IST

Find billige flybilletter til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
man.. 16.9.
man.. 23.9.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Flyinformation: Danmark til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Fly ankommer til Istanbul Ataturk og andre lufthavne
Fly afgår fra Danmark
Flypris 760 kr
Flyselskaber Pegasus Airlines, Ukraine Intl Air, Lufthansa, Turkish Airlines, KLM, Aeroflot

De bedste tips til at finde billige fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Er du på udkig efter et billigt fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Istanbul Ataturk og andre lufthavne til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 1348 kr, fra Billund 1512 kr
Bestil minimum 1 uge før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Istanbul Ataturk og andre lufthavne er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Istanbul Ataturk og andre lufthavne.
Istanbul er en populær destination for mange solorejsende, par og familier med børn, der flyver her til på en weekendtur eller miniferie for at opleve den historiske hovedstad, hvor to kontinenter mødes.
Istanbul har to internationale lufthavne. På den europæiske side af byen i Yesilköy ligger Atatürk Airport, mens Sabiha Gokcen Airport befinder sig i Kurtkoy på den asiatiske side af byen. En tredje international lufthavn (Istanbul New Airport) er desuden under konstruktion i Arnavutköy på den europæiske side. Her planlægger man at gøre den nye lufthavn til Europas største med et årligt passagertal på mere end 150 millioner.
Fra Atatürk Airport er der let adgang til en række områder i Istanbul. De ca. 20 km til centrum af byen kan blandt andet tilbagelægges ved brug af en taxi, offentlig transport eller en privat transfer. For solorejsende, par og familier, der ikke vil bruge deres storbyferie på lang transporttid, udgør en privat transfer eller taxi ofte en billig og komfortabel løsning. Prisen med en taxi fra lufthavnen til området Sultanahmet er ca. 54 tyrkiske lira i den lokale valuta (ca. 74 DKK) og ca. 67 tyrkiske lira til området Taksim (ca. 92 DKK).
Budgetrejsende kan benytte offentlig transport til at komme fra lufthavnen til centrum. Blandt andet kører der en rød metrolinje fra stationen Havalimani, der er lufthavnens metrostation. For at nå centrum af Istanbul er det nødvendigt med et skift til linje T1 på stationen Zeytinburnu. Rejsetiden er ca. 50-60 min, og prisen på en togbillet er ca. 12 tyrkiske lira (ca. 16,50 DKK). En mere direkte vej til centrum er at benytte Istanbul Airport bus, der kører det meste af døgnet (fra klokken 4.00 til 1.00). Turen varer ca. 30 min, og prisen er ca. 11 tyrkiske lira (ca. 15 DKK).

FAQ - Bestilling af fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Hvor lang er rejsetiden til Istanbul Ataturk og andre lufthavne?

Fly fra Billund 3t. 22min.
Fly fra København 3t. 19min.

Hvad er det billigste fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne?

Den billigste billet til Istanbul Ataturk og andre lufthavne fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 760 kr for en returrejse på ruten fra København til Istanbul Ataturk og andre lufthavne. Den mest populære rute er København til Istanbul Ataturk og andre lufthavne og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 1365 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Istanbul Ataturk og andre lufthavne?

Fra Danmark flyver Turkish Airlines, SAS og IndiGo oftest til Istanbul Ataturk og andre lufthavne. Den mest populære rute er fra København, og Turkish Airlines, SAS og IndiGo flyver oftest ruten.

Hvor langt er Istanbul Ataturk og andre lufthavne fra centrum Istanbul?

Ataturk og andre lufthavne ligger 33 kilometer fra centrum af Istanbul. Se på kort.

Hvad koster det at flyve til Istanbul?

I juni, juli og august er prisen på en flybillet til Istanbul som regel højere. Normalvis koster en returbillet i sommermånederne ca. 1.100-2.900 tyrkiske lira (ca. 1.500-4.000 DKK). Budgetrejsende bør i stedet fokusere på vinterhalvåret, hvor det ofte er muligt at finde billige rejser og stadig opleve mildt vejr i den tyrkiske hovedstad. Her koster en returbillet som regel omkring 800-1.100 tyrkiske lira (ca. 1.100-1.500 DKK). I vintermånederne december, januar og februar er det som regel muligt at finde et godt tilbud på flybilletter med hotel.

Hvor lang tid tager det at flyve til Istanbul?

Rejsetiden fra København til Istanbul er ca. 3 timer og 15 min, mens turen fra Billund Lufthavn til Istanbul tager ca. 3 timer og 25 min. Ved flyvninger med mellemlandinger kan turen snige sig op på alt fra ca. 6 til 11 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Istanbul?

Det er muligt at finde direkte flyrejser fra København til Istanbul med flere flyselskaber. Der er direkte afgange på de fleste tider af døgnet. Blandt andet kan rejsende som regel finde billetter med afgang omkring klokken 7.00 om morgenen eller klokken 14.00 om eftermiddagen. Også Billund Lufthavn tilbyder en lang række direkte flyrejser til Istanbul på forskellige tider af døgnet.

Hvilke flyselskaber flyver til Istanbul?

Fra København til Istanbul kan rejsende blandt andet flyve med flyselskaberne Pegasus Airlines, Turkish Airlines og SAS, der alle har direkte flyvninger fra Kastrup Lufthavn til Istanbul. Fra Billund Lufthavn er det ligeledes muligt at flyve direkte til Istanbul med SAS og Turkish Airlines. Solorejsende, par og familier med børn, der søger komfort under rejsen, kan desuden flyve med KLM og Lufthansa fra Billund. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
760 kr
kun
760 kr
Billund
1472 kr
kun
1472 kr
Rejsemål
Istanbul
760 kr
kun
760 kr
tir. 25. feb.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
3t. 15min.
søn. 1. mar.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
760 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.588 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
DXB
SAW
Middelmådig 2,0

Fordele: Cheap ticket prices

Ulemper: Bad in plane services Very bad in payments Lake of latest aviation regulations

FCO
SAW
Fantastisk 8,0

Fordele: One Crew member was very nice, the rest were not so friendly. But overall a smooth ride, and no problems.

ASR
SAW
Middelmådig 3,3

Fordele: The price. It was cheap this time around.

Ulemper: The staff isn't exactly friendly and the food is horrible. Do not buy food on the plane. Bottled and canned items are ok to buy, do not trust the rest.

SAW
KWI
Okay 5,0

Fordele: Was the Crew very rude

AYT
TLV
Middelmådig 3,6

Fordele: Crew amazing .. seats not comfortable

Ulemper: Delayed boarding ..

man. 16. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
6t. 40min.
tir. 17. sep.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 55min.
861 kr
Rejse: 2 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.412 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
TLV
VIN
Middelmådig 2,0

Ulemper: I was very disappointed for charging me one luggage - 60 euro.

KBP
JFK
Middelmådig 3,6

Ulemper: They let you on in Tel Aviv with liberal hand baggage rules, no weighing no measuring. When you are ready to board the Kiev New York leg. They suddenly start enforcing strictly narrow weight and measurement rules. And anyone who is as much as a quarter pound overweight is asked to pay $100 extra.

JFK
KBP
Middelmådig 2,0

Fordele: ABSOLUTELY NOTHING

Ulemper: WORST EXPERIENCE I HAVE EVER HAD WHILE TRAVELING ABROAD. I would never ever recommend Ukraine airlines to anyone. my husband and I showed up at 2:13pm for our flight along with 8 other guest to the airline. All TEN of us were denied boarding and the supervisor refused to tell us why. SCAM SCAM SCAM

KBP
CDG
God 6,0

Ulemper: You should flag that the luggage is not included in price when selling tickets.

KBP
YYZ
God 6,6

Fordele: Crew

Ulemper: Entertainment and comfort

fre. 1. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
5t. 35min.
fre. 29. nov.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 40min.
1002 kr
Rejse: 29 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.459 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
BOS
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Fabulous service

Ulemper: Not a thing

KBP
FRA
God 6,8

Fordele: Crew was good. Flight was delayed because the crew was caught in traffic. Should have a rule in place that all crew are at the airport 2 or 3 hours before the flight is to leave.

Ulemper: The flight was good. Landing at the airport expect 2 hours through customs getting into the airport. Since you have to take a bus when you exit the plane.

FRA
SFO
Okay 5,3

Fordele: Food and crew were good

Ulemper: The seats recline back so far that it really intrudes into the space of the person behind you. At one point the guy in front of me reclined back so far and fast it slammed my eReader and spilled my coffee. Also the touch screen media app does not work well on Lufthansa.

IAD
FRA
God 6,3

Fordele: My flight was delayed four hours, so I missed my connection to Sofia and had to re-book for two connecting flights instead of one, which makes for a long, tiring trip.

Ulemper: I understand the delay due to weather conditions, but I wish I was rebooked for one, not two connecting flights. Now, instead of flying directly to Sofia from Frankfurt, I have to go to Munich first and then to Sofia, which makes my trip 9 hours longer

SFO
FRA
God 6,6

Fordele: Convenient seats in A-380

Ulemper: Drinks were good, but food was bad

tor. 22. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
3t. 15min.
tor. 29. aug.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 15min.
1378 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 35 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
7,9
SAW
MED
Fantastisk 10,0

Ulemper: Hi the flight from New York to Istanbul was deleted four 4 hours . from Istanbul to Madina it was ok but I didn't may bagages yet.

IST
IAD
Fantastisk 9,3

Ulemper: Squawking brats the whole 10.5 hours of the trip to IAD.

CPH
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: I liked the entire trip. The timing was perfect, service inside the aircraft and the pilots were all proffisional. So, every thing moved very well

Ulemper: My suitcase was broken and I don't know in which airport that has happened.

TLV
IST
Okay 4,3

Ulemper: Ticketing staffs should and can be more co considerate. Average rating at best, and sometimes very rude.

CPH
IST
Middelmådig 2,0

Ulemper: They cancelled my returning flight WITHOUT me knowing and expecting me to pay for the penalty fee for misisng the first flight even tho I DID not cancel the returning flight which obviously I was gonna take. The staff was RUDE and INSENSITIVE. Qatar was better in overall customer service. Worst customer service from Turkish airline.

lør. 7. sep.
BLL
Billund
IST
Istanbul & other airports
10t. 45min.
søn. 22. sep.
IST
Istanbul & other airports
BLL
Billund
6t. 20min.
1472 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.327 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: Yes

Ulemper: Everything was good

AMS
IAD
Fantastisk 8,6

Fordele: Food was great, enjoyed watching videos, staff very profession and friendly.

Ulemper: Boarding was delayed and prolonged My Baggage was not transferred and was not available when I arrived in Dulles.

VIE
AMS
Fantastisk 10,0

Ulemper: Fix the damn KIOSKS at Vienna!

AMS
JFK
Fantastisk 10,0

Ulemper: Travelled business class and was ace experience

LOS
AMS
God 7,6

Ulemper: 1. In Flight Entertainment 2. Controlled In Flight Temperature

tir. 25. feb.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
3t. 15min.
søn. 1. mar.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
760 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.588 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
SAW
FCO
Fantastisk 10,0

Fordele: Friendly staff. Comfortable plane

Ulemper: Delayed but only 15 min

SAW
SJJ
Fantastisk 9,5

Fordele: On-time, no hassle or problems, not a lot of fuss or commotion like the bigger airlines, I think by them not serving food, it actually is a better atmosphere, can’t explain it, but totally felt light and not too problematic during both flights, jeddah to Istanbul and then again from Istanbul to Sara

Ulemper: Maybe, some entertainment???? But still a good flight even without it.

CRL
SAW
Fantastisk 8,0

Fordele: The price

Ulemper: Nothing

FCO
SAW
Fantastisk 8,0

Fordele: One Crew member was very nice, the rest were not so friendly. But overall a smooth ride, and no problems.

BEY
SAW
Middelmådig 2,0

Ulemper: Check IN desk, unprofessional and rude employees. Felt discriminated. Never again will travel with this company.

ons. 4. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
3t. 15min.
tir. 10. dec.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
780 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.588 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
SAW
ASR
Fantastisk 10,0

Fordele: Really easy experience - friendly, organized, on time and a great price!

SAW
BAH
Okay 4,0

Ulemper: The set it was so bad

SAW
AYT
Dårlig 0,0

Ulemper: I went to ataturk airport be mistake then I went directly to sabiha airport before the flight 45 min they gegusos stuff did not allow me to get in the plane!!!

AYT
EBL
Fantastisk 10,0

Fordele: Not so comfortable and no any food or drink beverage for free of charge

Ulemper: They should at clean and provide food and drink for free of charges

KWI
SAW
Fantastisk 9,0

Ulemper: Free food and alcoholic beverages

man. 16. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
6t. 40min.
tir. 17. sep.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 55min.
861 kr
Rejse: 2 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.412 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
YYZ
KBP
Middelmådig 3,0

Fordele: Had a row to myself...

Ulemper: Connection was awful. Boarding was a mess. My luggage never arrived to Kiev. 12 hours after it hasn't even been located. Tomorrow I continue my trip and have no clue if how and when I will get my luggage. Seems like I might be 4 days without it. AND NOBODY CARES...

MSQ
KBP
Fantastisk 8,3

Fordele: Crew was very friendly and attentive.

JFK
KBP
God 6,6

Fordele: Brand new planes, or just in really good shape

Ulemper: The food and the legroom

KBP
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: Flight was on time

Ulemper: Literally everything else could be improved

KBP
JFK
Okay 5,3

Fordele: Not very much at all

Ulemper: More seat room, better food, drop the damn Russian from announcements

ons. 4. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
3t. 15min.
tir. 10. dec.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
780 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.588 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
GZP
SAW
Fantastisk 8,0

Fordele: Checked luggage included, seat reservations are fairly priced, in flight meals and snacks are reasonable. Crew is professional.

Ulemper: It was hot in the plane, probably cranked up the cabin heat to 25°C :)

BEY
AYT
Middelmådig 3,2

Fordele: The crew doesn’t smile! The economy seats are narrow, with the same ticket price I can fly with a plane with infotainment

Ulemper: Though it was a one hour flight At least you could offer passengers water or coffee plus a smile would do make us feel relaxed.

SAW
STN
Middelmådig 2,0

Fordele: They delivered me my order sanwhich and flight was on time

Ulemper: The seats doesn’t have a jacket hanging hook.. so I had to hold my suit jacket all the way . And the seats didn’t have proper head rest so couldn’t sleep as well on the plane but the seat was not congested and was comfortable if day flight

ASR
ADB
Okay 4,5

Fordele: No different than other airlines as far as airplane goes. Crew was OK.

Ulemper: Ticketing process was little bit chaos. I had 5 different names on my e-tickets, but one person name was missing and there were duplicate names.I showed my e-tickets and a ticketing agent took care of it.

ASR
SAW
Middelmådig 3,3

Fordele: The price. It was cheap this time around.

Ulemper: The staff isn't exactly friendly and the food is horrible. Do not buy food on the plane. Bottled and canned items are ok to buy, do not trust the rest.

ons. 16. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
6t. 40min.
tir. 22. okt.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
22t. 20min.
861 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.412 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
KBP
JFK
Okay 4,0

Ulemper: Never on time

JFK
KBP
Okay 5,6

Fordele: I was late for the check-in but still was able to get on board in the nick of time

Ulemper: The food, most definitely!

CDG
KBP
Okay 4,0

Fordele: Short layover

Ulemper: Airport staff cannot fix ticket issues Bag has been lost for over 2 weeks and customer relations office advised me to wait 3 months before any compensation is even considered. Had to pay extra $240 to get on the flight because on one was available to correct a ticketing mistake. Horrible airlines

HRK
KBP
Fantastisk 8,0

Fordele: The crew was good, the food waas so so

Ulemper: I had a sitze at the beginning economy class salon, but the toilet closer to me did not work, and all passenger should go to use it to the end of airflight. It was very uncomfortable

KBP
JFK
Middelmådig 3,6

Ulemper: They let you on in Tel Aviv with liberal hand baggage rules, no weighing no measuring. When you are ready to board the Kiev New York leg. They suddenly start enforcing strictly narrow weight and measurement rules. And anyone who is as much as a quarter pound overweight is asked to pay $100 extra.

fre. 1. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
5t. 35min.
fre. 29. nov.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 40min.
1002 kr
Rejse: 29 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.459 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
MUC
LHR
Okay 4,0

Fordele: Pilot kept us informed throughout the flight.

Ulemper: Onboard services.

BOS
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Fabulous service

Ulemper: Not a thing

EWR
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: Lufthansa always great. Comfortable seats, good and safe service.

Ulemper: Nothing

TLV
FRA
Middelmådig 2,0

Ulemper: This is the last time I perches a flight ticket from you.

WAW
MUC
Fantastisk 8,0

Fordele: Free entertainment, excellent food

Ulemper: Cabin was too warm; unable to adjust air at seats

tor. 5. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
3t. 15min.
tir. 10. dec.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
780 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.588 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
AYT
TLV
Middelmådig 3,6

Fordele: Crew amazing .. seats not comfortable

Ulemper: Delayed boarding ..

CRL
SAW
Fantastisk 8,0

Fordele: The price

Ulemper: Nothing

ZRH
SAW
Middelmådig 2,0

Ulemper: I was traveling with sports equipment and tried to pay for it online. I could not find a place to buy extra lugggage for sports only normal luggage, so I had 20kg. Then I was told at the airport I had to pay 100 chf extra for my surfboard. Don’t make the website difficult to use and then charge me extra. It feels dishonest.

ATH
SAW
Fantastisk 10,0

Fordele: Always on time

Ulemper: Nothing

SAW
OTP
God 7,0

Fordele: The price was good

Ulemper: A lot of confusion at the airport when we wanted to check our bags. I felt they could have directed traffic (the people trying to check in) better.

ons. 16. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
6t. 40min.
tir. 22. okt.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
22t. 20min.
861 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.412 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
CDG
KBP
Okay 4,0

Fordele: Short layover

Ulemper: Airport staff cannot fix ticket issues Bag has been lost for over 2 weeks and customer relations office advised me to wait 3 months before any compensation is even considered. Had to pay extra $240 to get on the flight because on one was available to correct a ticketing mistake. Horrible airlines

ATH
KBP
God 7,6

Fordele: Great crew. On time. Wasn't a full flight.

Ulemper: No entertainment or free drinks, that is lame.

KBP
YYZ
God 6,6

Fordele: Crew

Ulemper: Entertainment and comfort

KBP
MSQ
God 6,5

Ulemper: Two flights on Ukraine Airlines and two late arrivals - both over 30-40 minutes late.

KBP
JFK
Okay 5,6

Ulemper: Overall ok. Boarding went smoothly. Seat was cramped and there was a metal bar in front of my legs. The food was poor. I got some odd savory rice dish with raisins and two cubes of cheese. Make sure to bring snacks as it is a long flight. Most of the crew was hospitable but one stewardess was awfully crabby...

tor. 10. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
19t. 55min.
søn. 20. okt.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
7t. 55min.
2165 kr
Rejse: 11 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 8.282 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
VVO
ICN
Okay 4,3

Fordele: Good seat space

Ulemper: Looooong check-in period, limited English at check-in, Vladivostok airport is surprisingly crummy for such an important city, fishy sandwich once on board. Sorry to say, but Russia is a second-world country. Lots of travel inefficiencies and limitations.

IAD
SVO
Fantastisk 10,0

Fordele: Very friendly staff, good meals, and movie selections.

Ulemper: There were no air vents available to control air flow. It was a bit warm at times.

EVN
SVO
Middelmådig 3,0

Fordele: Flight was smooth, crew was nice

Ulemper: Our 3 luggages are lost. Three days in Italy, me and my 2 boys have no clothes and no toiletries. We’ve called Aeroflot everyday and still haven’t been found. This is the first time in my life I’ve lost my luggages.

SVO
ICN
Middelmådig 2,0

Fordele: I did survive

Ulemper: Buggage was lost

BUD
SVO
Okay 4,6

Fordele: Landing

Ulemper: Poor service onboard and on the ground

fre. 22. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
5t. 35min.
man. 25. nov.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 40min.
1002 kr
Rejse: 4 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.459 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
MUC
GLA
Fantastisk 9,2

Fordele: The crew were really friendly and made sure we were looked after.

KBP
FRA
God 6,0

Fordele: I didn't like that my bag wasn't delivered from Frankfurt to Barselona

Ulemper: Paying more attention to bags transportation between plains

KWI
FRA
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Everything

FRA
LHR
God 6,6

Fordele: Everything except delay

Ulemper: Nil

FRA
SOF
Fantastisk 8,4

Ulemper: Boarding

tor. 5. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
3t. 15min.
tir. 10. dec.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
780 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.588 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
CRL
SAW
Fantastisk 8,0

Fordele: The price

Ulemper: Nothing

SAW
AYT
Fantastisk 8,6

Fordele: Easy; fair prices; budget rates

Ulemper: no entertainment (N/A)

CGN
SAW
Fantastisk 8,3

Fordele: Punctuality

Ulemper: Comfort and food

ATH
SAW
Fantastisk 10,0

Fordele: Always on time

Ulemper: Nothing

BEY
AYT
Middelmådig 3,2

Fordele: The crew doesn’t smile! The economy seats are narrow, with the same ticket price I can fly with a plane with infotainment

Ulemper: Though it was a one hour flight At least you could offer passengers water or coffee plus a smile would do make us feel relaxed.

tor. 14. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
24t. 10min.
søn. 17. nov.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
21t. 50min.
861 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.412 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
KRK
KBP
God 7,3

Fordele: Make sure you check in online. You will be charge if you are not .

Ulemper: The food wasn’t the best and they ran out of some food

KBP
YYZ
God 6,6

Fordele: Crew

Ulemper: Entertainment and comfort

WAW
KBP
God 6,3

Ulemper: Very long check-in line which went very slow because they charge for printing boarding passes and many people did not have theirs printed, leading to confusion. The fact that they charge for this is pretty ridiculous and scammy--I'm pretty sure they do it just to pull money from people who don't know any better. This information should be more readily available.

CDG
KBP
God 6,0

Fordele: Nice crew. Plan made it to the destination.

Ulemper: Flight changed. Then late. My first experience could have been better.

JFK
KBP
God 6,6

Fordele: Brand new planes, or just in really good shape

Ulemper: The food and the legroom

fre. 22. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
5t. 35min.
man. 25. nov.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
6t. 40min.
1002 kr
Rejse: 4 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.459 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
KBP
FRA
God 6,8

Fordele: Crew was good. Flight was delayed because the crew was caught in traffic. Should have a rule in place that all crew are at the airport 2 or 3 hours before the flight is to leave.

Ulemper: The flight was good. Landing at the airport expect 2 hours through customs getting into the airport. Since you have to take a bus when you exit the plane.

FRA
LHR
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Everything

PHL
FRA
Fantastisk 10,0

Fordele: amazong

IAH
FRA
God 7,6

Fordele: Crew was competent

Ulemper: The plane was hot the entire flight

FRA
KEF
Fantastisk 8,6

Fordele: Crew excellent...seats small and not too comfortable for business class.

tir. 25. feb.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
3t. 15min.
lør. 29. feb.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
3t. 25min.
780 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.588 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Komfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,2
SAW
STN
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothingv

Ulemper: Very bad

SAW
OTP
God 7,0

Fordele: The price was good

Ulemper: A lot of confusion at the airport when we wanted to check our bags. I felt they could have directed traffic (the people trying to check in) better.

FCO
SAW
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: As an international traveler, I'm not aware of international flight times and rules when traveling. Thus, before my flight on the day, I tried to check-in online which was not available. I then checked check in times cut offs and on the website it clearly says in black and white that check in closes 45mins prior to departure. I made it to the Pegasus check in desk 55mins prior to departure, but it was already closed. In a complete frenzy, I ran to the one and only Pegasus agent and she absolutely refused to help me, saying "everyone knows it's one hour before check in". Uhm, no, everyone doesn't;t know, which is why they go and check it out on the website. That caused me not only to miss a flight and lose €120, but I then had to buy another flight for €370!!!!!!!! I now have to fight my way to the top to dispute this case.

AYT
TLV
Middelmådig 3,6

Fordele: Crew amazing .. seats not comfortable

Ulemper: Delayed boarding ..

ATH
SAW
Fantastisk 10,0

Fordele: Always on time

Ulemper: Nothing

tor. 14. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
IST
Istanbul & other airports
24t. 10min.
søn. 17. nov.
IST
Istanbul & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
21t. 50min.
861 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.412 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
JFK
KBP
Okay 4,0

Fordele: Price of the ticket

Ulemper: 1) Not allowed to choose my own sit for free - no free sit selection when logged in for a check in 2) Very low quality food and very far intervals between feedings, such a long flight and almost hungry all the time 3)Aircraft seems old and noisy, not so comfortable either

VNO
KBP
Fantastisk 10,0

Fordele: Beer, Anna

HRK
KBP
Middelmådig 3,5

Ulemper: Staff on the ground seem to still display old socialist customer “service”. UIA fees are outrageous, charging for 2 nd cabin bag almost $40 and for airport check in iso web-site. If it was low cost carrier , which is not, annoying. Previous flight KBP to HRK on 5-21 offloaded despite confirmed sea

JFK
KBP
Okay 5,6

Fordele: I was late for the check-in but still was able to get on board in the nick of time

Ulemper: The food, most definitely!

JFK
KBP
God 7,2

Ulemper: Did not receive email about online check-in, and had to pay extra fee as a result.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class