Zaragoza hoteller

Zaragoza hoteller

Søg efter hoteller i Zaragoza på hundredvis af rejsesider på samme tid

Sammenlign KAYAK med |

Værd at vide

Lavsæson juli
Højsæson februar
  Gennemsnitlig pris (hverdag): 332 kr
  Gennemsnitlig pris (weekend): 383 kr

Det billigste tidspunkt

12%

forventet prisfald

Det dyreste tidspunkt

170%

forventet prisstigning

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

søn. - tor.

(hverdagsnat)

(gennemsnitsprisen i løbet af de sidste 2 uger)

fre. & lør.

(weekendnat)

Spørgsmål og svar i forhold til hotelbestilling i Zaragoza

Hvad koster et hotel i Zaragoza i nat?
I løbet af de sidste 72 timer har andre brugere fundet hoteller i Zaragoza for i aften helt ned til 149 kr. Andre brugere har også fundet 3-stjernede hoteller fra 224 kr og 4-stjernede hoteller fra 366 kr.
Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?
Prøv vores Heatmaps over hoteller for at finde det bedste hotel i nærheden af dig.

Hvor skal man bo i Zaragoza?

Vores værktøj, Heatmaps, hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Zaragoza ved at vise dig hoteller i nærheden af populære oplevelser

De bedste hoteller i Zaragoza

Vis alle
Hotel Sauce - Zaragoza - Bygning
1
9,2 Fantastisk (3.352 anmeldelser)
391 kr+
Oversigt Anmeldelser
Hotel Sauce ligger i centrum af Zaragoza, kun 5 minutters gang fra Plaza del Pilar og Basilica de Nuestra Señora del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (efter anmodning) og afhentningsservice fra togstationen.
7,0 God
Fordele: Grea location, clean. New but had charm with it.
Ulemper: The cost of parking was not disclosed until afte the booking was made and it was 15 which was rather pricey for one night. The hot water in the shower had no pressure so if you wanted pressure you had to have a lukewarm shower.
NH Collection Gran Hotel de Zaragoza - Zaragoza - Bygning
2
8,8 Fantastisk (4.077 anmeldelser)
762 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved NH Collection Gran Hotel de Zaragoza i centrum af Zaragoza er du kun 3 minutters gang fra Zaragoza Museum og en 5 minutters gåtur fra Plaza de España. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Zaragoza? På dette hotel er der et område på 106 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
8,2 Fantastisk
Fordele: Good location a few blocks from the old town. Clean room and hotel. Great shopping and restaurants walking distance
Ulemper: The room had no view. While the hotel was nice, it felt more like a 3 and a half star then a 5
Reina Petronila - Zaragoza - Bygning
3
8,8 Fantastisk (2.623 anmeldelser)
881 kr+
Oversigt
Fra Reina Petronila i Zaragoza (Romareda) er der kun 5 minutters kørsel til Aljafería-paladset og 5 minutters kørsel til Zaragoza Museum. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og et mødelokale. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Exe Zaragoza Wtc - Zaragoza - Bygning
4
8,8 Fantastisk (1.546 anmeldelser)
424 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Exe Zaragoza WTC har du en central base i Zaragoza, kun 5 minutters kørsel fra Plaza del Pilar og Aljafería-paladset. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Zaragoza? På dette hotel er der et område til rådighed på 85 kvadratmeter. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hotel Diagonal Plaza - Zaragoza - Bygning
5
8,7 Fantastisk (4.114 anmeldelser)
411 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hotel Diagonal Plaza, som ligger i et forretningskvarter i Zaragoza, er du kun 15 minutters kørsel fra Aljafería-paladset og Feria de Zaragoza. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, et døgnåbent forretningscenter og renseri/vaskeservice. Planlægger du et arrangement i Zaragoza? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 1554 kvadratmeter, inklusive konferencelokaler. Lufthavnstransport tur-retur er gratis (efter anmodning).
Hotel Alfonso - Zaragoza - Bygning
6
8,7 Fantastisk (2.657 anmeldelser)
716 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Hotel Alfonso i Zaragoza (Zaragozas gamle by) er du kun 3 minutters gang fra Plaza de España og 6 minutters gang fra Basilica de Nuestra Señora del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, en flersproget medarbejderstab og bagageopbevaring. Planlægger du et arrangement i Zaragoza? På dette hotel er der et område på 0 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
10,0 Fantastisk
Fordele: Set in the heart of town, all of the points of interest were within walking distance. The staff was very helpful, suggesting local cuisine and directing us to the proper times to dine. I recommend the mijas at Migueras about 4 blocks from the hotel. Although it doesn't open for lunch - the major meal of the day - until 1:30.
Hotel Hiberus - Zaragoza - Bar
7
8,6 Fantastisk (3.593 anmeldelser)
676 kr+
Oversigt
Fra Hotel Hiberus i Zaragoza (La Almozara) er der kun 5 minutters kørsel til Aljafería-paladset og Plaza del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig indtjekning og renseri/vaskeservice. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom konferencelokaler og et mødelokale. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hotel Palafox - Zaragoza - Soveværelse
8
8,6 Fantastisk (2.632 anmeldelser)
1286 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Palafox befinder du dig i hjertet af Zaragoza, kun 10 minutters gang fra Plaza de España og Zaragoza Museum. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, hurtig indtjekning og renseri/vaskeservice. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Tryp Zaragoza Hotel - Zaragoza - Bygning
9
8,6 Fantastisk (2.446 anmeldelser)
523 kr+
Oversigt
Fra TRYP Zaragoza Hotel i Zaragoza (La Almozara) er der kun 5 minutters kørsel til Aljafería-paladset og Plaza del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Dette hotel har 6 møde- og konferencelokaler til rådighed. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hotel Avenida - Zaragoza - Soveværelse
10
8,5 Fantastisk (6.656 anmeldelser)
417 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Avenida befinder du dig i hjertet af Zaragoza, kun 10 minutters gang fra Plaza de España og Basilica de Nuestra Señora del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab.
Hotel Pilar Plaza - Zaragoza - Bygning
11
8,5 Fantastisk (2.820 anmeldelser)
431 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Pilar Plaza har du en base i centrum af Zaragoza, kun få skridt fra Basilica de Nuestra Señora del Pilar og 3 minutters gang fra Plaza del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception og en elevator. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hotel Sercotel Oriente - Zaragoza - Bygning
12
8,5 Fantastisk (2.410 anmeldelser)
437 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Sercotel Oriente i Zaragoza (Zaragozas gamle by) er du kun 3 minutters gang fra Plaza de España og 6 minutters gang fra Basilica de Nuestra Señora del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til renseri/vaskeservice, en døgnåben reception og bagageopbevaring.
ibis Zaragoza Centro - Zaragoza - Bygning
13
8,4 Fantastisk (3.340 anmeldelser)
391 kr+
Oversigt
Fra ibis Zaragoza Centro, som ligger i Zaragoza (Arrabal), er der kun 10 minutters gang til Plaza del Pilar og Basilica de Nuestra Señora del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception.
Hotel & Spa Real Ciudad De Zaragoza - Zaragoza - Bygning
14
8,4 Fantastisk (3.132 anmeldelser)
404 kr+
Oversigt
Overnatter du ved Hotel & Spa Real Ciudad de Zaragoza, som ligger i forstaden i Zaragoza, er du kun 15 minutters kørsel fra Plaza del Pilar og Aljafería-paladset. Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, et pengeskab i receptionen og en elevator. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hotel Inca - Zaragoza - Bygning
15
8,4 Fantastisk (3.021 anmeldelser)
298 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Inca i Zaragoza (Zaragozas gamle by) er du kun få skridt fra Basilica de Nuestra Señora del Pilar og 3 minutters gang fra Plaza del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, en døgnåben reception og en flersproget medarbejderstab. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
Hotel Boutique Maza - Zaragoza - Soveværelse
16
8,4 Fantastisk (2.798 anmeldelser)
371 kr+
Oversigt
Med et ophold ved Hotel Boutique Maza har du en base i centrum af Zaragoza, kun få skridt fra Plaza de España og 7 minutters gang fra Zaragoza Museum. Gæsterne har blandt andet adgang til en computerstation, en døgnåben reception og en elevator. Lufthavnstransport tur-retur er til rådighed mod et tillægsgebyr (døgnet rundt).

De bedste hoteller i Zaragoza i nærheden af Cathedral of the Savior

Vis alle
Catalonia El Pilar - Zaragoza - Bygning
1
9,0 Fantastisk (3.522 anmeldelser)
616 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved Catalonia El Pilar i Zaragoza (Zaragozas gamle by) er du kun 5 minutters gang fra Basilica de Nuestra Señora del Pilar og Plaza del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Zaragoza? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 93 kvadratmeter, inklusive konferencelokaler.
10,0 Fantastisk
Fordele: Great breakfast for extra charge. Location in old town section was perfect. Quiet narrow street.
NH Ciudad de Zaragoza - Zaragoza - Bygning
2
8,9 Fantastisk (1.485 anmeldelser)
583 kr+
Oversigt Anmeldelser
Med et ophold ved NH Ciudad de Zaragoza i centrum af Zaragoza er du kun 4 minutters gang fra Basilica de Nuestra Señora del Pilar og en 5 minutters gåtur fra Plaza del Pilar. Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Zaragoza? På dette hotel er der lokaler til rådighed på 29 kvadratmeter, inklusive et konferencecenter. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
4,7 Okay
Fordele: The location was very central
Ulemper: Too close night time activities which was noisy. Wi Fi difficult to access
7,2 God
Fordele: the hotel was close to all the main items we wanted to visit and more
Ulemper: the hotel did not have a exchange facility and we had trouble finding a bank open when we arrived but it was only a minor problem
6,4 God
Fordele: Very nice location.
Ulemper: Unfortunately, our room was riverside. Therefore we could not see beautiful sight.
4,4 Okay
Fordele: Location, location, location.
Ulemper: Price, price, price
8,0 Fantastisk
Fordele: There was a great view from out room to the fireworks at the Expo 2008 that night.
7,6 God
Fordele: This hotel was right across the street from one of the tourist offices, and very convieniently located. It is a boutique style hotel, even though it is large, and very well appointed rooms, and ameneties come with this hotel. I would definately reccomend this hotel. Everything was well organized and in tip top shape -- the only thing was that the parking was extra, but right at the hotel, and the breakfast was a bit expensive (but we didn't eat it so can't review it). Overall, this was a really well situated and lovely hotel.
Ulemper:
6,8 God
Fordele: central location
Ulemper: parking difficult to find - need to cross bridge, go into bus-taxi lane and immediately after hotel take very narrow lane. Breakfast was a bit pricy.
7,6 God
Fordele: It was professional, clean, and stylish. The staff was helpful and knowledgeable, and at no point did I feel that they would be unwilling to aid us in any way. Also, the hotel is quite centrally located in a beautiful and seemingly safe location.
Ulemper:
6,0 God
Fordele: Good position near the river.
Ulemper: The hotel was very close to major roadworks. I believe this should have been advise at the time of booking. The sign indicating parking for the hotel (which was also a taxi rank) was not very clearly marked.
Vincci Zentro Zaragoza - Zaragoza - Bygning
3
8,6 Fantastisk (4.231 anmeldelser)
577 kr+
Oversigt Anmeldelser
Vincci Zentro Zaragoza ligger i centrum af Zaragoza, kun 5 minutters gang fra Plaza de España og Zaragoza Museum. Gæsterne har blandt andet adgang til gratis internetforbindelse via kabel, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.
10,0 Fantastisk
Fordele: We have stayed at the Silken Zentro many times and always enjoy it. The hotel is very central and within walking distance to everything. The rooms are modern and comfortable and the staff very accommodating. We also like it because they have parking beneath so checking in and out is easy. It is a very modern hotel built on top of the ancient ruins that exist all over Zaragoza and that are on display through glass in this hotel.
8,5 Fantastisk
Fordele: Close to everything fun
Ulemper: Terrible wifi
Hotel Silken Reino De Aragón - Zaragoza - Bygning
4
8,5 Fantastisk (4.479 anmeldelser)
583 kr+
Oversigt
Hotel Silken Reino de Aragón ligger i centrum af Zaragoza, kun 5 minutters gang fra Plaza de España og Zaragoza Museum. Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og en døgnåben reception. Dette hotel har 4 møde- og konferencelokaler til rådighed. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet.