Catania hoteller

Catania hoteller

Søg efter hoteller i Catania på hundredvis af rejsesider på samme tid

Sammenlign KAYAK med |

Værd at vide

Lavsæson december
Højsæson februar
  Gennemsnitlig pris (hverdag): 454 kr
  Gennemsnitlig pris (weekend): 414 kr

Det billigste tidspunkt

70%

forventet prisfald

Det dyreste tidspunkt

52%

forventet prisstigning

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

søn. - tor.

(hverdagsnat)

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

fre. & lør.

(weekendnat)

Spørgsmål og svar i forhold til hotelbestilling i Catania

Hvad koster et billigt hotel i Catania?
KAYAK-brugere har fundet dobbeltværelser i Catania for helt ned til 97 kr inden for de sidste 3 dage. Prisen er 745 kr i gennemsnit.
Hvad koster et hotel i Catania i nat?
I løbet af de sidste 72 timer har andre brugere fundet hoteller i Catania for i aften helt ned til 97 kr. Andre brugere har også fundet 3-stjernede hoteller fra 97 kr og 4-stjernede hoteller fra 309 kr.
Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?
Prøv vores Heatmaps over hoteller for at finde det bedste hotel i nærheden af dig.

Hvor skal man bo i Catania?

Vores værktøj, Heatmaps, hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Catania ved at vise dig hoteller i nærheden af populære oplevelser

De bedste hoteller i Catania

Vis alle
Etna Suite - Catania - Soveværelse
1
9,2 Fantastisk (1.812 anmeldelser)
584 kr+
Oversigt
Fra Etna Suite, som ligger i Catania (Catania Centrum), er der kun 15 minutters gang til Via Crociferi og Catania Katedralen. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, limousine- eller luksusbilservice og bagageopbevaring. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og afhentningsservice fra togstationen.
B&B Massimo Centro - Catania - Bygning
2
9,3 Fantastisk (127 anmeldelser)
381 kr+
Oversigt
Med et ophold ved B&B Massimo Centro har du en base i centrum af Catania, kun få skridt fra Via Etnea og 11 minutters gang fra Catania Katedralen. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Eco Hostel - Catania - Bygning
3
9,3 Fantastisk (59 anmeldelser)
151 kr+
Oversigt
FraEco Hostel, som ligger i Catania (Catania Gamle Bydel), er der kun 10 minutters gang til Catania Katedralen og Elephant Fountain. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt).
Liberty Hotel - Catania - Bygning
4
9,0 Fantastisk (476 anmeldelser)
998 kr+
Oversigt
Liberty Hotel ligger i centrum af Catania, kun 10 minutters gang fra Benedictineklosteret for San Nicolo og Græsk-romersk teater. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et forretningscenter og hurtig indtjekning. Planlægger du et arrangement i Catania? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 60 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og transport til terminal for krydstogtskibe.
Hotel Milomax - Catania - Bygning
5
9,1 Fantastisk (136 anmeldelser)
282 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Milomax i Milo er du kun 4-minutters gang fra Adventure Park Etna og 7 minutters gang fra Etna Naturpark. Personale er kun til rådighed i receptionen i et begrænset antal timer.
Amenano - Catania - Soveværelse
6
9,0 Fantastisk (318 anmeldelser)
473 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Amenano i Catania (Catania Centrum) er du kun få skridt fra Via Etnea og Piazza del Duomo. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet.
XX Miglia - Catania - Bygning
7
8,9 Fantastisk (897 anmeldelser)
361 kr+
Oversigt Anmeldelser
Fra XX Miglia, som ligger i Catania (Catania Centrum), er der kun 10 minutters gang til Teatro Massimo Bellini og Palazzo Biscari. Gæsterne har blandt andet adgang til en flersproget medarbejderstab og et bibliotek. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (efter anmodning) og afhentningsservice fra togstationen.
9,4 Fantastisk
Fordele: Nice little family B$B run by two friendly and helpful guys. Really nice place for the price--flat screen, air conditioning, everything brand new. Breakfast was great--in a surprisingly ornate room covered in frescoes. Centrally located. Highly recommended.
Ulemper: I stayed in one of the attic rooms, which had a giant head-bumping beam at about 5'9". Wi-Fi was pretty iffy, although they did their best to get it working.
Da Gianni e Lucia Rooms - Catania - Bygning
8
8,9 Fantastisk (371 anmeldelser)
309 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Da Gianni e Lucia Rooms har du en base i centrum af Catania, kun få skridt fra Via Etnea og 7 minutters gang fra Catania Katedralen. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning).
Una Hotel Palace - Catania - Bygning
9
8,8 Fantastisk (2.228 anmeldelser)
1202 kr+
Oversigt Anmeldelser
Palace Catania | UNA Esperienze ligger i centrum af Catania, kun 10 minutters gang fra Catania Katedralen og Elephant Fountain. Gæsterne har blandt andet adgang til limousine- eller luksusbilservice, en computerstation og gratis aviser i lobbyen. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
8,0 Fantastisk
Fordele: LOCATION.
Ulemper: NO VIEW FROM ANY ROOM.
Art & Jazz Hotel - Catania - Bygning
10
8,8 Fantastisk (884 anmeldelser)
552 kr+
Oversigt
Fra Art & Jazz Hotel i Catania (Picanello-Ognina-Barriera-Canalicchio) er der kun 5 minutters kørsel til Teatro Massimo Bellini og Palazzo Biscari. Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, renseri/vaskeservice og en flersproget medarbejderstab.
Camplus Guest D'Aragona - Catania - Bygning
11
8,8 Fantastisk (491 anmeldelser)
361 kr+
Oversigt
Fra Camplus Guest D'Aragona, som ligger i Catania (Catania Gamle Bydel), er der kun 15 minutters gang til Teatro Massimo Bellini og Palazzo Biscari. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og en døgnåben reception.
Bed and Breakfast Opera - Catania - Soveværelse
12
8,8 Fantastisk (289 anmeldelser)
440 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Bed and Breakfast Opera i Catania (Catania Centrum) er du kun få skridt fra Teatro Massimo Bellini og 6 minutters gang fra Palazzo Biscari. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (efter anmodning), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Miro Bed and Breakfast - Catania - Soveværelse
13
8,8 Fantastisk (242 anmeldelser)
374 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Miro Bed and Breakfast har du en base i hjertet af Catania, kun 15 minutters gang fra Benedictineklosteret for San Nicolo og Angelo Massimino Stadion. Gæsterne har blandt andet adgang til en flersproget medarbejderstab, bagageopbevaring og en elevator. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og afhentningsservice fra togstationen.
Hotel Villa Romeo - Catania - Soveværelse
14
8,7 Fantastisk (781 anmeldelser)
519 kr+
Oversigt
Fra Hotel Villa Romeo, som ligger i Catania (Catania Centrum), er der kun 15 minutters gang til Teatro Massimo Bellini og Palazzo Biscari. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og hurtig udtjekning. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr i et begrænset antal timer, og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
Sangiuliano 114 - Catania - Bygning
15
8,7 Fantastisk (249 anmeldelser)
479 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Sangiuliano 114 i centrum af Catania er du kun 2 minutters gang fra Teatro Massimo Bellini og en 6 minutters gåtur fra Palazzo Biscari. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, renseri/vaskeservice og bagageopbevaring. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet.
Hotel Manganelli Palace - Catania - Bygning
16
8,5 Fantastisk (1.492 anmeldelser)
670 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Manganelli Palace har du en base i centrum af Catania, kun få skridt fra Via Etnea og 4 minutters gang fra Teatro Massimo Bellini. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, gratis aviser i lobbyen og en døgnåben reception. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.

De bedste hoteller i Catania i nærheden af Greek Amphitheatre

Vis alle
B&b Globetrotter Catania - Catania - Soveværelse
1
8,4 Fantastisk (484 anmeldelser)
460 kr+
Oversigt
B&B Globetrotter Catania ligger i centrum af Catania, kun 5 minutters gang fra Græsk-romersk teater og Elephant Fountain. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Transport fra hotellet til lufthavnen er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt), og selvstændig parkering (tillægsgebyr) findes desuden på stedet.
NH Catania Centro - Catania - Soveværelse
2
8,0 Fantastisk (2.001 anmeldelser)
676 kr+
Oversigt
Med et ophold ved NH Catania Centro har du en central base i Catania, kun 5 minutters kørsel fra Teatro Massimo Bellini og Palazzo Biscari. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Catania? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 133 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.