Hoteller Oslo

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Oslo

Oslo, Norge
20. sep. — 21. sep.2
Oslo, Norge
man. 20.9
tir. 21.9
Hoteller Oslo

Værd at vide

Lavsæson

januarBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 23% fald i prisen.

Højsæson

juniDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 31% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

806 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

784 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Oslo

Mest anbefalede hoteller i Oslo

Vis alle

Oslo hoteller i nærheden af Oslo rådhus

Vis alle

Hvad koster et hotel Oslo?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Oslo?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Oslo

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Oslo, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Oslo i januar og december.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Oslo, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for tirsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Oslo.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Oslo på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 262 kr., mens det dyreste kostede 974 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Oslo i 2 dage.
 • Oslo er Norges hovedstad og et meget attraktivt turistmål, samt en af de mest velbesøgte storbyer i Norden og Skandinavien. Et af de mest anbefalede områder at besøge er kvarteret Frogner. Ved at booke overnatning på Frogner House Hotel Norum eller Saga Hotel Oslo er du sikret en gåtur på under 1 km til den meget populære Frognerpark. Her ligger verdens største skulpturpark med over 200 skulpturer. Parken har fri entre året rundt og er et godt sted at gå en tur, imens man kan nyde de flotte skulpturer af den norske kunstner Gustav Vigeland.
 • Når du besøger Oslo som par, kan det være en god ide, at holde udkig efter ferielejligheder, da dette kan tilbyde en mere intim og romantisk stemning. I bydelen kaldet gamle Oslo vrimler det med ferielejligheder, og her kan man let finde en god overnatning, og stadig bo ganske centralt. Ferielejligheder som Bjørvika Apartments og Sonderland Apartments - Platous gate 29 giver jer mulighed for at bo tæt på attraktioner som Oslos operahus, Munchmuseum og det norske nationalmuseum, hvis I er på udkig efter kulturelle oplevelser.
 • Et besøg til Oslo kan også betyde, at du er på udkig efter en luksuriøs oplevelse, hvor du gerne vil booke en overnatning, der er udover det sædvanlige. Her kan det anbefales at booke et ophold på et af de mange hoteller med 5 stjerner, som samtidig er beliggende i centrum. Prøv eksempelvis Grand Hotel Oslo by Scandic eller Hotel Continental, som begge er et godt tilbud, hvis du ønsker at finde et hotel med højt niveau. Her bor du i hjertet af Oslo og lige ned til det kendte shoppingcenter, Paleet, der ligger på Karl Johans Gate. Samtidig er servicen og omgivelserne i top på disse hoteller.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Oslo

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Oslo.

 • I løbet af de sidste 3 dage er der fundet dobbeltværelser i Oslo på KAYAK for helt ned til 366 kr.. I gennemsnit ligger prisen for et dobbeltværelse på 1.159 kr..

 • Det er langtfra umuligt at finde billige hoteller og overnatninger i den norske hovedstad. Et godt tip er at vælge overnatning på en af de mange vandrehjem i storbyen. Her er der mange gode forslag. Anker Hostel er særligt kendt for deres gode beliggenhed, hvor du bor tæt på centrum og dermed i gåafstand til flere attraktioner og gode restauranter og shoppingmuligheder på den velbesøgte Karl Johans Gate.

 • Rejser du på budget og er på udkig efter billige områder at overnatte i Norges hovedstad, så er det en god ide at lede efter overnatning i bydelen Grünerløkka, der er ganske centralt placeret i Oslo med under 2 km fra centrum. Her kan du eksempelvis med fordel gå på jagt efter at bo i en ferielejlighed, hvor Anker Apartment er en god valgmulighed.

 • Oslo er en storby, som er særligt populær i sommerperioden. Dette skyldes, at det norske klima er mildest i sommerhalvåret, og derfor vælger de fleste turister at booke overnatning i løbet af denne periode. Derfor kan det anbefales at være på udkig efter billig overnatning i vinterhalvåret, da byen kan være ganske hyggelig i denne periode, hvor hotellerne sjældent er fuldt bookede.

 • Når du bor på hotel i Oslo by kommer du nemmest rundt ved hjælp af offentlig transport, som inkluderer bus, tog, metro og sågar færge. Dette er især favorabelt, hvis du planlægger at besøge Oslo fjordene. Her gælder din busbillet til færgerne, og du kan dermed komme med ombord på en sejllads og nyde udsigten på den 1 times lange tur i fjordene. En billet til 7 dage for voksne koster ca. 249 NOK (ca. 192 DKK) og for børn, unge og seniorer ca. 125 NOK (ca. 96,5 DKK). (Priser tjekket 10/04/2018)

 • Kunne du godt tænke dig en weekend i Oslo? Her er det bedste tilbud, som KAYAK-brugere har fundet i løbet af de sidste 72 timer: 3-stjernede hoteller fra 561 kr. og 4-stjernede hoteller fra 765 kr.. Samlet set kostede det billigste tilbud 427 kr. pr. nat.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Oslo. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Oslo

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Oslo?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Oslo ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.