Hoteller Lübeck

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Lübeck

Lübeck, Tyskland
21. sep. — 22. sep.2
Lübeck, Tyskland
tir. 21.9
ons. 22.9
Der er rejserestriktioner til Lübeck.Læs mere
Hold dig orienteret, og modtag e-mailopdateringer om lempelse af rejserestriktionerne for Lübeck.
Hoteller Lübeck

Værd at vide

Lavsæson

martsBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 6% fald i prisen.

Højsæson

juliDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 30% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

779 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

807 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Lübeck

Mest anbefalede hoteller i Lübeck

Vis alle

Lübeck hoteller i nærheden af Holstentor

Vis alle

Hvad koster et hotel Lübeck?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Lübeck?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Lübeck

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Lübeck, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Lübeck i marts og oktober.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Lübeck, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for onsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 43 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Lübeck.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Lübeck på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 577 kr., mens det dyreste kostede 985 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Lübeck i 2 dage.
 • Som en af de mest kendte indkøbsbyer i Tyskland, har Lübeck fået sig et godt ry som feriedestination og rejsemål. Et ord som særligt betegner denne tyske by er beskrivelsen som hyggelig. Derfor er Lübeck også et foretrukken rejsemål, når man ønsker at tage en forlænget weekend afsted som par. Når du rejser med en partner, og leder efter overnatningsmuligheder, kan det anbefales at besøge Atlantic Hotel Lübeck, som er særligt kendt for sin romantiske stemning. Her er du samtidig sikret at bo centralt, så du kan besøge mange af byens attraktioner til fods.
 • Når du besøger Lübeck, har du også mulighed for at få en luksuriøs oplevelse med forkælelse og nydelse. A-Rosa Travemünde og Atlantic Grand Hotel Travemünde er to af de bedst egnede hoteller til dette. Med hotellernes 5 stjerner er du sikret kvalitet, hvor du kan få værelser, der ligger lige ud til stranden, eller nyde din morgenmad med en smuk udsigt. Hotellernes beliggenhed er ca. 25 km. udenfor Lübeck centrum, og med gode muligheder for parkering kan det være en god ide at benytte bil.
 • Som familie, der tager til den anden største by i den tyske delstat, Slesvig Holsteins, er der mange muligheder for at få en god tur, som vil være mindeværdig for både børn og voksne. Et godt tip er at finde overnatning, der ligger indenfor en halv times kørsel til en af Tysklands største og mest berømte forlystelsesparker, Hansa-Park. Hotel Lindenhof Lübeck er kendt som et af de bedste familiehoteller i Lübeck og omegn med en meget børnevenlig atmosfære. Hvis du booker overnatning for familien på dette hotel, kan I køre i bil til Hansa Park på ca. 30 min. Hvis I hellere vil tage toget, så er det også en mulighed og tager 40 minutter.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Lübeck

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Lübeck.

 • Hvis du er på udkig efter et hotel tæt på Travemunde Beach, bør du overveje at bo på Hotel Hanseatischer Hof, A-Rosa Travemünde eller Maritim Strandhotel Travemünde, da det er de steder, som KAYAK-brugere anbefaler mest.

 • Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Lübeck ligger på 936 kr., men vores brugere har fundet værelser for helt ned til 156 kr. i de seneste 3 dage.

 • Lübeck er en by med et utroligt stort udvalg af hoteller, kroer, moteller og ferieboliger. Af samme årsag kan man sagtens finde billige overnatningsmuligheder i omegnen af denne hyggelige tyske by. Et godt tip er at gå på udkig efter et motel eller en feriebolig. Her er både Motel Ostsee Lodge og Ferienhaus-Spatzenvilla gode bud, da de ligger i udkanten af Lubeck med omkring 10 km ind til centrum og samtidig tilbyder en lav pris pr. overnatning.

 • Rejser du på budget og skal finde billig overnatning, så er det en udmærket ide, at holde udkig efter hoteller, der ligger centralt i Lübeck. H+ Hotel Lübeck og Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck ligger begge indenfor ca. 1 km afstand til centrum, og gør det muligt at bo centralt og samtidig billigt.

 • Hvis der er noget, som Lübeck især er kendt for, så er det deres julemarked. Dette julemarked begynder oftest i slutningen af november og varer hele december. Med den store popularitet, som julemarkedet har opnået, er der oftest fuldt booket op på hotellerne i denne periode. Derfor kan det anbefales at lede efter billige hoteller i starten af januar eller februar, da dette er uden for højsæson, og dermed kan man være heldig at finde billig overnatning i byen.

 • Som turist i Lübeck kan man med fordel overveje, om man skal have bil med. Mange hoteller i den tyske by har gode parkeringsmuligheder og andre hoteller i omegnen af byen, gør det oplagt at tage bilen fra hotellet ind til centrum såsom Hotel Zur Linde, der har fri parkering og ligger ca. 10 km fra centrum.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Lübeck. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Lübeck

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Lübeck?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Lübeck ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.