Hoteller i Frederikshavn

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Frederikshavn. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Frederikshavn
29. sep. — 30. sep.2
Frederikshavn
tor. 29.9
fre. 30.9
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

august

Højsæson

november

Gennemsnitlig pris (hverdag)

876 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.071 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 48% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 92% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Frederikshavn

De mest anbefalede hoteller i Frederikshavn

Vis alle

Hvad koster et hotel i Frederikshavn?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Frederikshavn?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Frederikshavn

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Frederikshavn, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Frederikshavn i august og maj.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Frederikshavn, hvis du overnatter en søndag. Det modsatte gælder for tirsdag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 1 dag for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Frederikshavn.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Frederikshavn på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 431 kr., mens det dyreste kostede 1.433 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Frederikshavn i 0 dage.
  • I den nordlige del af Jylland finder du færgebyen Frederikshavn, der ligger ud til Kattegat og har hyppige færgeafgange til Gøteborg i Sverige og Oslo i Norge. Mange vælger at tage en tur til Gøteborg, når de ferierer i Frederikshavn. Turen varer ca. 3,5 timer, og der er afgange alle ugens dage. Hvis du har samme idé, kan du bo på Hotel Frederikshavn Sømandshjem, der er lokaliseret i gåafstand til færgelejet. Hotellet har 3 stjerner og egner sig især godt til familier med børn. I Gøteborg kan I blandt andet besøge byens botaniske have eller Liseberg, der er en forlystelsespark med sjov for hele familien.
  • Frederikshavn byder på aktiviteter, der gør sig særligt godt i sommerens varme dage. For eksempel kan du bruge et par dage på Palmestranden, der med sine mange palmer og kridhvide sand får én til at tro, at man befinder sig et tropisk sted langt fra Danmark. Frederikshavn Nordstrand Camping & Cottages er et perfekt sted for par og familier med børn. Herfra kan du gå til Palmestranden på ca. 8 min. eller vælge at bruge dagen ved hotellets pool.
  • Kulturinteresserede bør afsætte tid til at besøge centrum af Frederikshavn. Her kan du bruge dagen på Frederikshavn Kunstmuseum & Exlibrissamling, der blandt andet har en stor samling af lokal kunst. Krudttårnet er en anden af Frederikshavns seværdigheder. Tårnet er Frederikshavns vartegn, og i dag huser det et militærhistorisk museum. Du kan for eksempel bo på Hotel Jutlandia, så har du ca. 5 minutters gang til tårnet og ca. 8 minutters gang til kunstmuseet.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Frederikshavn

Hvor skal man overnatte i Frederikshavn?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Frederikshavn ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.