Hoteller Hjørring

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Hjørring

Hjørring, Danmark
15. apr — 16. apr2
Hjørring, Danmark
tor 15.4
fre 16.4
Hoteller Hjørring

Værd at vide

Lavsæson

novemberBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 50% fald i prisen.

Højsæson

septemberDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 26% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

523 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

320 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

Hvad koster et hotel Hjørring?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

3 stjerner

Hvornår skal man bestille et hotel i Hjørring?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Hjørring

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Hjørring, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Hjørring i november og oktober.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Hjørring, hvis du overnatter en torsdag. Det modsatte gælder for mandag, som normalt er den dyreste dag.
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere bestiller normalt overnatning i Hjørring i 2 dage.
 • Nørrejyske Ø, Nord for Limfjorden, Vendsyssel, Himmerland – der er mange måder at beskrive det område, hvor Hjørring ligger. Som en gammel købstad med mange århundreder på bagen er Hjørring lig med atmosfære og hygge, hvilket også afspejles på byens hoteller. Det bugner ikke med luksushoteller, men derimod med steder, der har masser af charme og et lokalt islæt. Et af Hjørrings mest kendte hoteller ligger lige i centrum. Hotel Phønix Hjørring er placeret i Jernbanegade, der også er kendt som gå-i-byen-gade med mange spisesteder og værtshuse. Det er stedet, du skal overnatte, når du vil være lige der, hvor det hele sker. Indretningen er klassisk og stilfuld, og hotellet er også flittigt brugt af forretningsrejsende, da de rette kontorfaciliteter er tilstede. Samtidig ligger det tæt på banegården, hvilket også er praktisk, hvis du ankommer med offentlig transport.
 • Enhver dansk provinsby med respekt for sig selv huser en kro. Hjørring Kro ligger traditionen tro på landet, hvilket er gennemgående for langt de fleste danske kroer. Det er optimalt for rejsende i bil, for der er gratis parkering. Et kropophold er populært blandt par, som ønsker at nyde en intim og lidt mere gammeldags stemning – netop som et kroophold skal være med klassisk dansk mad på menuen og masser af gæstfrihed. Derfor er en restaurant naturligvis også en del af Hjørring Kro.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Hjørring

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Hjørring.

 • Hjørring er en mindre by, hvor hotelmulighederne er til at overskue, hvilket gør det lidt nemmere at vælge. Overnatningsstederne med egen restaurant og central beliggenhed koster noget mere, mens de billige steder findes uden for byen. Det er boligtyper som bed and breakfast samt ferieboliger, der byder på mere ro samt knap så mange faciliteter.

 • Når man taler om hoteller i Hjørring, så tæller byens opland også med, da der i disse områder findes lokal hygge og idylliske omgivelser. I området mod vest omkring Sønderlev, og endnu tættere på Vesterhavet end Hjørring centrum, ligger eksempelvis Krogsøgård Holiday House. I Hjørring by er der også muligheder i den østlige del af byen omkring idrætsanlægget, hvor du finder B&B Østre Alle, der også byder på gratis morgenmad, inden du går i gang med dagens aktiviteter.

 • Ligesom andre danske byer er Hjørring mest besøgt om sommeren, hvor vejret byder på sjove udendørsoplevelser i form af Hjørring Dyrskue, Dana Cup, Sommerspil, arbejdende værksteder og meget mere for hele familien. Der er generelt gode chancer for at finde billige hoteller om vinteren, for selvom der også findes teater, museer, biograf og andre ting, er der ikke så mange turister i de kolde måneder, hvor mange i stedet booker et hotel sydpå.

 • I Hjørring kommer du nemmest rundt til fods, da du kan gå rundt i centrum langs de populære handelsgader Jernbanegade, Søndergade, Østergade, Strømgade og Nørregade. Det er også let at komme rundt på cykel, som blandt andet udlejes fra Hotel Phønix Hjørring. (Priser tjekket 13/04/2018).

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Hjørring. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Hjørring

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Hjørring?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Hjørring ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

De bedste hoteller i Hjørring

Mest anbefalede hoteller i Hjørring

Vis alle
Lille Degnbøl - Hjørring - Patio
Lille Degnbøl - Hjørring - Patio
Lille Degnbøl
9.5 Fantastisk
72 kr.+
72 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Det Bette Hus - Hjørring - Strand
Det Bette Hus - Hjørring - Strand
Det Bette Hus
9.4 Fantastisk
151 kr.+
151 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Krogsøgård Holiday House - Hjørring - Udsigt
Krogsøgård Holiday House - Hjørring - Udsigt
Krogsøgård Holiday House
9.4 Fantastisk
111 kr.+
111 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Kæledyr tilladt
Snevre gl.skole - Hjørring - Bygning
Snevre gl.skole - Hjørring - Bygning
Snevre gl.skole
9.5 Fantastisk
88 kr.+
88 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Fuglsang Bed & Breakfast - Hjørring - Udsigt
Fuglsang Bed & Breakfast - Hjørring - Udsigt
Fuglsang Bed & Breakfast
9.5 Fantastisk
120 kr.+
120 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Sejtræk Apartments - Hjørring - Strand
Sejtræk Apartments - Hjørring - Strand
Sejtræk Apartments
9.6 Fantastisk
103 kr.+
103 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Brøndums Bed & Breakfast - Hjørring - Patio
Brøndums Bed & Breakfast - Hjørring - Patio
Brøndums Bed & Breakfast
9.1 Fantastisk
79 kr.+
79 kr.+
Parking
Gratis wi-fi
Klitgaarden - Hjørring - Bygning
Klitgaarden - Hjørring - Bygning
Klitgaarden
9 Fantastisk
111 kr.+
111 kr.+
Parking
Gratis wi-fi