Hoteller i Paris

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Paris. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Paris
24. juni — 25. juni2
Paris
fre. 24.6
lør. 25.6

Værd at vide

Lavsæson

februar

Højsæson

december

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.101 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.171 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 76% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 86% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Paris

Top rated hotels i Paris

Vis alle

Hvad koster et hotel i Paris?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Paris?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Paris

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Paris, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Paris i februar og marts.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Paris, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Paris.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Paris på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 148 kr., mens det dyreste kostede 4.027 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Paris i 3 dage.
  • Verdens mest besøgte turistby er stedet, som mange turister oplever mere end én gang i livet. Der er meget at se, smage og dufte, hvad enten du rejser som single, familie eller som par. Tusindvis af hoteller byder på overnatninger for ethvert budget. Selve centrum består af 20 arrondissementer, men det er arrondissement nummer 1, du skal bo i, når det skal være midt i indre by. Her ved Musée du Louvre finder du hoteller med gratis morgenmad i form af lækre croissanter samt en café crème at starte dagen på. Så nyd den helt centrale lokation og en overdådig morgenbuffet på hoteller som Timhoel Le Louvre, Hotel Crayon By Elegancia, Nolinski Paris og mange flere.
  • De forskellige arrondissementer ligger tæt op ad hinanden i et spiral-lignende mønster. Hoteller med udsigt er der masser af i Paris, men en af de bedste udsigter er til Eiffeltårnet, som ligger i 7. arrondissement. Der skal du se efter hoteller som eksempelvis Hôtel Mercure Paris Centre Tour Eiffel, Pullman Paris Tour Eiffel eller Résidence Charles Floquet.
  • Paris er en romantisk by, og er et oplagt tilflugtssted for en weekendtur med en partner. Det bugner med hoteller, som er indrettet i romantisk stil med blomsterprints, afdæmpede pastelfarver og lysestager, der alt sammen bidrager til en en intim atmosfære. Hoteller som Le Relais Madeleine, Les Jardins du Marais, Le Bristol Paris og mange andre har både spa til selvforkælelse samt tagterrasse med udsigt, hvor du kan nyde et glas vin om aftenen.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Paris

Hvor skal man overnatte i Paris?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Paris ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.