Hoteller Reykjavik

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Reykjavik

Reykjavik, Island
23. sep. — 24. sep.2
Reykjavik, Island
tor. 23.9
fre. 24.9
Hoteller Reykjavik

Værd at vide

Lavsæson

majBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 27% fald i prisen.

Højsæson

juliDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 42% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

963 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.045 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Reykjavik

Mest anbefalede hoteller i Reykjavik

Vis alle

Reykjavik hoteller i nærheden af Ásmundarsafn

Vis alle

Hvad koster et hotel Reykjavik?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Reykjavik?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Reykjavik

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Reykjavik, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Reykjavik i maj og april.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Reykjavik, hvis du overnatter en søndag. Det modsatte gælder for fredag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Reykjavik.
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Reykjavik i 3 dage.
 • Island er blevet et populært rejsemål, hvor især hovedstaden Reykjavik danner base for ophold. Mange turister vælger at overnatte i centrum, hvorfra der kan bookes ture rundt på øen. Byen er meget familievenlig, og hoteller som Hotel Leifur Eiriksson, Sandhotel og Hotel Fron byder alle på gratis morgenmad samt gratis internet i moderne værelser midt i byen.
 • Det er ikke kun de centrale hoteller omkring de mange kulturelle seværdigheder, der er attraktive. Ø-livet på Island byder på kyst hele vejen rundt, hvilket er lig med hoteller med udsigt. Fra hoteller som Icelandair Hotel Reykjavik Marina eller Centerhotel Arnarhvoll kan du sidde og nyde en middag i restauranten med blik ud over marinaen og havet.
 • Alle de store, nationale selskaber har adresse i Reykjavik. Det er noget, som har betydning for alverdens forretningsrejsende. Det ses blandt andet på byens mange hoteller med business-faciliteter, som eksempelvis Reykjavik Residence Hotel, Centerhotel Klopp og Radisson Blu 1919 Hotel Reykjavik. Disse hoteller byder desuden også på en lufthavnsbus-service. Det er også muligt at bo lige ved lufthavnen på Radisson Blu Saga Hotel.
 • Reykjavik er byen, du tager til, hvis rejsen skal indeholde wellness-aktiviteter. De findes ikke kun i form af de mange friluftsbade, for flere af hotellerne i byen byder på boblebad og andre spa-faciliteter. Det er lige fra Grand Hotel Reykjavik og Hilton Reykjavik Nordica til Centerhotel Midgardur og mange andre.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Reykjavik

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Reykjavik.

 • Selvom gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Reykjavik ligger på 1.139 kr., er 128 kr. den laveste pris, som KAYAK-brugere har fundet i de seneste 3 dage.

 • Det er generelt lidt dyrt at bo på hotel i Reykjavik, da priserne minder en del om omkostningsniveauet i de skandinaviske storbyer. Det kan dog godt lade sig gøre at overnatte billigt. Du skal blot gå efter budgethoteller som vandrehjem og bed and breakfast, der byder på simple værelser, som budgetrejsende sagtens kan klare sig med. Steder som The Base by Keflavik Airport og The Capital-Inn er eksempler på dette.

 • Ligesom i mange andre storbyer, er centrum generelt dyr at overnatte i. Den østlige del af byen er dog stadig kendt for at huse billige hoteller i området ved Holt. Det opblomstrende forretningscentrum yderligere mod øst i Háaleiti ved indkøbscenteret Kringlan er også værd at holde øje med i form af Arctic Comfort Hotel, Atlantic Apartments and Rooms, Guesthouse Summerday og flere andre.

 • Island er en ø, hvor det aldrig for alvor bliver rigtig varmt. Det gælder også i byen Reykjavik, hvor det om sommeren blot er omkring 10-15 grader. Sæsonen fra september til april er velbesøgt, da mange kommer for at opleve aurora borealis, også kendt som polarlys med de smukke farver i de mørke nætter. Sommeren er dog stadig den mest populære årstid, og dermed er der oftest penge at spare ved booke uden for denne sæson.

 • Selve centrum i Reykjavik kan nemmest opleves til fods. Cykling er også oplagt, da naturen og infrastrukturen er god, selvom der til tider kan være bakket terræn. Guesthouse Summerday og Gusthouse Bina er overnatningssteder, der udlejer cykler. Det er også værd at overveje et Reykjavik City Card med fri offentlig transport til ca. 3800 ISK (ca. 233 DKK) for en 24-timers billet. (Priser tjekket 09/04/2018).

 • KAYAK-brugere har fundet værelser til i nat for helt ned til 654 kr. i løbet af de sidste 3 timer. Der er fundet 3-stjernede hotelværelser fra 864 kr. og 4-stjernede hoteller fra 1.005 kr..

 • I løbet af de seneste 3 dage har den bedste pris, der har været vist på KAYAK for et dobbeltværelse på hotel i Reykjavik til den kommende weekend, været 383 kr. pr. nat. Vi har også fundet gode tilbud på 3-stjernede hotelværelser fra 439 kr. og 4-stjernede hotelværelser fra 914 kr..

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Reykjavik. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Reykjavik

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Reykjavik?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Reykjavik ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.

Dette taler hotelgæster i Reykjavik om

Vis alle

Dette taler hotelgæster i Reykjavik om

Hoteller om emnet

Vis alle

Populære temaer