Hoteller i London

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i London

man. 25.9
fre. 29.9
... med flere

Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold

Søg på og sammenlign flere hundrede rejsesider på samme tid for at finde hoteller i London

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer

Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere

Spar penge ved at samle fly og hotel

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

juni

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.872 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.975 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 30% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 31% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i London

De mest anbefalede hoteller i London

Vis alle

Hoteller i London i nærheden af London Victoria Station

Vis alle

De bedste hoteller med parkering i London

Vis alle

Hvad koster et hotel i London?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i London?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i London

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i London, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i London i januar og november.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i London, hvis du overnatter en søndag. Det modsatte gælder for lørdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i London.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i London på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 337 kr., mens det dyreste kostede 2.131 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i London i 6 dage.
 • London byder på mange oplevelser inden for hoteller og overnatninger. Fra de fine gamle hoteller som The Savoy, til de små bed & breakfasts lidt uden for byen som The White House – B&B, så har du mulighed for at prøve lidt af hvert.
 • Det sammLondon byder på mange oplevelser inden for hoteller og andre typer af overnatninger. Fra fine gamle hoteller som The Savoy, til små Bed & Breakfast lidt uden for byen som The White House – B&B, så har du mulighed for at prøve lidt af hvert.
 • Det samme gælder for de områder, du kan booke i. Er du til fest og farver kan Camden være stedet, du skal finde dit hotel i. Er du til ro og børne-venlighed, så vil områder i South Kensington være et oplagt valg med deres lette adgang til gode museer for børn. Bo på The Queen’s Gate Hotel, hvor der er mulighed for store værelser med plads til familien.
 • Du kan placere dig midt i Londons madmekka, hvis du bestiller overnatning i SoHo. Området er kendt for kulinariske oplevelser og et rigt natteliv. Det kan opleves på tæt hold fra The Nadler Soho eller Mimi's Hotel Soho, som begge er placeret i midten af området.
 • Er du til en afslappet morgen på hotellet, er der mange hoteller, hvor der er mulighed for at booke værelser med morgenmad i overnatningen. Hvis du ikke fik det gjort under selve bookingen, er det muligt at købe sig til morgenmadsbuffeten under opholdet. En B&B er især en god idé, hvis man gerne vil have morgenmad med, da det er en del af konceptet om B&B.
 • Det kan være rart med et hotel tæt på lufthavnen. Der er flere lufthavne i London, så sørg for at vælge din overnatning i nærheden af den lufthavn, som du flyver til eller fra. Ved Gatwick Airport ligger Hilton London Gatwick Airport samt Bloc Hotel Gatwick. Ved Heathrow ligger der Hyatt Place London Heathrow Airport og selvfølgelig også et Hilton Hotel. Begge lufthavne har gode offentlige muligheder for at komme ind til centrum.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i London

 • Hvordan finder man billige hoteller i London?

  London på budget kan sagtens lade sig gøre, for byen bugner af små hoteller, vandrehjem og B&B’s, som alle kan være meget billigere end de store hoteller. Kig efter gode tilbud på hotellerne, da der ofte kører kampagner, hvor der er penge at spare. Du kan også overveje at bo på et hotel med færre stjerner, ligesom der kan være penge at spare ved at vælge et vandrehjem. London byder på mange forskellige typer vandrehjem – fra de almindelige til pænere vandrehjem som Parkwood at Marble Arch.

 • Hvilke områder er billige at bo i?

  Vil du gerne spare på prisen men ikke på komforten på hotellet, skal du kigge dig om efter hoteller i de billigere områder. Det er områder, hvor der er færre attraktioner, så derfor er priserne ikke lige så høje. Det er områder som West Norwood, Wimbledon og South Ogdendon. De ligger alle lidt ude, men med det gode net af offentlig transport, er du ikke mere end 25 minutter væk fra centrum. Dog vil vi stadig anbefale at se efter gode tilbud og deals.

 • Hvornår på året finder man de billigste hoteller?

  Det er heldigvis billigere at bestille hotel i nogle perioder end andre. Gå efter februar, marts og november, da det er lavsæsonsmåneder i London. Her falder prisen på hotellerne stort i forhold til højsæsonsperioden, som er september og december.

 • Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

  Når man skal nå meget på kort tid, er det en fordel at bo i nærheden af Victoria Station. Herfra har du let adgang til Londons metro, som kaldes for The Tube, der kan køre dig centrum rundt, ligesom at du kan komme videre rundt i Storbritannien derfra. Bo på Park Plaza Victoria London for let at komme til og fra stationen samt de store sightseeing-spots. Du kan købe Day Pass og 3 Day Pass i automaterne på stationen fra ca. 170 kr. (Prices checked at 04/04/2018)

 • Hvor skal man bo i London?

  Vi har registreret en større efterspørgsel på hoteller i London, Soho og i nærheden af London Centrum.

 • Hvilke hoteller i nærheden af London Centrum kan anbefales?

  Park Plaza Westminster Bridge London, Strand Palace Hotel og St Giles Hotel - London er meget populære blandt brugere, der gerne vil bo i gåafstand af London Centrum.

 • Hvad koster et hotel i London?

  KAYAK-brugere har fundet dobbeltværelser i London for helt ned til 76 kr. i de seneste 3 dage. Gennemsnitsprisen ligger på 1.973 kr..

 • Er hoteller i London sikre at opholde sig på under corona-krisen?

  Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i London.

 • Hvad koster et hotel i London til i nat?

  KAYAK-brugere har fundet værelser til i nat for helt ned til 504 kr. i løbet af de sidste 3 timer. Der er fundet 3-stjernede hotelværelser fra 1.936 kr. og 4-stjernede hoteller fra 1.062 kr..

 • Hvad koster et hotel i London til denne weekend?

  Det billigste hotelværelse i London til den kommende weekend, der er blevet fundet på KAYAK i de seneste 3 dage, havde en pris på 2.437 kr. pr. nat. For de samme datoer er der fundet værelser på 3-stjernede hoteller for helt ned til 174 kr. pr. nat og på 4-stjernede hoteller fra 216 kr. pr. nat.

 • Hvordan finder jeg et hotel i centrum af London?

  Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i London. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af London

 • Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

  Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

 • Er der hoteller med gratis parkering i London?

  Der er mange hoteller i London, der tilbyder både parkering og gratis parkering. Populære valg blandt KAYAK-brugere inkluderer Corbigoe Hotel, King Solomon Hotel- Golders Green og Ramada London North M1.

Hvor skal man overnatte i London?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i London ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Seværdigheder i London