Hoteller i Kastrup

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Kastrup. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Kastrup
18. maj — 19. maj2
Kastrup
ons. 18.5
tor. 19.5

Værd at vide

Lavsæson

februar

Højsæson

januar

Gennemsnitlig pris (hverdag)

866 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

897 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 41% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 77% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Kastrup

De mest anbefalede hoteller i Kastrup

Vis alle

Hvornår skal man booke et hotel i Kastrup?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Kastrup

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Kastrup, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Kastrup i februar og september.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Kastrup, hvis du overnatter en onsdag. Det modsatte gælder for søndag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mere end 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Kastrup.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Kastrup på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 513 kr., mens det dyreste kostede 1.343 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Kastrup i 2 dage.
  • Med en international lufthavn er Kastrup en af Skandinaviens mest populære flydestinationer. Byens beliggenhed lige udenfor København gør Kastrup ideel for at ferierer tæt på storbyen, samtidig med at du kan bo i lækre værelser, der bærer præg af det velkendte stilsikre skandinaviske design.
  • Rejser du netop for at få ekstraordinær oplevelse i luksuriøse omgivelser og bo i moderne designede omgivelser, så er AC Hotel Bella Sky i bydelen Amager et godt valg. Det 5-stjernede hotel har en fantastisk udsigt over Kastrup samtidig med, at du befinder dig tæt på metroen, der hurtigt kan bringe dig ind til centrum. Området, hvor dette hotel ligger, kaldes for Ørestaden, og byder på moderne og nyopførte bygninger, heriblandt et af Skandinaviens største indkøbscentre, Fields.
  • I Danmark er det meget populært at tage cyklen. Derfor er store dele af byområderne indrettede med specieldesignede cykelstier og gode forhold for cyklister. Af samme årsag er det et godt tip at vælge at booke overnatning et sted, hvor man kan leje cykler. Både Hotel Astoria, der ligger i den moderne bydel Vesterbro og Hotel Østerport, der ligger tættere på centrum har cykeludlejning, og giver dig mulighed for at udforske storbyen på to hjul.
  • Som forretningsrejsende er Kastrup og Amager et ideelt område at finde hoteller, eftersom det ligger tæt på lufthavnen og stadig med mulighed for at tage offentlig transport i form af busser, toge og metro ind til København. Udbuddet af hoteller i nærheden af lufthavnen er stort, og man kan let finde steder, der har en høj standard. Her kan det anbefales at booke sig ind på Quality Hotel Airport Dan, der især er kendt for at være velegnet til solorejsende og tilbyder gratis lufthavnsbus.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Kastrup

Hvor skal man overnatte i Kastrup?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Kastrup ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Seneste anmeldelser af hoteller i Kastrup

Her kan du se de hoteller, vores gæster for nylig har anmeldt
A Hotels CityBedømmelse på 6/10ud af 6 anmeldelserVesterbro · 74 kr. pr. nat i gnsn.
FORDELE: God værdi for pengene. Stort rent værelse og udmærket seng.ULEMPER: Hvis man tætnede omkring dørene, ville der være mindre lydt og lys ville ikke strømme ind gennem sprækkerne fra gangen udenfor værelset.
– Anonym, 28. nov. 2020
Wakeup Copenhagen - BorgergadeBedømmelse på 8.1/10ud af 7 anmeldelserIndre by · 105 kr. pr. nat i gnsn.
ULEMPER: Very Cole room, keycards didn’t work and a hassle to be allowed breakfast
– Anonym, 2. feb. 2019