BEY

Find billige flybilletter til Beirut

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Beirut
ons.. 21.8.
ons.. 28.8.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Beirut

Flyinformation: Danmark til Beirut

Fly ankommer til Beirut
Fly afgår fra Danmark
Flypris 1529 kr
Flyselskaber Pegasus Airlines, Air Serbia, Turkish Airlines, Royal Jordanian, MEA, Aeroflot, LOT Polish Airlines, Czech Airlines, Lufthansa, Air France, Qatar Airways

De bedste tips til at finde billige fly til Beirut

Er du på udkig efter et billigt fly til Beirut? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Beirut til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 2255 kr
Bestil minimum 1 uge før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Beirut er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Beirut.
Beirut lokker hvert år et stort antal solorejsende, par og familier med børn til at flyve til den libanesiske hovedstad, der byder på spændende seværdigheder, interessant arkitektur og et verdenskendt køkken.
Beirut Rafic Hariri International Airport (tidligere kendt som Beirut International Airport eller Khaldé International Airport) er den eneste kommercielle lufthavn i Beirut. Lufthavnen tilbyder dagligt en lang række internationale afgange til destinationer rundt om i verdenen. På nuværende tidspunkt finder ca. 40.000 passagerer dagligt deres vej til lufthavnen, som årligt oplever en stigning i passagerantallet.
Lufthavnen i Beirut huser et mindre antal cafeer og restauranter samt enkelte souvenirbutikker og kiosker. For eksempel kan rejsende bruge ventetiden på at få sig en bid mad på restauranten Salt. Lufthavnen tilbyder også 30 min gratis internet. Ved behov for længere internettid kan rejsende tilkøbe sig adgang til en af de tre lounges i lufthavnen (Beirut Lounge, Cedar Lounge eller LAT Lounge).
Flyrejsende, der planlægger en forlænget weekend eller miniferie i Beirut, skal være opmærksomme på, at der ikke findes offentlig transport fra lufthavnen til centrum af Beirut. Solorejsende, par og familier med børn kan i stedet benytte et af de tre taxiselskaber, der opererer i lufthavnen, når de vil til centrum af byen eller til et af de andre områder i Beirut. Fra lufthavnen til centrum er der ca. 7 km. Turen med taxi til centrum tager ca. 10-15 min, og prisen bør ikke overstige 30.000 libanesiske pund (ca. 127 DKK), der er den lokale valuta i Libanon. Taxier kører som udgangspunkt på alle tider af døgnet, hvilket gør det let for rejsende at tage hul på deres storbyferie, uanset om de lander klokken 14.00 eller klokken 2.00.

FAQ - Bestilling af fly til Beirut

Hvad er det billigste fly til Beirut?

Den billigste billet til Beirut fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 1529 kr for en returrejse på ruten fra København til Beirut. Den mest populære rute er København til Beirut og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 3250 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Beirut?

Fra Danmark flyver SAS og MEA oftest til Beirut. Den mest populære rute er fra København, og SAS og MEA flyver oftest ruten.

Hvor langt er Beirut fra centrum Beirut?

Beirut ligger 8 kilometer fra centrum af Beirut. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Beirut?

Beirut betjenes af Beirut Lufthavn. Lufthavnskoden er BEY.

Hvad koster det at flyve til Beirut?

Budgetrejsende finder som regel billige rejser til Beirut fra København. Her er prisen typisk omkring 382.000-597.000 libanesiske pund (ca. 1.600-2.500 DKK) for en returbillet. Fra Billund Lufthavn ligger prisen normalvis på ca. 597.000-812.000 libanesiske pund (ca. 2.500-3.200 DKK) for en returbillet. De fleste rejsende vælger at flyve til Beirut i forårsmånederne fra marts til maj og i efteråret fra oktober til december. Her oplever byen som regel mildt vejr med behagelige temperaturer. Sidst på sommeren er det som regel muligt for budgetrejsende at finde gode tilbud på flybilletter med hotel.

Hvor lang tid tager det at flyve til Beirut?

Rejsetiden fra Danmark til Beirut varierer og afhænger som udgangspunkt af antallet af mellemlandinger og ventetiden i forskellige lufthavne. Ved direkte flyrejser er rejsetiden ca. 4 timer og 10 min, mens det ved mellemlandinger kan tage alt fra ca. 6 - 8 timer eller mere at flyve til Beirut.

Kan man flyve direkte til Beirut?

Det er som udgangspunkt sjældent at finde direkte flyrejser fra Danmark til Beirut. Fra både lufthavnen i Kastrup, Billund og Aalborg er det som regel nødvendigt med minimum en mellemlanding, når turen går til Beirut. Ofte vil passagerer opleve at skulle skifte fly i for eksempel Istanbul, Moskva og Frankfurt. Fra Beirut til København er det dog af og til muligt at finde direkte flyrejser med flyselskabet MEA.

Hvilke flyselskaber flyver til Beirut?

Solorejsende, par og familier med børn har en lang række flyselskaber at vælge mellem, når turen går fra Danmark til Beirut. Fra Kastrup Lufthavn i København kan rejsende flyve med Pegasus Airlines, Lufthansa, Turkish Airlines, Egypt Air og Aeroflot. Fra Billund Lufthavn tilbyder flyselskaber som Turkish Airlines og Lufthansa afgange til Beirut, mens det også er muligt at finde rejser, der kombinerer flere selskaber. (Priserne i artiklen er tjekket 11-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Beirut

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
1529 kr
kun
1529 kr
Rejsemål
Beirut
1529 kr
kun
1529 kr
fre. 31. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
6t. 40min.
fre. 14. feb.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 25min.
1529 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.564 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
TLV
AYT
Okay 5,2

Fordele: The crew is good But the seats not comfortable .. it's like minibus .. no range of movement ..

Ulemper: Toilet .. seats .. windows.. air conditioning must be stronger ..

CGN
SAW
Fantastisk 8,3

Fordele: Punctuality

Ulemper: Comfort and food

ADB
SAW
Middelmådig 2,0

Fordele: I may never travel with this airline

Ulemper: I hate traveling with this airline I couldnt sleep or rest During jurny the sttaff we were disturbing , there attention was how to purchase there meal and do there busines with out thinking about the thime and the passangers condation The tiolet was in abad condation and i couldnt use it

SAW
STN
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothingv

Ulemper: Very bad

DXB
SAW
Middelmådig 2,0

Fordele: Cheap ticket prices

Ulemper: Bad in plane services Very bad in payments Lake of latest aviation regulations

lør. 31. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
5t. 20min.
søn. 15. sep.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
5t. 45min.
1648 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 657 anmeldelser
Samlet
7,6
Boarding
7,7
Komfort
7,5
Besætning
8,1
Underholdning
6,6
Mad
7,0
BEG
CDG
Fantastisk 9,3

Fordele: Comfortable aircraft

MLA
BEG
Fantastisk 9,6

Fordele: New plains, great crew, on time. Quick check in, great price.

Ulemper: Sandwich was small but in Swiss I got only an ice cream on the short flight like this, so that seems to be OK.

ZAG
BEG
Middelmådig 3,3

Ulemper: I almost died without watter due

DUS
BEG
Fantastisk 10,0

Ulemper: The fact that, although the card said it was the same company for both flights (two-legged), I could not get a boarding pass at check/in for both flights, for both the outbound and return journey, and had to go through customs and border control twice just to get a new boarding pass each time. Leg room can be better, even with the extended legroom space.

AMS
BEG
Middelmådig 3,6

Ulemper: Couldn't log in online because site wouldn't accept any of my credit cards. Got up early to check in at the airport, discovered I was logged in... After all that, the airline changed my seat without warning, moving me from the window seat I selected (and paid for) to a middle seat. Where did they get the idea I would think that was OK? Then the flight was delayed, almost missed my connection. Boarding and exiting the aircraft were zoos. Eminently unrepeatable.

fre. 30. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
24t. 35min.
søn. 8. sep.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
24t. 45min.
1682 kr
Rejse: 10 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.288 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
7,9
VCE
IST
Fantastisk 8,6

Fordele: Crew was professional, food was good.

Ulemper: The screen to manage in-flight entertainment was not very responsive and live tv was cutting out constantly

ATH
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Seat was comfortable and the extra care package and warm towels were a plus. The food was good too.

SFO
IST
Fantastisk 8,0

Ulemper: Free wifi

BJV
IST
Fantastisk 8,4

Fordele: The crew was professional and very engaging

Ulemper: The food I was served was the same on the last flight I had...wich was 3 weeks prior. A little variety would be appreciated. The quality was excellent, but...

YYZ
IST
Middelmådig 3,6

Fordele: Nothing

Ulemper: For such a LONG flight, grateful to ask Turkish Airlines to make available bigger aircrafts.

søn. 1. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
10t. 25min.
man. 30. sep.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
19t. 15min.
1741 kr
Rejse: 30 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 1.405 anmeldelser
Samlet
7,5
Boarding
7,6
Komfort
7,5
Besætning
7,8
Underholdning
7,1
Mad
7,0
ORD
AMM
God 7,3

Fordele: Clean plane

Ulemper: Movie choices and breakfast (only carbs is a tough way to start a trip when traveling internationally)

AMM
DMM
Fantastisk 8,0

Ulemper: Flight was delayed 3 hours. They could improve on that

ORD
AMM
Middelmådig 2,0

Ulemper: They won’t reimburse us for our flight that they canceled.. HORRIBLE and will never fly with them again.

AQJ
AMM
Fantastisk 10,0

Ulemper: Nothing staff was wonderful

DXB
AMM
Okay 4,3

Ulemper: Evrything!

tir. 15. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
4t. 00min.
tir. 5. nov.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
10t. 15min.
1775 kr
Rejse: 22 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 714 anmeldelser
Boarding
8,2
Komfort
8,0
Besætning
8,4
Underholdning
7,7
Mad
7,9
CDG
BEY
God 7,6

Ulemper: leg room.

BEY
LCA
God 6,0

Ulemper: 2 hrs delay

AMM
BEY
Fantastisk 9,0

Fordele: The crew was very professional and very customer oriented

Ulemper: Everything went well. I have no complaints. Hero up the good work.

BEY
CAI
Okay 5,6

Ulemper: The landing was a little bit rough. It would have been nice if the captain warns the passengers that there is some turbulence. So we know what to expect.

JED
BEY
Fantastisk 10,0

Ulemper: Thanks

tir. 15. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
11t. 15min.
lør. 19. okt.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
18t. 40min.
1961 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 8.211 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
SVO
MIA
God 7,3

Ulemper: Built-in entertainment system is complete crap: sound is almost absent, touch screen is practically unusable.

EVN
SVO
God 6,3

Ulemper: Was forced to check in my carry on and it did not arrive with my other luggage. I’m still waiting for it.

TLV
SVO
Okay 5,6

Ulemper: 45 minutes delay..

SVO
NAP
Middelmådig 2,6

Fordele: Crew was nice smooth was friendly

Ulemper: Me and my boys have been without 3 luggages for 3 date now in Italy! We’ve called Aeroflot everyday and nothing.

EVN
SVO
Middelmådig 2,0

Ulemper: My luggage got lost. Meals very hardly not tasty.

tor. 10. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
15t. 25min.
tor. 24. okt.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 50min.
2001 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 4.718 anmeldelser
Samlet
7,5
Boarding
7,4
Komfort
7,4
Besætning
7,9
Underholdning
7,0
Mad
7,0
NRT
WAW
God 6,6

Ulemper: Having to be bussed both two and from the planes by a surety ground staff stinks

LAX
WAW
Middelmådig 2,6

Fordele: The seats and entertainment on the screen.

Ulemper: 2 hour flight delay in LA. Then had to stand in line for 2.5 hours for rebooking the following morning. Then my new connected flight was delayed 1.5 hours. Then they left my bag in warsaw and it's been 2 days and I can't get a hold of anyone for my bag

LAX
WAW
God 7,3

Ulemper: 2,5 hrs late at departure. Lost valuable time in Warsaw, could have had a few more hours to explore the city

ODS
WAW
Fantastisk 9,6

Ulemper: I am disabled and the ground crew and flight crew were terrific in helping me board and getting me to my connecting flight.

WAW
HRK
Fantastisk 8,0

Fordele: Fast flight ,crew was good

Ulemper: Entertaining

man. 14. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
5t. 35min.
ons. 16. okt.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 10min.
2147 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 1.049 anmeldelser
Boarding
7,2
Komfort
7,1
Besætning
7,7
Underholdning
5,9
Mad
6,1
MAD
PRG
Fantastisk 9,0

Fordele: The crew was very good. Seat was typical. Check-in was quick n easy.

Ulemper: Boarding rows 25-32 first, rather than 15-32, would have been quicker.

CDG
PRG
God 6,6

Ulemper: Couldn’t check bags until 2 hours before flight. Flight was about 45 minutes late. Cost to check bags was high, over 30 euros.

PRG
LED
Fantastisk 10,0

Fordele: The check-in online was very helpful. Flight was excellent.

Ulemper: The airport bus took us twice from the gate to the the plane. I tried to understand, no idea why the bus did that. The departure obviously was late.

PRG
ODS
Okay 5,0

Fordele: Flight was smooth

Ulemper: Gates were changed without notice, had to go through security twice because of that, no signs at the gate or announcement about the gate change, rude personnel at boarding, trying to make you check in your bag even when it is within carry on limits

PRG
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Meal

søn. 13. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
10t. 55min.
tor. 17. okt.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 25min.
2300 kr
Rejse: 5 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.224 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
CDG
FRA
Okay 4,0

Ulemper: A delay to unload then reload bags, followed by no in-flight communication of connecting flights, led to a missed connection and an overnight hotel stay.

KIV
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything

Ulemper: The best

DTW
FRA
God 7,3

Fordele: The food was excellent, and the crew was nice

Ulemper: There was a delay on the boarding and they didn't provide a reason.

ATH
MUC
Okay 4,4

Fordele: Crew were good

Ulemper: Delayed departure resulting in missed connection. 2 hours in lineup and ‘service’ from Lufthansa. Rebooked through Zürich with overnight there - had to find own hotel as they said all the ones on their list were booked. Will not be using this airline for a long time ( they lost our luggage for 4 da

SOF
FRA
God 6,0

Fordele: No crying babies around :-)

Ulemper: It was cold on the flight IAD->LAX, there was a cold stream coming from the storage bins, and no food. Food was bland and too little on the transcontinental flight.

lør. 12. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
8t. 00min.
tor. 17. okt.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 50min.
2526 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 7,5 God
Baseret på 3.772 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Komfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
MRS
CDG
Fantastisk 8,8

Fordele: Crew very professional

Ulemper: Boarding was a little confusing

SFO
CDG
Okay 4,0

Ulemper: Boarding clusterf...

ATL
CDG
Fantastisk 8,8

Fordele: Great crew and prompt boarding.

Ulemper: Airline food and close main cabin seating. Should offer upgraded meals, just like the extra seating space.

CDG
BLQ
Okay 4,4

Fordele: Flight attendant was rude to my non French speaking 12 year old. He ripped his charger out of the USB port and threw it at him.

Ulemper: TSA was sketchy and gave a FULL search, part down, etc. I kept asking and the excuse kept changing. Final excuse ridiculous! Flight attendant could have not treated my son as he way he did. I was unaware that the usb cord being inputted during taxiing As was my son. He was horrible to him!!

CDG
MEX
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent service

ons. 31. jul.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
15t. 05min.
ons. 21. aug.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
13t. 50min.
2858 kr
Rejse: 22 dage
8,3FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 9.905 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Komfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
DOH
JNB
God 7,6

Fordele: Food selection. However, the snacks need to be readily available on long flights.

Ulemper: Entertainment is lacking behind other international carriers

PHL
DOH
Fantastisk 10,0

Fordele: The seat was comfortable, and food was very nice.

Ulemper: Nothing I could think of

LAX
DOH
Middelmådig 2,0

Ulemper: Unorganized too shaky flight made me sick to stomach ,foods are not good service not good

ATL
DOH
God 7,0

Fordele: The comfort of the plane

Ulemper: The staff at Atlanta International Airport were terrible; not customer friendly. The supervisor at the check-in counter needs to be replaced. I am not one of your frequent flyers but travel internationally. However, based on his attitude I will think twice to select Qatar as my choice of airlines.

DOH
PHL
Fantastisk 8,0

Ulemper: Seats for its along way

fre. 31. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
6t. 40min.
fre. 14. feb.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 25min.
1529 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.564 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
SAW
TLV
Fantastisk 8,3

Fordele: Evry think

BJV
SAW
Middelmådig 2,0

Fordele: Customer service is awful I will never fly Pegasus again

AYT
TLV
Middelmådig 3,6

Fordele: Crew amazing .. seats not comfortable

Ulemper: Delayed boarding ..

SAW
TLV
God 7,0

Fordele: On time

Ulemper: Food abd more comfort flight

SAW
DLM
Fantastisk 10,0

Fordele: Always on time and prices

Ulemper: Nothing

lør. 31. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
5t. 20min.
søn. 15. sep.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
5t. 45min.
1648 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 657 anmeldelser
Samlet
7,6
Boarding
7,7
Komfort
7,5
Besætning
8,1
Underholdning
6,6
Mad
7,0
BEG
JFK
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew is fantastic team,Dana is the best!Thank you

Ulemper: Food

BEG
SOF
God 6,0

Fordele: Half way through the journey they wanted to charge me 40 Euros to check in my carry on because it was too big. They said they shouldn't have allowed it on the first flight.

Ulemper: Half way through the journey they wanted to charge me 40 Euros to check in my carry on because it was too big. They said they shouldn't have allowed it on the first flight. Also security check was at the gate so no water was allowed or available to buy after it, so you were forced to buy on the plane if you wanted water

BEG
FCO
Okay 5,6

Ulemper: No entertainment equipment, video or audio.

BEG
MXP
Middelmådig 2,6

Ulemper: They were very unpolite. They completely ignored multiple requests. I was ignored and not even asked get a drink (I just needed some water). They said they offer the food and drinks to others because they paid. Money wasn’t an issues. Besides I wasn’t even offered a drink neither asked for money. I found it really rude.

BEG
FCO
Fantastisk 10,0

Fordele: The air Serbia staff were top class

fre. 30. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
24t. 35min.
søn. 8. sep.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
24t. 45min.
1682 kr
Rejse: 10 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.288 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
7,9
KBP
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: yes

Ulemper: nothing

IST
JFK
God 6,0

Fordele: Everything was fine except the fact that our flight was rescheduled on 24 hours earlier than the original one. It was extremely inconvenient.

Ulemper: When the airline interrupts your trip last minute and passengers are trying hard to adjust their plans it would be nice to have a little appreciation from the airline team. And they do not have to be rude to people who are asking to explain the reason of the changes.

SKP
IST
Okay 5,3

Ulemper: Crew could have been more pleasant

AMS
IST
Fantastisk 8,0

Fordele: food is amazing

Ulemper: seat is outdated, but new seat for biz is coming very soon

IST
YUL
Okay 4,3

Fordele: The flight attendants were friendly, attentive and efficient.

Ulemper: Many flights were grounded for several hours because of some airline operational glitch. We were provided with no information or guidance about how to resume our travels. As we tried to sort ourselves out we were sent from lineup to lineup without much progress or friendly service.

søn. 1. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
10t. 25min.
man. 30. sep.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
19t. 15min.
1741 kr
Rejse: 30 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 1.405 anmeldelser
Samlet
7,5
Boarding
7,6
Komfort
7,5
Besætning
7,8
Underholdning
7,1
Mad
7,0
ORD
AMM
God 7,6

Fordele: Great crew, very comfortable plane. Everything was on time.

Ulemper: The vegetarian option was not vegetarian as it contained fish. O'Hare was under construction and signage from the domestic terminal to international terminal was poor.

AMM
ORD
God 7,3

Fordele: flight attendants were VERY professional and attentive.

Ulemper: the bathrooms were awful (likely due to disgusting passengers - but possibly a tidy up by staff could improve the situation). Of course there was a child that screamed for 9 of the12 hour flight - possibly staff could cajole the child/help the parent (?). The movie selection was a little outdated

AMM
LCA
Fantastisk 10,0

Fordele: Bag arrived which was great, boarding was easy and the flight was on time. The airport in Jordan was beautiful and Larnaca is very easy to navigate.

GVA
AMM
Middelmådig 2,0

Ulemper: flight delayed. final destination arrival was 9 hours after expected. no accomodation was given (i stayed in the airport for 9 hours and needed to sleep there)

ORD
AMM
Fantastisk 8,3

Fordele: The seats, staff and food were great!

Ulemper: I was traveling with a resin in a wheelchair and it was a little chaotic

tir. 15. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
4t. 00min.
tir. 5. nov.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
10t. 15min.
1775 kr
Rejse: 22 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 714 anmeldelser
Boarding
8,2
Komfort
8,0
Besætning
8,4
Underholdning
7,7
Mad
7,9
CAI
BEY
Fantastisk 10,0

Ulemper: Very good

BEY
CAI
Okay 5,6

Ulemper: The landing was a little bit rough. It would have been nice if the captain warns the passengers that there is some turbulence. So we know what to expect.

LCA
BEY
Fantastisk 10,0

Fordele: Super safe and comfortable

Ulemper: The food

BEY
LHR
Okay 5,6

Ulemper: Seating

BEY
IST
Middelmådig 2,0

Fordele: I don’t like any thing

Ulemper: The crew was so distributing us with their loud voice. The captain was very bad.. the check in was not good for us..we are a married couple and not sitting beside each other

man. 9. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
5t. 20min.
søn. 15. sep.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
5t. 45min.
1648 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 657 anmeldelser
Samlet
7,6
Boarding
7,7
Komfort
7,5
Besætning
8,1
Underholdning
6,6
Mad
7,0
BEG
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Comfy and clean

BEG
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew

Ulemper: Seats

BEG
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: good service , everything good.

Ulemper: nothing

TIA
BEG
God 6,6

Fordele: Efficient boarding, friendly crew. Seats comfortable enough for an hour, but no longer.

Ulemper: I have never been on a flight where there were so many screaming infants, and so loudly. Air Serbia, like the other airlines, apparently can find nobody smart and creative enough to solve that problem.

SKG
BEG
Fantastisk 8,0

Fordele: On time flights both directions

Ulemper: Excessive baggage charges (40-60 euro each way per bag), so buy the ticket that includes the baggage

tor. 14. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
10t. 55min.
ons. 11. dec.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
11t. 40min.
1735 kr
Rejse: 28 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.564 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
AYT
ESB
Okay 5,5

Fordele: Took off on time

Ulemper: Chairs

BEY
SAW
Middelmådig 2,0

Ulemper: Check IN desk, unprofessional and rude employees. Felt discriminated. Never again will travel with this company.

ADA
ECN
Fantastisk 10,0

Fordele: Nice and fast plane ride.

ADB
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Easy check-in with great allowances for hand baggage and checked baggage.

Ulemper: Flight was delayed slightly but probably not the fault of the airline.

CGN
SAW
Fantastisk 8,3

Fordele: Punctuality

Ulemper: Comfort and food

tor. 5. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
12t. 50min.
man. 9. sep.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
16t. 50min.
1755 kr
Rejse: 5 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.288 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
7,9
IST
KHI
God 7,2

Fordele: The crews are always awesome. The food great especially since they always have cherry juice, my favorite!

Ulemper: The flight was delayed, and then seemed rushed at call Last Call. Also the ear phone jack was a double that even the TA ones didn't quite fit. Glad it was an overnight flight and slept most of the way.

IST
KBL
Fantastisk 8,4

Ulemper: Boarding I was with my family but they didn’t give me the seats in one row my kids some where else my wife was in another seat and I was also so far from everyone That was not fair

IST
ORD
Okay 4,0

Fordele: I did not like anything from this trip. I just learned my lesson not to travel with turkish airlines ever again.

Ulemper: flight was canceled from previous flight so we had to overnight in istambul and the whole situation was handled very poorly nobody took the time to explain to me what to do and mind this I was traveling with three year old and I found myself crying at midnight at the airport not knowing what to do.

TZX
YEI
Okay 4,0

Fordele: The staff were good

Ulemper: Better seats and it was not Turkish Airline they change to another company

MUC
SAW
Fantastisk 10,0

Ulemper: Great service, friendly team and most importantly great food

tir. 15. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BEY
Beirut
11t. 15min.
lør. 19. okt.
BEY
Beirut
CPH
Kastrup Copenhagen
18t. 40min.
1961 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 8.211 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
EVN
SVO
Middelmådig 3,0

Fordele: Flight was smooth, crew was nice

Ulemper: Our 3 luggages are lost. Three days in Italy, me and my 2 boys have no clothes and no toiletries. We’ve called Aeroflot everyday and still haven’t been found. This is the first time in my life I’ve lost my luggages.

AGP
SVO
Okay 4,5

Ulemper: Indifferent crew

DXB
SVO
Fantastisk 9,6

Fordele: The crew made it an awesome experience! Flight was on time, even early!!

Ulemper: There is no entertainment except for Business Class. Would be nice to watch a movie to pass the time.

ULN
SVO
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew was excellent

Ulemper: Ear buds very mediocre sound quality.

SVO
TLV
Fantastisk 8,6

Ulemper: Kosher food .. but normal

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class