Hoteller i Aalborg

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Aalborg

ons. 27.9
søn. 1.10
... med flere

Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold

Søg på og sammenlign flere hundrede rejsesider på samme tid for at finde hoteller i Aalborg

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer

Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere

Spar penge ved at samle fly og hotel

Værd at vide

Lavsæson

februar

Højsæson

oktober

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.074 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

866 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 40% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 10% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Aalborg

De mest anbefalede hoteller i Aalborg

Vis alle

De bedste hoteller med parkering i Aalborg

Vis alle

Hvad koster et hotel i Aalborg?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Aalborg?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Aalborg

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Aalborg, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Aalborg i februar og november.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Aalborg, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for søndag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 1 dag for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Aalborg.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Aalborg på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 573 kr., mens det dyreste kostede 1.531 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Aalborg i 4 dage.
 • Helt ud til Limfjorden i det nordlige Himmerland ligger Aalborg, som i den grad formår at feste. Den berømte Jomfru Ane Gade er omdrejningspunkt for unge rejsende fra Danmark og udlandet, der nyder musikken og de mange barer. Du kan naturligvis bo lige midt i dette område fyldt med sjov og livsglæde, hvor Hotel Jomfru Ane er stedet, som du kan gå direkte til fra barerne, når natten er slut, og der skal soves.
 • Det er ikke kun dans, øl og cocktails, der kendetegner byen. Der findes masser af kulturelle tilbud, så du behøver ikke at overnatte i festgaden. I centrum findes hoteller som Best Western Prinsen Hotel tæt på Aalborg station, samt Helnan Phønix Hotel nær alle indkøbsoplevelserne i Algade.
 • Det er ikke kun i Brasilien, at de kan svinge med hofterne. Aalborg Karneval er et af byens årlige højdepunkter i maj, som er værd at opleve. Der er både udklædte børn og voksne, og vil du have udsigt til paraderne ved Østerbro, så tag nogle overnatninger på Hotel Aalborg, der ligger helt perfekt mellem Nyhavnsgade og Østerbro.
 • Ankommer du i bil til Aalborg, er der nok af hoteller med parkeringsmuligheder at vælge imellem. Det gælder lige fra Aalborg Airport Hotel og Comwell Hvide Hus Aalborg, der tilmed også tilbyder cykeludlejning, fitnessrum og mulighed for at medbringe kæledyr.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Aalborg

 • Hvordan finder man billige hoteller i Aalborg?

  Som i enhver anden dansk storby er priserne generelt høje i en by som Aalborg. Det er dog også muligt at bo billigt, så fortvivl ikke hvis du er budgetrejsende. Du kan eksempelvis bo helt centralt på CABINN Hotel Aalborg, hvor der tilmed er udsigt til Limfjorden. I den sydlige ende af byen er der også billige muligheder i form af Merkurvej bed and breakfast.

 • Hvilke områder er de billigste?

  Der findes ikke et decideret billigt distrikt i Aalborg. De gunstige overnatningsmuligheder ligger spredt over hele byen mellem luksushoteller og mellemklassehoteller. Området Sofiendal er dog en oplagt mulighed, når du vil bo billigt. Også Mølholm i vest er attraktiv prismæssigt, hvad enten du vælger Trampedach Bed & Bath, U3z Aalborg Vandrerhjem eller Friis Bed & Bath.

 • Hvornår på året finder man de billigste hoteller?

  Påsken samt karnevalet måneden efter skyder generelt forårs- og sommersæsonen i gang i Aalborg. Derfor skal du se efter de koldere måneder i kalenderen, hvis du vil bo billigt. Du kan også være heldig at finde gode tilbud om efteråret og det tidlige forår, hvor der stadig er meget at opleve i form af museer og kulturelle oplevelser på steder som Aalborg Teater, Musikkens Hus og arkitekturen omkring havnefronten.

 • Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

  Det er nemmest at begive sig rundt på gåben, når du opholder dig i Aalborg, da seværdighederne er koncentreret i centrum. Bor du på hotel i indre by og ønsker at komme til Aalborg Zoo eller Leo’s Legeland, så lej en cykel hos Munk’s Eftf. eller tag bybus nummer 1 eller 11. Det bugner med parkeringspladser i city, og dermed er det også nemt at tage bilen med. Man anvender tilmed den nyeste teknologi, hvor nummerpladenummeret skal indtastes ved indtjekning.

 • Er hoteller i Aalborg sikre at opholde sig på under corona-krisen?

  Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Aalborg.

 • Hvordan finder jeg et hotel i centrum af Aalborg?

  Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Aalborg. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Aalborg

 • Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

  Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

 • Er der hoteller med gratis parkering i Aalborg?

  Der er mange hoteller i Aalborg, der tilbyder både parkering og gratis parkering. Populære valg blandt KAYAK-brugere inkluderer Hotel Scheelsminde, Scandic Aalborg Øst og Vraa Slotshotel.

Hvor skal man overnatte i Aalborg?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Aalborg ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.