AMS

Find billige flybilletter til Amsterdam

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Amsterdam Schiphol
fre.. 15.11.
fre.. 22.11.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Amsterdam

Flyinformation: Danmark til Amsterdam

Fly ankommer til Amsterdam
Fly afgår fra Danmark
Flypris 671 kr
Flyselskaber SAS, KLM, SWISS, Lufthansa, easyJet, Turkish Airlines

De bedste tips til at finde billige fly til Amsterdam

Er du på udkig efter et billigt fly til Amsterdam? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Amsterdam til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 784 kr
Bestil minimum 3 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Amsterdam er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Amsterdam.
Tulipanmarker så langt øjet rækker, UNESCO-kanaler, storbypuls samt et kulturelt overflødighedshorn. Amsterdam overrasker hver gang, så flyv på weekendtur og oplev byens program lige nu!
Amsterdam kan bryste sig af Europas tredje travleste lufthavn, og man er ikke færdig med at udvide endnu. Så stor og central en lufthavn byder naturligvis på eget indkøbscenter samt masser af spisesteder, hvilket gør det til en fristende lufthavn, hvor tiden flyver afsted. Overvej at rejse med børn på storbyferie, for allerede i lufthavnen er der særlige børnevenlige områder.
Amsterdam Lufthavn er en såkaldt stille lufthavn, hvor en stemme i højtalerne ikke minder dig om, at du skal nå til gaten inden for et bestemt tidsrum. Dermed skal du selv holde øje med skærmene eller downloade lufthavns-appen, hvor du kan følge med i ankomster og afgange samt få et overblik over lufthavnens indretning.
Hvis vejret ikke er til cykling, eller man blot ønsker at blive transporteret til centrum, så er der flere muligheder. NS-toget er hurtigst med en rejsetid på ca. 20 minutter, men der kører også busser, hvor Amsterdam Airport Express er meget anvendt blandt turister med en rejsetid på ca. 40 minutter. Det er også en mulighed at downloade Schiphol Airport-app, hvorfra du blandt andet kan reservere en taxi eller blot følge med i afgangs- og ankomsttider samt andre nyttige informationer. Husk at veksle til den gængse valuta, der i Holland er Euro, så du kan betale for transportbilletter.

FAQ - Bestilling af fly til Amsterdam

Hvor lang er rejsetiden til Amsterdam?

Fly fra København 1t. 26min.
Fly fra Aalborg 1t. 20min.

Hvad er det billigste fly til Amsterdam?

Den billigste billet til Amsterdam fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 671 kr for en returrejse på ruten fra København til Amsterdam. Den mest populære rute er København til Amsterdam og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 2520 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Amsterdam?

Fra Danmark flyver KLM, XiamenAir og Delta oftest til Amsterdam. Den mest populære rute er fra København, og KLM, XiamenAir og SAS flyver oftest ruten.

Hvor langt er Amsterdam fra centrum Amsterdam?

Amsterdam ligger 11 kilometer fra centrum af Amsterdam. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Amsterdam?

Amsterdam betjenes af Amsterdam Schiphol Lufthavn, også ofte refereret til som Schiphol, eller bare Amsterdam lufthavn. Lufthavnskoden er AMS.

Hvad koster det at flyve til Amsterdam?

I lavsæsonen koster en returbillet ca. mellem 93-133 EUR (ca. 700-1.000 DKK), så der er penge at spare ved at rejse uden for den populære og varme sommersæson. Derfor er det oplagt at tage på en miniferie om foråret eller efteråret, hvor der stadig er meget at opleve.

Hvor lang tid tager det at flyve til Amsterdam?

Omkring 1 time og 15 minutter – så står du i Amsterdam! Mere skal der ikke til for at komme ned og opleve den hollandske hovedstad. Derfor er byen også så populær blandt danskere, der har lyst til nye indtryk samt en afstikker i form af en weekendtur.

Kan man flyve direkte til Amsterdam?

Aalborg Lufthavn, Billund Lufthavn og København Lufthavn har direkte afgange til Amsterdam, så geografisk er der flere valgmuligheder, når du skal på flyrejse fra Danmark til Holland. Skal der en mellemlanding på, så tager turen omkring minimum 3 timer og 20 minutter.

Hvilke flyselskaber flyver til Amsterdam?

Mange flyselskaber flyver til Amsterdam, hvilket også understøttes af lufthavnens status som en af de travleste i Europa. KLM er naturligvis selvskrevet, men også andre ikoniske selskaber som SAS, Finnair, British Airways, Lufthansa og andre har kursen mod Amsterdam. Lavprisselskaberne nyder også godt af byens popularitet, for selskaber som Ryanair, Norwegian og easyJet byder på billige rejser til Amsterdam.

Hvilke lufthavne er der i Amsterdam?

Der findes én lufthavn i Amsterdam, og navnet er velkendt for de fleste rejsende. Luchthaven Schiphol eller blot Amsterdam Airport Schiphol er til gengæld stor med tre terminaler under ét og samme tag. (Priser tjekket 01/06/2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Amsterdam

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
Aarhus
1836 kr
kun
1836 kr
København
671 kr
kun
671 kr
Aalborg
1118 kr
kun
1118 kr
Billund
1077 kr
kun
1077 kr
Rejsemål
Amsterdam
671 kr
kun
671 kr
fre. 20. mar.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 30min.
søn. 22. mar.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 20min.
671 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 7,6 God
Baseret på 54 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Comfort
7,6
Besætning
8,2
Underholdning
7,2
Mad
7,1
CPH
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Check in was so easy.

CPH
AMS
God 6,0

Ulemper: The agent at the gate misled me into thinking there would be no fee associated with a checked bag. When it turned out there was, I was told it was too late.

CDG
CPH
Fantastisk 8,3

Fordele: The was knowledgeable, but customer acumen sucks.

Ulemper: The crew does not acknowledge the passengers. Even when one the crew member was pushing a shopping cart down the aile with the Merchandise for people to purchase, she was just in such a hurry to avoid passengers.

CPH
AMS
God 6,6

Fordele: I liked that it was available for me to return to Amsterdam in such late notice. Got there quickly and even earlier (10 mins) then expected.

Ulemper: No on offered me anything to drink or a snack the entire flight or even a hand towel but others in front and behind me were receiving them. I didnt even feel acknowledged during the flight. Even though the tine was good, the price was way too high but since I was desperate I paid it.

CPH
WAW
Okay 4,3

Fordele: Crew was very pleasant.

Ulemper: There were no announcements at all about the delays! It was confusing and poor service.

tor. 14. nov.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 30min.
søn. 17. nov.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
684 kr
Rejse: 4 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 22 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
FLR
AMS
Fantastisk 8,0

Ulemper: Boarding was chaotic & therefore delayed take off a little Receiving luggage was slow -@ 35 minutes from landing to luggage claim, so actual arrival was considerably later for those meeting me

CPH
AMS
Fantastisk 8,6

Fordele: Perfekt

Ulemper: Dårlige høretelefoner

AMS
GLA
Okay 5,2

Fordele: Pleasant crew. Appropriate and efficiently served snack.

Ulemper: Boarding and disembarkation were slow.

CGK
KUL
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent crew, good food & movie selection.

LIS
AMS
God 6,4

Fordele: The crew tried to be helpful but were equally frustrated with the ground crew.

Ulemper: Follow your own policies. Allow people to board (economy plus) with their hand luggage who have followed all the rules and chosen a seat in the front of the plane. My daughter and my KLM approved baggage were taken by the boarding crew while allowing other passengers to go with more than allowed

fre. 14. feb.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
4t. 25min.
søn. 16. feb.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
26t. 00min.
962 kr
Rejse: 3 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 8.718 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
FLR
ZRH
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew was good, not amazing and the seats were adequate, not generous. The food was sppealing.

Ulemper: The whole experience was positive.

ZRH
MIA
Fantastisk 9,0

Fordele: The kindness of all people working on Swiss was very special

Ulemper: The food was not very special, but the chocolates were awesome

ZRH
SIN
Fantastisk 10,0

Fordele: Great service in 1st class

Ulemper: All good

ZRH
SFO
Okay 5,0

Fordele: crew was friendly

Ulemper: seats were way too cramped - worst flight ever that way - what has happened to Swiss - there is no room - horrible!!!

ZRH
DEL
Okay 5,0

Fordele: Food was ok

Ulemper: AC was not turned on until flight was up in air. That means for 30 minutes passengers were sweating sitting in a suffocating cabin. Crew refused to give Green Tea, saying only available in business class Inflight screen size was very small ...5-6 inches only

fre. 1. nov.
BLL
Billund
AMS
Amsterdam Schiphol
8t. 00min.
tir. 5. nov.
AMS
Amsterdam Schiphol
BLL
Billund
4t. 25min.
1152 kr
Rejse: 5 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.955 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
FRA
SEA
Fantastisk 10,0

Ulemper: Excellent assisted transfer between Austrian Airlines flight and Lufthansa flight to Seattle in Frankfurt. Boarding in Frankfurt could have been handled easier in groups by seating. Friendly stewards, good entertainement and food options. Quiet B 747 plane, spacious overhead stowage.

ZAG
MUC
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew was very friendly. Liked that you can see how far away and how much longer the flight was.

Ulemper: Flights to be more on time

CAI
FRA
Middelmådig 3,6

Fordele: Nothing

Ulemper: Leg room

FRA
BOS
God 6,0

Fordele: Crew was amazing.

Ulemper: Seats were very uncomfortable, no air controller and the TV screen with the flight information was right in front of us. Even the flight attendants couldn’t turn it off and it was so bright making it difficult to sleep.

MAN
MUC
Fantastisk 10,0

Fordele: the crew was great; super well prepared ladies with professional behavior. my compliments. also the snack was excellent and finally no junky food but a healthier offer. bravissimi!!!

Ulemper: nothing

tir. 21. jan.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
tor. 23. jan.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 20min.
677 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 7,6 God
Baseret på 54 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Comfort
7,6
Besætning
8,2
Underholdning
7,2
Mad
7,1
CPH
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Check in was so easy.

CPH
IAD
Fantastisk 9,6

Fordele: Economy Plus is great (I’m 6’10”) & had plenty of legroom! Good food, great service, nice entertainment package and got to stay in SAS lounge until boarding!

Ulemper: They need to serve drinks with ice! US passengers need ice in their drinks!

ARN
EWR
Fantastisk 8,0

Ulemper: Can’t believe SAS charges for 1 piece of luggage Never experienced in all the years I’ve travelled internationally Also couldn’t accept UScredit card to buy a drink- yes you had to buy an alcoholic beverage on the flight to Europe Better to upgrade your ticket so you can check a bag and use lounge

BOS
CPH
God 7,6

Ulemper: Newer movies

CPH
AMS
God 6,0

Ulemper: The agent at the gate misled me into thinking there would be no fee associated with a checked bag. When it turned out there was, I was told it was too late.

tor. 14. nov.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 30min.
søn. 17. nov.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
684 kr
Rejse: 4 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 22 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
BOD
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: The pilot and the crews were helpful about the transit. Pilot make up a lot of time.

Ulemper: Flight was delayed, had to run to my next connection flight.

MAD
AMS
God 6,8

Fordele: Staff were professional and polite.

Ulemper: Despite zone boarding, boarding and disembarkation were very slow. Passengers like me with flight connections were very anxious regarding missing these.

LHR
BOS
Middelmådig 2,0

Ulemper: Flight got cancelled

AMS
ABZ
God 6,0

Fordele: very nice crew

Ulemper: my bagfage was lost

AMS
MAN
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew was informative

Ulemper: Inflight sandwiches

tor. 5. dec.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 30min.
søn. 8. dec.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
691 kr
Rejse: 4 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 22 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
LHR
BOS
Middelmådig 2,0

Ulemper: Flight got cancelled

CPH
AMS
God 7,3

Ulemper: Min kuffert er gået i stykker undervejs, hvem kan jeg kontakte for at klage over dette?? Den er helt ny... Så det er super ærgerligt!!

EBB
AMS
Fantastisk 8,3

Fordele: KLM STAFF WERE VERY PROFESSIONAL

Ulemper: SOME CREW MEMBERS WERE ABIT RUDE. THEY NEED TO WORK ON THEIR ATTITUDE

FCO
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew.

Ulemper: The time between flights.

GVA
AMS
God 6,4

Fordele: The crew was pleasant

Ulemper: Baggage checkin & flight boarding was slow & disorganized.

lør. 18. jan.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 30min.
lør. 25. jan.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
718 kr
Rejse: 8 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 22 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
HEL
Fantastisk 10,0

Ulemper: Boarding was crazy. Could not everyone in the gate area.

AMS
NBO
God 6,0

Ulemper: The plane is so old..,

DUB
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: The KLM crew are always great serving and treating you. Well above many other airlines.

AMS
ATL
Fantastisk 8,0

Fordele: Fantastic gate agents!

Ulemper: The food was terrible.

NBO
AMS
God 6,6

Ulemper: Half the screens were not working - crew were made aware but nothing was done. Vegetarian choices were poor to non-existent ; I witnessed crew insist to a passenger that there were no vegetarian options! They finally cobbled something together for him but not a pleasant experience

fre. 22. nov.
AAR
Aarhus Tirstrup
AMS
Amsterdam Schiphol
20t. 35min.
man. 25. nov.
AMS
Amsterdam Schiphol
AAR
Aarhus Tirstrup
6t. 45min.
1836 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,7 God
Baseret på 8.474 anmeldelser
Samlet
7,0
Boarding
6,8
Comfort
6,7
Besætning
7,7
Underholdning
5,6
Mad
6,0
LGW
MAD
Okay 5,3

Ulemper: My first time on easyjet & it was not easy.

BRS
BJV
Fantastisk 10,0

Ulemper: 20kg limit on hold luggage instead of 15

LGW
BCN
Fantastisk 10,0

Fordele: Nice crew. Flight arrives before planned.

MXP
LUX
Middelmådig 3,0

Ulemper: One hour late + operates by an Estonian company

LGW
TXL
Fantastisk 8,5

Fordele: Short comfortable flight, no free drinks or snacks

Ulemper: One piece of our luggage didn't make it. It's been 3 days, still no luggage!

tor. 5. dec.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 30min.
tir. 10. dec.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
745 kr
Rejse: 6 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 22 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
CPH
AMS
God 7,3

Ulemper: Min kuffert er gået i stykker undervejs, hvem kan jeg kontakte for at klage over dette?? Den er helt ny... Så det er super ærgerligt!!

GDN
AMS
God 6,0

Fordele: very nice crew

Ulemper: my baggage was lost

CGK
KUL
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent crew, good food & movie selection.

AMS
MAN
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew was informative

Ulemper: Inflight sandwiches

LHR
BOS
Middelmådig 2,0

Ulemper: Flight got cancelled

tor. 17. okt.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
22t. 10min.
søn. 20. okt.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
10t. 30min.
2520 kr
Rejse: 4 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.413 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
ALA
IST
Fantastisk 9,6

Fordele: Excellent service for affordable price

Ulemper: Flight was delayed

IST
JFK
Fantastisk 10,0

Ulemper: Good

OTP
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: The service and food are always fantastic. The staff really goes out of their way to make you feel welcomed and comfortable. The ticket price was fantastic too!

IST
TZX
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew are good ,seats were more than ok

Ulemper: Better seats and headphones to listen to the intertainmen system

IST
IAD
Fantastisk 8,3

Ulemper: It was a very long flight and the leg room is too small especially for a very tall person.

lør. 11. apr.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
fre. 17. apr.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
942 kr
Rejse: 7 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 22 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
LIS
God 7,3

Fordele: Comfortable seat, great crew.

Ulemper: Flight delayed, no USB port and no entertainment

FLR
AMS
Fantastisk 8,0

Ulemper: Boarding was chaotic & therefore delayed take off a little Receiving luggage was slow -@ 35 minutes from landing to luggage claim, so actual arrival was considerably later for those meeting me

AMS
TXL
Fantastisk 10,0

Fordele: the crew was wonderful, we got a nice Wrap and water, wine or coffee for free, not all airlines serve it anymore, we were on time and I got whatsapp message with updates of the flight

LAX
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: Seats in economy section are very close together . There is not enough room for knees...especially for such a long trip.

AMS
JFK
Fantastisk 9,3

Ulemper: I was seated next to the restroom, which is not a pleasant experience for an international flight.

fre. 24. apr.
BLL
Billund
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 15min.
søn. 26. apr.
AMS
Amsterdam Schiphol
BLL
Billund
1t. 05min.
1077 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 9 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
JFK
God 6,3

Fordele: The socks offered in business were comfortable and nice looking. The red wine was good.

Ulemper: The food was just average and the seat not too comfortable

AMS
ATH
Okay 4,4

Fordele: Reclinable seats.

Ulemper: The food!! The lights could be dimmed as it was a night flight.

BOD
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: The pilot and the crews were helpful about the transit. Pilot make up a lot of time.

Ulemper: Flight was delayed, had to run to my next connection flight.

AMS
LIS
God 7,3

Fordele: Comfortable seat, great crew.

Ulemper: Flight delayed, no USB port and no entertainment

OTP
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Loved the smooth ride.

Ulemper: Bathroom was pretty nasty

tir. 22. okt.
CPH
København Kastrup
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 30min.
ons. 30. okt.
AMS
Amsterdam Schiphol
CPH
København Kastrup
1t. 25min.
1084 kr
Rejse: 9 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 22 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
JFK
Okay 4,0

Ulemper: Crew members in Amsterdam were very rude and disrespectful

AMS
NBO
God 6,0

Ulemper: The plane is so old..,

AMS
HEL
Fantastisk 10,0

Ulemper: Boarding was crazy. Could not everyone in the gate area.

AMS
HAM
God 7,0

Fordele: Great crew.

Ulemper: Ran out of business class meal. Substituted a Econ class.

LIS
AMS
God 6,4

Fordele: The crew tried to be helpful but were equally frustrated with the ground crew.

Ulemper: Follow your own policies. Allow people to board (economy plus) with their hand luggage who have followed all the rules and chosen a seat in the front of the plane. My daughter and my KLM approved baggage were taken by the boarding crew while allowing other passengers to go with more than allowed

tor. 28. nov.
BLL
Billund
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 20min.
søn. 1. dec.
AMS
Amsterdam Schiphol
BLL
Billund
1t. 05min.
1111 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 9 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
TXL
Fantastisk 10,0

Fordele: Great airline

AMS
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: Yes

Ulemper: Everything was good

LAX
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: Seats in economy section are very close together . There is not enough room for knees...especially for such a long trip.

AMS
IAD
Fantastisk 8,6

Fordele: Food was great, enjoyed watching videos, staff very profession and friendly.

Ulemper: Boarding was delayed and prolonged My Baggage was not transferred and was not available when I arrived in Dulles.

LIS
AMS
God 6,4

Fordele: The crew tried to be helpful but were equally frustrated with the ground crew.

Ulemper: Follow your own policies. Allow people to board (economy plus) with their hand luggage who have followed all the rules and chosen a seat in the front of the plane. My daughter and my KLM approved baggage were taken by the boarding crew while allowing other passengers to go with more than allowed

lør. 11. apr.
AAL
Aalborg
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
fre. 17. apr.
AMS
Amsterdam Schiphol
AAL
Aalborg
1t. 15min.
1118 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 6 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
OSL
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Good amount of space on the plane, lots of movies to watch, good food and drink.

AMS
CPH
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything was OK

KWI
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: The crews were pretty great!

Ulemper: The regulating of the temperature.

MAN
AMS
Okay 5,6

Ulemper: The flight from Manchester to Amsterdam has been delayed which led insufficient time for me to transfer to HK

AMS
LCY
Middelmådig 3,3

Fordele: The aircraft

Ulemper: No overbooking next time!

fre. 22. nov.
AAL
Aalborg
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
man. 25. nov.
AMS
Amsterdam Schiphol
AAL
Aalborg
1t. 15min.
1253 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 6 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
GVA
God 6,0

Ulemper: Delay due to strike

AMS
ATH
Okay 4,4

Fordele: Reclinable seats.

Ulemper: The food!! The lights could be dimmed as it was a night flight.

FCO
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew.

Ulemper: The time between flights.

DUB
AMS
God 6,4

Fordele: Boarding was quick and flight was calm

Ulemper: The coffe and breakfast.

OTP
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Loved the smooth ride.

Ulemper: Bathroom was pretty nasty

fre. 10. apr.
BLL
Billund
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 10min.
man. 13. apr.
AMS
Amsterdam Schiphol
BLL
Billund
1t. 10min.
1314 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 9 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
DUB
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: The KLM crew are always great serving and treating you. Well above many other airlines.

AMS
GLA
Okay 5,2

Fordele: Pleasant crew. Appropriate and efficiently served snack.

Ulemper: Boarding and disembarkation were slow.

AMS
ATH
Okay 4,4

Fordele: Reclinable seats.

Ulemper: The food!! The lights could be dimmed as it was a night flight.

LHR
BOS
Middelmådig 2,0

Ulemper: Flight got cancelled

SJO
PTY
God 7,6

Fordele: The crew and the timing were ok

Ulemper: The seats were uncomfortable

ons. 30. okt.
AAL
Aalborg
AMS
Amsterdam Schiphol
1t. 25min.
ons. 6. nov.
AMS
Amsterdam Schiphol
AAL
Aalborg
1t. 20min.
1470 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 6 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
LCY
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything works and quick to get to destination.

AMS
MAN
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew was informative

Ulemper: Inflight sandwiches

CGK
KUL
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent crew, good food & movie selection.

DAR
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was great, very responsive and hospitable!

Ulemper: more lunch choices, especially choices without dairy products.

MAD
AMS
God 6,8

Fordele: Staff were professional and polite.

Ulemper: Despite zone boarding, boarding and disembarkation were very slow. Passengers like me with flight connections were very anxious regarding missing these.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class