Hoteller i Fredensborg

Fredensborg hoteller

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Fredensborg

Fredensborg, Danmark
Check ind
Check-out
Sammenlign KAYAK med |

Værd at vide

Lavsæson

juli Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 16% fald i prisen.

Højsæson

september Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 44% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.030 kr. Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

770 kr. Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste tips til at finde det perfekte hotel i Fredensborg

  • Fredensborg er en af Nordsjællands perler. Stedet byder på en række attraktioner både i og uden for byen. Naturelskere rejser primært til Fredensborg for at nyde de grønne omgivelser. Hvis du er blandt dem, skal du bo på et hotel med gode muligheder for at spendere timer i naturen. Fredensborg Store Kro er et elegant sted med 4 stjerner og direkte udsigt til en stor sø og grønne marker. Der er mulighed for at booke opholdet med morgenmad. Desuden er der gratis parkering på stedet. Herfra kan du spadsere til Fredensborg Slot på knap 5 min.
  • Foruden seværdighederne i Fredensborg vil kulturinteresserede sandsynligvis finde de mange attraktioner i nærområdet interessante. For eksempel kan du bo på Fredensborghusene Bed & Breakfast, så du er placeret ca. 8,5 km fra Frederiksborg Slot og ca. 11 km fra Louisiana Museum of Modern Art. Museet udskifter løbende deres udstillinger.
  • Solorejsende, der søger noget andet end familievenlige og parorienterede hoteller, kan vælge at bo på et af de anbefalede hoteller i København. Herfra kan du tage offentlig transport, når du vil besøge Fredensborg og de mange attraktioner. Fra Københavns Hovedbanegård kører S-togslinje E til Hillerød, hvor du kan skifte til Lokalbane 930R, der bringer dig til Fredensborg. Turen tager ca. 1 time. Du kan for eksempel vælge at bo på det moderne Tivoli Hotel, der ligger ca. 1 km fra Københavns Hovedbanegård. Således har du nem adgang til en lufthavn, da du kan tage et IC-tog direkte til Kastrup Lufthavn og være fremme 9 min. efter afgang.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Fredensborg

Er hoteller i Fredensborg sikre at opholde sig på under corona-krisen?
Hvordan finder man billige hoteller i Fredensborg?
Hvilke områder er de billigste?
Hvornår på året finder man de billigste hoteller?
Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?
Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

Hvor skal man bo i Fredensborg?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Fredensborg ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.
De bedste hoteller i Fredensborg