was clean. Bathroom and spa tub were clean and there were plenty of towels and toiletries.
Ulemper: With a kitchenette in the room there were no utensils. Also a place to sit other than the bed or a hard chair would have been nice.
Fantastisk 10,0
Fordele: The room was of good quality for the price range. The staff was very friendly and helpful and the hotel was near shopping areas and restaurants.
Ulemper: There was no bedside USB plugs or regular plugs to charge phones and electronics.
Fantastisk 9,0
Fordele: The Staff was friendly and helpful.
Ulemper: Nope
Fantastisk 10,0
Fordele: A great stay! Clean facility, polite staff, good breakfast.
Microtel Inn & Suites by Wyndham Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #4
8,7
Fantastisk 8,7
Baseret på 1.027 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
524 kr

Internet
9,5
Beliggenhed
9,4
Service
9,0
Wellnessområde
7,8
Renholdelse af pool
7,3
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 853 bedømmelser
Internet
9,5
Beliggenhed
9,4
Service
9,0
Wellnessområde
7,8
Renholdelse af pool
7,3
Beliggenhed
9,5
Service
8,9
Wellnessområde
8,0
Renholdelse af pool
7,3
Komfort
6,1
Service
8,7
renlighed
7,5
Værelse
5,9

Fantastisk 9,7
Fordele: Personalet, sengene, morgenmaden var fantastisk.
Ulemper: Den begejstrede råben fra poolen gik ind i forhallen, og små børn løb hallerne indtil midnat.
Fantastisk 9,4
Fordele: Personalet var venlige, morgenmaden var godt, tæt på shopping og restauranter
Ulemper: Elevatoren var i orden at det var mit eneste problem
Fantastisk 8,2
Fordele: Nød swimmingpoolen med familien
Ulemper: Damen som lukkede søndagens morgenmad. lørdagens herre var venlig.
Fantastisk 8,0
Fordele: Værelset var rent, venligt personale.
Fantastisk 10,0
Fordele: very clean room & bed and the breakfast room very clean with so many variety of food. I travel allot to different continents and I was very impressed with LA QUINTA BY WYNDHAM PLATTSBURGH in NY. USA. The personal very professional and helpful.
Ulemper: NEVER BOOK with BOOKING.COM.... if you need customer service and you dont have confirmation nr. and pin nr.... my case they dont give me...your VACATION will transform in HORROR movie. I give them my name , hotel name, address, phone nr., city, state, the dates of Check-In & Check-Out, and ...YOU DONT EXIT IN THERE SYSTEM. I call the Hotel , only with THE NAME they find me.
Fantastisk 8,0
Fordele: Exceptionally comfortable bed. That was my main concern, and you delivered!
Ulemper: The carpet in my room looked dirty. Maybe it was just the colour, but it looked dirty. The hotel was full of families with young children. There were lots of happy, squealing children, running up and down the halls.
Fantastisk 9,0
Fordele: Clean modern n breakfast was the best
Okay 5,0
Fordele: Nothin
Ulemper: The staff in the morning was very rude seem a bit Races
Fantastisk 9,0
Fordele: Big room. Nice pool and hot tub area.
Ulemper: Noisy heater kept makining a cracking or popping sound all night.
Fantastisk 10,0
Fordele: They were very nice and welcoming when I got to the hotel ans helped me with everything.
Ulemper: No
Fantastisk 10,0
Fordele: They were very helpful and courteous
Ulemper: No
Fantastisk 10,0
Fordele: Everyone has been very nice
Ulemper: No
Fantastisk 10,0
Fordele: Staff was nice enjoyed the hot tub
Ulemper: The bed wasnt comfortable or the pillows
Dårlig 1,0
Fordele: Nothing
Ulemper: Ants in the room and horrible smell of smoke Plus the tub had hair inside of it Pool was out of service
Fantastisk 9,2
Fordele: It was very nice and clean.
Ulemper: The Breakfast area was to small and at time couldn’t find an area to sit.
Fantastisk 8,0
Fordele: Great location, close to restaurants and shopping. Room was adequate and clean. Comfortable beds. Very nice breakfast. Great value for the price.
Ulemper: None
La Quinta Inn & Suites by Wyndham Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #5
8,2
Fantastisk 8,2
Baseret på 853 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
681 kr

Renholdelse af pool
9,7
Beliggenhed
9,4
Service
8,7
Wellnessområde
8,5
Værelse
6,9
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 550 bedømmelser
Renholdelse af pool
9,7
Beliggenhed
9,4
Service
8,7
Wellnessområde
8,5
Værelse
6,9
Renholdelse af pool
9,8
Beliggenhed
9,4
Wellnessområde
8,5
Service
8,4
Værelse
6,3
Service
8,9
renlighed
6,0
Komfort
5,8
Værelse
5,5
Mad
5,5

Fantastisk 10,0
Fordele: Alle hotellets personale var meget venlige og høflige til at inkludere receptionspersonalet, bartenderen og kokken ... Vi havde en absolut fantastisk tid under vores ophold ...
Fantastisk 10,0
Fordele: Staff were friendly and helpful. Room was comfortable. Pool and spa were Enjoyable.
Ulemper: No
God 7,0
Fordele: The breakfast pool and spa
Ulemper: Their was no tea or coffee in the lobby which was strange
Fantastisk 8,0
Fordele: The room service and staff, and early check in
Ulemper: Hallways and stairs had an old feel to them.
Okay 4,0
Fordele: The bed was incredibly comfortable.
Ulemper: The hallways smelled like fish, the elevator smelled so bad we used the stairs, kids were running around everywhere and there were men drinking and laying in the hallways, even leaning against our door. The tv was blurry the breakfast awful, we went out.
Fantastisk 9,0
Fordele: Beds were very comfortable. Breakfast was great. Kids really enjoyed the pool.
Fantastisk 10,0
Fordele: The place was clean. It was welcoming. My little one enjoyed the swimming pool. love the fact that there was machine with fun game. Good customer service.
Ulemper: At the check out. I didn't like the way she talk to me.
Fantastisk 8,0
Fordele: Several towels
Ulemper: Mattress to soft
Dårlig 1,0
Fordele: nothing
Ulemper: everything
Fantastisk 10,0
Fordele: The stuff was great in check in and check out Thanks Kelly for your help.
Fantastisk 9,0
Fordele: It is a wonderful hotel and the staff are amazing
Fantastisk 10,0
Fordele: The hotel is well located and just off of Route 87. The rooms are very nicely appointed and our King Room had a spa tub in the room. It is close to restaurants and shops and also close to downtown Plattsburgh which has a number of good restaurants.
Ulemper: Everything was above expectations.
Fantastisk 9,0
Fordele: New mattress
Ulemper: Breakfast was terrible.
Holiday Inn Plattsburgh - Adirondack Area - Plattsburgh
Rangeret #6
8,2
Fantastisk 8,2
Baseret på 550 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
817 kr

Bar
10,0
Beliggenhed
9,6
Wellnessområde
8,3
Service
8,2
Morgenmad
7,9
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 904 bedømmelser
Bar
10,0
Beliggenhed
9,6
Wellnessområde
8,3
Service
8,2
Morgenmad
7,9
Beliggenhed
9,6
Wellnessområde
8,4
Service
8,0
Morgenmad
7,9
Renholdelse af pool
6,5
Beliggenhed
9,7
Værelse
5,1

Fantastisk 9,4
Fordele: Elskede water park og arcade! Masser af steder at nyde godt af Ty til børn.
Ulemper: At prisen på værelset.
Fantastisk 9,1
Fordele: Pool og arcade-legeområde var fantastisk!
Ulemper: Morgenmaden sluttede for tidligt i løbet af ugen.
Fantastisk 8,0
Fordele: We love this hotel. The pool, restaurants, shopping and arcade keep us busy. Its also a great place to come to relax a while.
Ulemper: I asked if the pool would be opening early the next day due to it being a weekday holiday. The male staff member told me no it would be opening on schedule. The next morning I walked past at 11:30 and the pool was open. I would have planned my CHRISTMAS EVE day entirely different if I knew the pool was opening like it was the weekend.
Fantastisk 10,0
Fordele: The location to the rinks in Plattsburgh and Chazy
Ulemper: The waitstaff in the pub. The service is very slow and they are not friendly.
Fantastisk 8,0
Fordele: Pool, restaurant and arcade all so accessible Wonderful for families.
Ulemper: Very crowded ' but March break. Thin walls- baby crying, dog barking.
Fantastisk 10,0
Fordele: Nice location...great restaurant onsite ...
Ulemper: Too bad it didnt have a hot tub
Fantastisk 9,0
Fordele: The staff was very friendly especially the man that made breakfast every morning. There was always something to do. We have a four year old and he loved the water park and the arcade. There are plenty of restaurants and shopping places that are within walking distance. The beds were comfy and the breakfast was really good.
Middel 3,8
Fordele: Location
Ulemper: Rooms are old, furniture is broken. Rooms are dirty: carpet is wavering in some main area in the room, making us almost trip, they are smelly and dirty, bathroom is dirty: hairs in corners, mold spots, very dirty behind the toilet. Fan turns on automatically with lights which is very noisy. Hallway is dark and carpet is dirty and smell of cigarettes. Pool staff don’t implement regulations: people walking in the facility (by the pool) with their winter boots while we are barefoot because we are swimming and playing in the water park with our kids. It’s unhygienic! Front desk Staff not very helpful: there was no more iced water at the lobby and we had to wait 45 min for the next shift to come in because the lady at the reception didn’t want to refill the water bins. She barely took her eyes off her cell to tell me this when I asked for more water.
Middel 3,0
Fordele: Attached to arcade and water slide in hotel. Breakfast was good.
Ulemper: Halls and room smelled like stale cigarettes even though booked non smoking rooms. Mold in bathroom.
Middel 2,0
Fordele: the swimming pool was good . But to much cloriine in the pool
Ulemper: The carpet smell . Ants in the washroom
Fantastisk 8,0
Fordele: The woman that worked days with orange blonde hair and glasses was great she was knowledgeable and very friendly. Helped make our stay better
Ulemper: Everything cost extra money the ballicity arcade and mini golf which was not stated on the website
Fantastisk 9,0
Fordele: Great for families. We were a group of 4 families with young children and we had a great time. All the activities available were the main reason we came. Definitely recommend this for families with children
Ulemper: Everything was great. Nothing not to like. Totally met our excpectations and even exceeded them. Would recommend to anyone with small children. The staff was very helpful as well
God 7,0
Fordele: loved the location and all it had to offer
Ulemper: the beds were super hard
God 6,0
Fordele: That it had a pool for kids. And a play area fun center for kuds
Ulemper: There wasn’t anything for adults. No swimming for adults. The breakfast was cold and supplies and food was very low. Wish we know they were doing renovations so we could have stayed elsewhere
Comfort Inn and Suites Plattsburgh - Morrisonville - Plattsburgh
Rangeret #7
8,1
Fantastisk 8,1
Baseret på 904 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
783 kr

Renlighed
8,0
Comfort
7,6
Beliggenhed
8,5
Tjenester
7,3
Ansatte
8,6
Samlet 7,9 God
Baseret på 198 bedømmelser
Renlighed
8,0
Comfort
7,6
Beliggenhed
8,5
Tjenester
7,3
Ansatte
8,6

God 6,2
Fordele: Det er en Econo-Lodge i Plattsburgh. Det er hvad det er, og for hvad det er, er det ikke dårligt. Laveste pris i byen for et stort hotel, ingen mekaniske problemer, godt vandtryk, anstændig morgenmad (så vidt som gratis morgenmad går).
Ulemper: Stedet kunne bruge en ansigtsløftning. Ser ud til at det ikke er blevet opdateret siden 80'erne, med undtagelse af rør tv, som kunne være fra 90'erne. Små indvendinger, virkelig.
Fantastisk 8,0
Fordele: Jeg fik en 1 queen-værelse, det er bare nok plads til at to., det var rent, og havde en mikroovn, køleskab, og en sikker .... det er nok en smule forældede, men vi sov godt og det var stille ... Personalet var venligt.
Ulemper: Book ikke gennem booking.com, de aldrig motel ved jeg havde en reservation ... gudskelov motel havde det værelse, jeg havde brug for.. og de gav mig en lille rabat.
Fantastisk 8,5
Fordele: Venlig og meget for pengene.
Ulemper: Sengen var ubehagelig
Okay 5,0
Fordele: The location
Ulemper: Small cramped room, very minimal breakfast
Middel 3,0
Fordele: It had a room.
Ulemper: Everything seemed broken or old.
Okay 5,0
Fordele: The staff were friendly & accommodating
Ulemper: It was outdated, had a terrible stale tobacco smell & the pool was ice cold.
God 7,0
Fordele: The hotel is good, clean and with a great breakfast. Stuff was polite.
Ulemper: They present themselves as a 100% non smoking and when I arrived at midnight and walked into the main building I felt a huge cigarette smoke in the entrance. Moreover, my room was smokey I couldn't sleep so I asked to be changed at 1 am. The man at the reception was very nice and changed me without any problem excusing himself. It is not their fault and it is bad that some guests violate the hotel rules.
Okay 4,2
Fordele: The staff addressing my concerns
Ulemper: It was disgusting. Stained bed sheets and towels, hair in the tub and shower walls.
God 6,0
Fordele: Their breakfast was great. So was the staff. They lost electricity in the morning, so it was impossible to get ready for the day.
Fantastisk 8,0
Ulemper: Needs updating
Fantastisk 10,0
Fordele: Wow, from front desk to the room and big shout out to the manager and owner of this hotel. Love love love their breakfast. I usually stay at the days inn because is cheaper. However the staff are rude and their breakfast are horrible. LOVE QUALITY INN!
Ulemper: NO, CAN'T THINK OF ANYTHING. LEFT A TIP ON THE BED THE GIRL WOULDN'T TAKE IT BECAUSE I FORGOT TO PUT IT IN A SPECIAL ENVELOPE.
Okay 4,0
Fordele: It was clean. Provided breakfast
Ulemper: The bed was very worn out. Not comfortable. The room was very dated
Fantastisk 10,0
Fordele: The warm welcome
Ulemper: No
Okay 5,0
Fordele: Nice staff. Location was ok
Ulemper: Bed linens were stained and towels were not clean.My room was not fully cleaned.
Okay 4,0
Ulemper: The breakfast was not impressive. The tub in our room felt like there was a hole and crack in the bottom. There was a mat that seemed to be glued in place over the damaged tub. The room was suprisingly small. No coffee maker. Outside doors not locked.
Quality Inn and Suites Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #8
7,9
God 7,9
Baseret på 198 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
511 kr

Beliggenhed
9,8
Service
9,0
Godt køb
8,8
Renholdelse af pool
8,6
Morgenmad
8,1
Samlet 7,8 God
Baseret på 1.764 bedømmelser
Beliggenhed
9,8
Service
9,0
Godt køb
8,8
Renholdelse af pool
8,6
Morgenmad
8,1
Beliggenhed
9,8
Service
9,3
Renholdelse af pool
8,4
Morgenmad
8,1
Værelse
6,5
Beliggenhed
9,9
Renholdelse af pool
8,8
Service
8,7
Morgenmad
8,0
Mad
7,7
Beliggenhed
9,9
Service
9,1
Morgenmad
7,7
Komfort
6,8
Værelse
6,0
Service
8,9
Godt køb
8,6
Morgenmad
7,5
renlighed
5,1
Værelse
4,9

Fantastisk 8,0
Fordele: Det var tæt på shopping og motorvejsfrakørslen. Værelset var rent.
Ulemper: Bygningen er lidt slidt.
Okay 5,0
Fordele: It's a generic cheap motel next to a mall. It has regular decent hotel breakfast and clean beds
Ulemper: Our toilet pressure was so low it barely flushed. When I asked the front desk employee about it he had already forgotten who I was in the ten minutes since speaking to him, so I had to prove I was staying at the hotel.
Middel 3,0
Fordele: The room was freezing. I took an hour and a half for it to heat up.
Ulemper: The room was freezing. I took an hour and a half for it to heat up.
Fantastisk 9,0
Fordele: Got a jacuzzi room for less than $100 a night! Biggest jacuzzi I’ve ever seen in a hotel. Staff was very friendly.
Ulemper: The back stairwell area is a bit creepy.
Fantastisk 10,0
Fordele: Room was clean, warm. Breakfast was good. Staff were very pleasant.
God 6,0
Ulemper: Room was extremely cold. Took over 3 hours to get it warm enough to be comfortable. I know this hotel is old but it really shows. While the room was somewhat clean the overall room and building maintenance is very poor
Fantastisk 10,0
Fordele:  
Ulemper:  
Middel 3,0
Fordele: Nothing.
Ulemper: Bed linens had weird smell. Bathroom hot tub fascets and jets were dirty. Left early and wanted a refund but they said no.
Okay 5,0
Fordele: Breakfast included was pretty good. Staff was very responsive to needs.
Ulemper: A bit old and tired looking.
Fantastisk 10,0
Fordele: The staff are kind n most importantly was really cheap price location. Breakfast was great !!! I highly recommend this hotel ..
Ulemper: Can not think of anything negative
Fantastisk 9,0
Fordele: The breakfast and the room... i guess everything
Ulemper: Nothing!
Fantastisk 10,0
Fordele: Great front desk help and great continental breakfast!
Fantastisk 9,0
Fordele: Rooms large and clean. Came with microwave,ref.,and cable tv. Beds very comfy. Staff were very very pleasant!! Free breakfast hit the spot. Enjoyed my stay.
Ulemper: NO!!
Americas Best Value Inn Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #9
7,8
God 7,8
Baseret på 1.764 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
456 kr

Service
10,0
Strand
9,0
Beliggenhed
8,8
Værelse
6,0
renlighed
3,8
Samlet 7,9 God
Baseret på 49 bedømmelser
Service
10,0
Strand
9,0
Beliggenhed
8,8
Værelse
6,0
renlighed
3,8

Golden Gate Motel - Plattsburgh
Rangeret #10
7,9
God 7,9
Baseret på 49 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
599 kr

Godt køb
10,0
renlighed
9,5
Service
9,4
Beliggenhed
9,0
Værelse
8,9
Samlet 7,8 God
Baseret på 82 bedømmelser
Godt køb
10,0
renlighed
9,5
Service
9,4
Beliggenhed
9,0
Værelse
8,9

Fantastisk 8,0
Fordele: Rent og komfortabelt
Rip Van Winkle Motel - Plattsburgh
Rangeret #11
7,8
God 7,8
Baseret på 82 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
490 kr

Beliggenhed
9,4
Godt køb
9,2
Service
6,8
Værelse
5,6
Renholdelse af pool
5,1
Samlet 7,1 God
Baseret på 1.968 bedømmelser
Beliggenhed
9,4
Godt køb
9,2
Service
6,8
Værelse
5,6
Renholdelse af pool
5,1
Godt køb
9,3
Beliggenhed
9,2
Service
6,5
Renholdelse af pool
5,0
Morgenmad
4,7
Beliggenhed
9,4
Godt køb
9,1
Service
6,3
Værelse
5,1
Komfort
5,0
Service
6,6
Morgenmad
4,7

Fantastisk 8,5
Fordele: Fremragende personale fantastisk beliggenhed for turist i Chaplain, Adirondack området
Ulemper: Intet
Okay 4,0
Fordele: Staff was friendly
Ulemper: I wish I would have known that this Inn is currently being renovated. I wouldn't have stayed here. Couldn't sleep at night because the door for the section that is open kept being slammed.
Middel 2,5
Ulemper: they didn't tell us they were doing construction and it made a lot of noise early in the morning. the staff were indifferent to my comment
Middel 3,0
Ulemper: Property was under construction more than I thought it would be. Would have stayed elsewhere if I knew it was so disheveled. The front desk was in the rear of the building and I had to call them to find out where to go to get in the hotel. Hard hat and construction signs boarded up hallways and unhappy guests.
Fantastisk 9,0
Fordele: Staff was friendlt
Ulemper: Construction going on. Equipment ,canvas everywhere.
Okay 5,0
Ulemper: The property was under-construction We was not a notified upon booking Hotel rooms are being used as check in Side entrance was the only entrance Breakfast in a hotel room Aweful I would like to be refunded
God 6,0
Ulemper: The facility is under construction.
Okay 4,0
Fordele: We needed a new room due to TV not working and they accomodated very quickly.
Ulemper: The property is under construction. This left check in and breakfast in hotel rooms. Because there is no lobby. Workers are all over and 75% of the hotel is a work zone. The pool is also closed.
Fantastisk 8,0
Fordele: Always clean, rooms a re comfortable, breakfast area has been remodeled; the menu expanded to a full hot breakfast, convenient location adjacent to the Interstate and a quick ride to Montreal.
Middel 2,5
Ulemper: The pool and hot tub weren’t working and nothing was stated about that before time
Okay 4,2
Ulemper: The hotel is under construction and it should not be open to guests. Or at least they should advise people BEFORE they book. We were very unpleasantly surprised when we arrived. It looks like a war zone. There is dust and dirt everywhere not to mention the noise.
Days Inn & Suites by Wyndham Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #12
7,1
God 7,1
Baseret på 1.968 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
545 kr

Beliggenhed
8,3
Service
4,9
Værelse
4,1
renlighed
3,0
faciliteter
2,7
Samlet 6,1 God
Baseret på 1.003 bedømmelser
Beliggenhed
8,3
Service
4,9
Værelse
4,1
renlighed
3,0
faciliteter
2,7
Beliggenhed
8,1
Service
4,8
Komfort
4,3
Værelse
3,6
renlighed
3,0
Beliggenhed
8,6
Service
5,2
Komfort
4,3
Værelse
3,7
renlighed
2,9
Værelse
3,3
Service
4,7
Værelse
3,2

Fantastisk 10,0
Fordele: Morgenmaden var middelmådig. Komfortable senge.
Ulemper: Morgenmad
Okay 5,0
Fordele: It was the only room that had 2 beds, ither choices only listed a king size bed for 3 people
Ulemper: Holes in walls, tub broken, pool out of service, breakfast was muffins and coffee only not what was listed
Okay 4,0
Ulemper: The bathroom was not clean hair in the sink, bath. The desk was not clean
God 6,0
Fordele: Convenient location
Ulemper: Cable tv was poor reception quality, and the kitchenette sink was perpetually clogged.
Dårlig 1,0
Ulemper: Worst ever. Door cards didn't work properly and manager couldn't make it work with his card. His solution was to keep someone in room and if we all needed to leave room to prop door open. Then discover TV does not work. Management shrugs and apologized. I had to insist on other room that was still lousy but I could get in and had TV. Advertised pool closed for repairs. Couldn't believe Wyndham would have name associated with that dump
God 6,0
Ulemper: We thought we would use the pool but the strong smell of chlorine when we opened the door made us change our minds. The hotel is old. The breakfast was really basic. White bread,peanut butter,apples, two kinds of cereals.
God 6,0
Fordele: It’s near the beach and many commodities !
Ulemper: Canot do the check although the room was ready
Okay 5,0
Fordele: The staff was nice. Nothing realy to say more.
Ulemper: Shower was discusting. Cable TV seems to be hack, so the signal was bad as 1990. Wifi was disconnecting oftenly.
God 7,0
Fordele: Proximity to beach
Okay 5,0
Fordele: Close to purpose of my visit.
Ulemper: Perimeter door locks worked at random. Site says early check in at 2pm- hotel states 3pm or $20 early check in fee. Vending machine almost empty. No toaster in room like states. States there's a game room and even a sign posted at hotel- No game room.
Okay 5,0
Fordele: convenient location
Ulemper: breakfast was extremely limited, nothing fresh, eating area not cleaned after previous people ate there. Rooms need maintenance, wallpaper peeling. Could use a thorough vacuuming/general cleaning. Toilet had urine drips around rim when I first went in.
Middel 3,0
Ulemper: It smelled Musty when you first entered. The toilet in our room was dirty and stained just like the tub. The bed was very uncomfortable.
Super 8 by Wyndham Plattsburgh - Plattsburgh
Rangeret #13
6,1
God 6,1
Baseret på 1.003 bedømmelser
Detaljer
Vurderinger
442 kr

Spørgsmål og svar i forhold til booking af hotel tæt på Lufthavn: Plattsburgh Intl

Hvor meget koster et billigt hotel tæt på Lufthavn: Plattsburgh Intl?

KAYAK-brugere har i løbet af de sidste 3 dage fundet dobbeltværelser tæt på Lufthavn: Plattsburgh Intl for priser helt ned til 453 kr. Gennemsnitsprisen er 688 kr.

Hvor meget koster et billigt hotel tæt på Lufthavn: Plattsburgh Intl for i aften?

I de sidste 72 timer har vores brugere fundet hoteller tæt på Lufthavn: Plattsburgh Intl for i aften til så lavt som 453 kr. Brugere har også fundet 3-stjernede hoteller fra 453 kr og 4-stjernede hoteller fra 453 kr.

Hvordan finder jeg hoteller tæt på Lufthavn: Plattsburgh Intl?

Tag et kig på vores heatmaps over lufthavnshoteller for at finde det bedste hoteltilbud tæt på Lufthavn: Plattsburgh Intl.

Hvor skal man bo i Plattsburgh?

Vores værktøj, Heatmaps, hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Plattsburgh ved at vise dig hoteller i nærheden af populære aktiviteter

Overnatningssteder