Hoteller i Strasbourg

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Strasbourg

søn. 24.9
tor. 28.9
... med flere

Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold

Søg på og sammenlign flere hundrede rejsesider på samme tid for at finde hoteller i Strasbourg

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer

Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere

Spar penge ved at samle fly og hotel

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

december

Gennemsnitlig pris (hverdag)

969 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.009 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 38% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 40% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Strasbourg

De mest anbefalede hoteller i Strasbourg

Vis alle

Hoteller i Strasbourg i nærheden af Gare de Strasbourg

Vis alle

De bedste hoteller med parkering i Strasbourg

Vis alle

Hvad koster et hotel i Strasbourg?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Strasbourg?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Strasbourg

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Strasbourg, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Strasbourg i januar og februar.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Strasbourg, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for søndag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Strasbourg.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Strasbourg på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 514 kr., mens det dyreste kostede 1.284 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Strasbourg i 6 dage.
 • Hvis du ønsker en lejlighed i hjertet af det historiske kvarter på gågaden Golden Square, så tjek den toværelses lejlighed Strasbourg Domkirke Golden Square Picture Superb 2, et langt navn for en beliggenhed, der er svær at slå.
 • Der er en række velkendte hotelkæder i Strasbourg, herunder Holiday Inn, Comfort Inn Best Western og Adagio Access.
 • Hvis du kommer til Strasbourg for at besøge Strasbourgs moské, som er den største i Frankrig, kan du vælge at bo på det nærliggende Holiday Inn Express, Strasbourg.
 • Odalys City Strasbourg Green Marsh er et hotel med indendørs swimmingpool. Dette moderne hotel ligger cirka 10 minutters gang fra hovedbanegården i Strasbourg.
 • Hvis du ønsker gratis parkering og nem adgang, kan du prøve Comfort Hotel Strasbourg eller Cerise Strasbourg længere væk fra byens centrum og tæt på Meinau Stadion.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Strasbourg

 • Er der forretningshoteller i Strasbourg?

  Strasbourg er hjemsted for en lang række internationale organisationer, såsom Europa Parlamentet, EuroCorp og Det Internationale Institut for Menneskerettigheder, og leverer således god service til delegerede, der deltager i store forretningsbegivenheder og politiske begivenheder. Hoteller i nærheden af Parc de l'Orangerie er som regel gode for forretningsrejsende i nærheden af de europæiske institutioner. Hotel de l'Orangerie ligger f.eks. inden for gåafstand af de europæiske institutioner. Le Jean Sebastien Bach Hotel ligger blot 1,6 km fra Europa-Parlamentet.

 • Er Petite France-kvarteret i Strasbourg et godt sted at bo på en ferie?

  Petite France er det historiske kvarter i Strasbourg, der følger floden og engang var hjemsted for byens hattemagere, garvere og andre håndværkere. Det er arkitektonisk meget vigtigt og også smukt. Du kan prøve BOMA, et moderne designhotel med nem adgang, få minutter fra butikskvarteret og Strasbourgs domkirke. Alternativt kan du prøve Studio Cathedrale, en slående 1-værelses studiolejlighed nær domkirken, hvis du ønsker din egen lejlighed. Aparthotel Adagio Access Strasbourg Petite France er også en meget godt beliggende og moderne ejendom i den gamle bydel.

 • Er der hoteller i Strasbourg, der tilbyder gode løbe- og cykelruter?

  Hvis du gerne vil være i nærheden af områder hvor man kan løbe eller cykle, vil ethvert hotel i nærheden af floden eller kanalbredden i Strasbourg være perfekt. Der er mange stier langs kanalerne og floden selv. Ibis Strasbourg Centre Petite France ligger f.eks. tæt på floden. Man kan også prøve Citadines Kleber Strasbourg (Apart Hotel), som ligger godt i forhold til den gamle bydel og floden. Pavillon Régent Petite France er mere eksklusivt, ekstremt moderne og meget tæt på floden og alt, hvad den har at tilbyde.

 • Er der familievenlige muligheder i Strasbourg?

  Den fremragende Camping De Strasbourg er en meget familievenlig campingplads, som ligger tæt på byens centrum og er en favorit blandt familier med små børn. Med swimmingpools, legeområder, restauranter og meget mere er det et fantastisk alternativ til et hotel. Der er også masser af hoteller, som giver adgang til de mange parker og museer i byen, hvor unge familier kan underholdes. Hvis du foretrækker en lejlighed til din familie, hvorfor ikke prøve Citycosy Strasbourg - Studio Hirtz Orangerie, som ligger tæt på Strasbourg Zoo, eller for større familier, Lejligheden La Gabriel har fem soveværelser og ligger ved siden af butikskvarteret.

 • Hvad koster et hotel i Strasbourg?

  I løbet af de sidste 3 dage er der fundet dobbeltværelser i Strasbourg på KAYAK for helt ned til 390 kr.. I gennemsnit ligger prisen for et dobbeltværelse på 1.231 kr..

 • Er hoteller i Strasbourg sikre at opholde sig på under corona-krisen?

  Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Strasbourg.

 • Hvad koster et hotel i Strasbourg til i nat?

  I løbet af de sidste 3 timer har KAYAK-brugere fundet dobbeltværelser i Strasbourg på 3-stjernede hoteller fra 671 kr. og på 4-stjernede hoteller fra 1.110 kr.. Det billigste værelse, der er blevet fundet til i nat, kostede 671 kr..

 • Hvordan finder jeg et hotel i centrum af Strasbourg?

  Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Strasbourg. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Strasbourg

 • Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

  Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

 • Er der hoteller med gratis parkering i Strasbourg?

  Der er mange hoteller i Strasbourg, der tilbyder både parkering og gratis parkering. Populære valg blandt KAYAK-brugere inkluderer Comfort Hotel Strasbourg, Kyriad Direct Strasbourg Ouest - Zénith og Château de Pourtalès.

Hvor skal man overnatte i Strasbourg?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Strasbourg ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.