Hoteller i Frederikshavn

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Frederikshavn. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

tor. 28.9
man. 2.10
... med flere

Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold

Søg på og sammenlign flere hundrede rejsesider på samme tid for at finde hoteller i Frederikshavn

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer

Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere

Spar penge ved at samle fly og hotel

Værd at vide

Lavsæson

maj

Højsæson

juli

Gennemsnitlig pris (hverdag)

980 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

991 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 18% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 31% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Frederikshavn

De mest anbefalede hoteller i Frederikshavn

Vis alle
Hotel Lisboa - Frederikshavn - Patio
Hotel Lisboa
7.6 God
695 kr.+
695 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Herman Bang Bed and Breakfast - Frederikshavn - Bygning
513 kr.+
Gratis wi-fi
Hotel Jutlandia
7.4 God
1.025 kr.+
1.025 kr.+
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Best Western Hotel Herman Bang
8.1 Meget god
1.039 kr.+
1.039 kr.+
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Scandic The Reef
8.1 Meget god
1.320 kr.+
1.320 kr.+
Gratis wi-fi
Pool
Kæledyr tilladt
Park Hotel
8.6 Meget god
1.169 kr.+
1.169 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
772 kr.+
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Farm Studio's
709 kr.+
709 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt

Hvad koster et hotel i Frederikshavn?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

Hvornår skal man booke et hotel i Frederikshavn?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Frederikshavn

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Frederikshavn, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Frederikshavn i maj og marts.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Frederikshavn, hvis du overnatter en fredag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 2 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Frederikshavn.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Frederikshavn på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 697 kr., mens det dyreste kostede 1.256 kr..
 • I den nordlige del af Jylland finder du færgebyen Frederikshavn, der ligger ud til Kattegat og har hyppige færgeafgange til Gøteborg i Sverige og Oslo i Norge. Mange vælger at tage en tur til Gøteborg, når de ferierer i Frederikshavn. Turen varer ca. 3,5 timer, og der er afgange alle ugens dage. Hvis du har samme idé, kan du bo på Hotel Frederikshavn Sømandshjem, der er lokaliseret i gåafstand til færgelejet. Hotellet har 3 stjerner og egner sig især godt til familier med børn. I Gøteborg kan I blandt andet besøge byens botaniske have eller Liseberg, der er en forlystelsespark med sjov for hele familien.
 • Frederikshavn byder på aktiviteter, der gør sig særligt godt i sommerens varme dage. For eksempel kan du bruge et par dage på Palmestranden, der med sine mange palmer og kridhvide sand får én til at tro, at man befinder sig et tropisk sted langt fra Danmark. Frederikshavn Nordstrand Camping & Cottages er et perfekt sted for par og familier med børn. Herfra kan du gå til Palmestranden på ca. 8 min. eller vælge at bruge dagen ved hotellets pool.
 • Kulturinteresserede bør afsætte tid til at besøge centrum af Frederikshavn. Her kan du bruge dagen på Frederikshavn Kunstmuseum & Exlibrissamling, der blandt andet har en stor samling af lokal kunst. Krudttårnet er en anden af Frederikshavns seværdigheder. Tårnet er Frederikshavns vartegn, og i dag huser det et militærhistorisk museum. Du kan for eksempel bo på Hotel Jutlandia, så har du ca. 5 minutters gang til tårnet og ca. 8 minutters gang til kunstmuseet.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Frederikshavn

 • Hvordan finder man billige hoteller i Frederikshavn?

  Par og familier med børn, der søger en billig løsning i Frederikshavn, kan vælge at bo på vandrehjem. Danhostel Frederikshavn City er et hyggeligt vandrehjem med alt fra dobbeltværelser til familieværelser med plads til op til 5 personer. Alle ophold er med morgenmad og gratis parkering. En anden billig løsning er Svalereden Camping Cottages, der placerer dig i smukke, grønne omgivelser ca. 4 min fra stranden og ca. 10 km uden for centrum af Frederikshavn. I en feriehytte kan du nyde det sociale campingliv, mens du stadig har alle de komfortable faciliteter, såsom tekøkken og køleskab.

 • Hvilke områder er de billigste?

  Budgetrejsende kan finde billige muligheder for overnatning både i og uden for centrum af Frederikshavn. I centrum kan du vælge at indlogere dig på Outlet Hotel Frederikshavn, der har 3 stjerner og er placeret i hjertet af Frederikshavn. Uden for centrum kan du bo på det anbefalede Brattenstrand Holiday Apartments, hvor du får en lille lejlighed til et rimeligt beløb. Hotellet ligger knap 12 km uden for centrum af Frederikshavn.

 • Hvornår på året finder man de billigste hoteller?

  Frederikshavns placering ved Kattegat samt byens sommeraktiviteter gør stedet populært i juni, juli, august og starten af september. Blandt andet er der hvert år Tordenskioldsdage, hvor byen forvandles til år 1717, og 1000 statister indtager scenen. I perioden fra oktober til maj kan du som regel finde et godt tilbud på overnatning. For eksempel kan du holde øje med Herman Bang Bed and Breakfast, hvor du af og til kan finde en billig overnatning. Stedet er placeret i centrum af byen, og ophold er med morgenmad.

 • Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

  Bor du på hotel i centrum af byen kan du spadsere til det meste, mens du kan tage busser, hvis du skal besøge attraktioner uden for byen. Hvis du indlogerer dig på Park Hotel, er du tæt på færgelejret. Ud over at være tæt på de to færgeruter, kan du i sommerperioden tage buslinje 14 fra færgeterminalen Stena Line Frederikshavn til Palmestranden. Nærmeste lufthavn er Aalborg Lufthavn, der ligger knap 1 times kørsel fra Frederikshavn.

 • Hvad koster et hotel i Frederikshavn?

  Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Frederikshavn ligger på 1.116 kr., men prisen varierer betydeligt, afhængigt af placering, faciliteter og årstid. I løbet af de sidste 3 dage har KAYAK-brugere fundet dobbeltværelser for helt ned til 404 kr..

 • Er hoteller i Frederikshavn sikre at opholde sig på under corona-krisen?

  Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Frederikshavn.

 • Hvad koster et hotel i Frederikshavn til i nat?

  Det bedste tilbud på et 3-stjernet hotelværelse i Frederikshavn, der er fundet af KAYAK-brugere i løbet af de sidste 3 timer, kostede 451 kr., mens den laveste pris på et 4-stjernet hotelværelse lå på 892 kr.. Samlet set kostede det billigste værelse 451 kr..

 • Hvordan finder jeg et hotel i centrum af Frederikshavn?

  Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Frederikshavn. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Frederikshavn

 • Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

  Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

 • Er der hoteller med gratis parkering i Frederikshavn?

  Der er mange hoteller i Frederikshavn, der tilbyder både parkering og gratis parkering. Populære valg blandt KAYAK-brugere inkluderer Hotel Lisboa, BB-Hotel Frederikshavn Turisthotellet og Park Hotel.

Hvor skal man overnatte i Frederikshavn?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Frederikshavn ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.