Find fly
Tilbud
Indsigter
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips
Flyselskaber

BLL - MNL

Find billige flyrejser fra Billund til Manila fra 5.460 kr.

Dette er den billigste pris for en enkeltrejse med fly, fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly fra Billund til Manila til Billund med afgang den 28.7.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
fre. 10.5
fre. 17.5

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til Manila

 
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Billund til Manila.
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Billund til Manila.
Det her er grundende til, at rejsende har søgt 46.929.814 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 25% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Billige tilbud på flybilletter fra Billund til Manila

Her er nogle af de bedste tilbud på flybilletter til en returrejse fra Billund til Billund, med afgang i løbet af de næste par måneder, der blev fundet på KAYAK for nylig. Selvom disse fly var tilgængelige på KAYAK i løbet af de sidste 72 timer, så kan priser og tilgængelighed variere, og tilbud kan udløbe.
Find de bedste priser og tilbud for dig ved at vælge dine rejsedatoer.
Vælg dine datoer
14:50 - 18:45BLL-MNL
21t. 55min.2 stop
19:45 - 12:25MNL-BLL
22t. 40min.2 stop
10.871 kr.
Find tilbud
lør. 20. juli - lør. 27. juli
14:50 - 18:45BLL-MNL
21t. 55min.2 stop
21:25 - 09:10MNL-BLL
17t. 45min.1 stop
12.039 kr.
Find tilbud
lør. 20. juli - lør. 27. juli
06:30 - 18:45BLL-MNL
30t. 15min.3 stop
21:40 - 10:25MNL-BLL
42t. 45min.2 stop
14.092 kr.
Find tilbud
lør. 20. juli - lør. 27. juli
06:30 - 21:00BLL-MNL
32t. 30min.2 stop
02:00 - 10:25MNL-BLL
38t. 25min.2 stop
14.669 kr.
Find tilbud
lør. 20. juli - fre. 26. juli
06:30 - 18:45BLL-MNL
30t. 15min.3 stop
02:00 - 10:25MNL-BLL
38t. 25min.2 stop
14.861 kr.
Find tilbud
lør. 20. juli - fre. 26. juli

Fly fra Billund til Manila – Indsigter og tendenser for rejser

Få datadrevne indsigter i og tendenser for flyrejser fra Billund til Manila til at hjælpe dig med at finde de billigste flyrejser, det bedste tidspunkt at flyve på og meget mere.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve fra Billund to Manila?

Gennemsnitsprisen på alle flyrejser fra Billund til Manila, der på KAYAK blev klikket på hver dag i løbet af de seneste 12 måneder.
Når du flyver fra Billund til Manila, bør du overveje at flyve på en fredag og undgå lørdage, hvis du leder efter de bedste priser. For din returbillet til Billund, vil du finde de bedste priser på mandage og de dyreste på søndage.

Hvilken måned er det billigst at flyve fra Billund til Manila?

For at beregne månedlige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser fra Billund til Manila for hver måned i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter medianen af alle værdier for hver måned.
Den billigste måned for flyrejser fra Billund til Manila er november, hvor billetterne koster 5.728 kr. i gennemsnit. På den anden side er december og juli de dyreste måneder, med gennemsnitlige billetpriser på henholdsvis 9.120 kr. og 8.976 kr..

Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke en flyrejse fra Billund til Manila?

For at beregne daglige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser fra Billund til Manila for hver dag før afgang i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter gennemsnittet af alle værdier for hver måned.
For at få en pris under gennemsnittet på din flyrejse fra Billund til Manila, bør du booke cirka 1 uge før afrejsen. For at få den absolut billigste pris, indikerer vores data, at du bør booke 84 dage før afrejsen.

Værd at vide

Lavsæson

august

Højsæson

juni

Det billigste fly

5.460 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid på, men med en 10% stigning i pris i gennemsnittet.
Mest populære tid at flyve på med en gennemsnitlig 4% stigning i prisen.
Fly fra Billund til Manila

Hvornår bør du booke fly fra Billund til Manila

Er du fleksibel ift. datoer? Find de bedste tidspunkter at rejse fra Billund til Billund på ud fra vores flydata fra det seneste år. Opdag den billigste måned og endda dag at flyve på.
Estimeret pris for returrejse
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for at give en forventet pris for enkeltrejser eller returrejser med en varighed af op til 40 dage. Vi forsøger at give faktiske minimumspriser for hver dato, men visse priser er anslået, og faktiske priser kan variere.

Ofte stillede spørgsmål om booking af fly fra Billund til Manila

 • Hvilke flyselskaber rejser jeg med, når jeg flyver fra Billund til Manila?

  Billund lufthavn hedder Billund og den eneste luthavn i Manila er Manila Ninoy Aquino Intl.

 • Hvilke flyvemaskinemodeller flyver oftest fra Billund til Manila?

  Vi har desværre ikke data om det for denne specifikke rute.

 • Hvilke flyalliancer flyver fra Billund til Manila?

  SkyTeam, Star Alliance, og oneworld er de flyalliancer, der flyver mellem Billund og Manila, hvor SkyTeam er den mest brugte til demme rute.

 • Vilket flyselskab er bedst for flyrejser fra Billund til Manila, Turkish Airlines eller KLM?

  De to mest populære flyselskaber blandt KAYAK-brugere for flyrejser fra Billund til Manila er Turkish Airlines og KLM. Med et gennemsnitspris på 6.505 kr. for ruten, og en vurdering på 7,5, er Turkish Airlines det mest populære valg. KLM er også et supergodt valg for ruten, med et gennemsnitspris på 9.214 kr., og en vurdering på 7,8.

 • Hvordan finder KAYAK så lave priser på fly fra Billund til Manila?

  KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly fra Billund til Manila.

 • Hvordan hjælper KAYAKs værktøj Prisprognose mig med at vælge det rette tidspunkt at købe min flybillet fra Billund til Manila på?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anveder historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til Manila fra Billund ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

 • Hvad er KAYAK Mix på fly fra Billund til Manila?

  KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til Manila med ét flyselskab og tilbage til Billund med et andet.

 • Hvad består KAYAKs "fleksible datoer" af, og hvorfor skulle jeg interessere mig for dem, når jeg søger efter fly fra Billund til Manila?

  Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til Manila fra Billund i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

Se flere spørgsmål

De mest populære flyselskaber, der flyver fra Billund til Manila

 
Se rigtige, bekræftede anmeldelser fra KAYAKs kunder for flyselskaber, der flyver fra Billund til Manila. Flyselskabernes vurdering er baseret på alle anmeldelser, der blev skrevet af passagerer hos KAYAK, efter at de havde fløjet med et flyselskab. KAYAK viser ikke anmeldelser, der er ældre end fem år. Læs om, hvordan KAYAK indsamler anmeldelser.
Har du brug for hjælp til at vælge, hvilket flyselskab du skal flyve med fra Billund til Manila? KAYAKs anmeldelser af flyselskaber viser en samlet vurdering for hvert flyselskab ud fra en lang række faktorer, herunder komfort, boarding, underholding ombord med mere, for at gøre beslutningen nemmere. Se flyselskabernes vurderinger ifølge anmeldelser fra verificerede KAYAK-kunder.
7,8
KLMTotale score baseret på 1658 bedømmelser
8,4crew
7,3food
7,3entertainment
7,6comfort
7,8boarding
Flyselskabsanmeldelser

Store mennesker skal have bredere sæder. Jeg var noget presset af min sidemand.

8,0 EneståendeJens Winther, dec. 2023BLL - AMS
Læs mere om anmeldelser af KLM

Store mennesker skal have bredere sæder. Jeg var noget presset af min sidemand.

Special meal was good (Asian Vegetarian), but that was the only meal for 6 hours. Luckily I had eaten lunch at the airport before boarding at 13.40. And waiting about 2 hrs in flight before meal service. Tea and coffee was served together with the meal, but there wasn’t enough space on tray to have both the meal, the included tiny water bottle, the meal drinks and coffee/tea. Other airlines serve tea at the end of the meal. It was clear Etihad just wanted to get the meal service over with and minimize the service. This was the only time during 6 hrs that the staff showed themselves. Otherwise no pre dinner drinks of any kind, no follow-up serving of at least water This was really one of the most terrible meal and drink services I have ever experienced on - 6hr flight. The food itself was nice - due to special order. On the outbound flight (AUH - BRU) they did serve a meal and an extra snack. And followed up with several rounds of water. Shame on you Etihad for terrible service. The Dreamliner 781 is spacious in etihad’s economy configuration. Their 787 economy (AUH-BRU) was much more cramped!!

Bestil billige fly fra Billund til Manila

Seneste enkeltrejse flytilbud

 
Flyver du kun den ene vej? Nedenfor finder du nogle af de bedste tilbud på enkeltbilletter fra Billund til Manila, der blev fundet på KAYAK inden for de seneste 72 timer.
28.7.søn.
2 stopEtihad Airways
51t. 20min.BLL-MNL
5.460 kr.
27.7.lør.
2 stop
39t. 20min.BLL-MNL
7.589 kr.
27.7.lør.
1 stopKLM
24t. 35min.BLL-MNL
8.337 kr.
28.7.søn.
3 stop
49t. 40min.BLL-MNL
9.999 kr.
28.7.søn.
1 stopTurkish Airlines
28t. 40min.BLL-MNL
14.813 kr.
27.7.lør.
3 stopAmerican Airlines
54t. 40min.BLL-MNL
26.667 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly fra Billund til Manila

Afgang:

Billund (BLL)Danmark

Destination:

Manila (MNL)Filippinerne

Billetklasser:

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

Gå på opdagelse i destinationer: