Hoteller i London

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i London. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

lør. 3.12
ons. 7.12
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

juni

Højsæson

september

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.474 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.713 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 47% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 43% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i London

De mest anbefalede hoteller i London

Vis alle

Hoteller i London i nærheden af London Victoria Station

Vis alle

Hvad koster et hotel i London?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i London?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i London

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i London, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i London i juni og februar.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i London, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for mandag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i London.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i London på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 213 kr., mens det dyreste kostede 2.452 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i London i 2 dage.
 • London byder på mange oplevelser inden for hoteller og overnatninger. Fra de fine gamle hoteller som The Savoy, til de små bed & breakfasts lidt uden for byen som The White House – B&B, så har du mulighed for at prøve lidt af hvert.
 • Det sammLondon byder på mange oplevelser inden for hoteller og andre typer af overnatninger. Fra fine gamle hoteller som The Savoy, til små Bed & Breakfast lidt uden for byen som The White House – B&B, så har du mulighed for at prøve lidt af hvert.
 • Det samme gælder for de områder, du kan booke i. Er du til fest og farver kan Camden være stedet, du skal finde dit hotel i. Er du til ro og børne-venlighed, så vil områder i South Kensington være et oplagt valg med deres lette adgang til gode museer for børn. Bo på The Queen’s Gate Hotel, hvor der er mulighed for store værelser med plads til familien.
 • Du kan placere dig midt i Londons madmekka, hvis du bestiller overnatning i SoHo. Området er kendt for kulinariske oplevelser og et rigt natteliv. Det kan opleves på tæt hold fra The Nadler Soho eller Mimi's Hotel Soho, som begge er placeret i midten af området.
 • Er du til en afslappet morgen på hotellet, er der mange hoteller, hvor der er mulighed for at booke værelser med morgenmad i overnatningen. Hvis du ikke fik det gjort under selve bookingen, er det muligt at købe sig til morgenmadsbuffeten under opholdet. En B&B er især en god idé, hvis man gerne vil have morgenmad med, da det er en del af konceptet om B&B.
 • Det kan være rart med et hotel tæt på lufthavnen. Der er flere lufthavne i London, så sørg for at vælge din overnatning i nærheden af den lufthavn, som du flyver til eller fra. Ved Gatwick Airport ligger Hilton London Gatwick Airport samt Bloc Hotel Gatwick. Ved Heathrow ligger der Hyatt Place London Heathrow Airport og selvfølgelig også et Hilton Hotel. Begge lufthavne har gode offentlige muligheder for at komme ind til centrum.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i London

Hvor skal man overnatte i London?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i London ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.