Hoteller i Oslo

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Oslo. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

Oslo
8. okt. — 9. okt.2
Oslo
lør. 8.10
søn. 9.10
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

august

Højsæson

juli

Gennemsnitlig pris (hverdag)

998 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.006 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 39% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 17% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Oslo

De mest anbefalede hoteller i Oslo

Vis alle

Hoteller i Oslo i nærheden af Oslo rådhus

Vis alle

Hvad koster et hotel i Oslo?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Oslo?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Oslo

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Oslo, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Oslo i august og februar.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Oslo, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for tirsdag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mere end 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Oslo.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Oslo på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 432 kr., mens det dyreste kostede 2.704 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Oslo i 0 dage.
  • Oslo er Norges hovedstad og et meget attraktivt turistmål, samt en af de mest velbesøgte storbyer i Norden og Skandinavien. Et af de mest anbefalede områder at besøge er kvarteret Frogner. Ved at booke overnatning på Frogner House Hotel Norum eller Saga Hotel Oslo er du sikret en gåtur på under 1 km til den meget populære Frognerpark. Her ligger verdens største skulpturpark med over 200 skulpturer. Parken har fri entre året rundt og er et godt sted at gå en tur, imens man kan nyde de flotte skulpturer af den norske kunstner Gustav Vigeland.
  • Når du besøger Oslo som par, kan det være en god ide, at holde udkig efter ferielejligheder, da dette kan tilbyde en mere intim og romantisk stemning. I bydelen kaldet gamle Oslo vrimler det med ferielejligheder, og her kan man let finde en god overnatning, og stadig bo ganske centralt. Ferielejligheder som Bjørvika Apartments og Sonderland Apartments - Platous gate 29 giver jer mulighed for at bo tæt på attraktioner som Oslos operahus, Munchmuseum og det norske nationalmuseum, hvis I er på udkig efter kulturelle oplevelser.
  • Et besøg til Oslo kan også betyde, at du er på udkig efter en luksuriøs oplevelse, hvor du gerne vil booke en overnatning, der er udover det sædvanlige. Her kan det anbefales at booke et ophold på et af de mange hoteller med 5 stjerner, som samtidig er beliggende i centrum. Prøv eksempelvis Grand Hotel Oslo by Scandic eller Hotel Continental, som begge er et godt tilbud, hvis du ønsker at finde et hotel med højt niveau. Her bor du i hjertet af Oslo og lige ned til det kendte shoppingcenter, Paleet, der ligger på Karl Johans Gate. Samtidig er servicen og omgivelserne i top på disse hoteller.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Oslo

Hvor skal man overnatte i Oslo?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Oslo ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.