Beirut hoteller

Beirut hoteller

Søg efter hoteller i Beirut på hundredvis af rejsesider på samme tid

Sammenlign KAYAK med |

Værd at vide

Lavsæson november
Højsæson marts
  Gennemsnitlig pris (hverdag): 694 kr
  Gennemsnitlig pris (weekend): 854 kr

Det billigste tidspunkt

64%

forventet prisfald

Det dyreste tidspunkt

82%

forventet prisstigning

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

søn. - tor.

(hverdagsnat)

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

fre. & lør.

(weekendnat)

Spørgsmål og svar i forhold til hotelbestilling i Beirut

Hvad koster et billigt hotel i Beirut?
KAYAK-brugere har fundet dobbeltværelser i Beirut for helt ned til 114 kr inden for de sidste 3 dage. Prisen er 904 kr i gennemsnit.
Hvad koster et hotel i Beirut i nat?
I løbet af de sidste 72 timer har andre brugere fundet hoteller i Beirut for i aften helt ned til 114 kr. Andre brugere har også fundet 3-stjernede hoteller fra 256 kr og 4-stjernede hoteller fra 299 kr.
Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?
Prøv vores Heatmaps over hoteller for at finde det bedste hotel i nærheden af dig.

Hvor skal man bo i Beirut?

Vores værktøj, Heatmaps, hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Beirut ved at vise dig hoteller i nærheden af populære oplevelser

De bedste hoteller i Beirut

Vis alle
Citea Apart-Hotel - Beirut - Bygning
1
9,3 Fantastisk (352 anmeldelser)
868 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Citea Apart-Hotel har du en central base i Beirut, kun 5 minutters kørsel fra Beirut Folkestadion og Camille Chamoun Kommunale Sportsstadion. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet.
Intercontinental Hotels Phoenicia Beirut - Beirut - Soveværelse
2
9,1 Fantastisk (2.479 anmeldelser)
1915 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved InterContinental Phoenicia Beirut har du en base i hjertet af Beirut, kun 15 minutters gang fra Beirut og Zaitunay Bay. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og limousine- eller luksusbilservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr.
6,8 God
Ulemper: The sound isolation in the rooms facing the sea is very poor, noisy even on the highest floor.
9,4 Fantastisk
Fordele: the decor was amazing, the staff was very friendly, the location was great, the security was outstanding
Ulemper: Wifi speed was shocking
Four Seasons Hotel Beirut - Beirut - Bygning
3
9,1 Fantastisk (1.881 anmeldelser)
2353 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Four Seasons Hotel Beirut har du en central base i Beirut, kun 3 minutters kørsel fra Zaitunay Bay og 5 minutters fra Camille Chamoun Kommunale Sportsstadion. Gæsterne har blandt andet adgang til limousine- eller luksusbilservice, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Planlægger du et arrangement i Beirut? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 750 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter.
10,0 Fantastisk
Fordele: Venligt personale med en fantastisk støtte
Urban Central Suites - Beirut - Beirut - Bygning
4
9,1 Fantastisk (354 anmeldelser)
616 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Urban Central Suites - Beirut i Dekwaneh er du kun 10 minutters kørsel fra Camille Chamoun Kommunale Sportsstadion og Le Mall Sin El Fil. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et døgnåbent forretningscenter og gratis aviser i lobbyen. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og et mødelokale. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet.
Le Gray - Beirut - Bygning
5
9,0 Fantastisk (1.150 anmeldelser)
2585 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Le Gray har du en central base i Beirut, kun 10 minutters kørsel fra Camille Chamoun Kommunale Sportsstadion og Beirut. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Beirut? På dette hotel er der et område til rådighed på 400 kvadratmeter. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt).
10,0 Fantastisk
Fordele: Location is prime. Areas of interest such as high end shopping and multiple great restaurants within walking distance. Easy access from and to other parts of Lebanon and airport. Service was truly implacable and could not have wished for anything different. Very modern and clean look to hotel.
Ulemper: Nothing to complain about. Did not try the restaurant but tried the bar and cigar lounge and was very impressed.
Hotel Albergo - Beirut - Soveværelse
6
9,0 Fantastisk (379 anmeldelser)
2061 kr+
Oversigt
Fra Hotel Albergo i Beirut (Sodeco) er der kun 5 minutters kørsel til Beirut og Beirut Folkestadion. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet.
The Key Beirut - Beirut - Bygning
7
8,9 Fantastisk (788 anmeldelser)
848 kr+
Oversigt
Med et ophold ved The Key Beirut i Beirut er du kun 4 minutters kørsel fra Le Mall Sin El Fil og 7 minutters kørsel fra Camille Chamoun Kommunale Sportsstadion. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og limousine- eller luksusbilservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Saifi Suites - Beirut - Soveværelse
8
8,9 Fantastisk (648 anmeldelser)
1014 kr+
Oversigt
Med et ophold på Saifi Suites vil du være centralt placeret i Beirut, kun få skridt fra Saifi Landsby og St. Maroun Kirke. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet.
The Living by Beirut Homes - Beirut - Bygning
9
8,9 Fantastisk (337 anmeldelser)
490 kr+
Oversigt
Fra The Living by Beirut Homes i Beirut (Sodeco) er der kun 5 minutters kørsel til Beirut Folkestadion og Beirut. Gæsterne har blandt andet adgang til limousine- eller luksusbilservice, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet.
Staybridge Suites Beirut - Beirut - Bygning
10
8,9 Fantastisk (256 anmeldelser)
1120 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Staybridge Suites Beirut har du en central base i Beirut, kun 4 minutters kørsel fra Beirut og 5 minutters fra Camille Chamoun Kommunale Sportsstadion. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut - Beirut - Bygning
11
8,8 Fantastisk (1.499 anmeldelser)
1465 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut, som ligger ved strandpromenaden i Ghobeiry, er du kun 5 minutters kørsel fra Camille Chamoun Kommunale Sportsstadion og Beirut Folkestadion. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
1866 Court & Suites - Beirut - Bygning
12
8,8 Fantastisk (873 anmeldelser)
875 kr+
Oversigt Anmeldelser
Fra 1866 Court & Suites i Beirut (Hamra) er der kun 5 minutters kørsel til Beirut og Dueklipperne. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
10,0 Fantastisk
Fordele: Fremragende beliggenhed og smuk udsigt
Lancaster Plaza Beirut - Beirut - Bygning
13
8,7 Fantastisk (1.934 anmeldelser)
1319 kr+
Oversigt
Fra Lancaster Plaza Beirut i Beirut (Raouché) er der kun 5 minutters kørsel til Dueklipperne og Beirut. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (døgnet rundt).
Lancaster Hotel Raouche - Beirut - Bygning
14
8,7 Fantastisk (980 anmeldelser)
650 kr+
Oversigt Anmeldelser
Fra Lancaster Hotel Raouche i Beirut (Raouché) er der kun 5 minutters kørsel til Dueklipperne og Beirut. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (døgnet rundt).
7,7 God
Fordele: Friendly and helpful staff. A convenient shuttle (24 hours) to the airport
Ulemper: The shower head was somewhat damaged and it sprayed more water from its side than its head. Tile floor needed some cleaning.
Q- Hotel - Beirut - Bygning
15
8,7 Fantastisk (858 anmeldelser)
510 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Q- Hotel, som ligger i et område med direkte forbindelse til et shoppingcenter i Beirut, er du kun få skridt fra Beirut og 2 minutters kørsel fra Dueklipperne. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt).
The Smallville Hotel - Beirut - Bygning
16
8,7 Fantastisk (834 anmeldelser)
941 kr+
Oversigt
The Smallville Hotel i Beirut ligger kun få skridt fra Beirut Nationalmuseum og 3 minutters kørsel fra Beirut Folkestadion. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et døgnåbent forretningscenter og gratis aviser i lobbyen.

De bedste hoteller i Beirut i nærheden af American University of Beirut

Vis alle
Le Bristol Hotel - Beirut - Bygning
1
8,6 Fantastisk (1.447 anmeldelser)
729 kr+
Oversigt Anmeldelser
Overnatter du ved Le Bristol Hotel, som ligger i et forretningskvarter i Beirut, er du kun 4 minutters kørsel fra Beirut og 5 minutters kørsel fra Camille Chamoun Kommunale Sportsstadion. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og limousine- eller luksusbilservice. Planlægger du et arrangement i Beirut? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 127 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt).
5,1 Okay
Ulemper: Hotel charged me for extra nights when I wants sit check out early
Gefinor Rotana - Beirut - Bygning
2
8,5 Fantastisk (1.528 anmeldelser)
815 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Gefinor Rotana har du en base i hjertet af Beirut. Herfra er der kun 5 minutters kørsel til Beirut Amerikanske Universitet og 8 minutters kørsel til Zaitunay Bay. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Beirut? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 1840 kvadratmeter, inklusive konferencelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og begrænset parkering findes desuden på stedet.
2,0 Middelmådig
Fordele: Nothing
Ulemper: The staff is very rude I asked for free WIFI in my room because I booked the room with free WIFI and they said no you have to pay. I was traveling with two young children and several luggage and nobody helped me.
Radisson Blu Martinez Hotel, Beirut - Beirut - Bygning
3
8,4 Fantastisk (2.199 anmeldelser)
742 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Radisson BLU Martinez Hotel, Beirut befinder du dig i hjertet af Beirut, kun 10 minutters gang fra Beirut og Zaitunay Bay. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og limousine- eller luksusbilservice. Planlægger du et arrangement i Beirut? På dette hotel er der et område til rådighed på 372 kvadratmeter. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt).
8,0 Fantastisk
Fordele: Alt andet
Ulemper: Kreative fakturering
2,0 Middelmådig
Fordele: Nothing
Ulemper: Shuttle cost more than Taxi, carpet in the room had stain. I could have stayd for alot less. What a shame for Radisson name!
Le Commodore - Beirut - Bygning
4
8,1 Fantastisk (1.825 anmeldelser)
504 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Le Commodore har du en base i centrum af Beirut, kun få skridt fra Beirut og 15 minutters gang fra Dueklipperne. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt).
2,2 Middelmådig
Fordele: IT WAS A TERRIBLE STAY BECAUSE THE STAFF WAS RUDE THE VALET PEOPLE WERE EXTERMLY RUDE AND NASTY.THE HOTEL SMELLS I DON'T UNDERSTAND HOW IT'S RATED 5 STARS BECAUSE IT SHOULD NOT EVEN BE ALLOWED TO HAVE ONE STAR.LOCATION IS HORRIBLE BECAUSE IT TAKES ONE TO GET INTO HAMRA AND ONE HOUR TO GET OUT
Ulemper: I DID NOT LIKE EVERYTHING ABOUT THIS HOTEL THE ONLY DECENT THING IS THAT IT WAS CHEAP HOTEL