Hoteller i Kairo

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Kairo. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

søn. 29.1
tor. 2.2
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

september

Højsæson

december

Gennemsnitlig pris (hverdag)

2.301 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.469 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 98% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 305% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Kairo

De mest anbefalede hoteller i Kairo

Vis alle

Hoteller i Kairo i nærheden af Tahrir Square

Vis alle

Hvad koster et hotel i Kairo?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Kairo?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Kairo

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Kairo, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Kairo i september og juni.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Kairo, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for lørdag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Kairo.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Kairo på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 339 kr., mens det dyreste kostede 629 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Kairo i 0 dage.
  • En tur til Kairo er ikke fuldendt uden et besøg i Giza-pyramidekomplekset, også kendt som et af de mest berømte arkæologiske udgravningssteder i verden. Hvis du planlægger at besøge pyramiderne under dit ophold i byen, kan du reservere et hotel i nærheden, såsom Pyramids Overlook Inn, som, som navnet antyder, tilbyder betagende udsigt over de arkæologiske mesterværker.
  • Hvis du er historieentusiast, så vælg et hotel i gåafstand fra Det Egyptiske Museum, såsom Nile Ritz-Carlton. Det Egyptiske Museum dækker over 5000 år af historien og indeholder genstande, der er relateret til en lang række tidsperioder, herunder Tutankhamuns skatte.
  • Vil du shoppe under dit ophold i Kairo? Hvis du gør det, kan du vælge et hotel i nærheden af Khan el-Khalili, en stor udendørs basar, hvor sælgere sælger smykker, tøj, krydderier og andre forskellige souvenirs. Arabian Nights Hotel ligger 9 minutters gang fra Khan el-Khalili og 12 minutters gang fra Al-Azhar-moskeen.
  • Hvis du vil se en særlig naturskøn side af Kairo, kan du vælge et hotel tæt på Kairotårnet, såsom det smarte Hotel Novotel Cairo El Borg. Cairo Tower er kendt for at være Kairos højeste bygning og består af over otte millioner mosaikstykker. Hotellet har en roterende restaurant, der giver besøgende mulighed for at se panoramaudsigt over hele byen.
  • Hvis du kan lide scenekunst, kan du reservere et hotel i nærheden af Kairos operahus, såsom det 5-stjernede Hotel Sofitel Cairo Nile El Gezirah. Kairos operahus ligger i en historisk bygning med museum, musikbibliotek, kunstgalleri og flere forskellige teatre, hvilket gør det til et imponerende syn.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Kairo

Hvor skal man overnatte i Kairo?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Kairo ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.