Hoteller i Puerto Rico

Søg efter hoteller på hundredvis af rejsesites samtidig i Puerto Rico. Sammensæt fly + hotel, og spar penge!

lør. 4.2
ons. 8.2
... med flere

Værd at vide

Lavsæson

juli

Højsæson

december

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.203 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.652 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 72% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 31% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Puerto Rico

De mest anbefalede hoteller i Puerto Rico

Vis alle

Hvad koster et hotel i Puerto Rico?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Puerto Rico?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Puerto Rico

  • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Puerto Rico, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Puerto Rico i juli og august.
  • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Puerto Rico, hvis du overnatter en mandag. Det modsatte gælder for fredag, som normalt er den dyreste dag.
  • Bestil mindst 11 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Puerto Rico.
  • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Puerto Rico på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 347 kr., mens det dyreste kostede 2.219 kr..
  • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Puerto Rico i 10 dage.
  • Vil du have et tekøkken på dit hotelværelse? Servatur Puerto Azul Hotel kan dække dig ind. Hotellets suiter har tekøkken og opholdsstue, og mange af dem har også havudsigt. Derudover har hotellet to legepladser og to swimmingpools - en for børn og en for voksne.
  • Hvis du foretrækker lejlighedshoteller, er Calypso Boutique Apartments et fantastisk hotel at holde sig for øje. Hotellets gæster vil finde moderne lejligheder med køkken og egen terrasse. Hotellet har også fitnesscenter og grillområde.
  • Planlægger du en familieferie i Puerto Rico? Heldigvis er der mange familievenlige hoteller og resorter i Puerto Rico at vælge imellem, såsom Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan. Nogle af de sjove faciliteter for børn på hotellet omfatter både tør og våd legeplads, indendørs og udendørs pools med tilhørende spabade samt en lille klatrevæg for børn.
  • Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel er et fremragende hotel for rejsende, der ønsker et hotel ved stranden. Det ligger også tæt på lokale shoppingområder, såsom shoppingcentret Passarella. Faciliteterne på hotellet omfatter en lang række loungeområder, der vender ud mod havet, indendørs og udendørs swimmingpools samt en spa. Der er også en legeplads for børn med sørøverskibe.
  • Vil du være tæt på nattelivet i Puerto Rico? Marina Suites ligger i gåafstand fra mange lokale barer, såsom Bambus Bar og Durty Nellys. Hotellet har også masser af faciliteter, såsom infinity-pool og opvarmet børnebassin.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Puerto Rico

Hvor skal man overnatte i Puerto Rico?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Puerto Rico ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.