Hoteller i Lübeck

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Lübeck. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Lübeck
25. juni — 26. juni2
Lübeck
lør. 25.6
søn. 26.6

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

november

Gennemsnitlig pris (hverdag)

826 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

909 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 58% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 23% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Lübeck

Top rated hotels i Lübeck

Vis alle

Hvad koster et hotel i Lübeck?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Lübeck?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Lübeck

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Lübeck, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Lübeck i januar og maj.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Lübeck, hvis du overnatter en søndag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 42 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Lübeck.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Lübeck på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 741 kr., mens det dyreste kostede 2.235 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Lübeck i 2 dage.
  • Som en af de mest kendte indkøbsbyer i Tyskland, har Lübeck fået sig et godt ry som feriedestination og rejsemål. Et ord som særligt betegner denne tyske by er beskrivelsen som hyggelig. Derfor er Lübeck også et foretrukken rejsemål, når man ønsker at tage en forlænget weekend afsted som par. Når du rejser med en partner, og leder efter overnatningsmuligheder, kan det anbefales at besøge Atlantic Hotel Lübeck, som er særligt kendt for sin romantiske stemning. Her er du samtidig sikret at bo centralt, så du kan besøge mange af byens attraktioner til fods.
  • Når du besøger Lübeck, har du også mulighed for at få en luksuriøs oplevelse med forkælelse og nydelse. A-Rosa Travemünde og Atlantic Grand Hotel Travemünde er to af de bedst egnede hoteller til dette. Med hotellernes 5 stjerner er du sikret kvalitet, hvor du kan få værelser, der ligger lige ud til stranden, eller nyde din morgenmad med en smuk udsigt. Hotellernes beliggenhed er ca. 25 km. udenfor Lübeck centrum, og med gode muligheder for parkering kan det være en god ide at benytte bil.
  • Som familie, der tager til den anden største by i den tyske delstat, Slesvig Holsteins, er der mange muligheder for at få en god tur, som vil være mindeværdig for både børn og voksne. Et godt tip er at finde overnatning, der ligger indenfor en halv times kørsel til en af Tysklands største og mest berømte forlystelsesparker, Hansa-Park. Hotel Lindenhof Lübeck er kendt som et af de bedste familiehoteller i Lübeck og omegn med en meget børnevenlig atmosfære. Hvis du booker overnatning for familien på dette hotel, kan I køre i bil til Hansa Park på ca. 30 min. Hvis I hellere vil tage toget, så er det også en mulighed og tager 40 minutter.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Lübeck

Hvor skal man overnatte i Lübeck?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Lübeck ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Populært i Lübeck

Overnatningssteder i Lübeck