IST

Find billige flybilletter til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
fre.. 15.11.
fre.. 22.11.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Flyinformation: Danmark til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Fly ankommer til Istanbul Ataturk og andre lufthavne
Fly afgår fra Danmark
Flypris 583 kr
Flyselskaber Pegasus Airlines, Air France, Ukraine Intl Air, Lufthansa, KLM, Aegean Airlines, Turkish Airlines

De bedste tips til at finde billige fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Er du på udkig efter et billigt fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Istanbul Ataturk og andre lufthavne til den følgende pris eller mindre: Fra Billund 792 kr, fra København Kastrup 1551 kr
Bestil minimum 1 uge før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Istanbul Ataturk og andre lufthavne er januar.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Istanbul Ataturk og andre lufthavne.
Istanbul er en populær destination for mange solorejsende, par og familier med børn, der flyver her til på en weekendtur eller miniferie for at opleve den historiske hovedstad, hvor to kontinenter mødes.
Istanbul har to internationale lufthavne. På den europæiske side af byen i Yesilköy ligger Atatürk Airport, mens Sabiha Gokcen Airport befinder sig i Kurtkoy på den asiatiske side af byen. En tredje international lufthavn (Istanbul New Airport) er desuden under konstruktion i Arnavutköy på den europæiske side. Her planlægger man at gøre den nye lufthavn til Europas største med et årligt passagertal på mere end 150 millioner.
Fra Atatürk Airport er der let adgang til en række områder i Istanbul. De ca. 20 km til centrum af byen kan blandt andet tilbagelægges ved brug af en taxi, offentlig transport eller en privat transfer. For solorejsende, par og familier, der ikke vil bruge deres storbyferie på lang transporttid, udgør en privat transfer eller taxi ofte en billig og komfortabel løsning. Prisen med en taxi fra lufthavnen til området Sultanahmet er ca. 54 tyrkiske lira i den lokale valuta (ca. 74 DKK) og ca. 67 tyrkiske lira til området Taksim (ca. 92 DKK).
Budgetrejsende kan benytte offentlig transport til at komme fra lufthavnen til centrum. Blandt andet kører der en rød metrolinje fra stationen Havalimani, der er lufthavnens metrostation. For at nå centrum af Istanbul er det nødvendigt med et skift til linje T1 på stationen Zeytinburnu. Rejsetiden er ca. 50-60 min, og prisen på en togbillet er ca. 12 tyrkiske lira (ca. 16,50 DKK). En mere direkte vej til centrum er at benytte Istanbul Airport bus, der kører det meste af døgnet (fra klokken 4.00 til 1.00). Turen varer ca. 30 min, og prisen er ca. 11 tyrkiske lira (ca. 15 DKK).

FAQ - Bestilling af fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

Hvor lang er rejsetiden til Istanbul Ataturk og andre lufthavne?

Fly fra Billund 3t. 26min.
Fly fra København 3t. 19min.

Hvad er det billigste fly til Istanbul Ataturk og andre lufthavne?

Den billigste billet til Istanbul Ataturk og andre lufthavne fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 583 kr for en returrejse på ruten fra København til Istanbul Ataturk og andre lufthavne. Den mest populære rute er København til Istanbul Ataturk og andre lufthavne og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 1680 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Istanbul Ataturk og andre lufthavne?

Fra Danmark flyver Turkish Airlines, SAS og IndiGo oftest til Istanbul Ataturk og andre lufthavne. Den mest populære rute er fra København, og Turkish Airlines, SAS og IndiGo flyver oftest ruten.

Hvor langt er Istanbul Ataturk og andre lufthavne fra centrum Istanbul?

Istanbul Ataturk og andre lufthavne ligger 34 kilometer fra centrum af Istanbul. Se på kort.

Hvad koster det at flyve til Istanbul?

I juni, juli og august er prisen på en flybillet til Istanbul som regel højere. Normalvis koster en returbillet i sommermånederne ca. 1.100-2.900 tyrkiske lira (ca. 1.500-4.000 DKK). Budgetrejsende bør i stedet fokusere på vinterhalvåret, hvor det ofte er muligt at finde billige rejser og stadig opleve mildt vejr i den tyrkiske hovedstad. Her koster en returbillet som regel omkring 800-1.100 tyrkiske lira (ca. 1.100-1.500 DKK). I vintermånederne december, januar og februar er det som regel muligt at finde et godt tilbud på flybilletter med hotel.

Hvor lang tid tager det at flyve til Istanbul?

Rejsetiden fra København til Istanbul er ca. 3 timer og 15 min, mens turen fra Billund Lufthavn til Istanbul tager ca. 3 timer og 25 min. Ved flyvninger med mellemlandinger kan turen snige sig op på alt fra ca. 6 til 11 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Istanbul?

Det er muligt at finde direkte flyrejser fra København til Istanbul med flere flyselskaber. Der er direkte afgange på de fleste tider af døgnet. Blandt andet kan rejsende som regel finde billetter med afgang omkring klokken 7.00 om morgenen eller klokken 14.00 om eftermiddagen. Også Billund Lufthavn tilbyder en lang række direkte flyrejser til Istanbul på forskellige tider af døgnet.

Hvilke flyselskaber flyver til Istanbul?

Fra København til Istanbul kan rejsende blandt andet flyve med flyselskaberne Pegasus Airlines, Turkish Airlines og SAS, der alle har direkte flyvninger fra Kastrup Lufthavn til Istanbul. Fra Billund Lufthavn er det ligeledes muligt at flyve direkte til Istanbul med SAS og Turkish Airlines. Solorejsende, par og familier med børn, der søger komfort under rejsen, kan desuden flyve med KLM og Lufthansa fra Billund. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Istanbul Ataturk og andre lufthavne

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
583 kr
kun
583 kr
Billund
806 kr
kun
806 kr
Rejsemål
Istanbul
583 kr
kun
583 kr
fre. 28. feb.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
3t. 15min.
man. 2. mar.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
3t. 25min.
583 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.620 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Comfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,3
SAW
DXB
Middelmådig 2,0

Fordele: nothing

Ulemper: i tried to cancel. as you can see i booked other tickets from IST to DXB but could not get a refund for these tickets

AYT
ESB
Okay 5,5

Fordele: Took off on time

Ulemper: Chairs

EBL
ESB
Middelmådig 2,8

Ulemper: 4 hours late - no communication Rude flight attendants

SAW
OTP
God 7,0

Fordele: The price was good

Ulemper: A lot of confusion at the airport when we wanted to check our bags. I felt they could have directed traffic (the people trying to check in) better.

FCO
SAW
Fantastisk 8,0

Fordele: One Crew member was very nice, the rest were not so friendly. But overall a smooth ride, and no problems.

tir. 19. nov.
BLL
Billund
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
10t. 55min.
lør. 23. nov.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
BLL
Billund
6t. 50min.
806 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 7,5 God
Baseret på 3.920 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
CDG
ATL
Fantastisk 10,0

Fordele: I like the comfortable seats

Ulemper: Service lag a little

JNB
CDG
God 7,6

Fordele: Great crew and entertainment. Terrible experience at CDG airport but that’s the airports fault.

CDG
ORD
Fantastisk 8,6

Fordele: The crew was terrific.

BOS
DTW
Middelmådig 2,0

Ulemper: We didn’t travel to Detroit... we were re-routed 3 times and our luggage is lost, some really helpful ppl along the way (thankfully) and some really crummy ppl too... no in between... still not to our destination

ATL
CDG
Fantastisk 8,8

Ulemper: First class bathroom could have been cleaner and wider - very narrow, hard to maneuver

tir. 3. dec.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
7t. 10min.
søn. 15. dec.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
7t. 25min.
867 kr
Rejse: 13 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.472 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
KBP
CAI
Middelmådig 2,0

Fordele: Crew was ok.

Ulemper: No food or drink onboard unless you pay. they will charge you for everything but when they lose your bag and you ask for compensation, they ignore your requests and you get nothing. Horrible airlines and don't really care about their customers

JFK
KBP
God 7,6

Fordele: I like the the plane ride. Even though it was economy class the place was clean and good customer service

Ulemper: The food wasn’t great and I was assigned to a emergency exist seat without any consent

KBP
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything very good

KRK
KBP
God 7,3

Fordele: Make sure you check in online. You will be charge if you are not .

Ulemper: The food wasn’t the best and they ran out of some food

KBP
CDG
God 6,0

Ulemper: You should flag that the luggage is not included in price when selling tickets.

man. 4. nov.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
7t. 00min.
tor. 5. dec.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
6t. 30min.
989 kr
Rejse: 32 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.955 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
KBP
FRA
Middelmådig 3,3

Ulemper: The only company that constantly delays flights. Narrow and uncomfortable places in the business class. They waited 4 days for the suitcase! They are not responsible for receiving compensation for the delay in suitcases! Where to write and call?

EWR
FCO
Fantastisk 8,0

Ulemper: This Lufthansa flight was operated by United Airlines. Coach seating was uncomfortable after a couple hours despite moving around regularly.

FRA
BOS
God 6,0

Fordele: Crew was amazing.

Ulemper: Seats were very uncomfortable, no air controller and the TV screen with the flight information was right in front of us. Even the flight attendants couldn’t turn it off and it was so bright making it difficult to sleep.

FRA
IAD
God 7,6

Fordele: Very nice airline

Ulemper: Food was lacking

MAN
MUC
Fantastisk 10,0

Fordele: the crew was great; super well prepared ladies with professional behavior. my compliments. also the snack was excellent and finally no junky food but a healthier offer. bravissimi!!!

Ulemper: nothing

fre. 27. mar.
BLL
Billund
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
8t. 55min.
søn. 29. mar.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
BLL
Billund
19t. 05min.
1158 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.422 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
AUH
Fantastisk 10,0

Fordele: Seats were super comfortable, bigger than most planes with extra leg room. Food was excellent and fresh, amazing Dutch cheese sampler was divine. No nonsense staff who had all connecting flight info on hand when we arrived in Abu Dhabi. KLM staff were friendly and efficient. Fabulous airline.

AMS
LAX
Okay 5,6

Fordele: economy plus seats were nice, great movie selection, especially international movies

Ulemper: crew was not friendly, i had to ask for water many times, usually water person walk the aisle. food was terrible. other carriers food were better

AMS
JFK
Fantastisk 9,3

Ulemper: I was seated next to the restroom, which is not a pleasant experience for an international flight.

AMS
HEL
Fantastisk 10,0

Ulemper: Boarding was crazy. Could not everyone in the gate area.

AMS
LCY
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything works and quick to get to destination.

fre. 28. feb.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
3t. 15min.
man. 2. mar.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
3t. 25min.
583 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.620 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Comfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,3
MAD
SAW
Middelmådig 2,0

Ulemper: They flew me from Madrid to Istanbul with a replacement passport knowing my final destination. Was Bahrain but would not let me board the plane in Istanbul. Now I’m stuck here with no money, credit card, or flight and I’m completely screwed because of Pegasus

BEY
SAW
Middelmådig 2,0

Ulemper: Check IN desk, unprofessional and rude employees. Felt discriminated. Never again will travel with this company.

ASR
AYT
God 6,0

Fordele: Crew was good, cheap price

Ulemper: Rough landing, and very poor luggage service upon arrival

SAW
AYT
Dårlig 0,0

Ulemper: I went to ataturk airport be mistake then I went directly to sabiha airport before the flight 45 min they gegusos stuff did not allow me to get in the plane!!!

AYT
TLV
Middelmådig 3,6

Fordele: Crew amazing .. seats not comfortable

Ulemper: Delayed boarding ..

tor. 31. okt.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
6t. 50min.
fre. 1. nov.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
7t. 25min.
1429 kr
Rejse: 2 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 2.854 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
7,9
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
6,8
Mad
7,7
NAP
ATH
God 7,6

Ulemper: It was what I expected. Nothing incredible but good

ATH
TLV
Fantastisk 10,0

Fordele: The food was good and so was the price of the airline ticket.

Ulemper: Boarding was chaotic. There was no organization as to the line.

ATH
MXP
Okay 4,3

Ulemper: I have taken 5 flight with Aegean airlines in the last 3 weeks & not 1 of them left within an hour of the scheduled departure time. The delays in travel were unacceptable. We were 2 hours late to take off, when we landed it took 45 minutes to get off & another 30 minutes for bags to start showing up

MUC
ATH
Okay 5,3

Ulemper: Check-in in Munich took way too long. The lines were confusing and the agent opened another lane and took about 30 people who were behind us in line ahead of us.

ATH
MAD
God 7,6

Fordele: Aegean is a fine airline overall

Ulemper: I had a carry-on bag, no problem on the flight from Madrid to Athens; but on the return trip they weighed the bags of some passengers, and when mine was over the limit -- which, however, was not indicated in the baggage restrictions -- they charged me 60 euros and I had to check it right there.

fre. 10. jan.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
3t. 15min.
tor. 16. jan.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
3t. 25min.
671 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.620 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Comfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,3
HAM
SAW
Okay 4,0

Fordele: The meals we ordered were tasty and the leather seats and leg room are fair enough

Ulemper: Boarding is sooooo slow Entertainment facilities did not exist

SAW
STN
God 7,2

Ulemper: If it was on time. Over an hour late.

SAW
STN
Middelmådig 2,0

Ulemper: I paid £275 for my TICKET ,after 2 min I rang them for cancel my ticket they said refund only £177 Then I said ok change the ticket they said still need to pay penalty charge as well, i wasnt happy then they call me back he said we cancel your ticket and refunds £240 , I lost £35 in 10 min .

SAW
EBL
Middelmådig 2,0

Fordele: Free cup of ice.

Ulemper: Uncomfortable seats. No free WATER! Weight limit is ridiculous for a international flight. I will never travel with Pegasus again! I will try my best to spread the word on this airline.

ARN
AYT
God 6,3

Fordele: The crew was fine.

Ulemper: Pegasus should upgrade the payment method through cards. They should accept more types of bank cards.

tir. 19. nov.
BLL
Billund
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
10t. 55min.
lør. 23. nov.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
BLL
Billund
6t. 50min.
806 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 7,5 God
Baseret på 3.920 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
ATL
CDG
Fantastisk 9,6

Ulemper: Seat angle adjustment was not the most comfortable for sleeping.

BOS
DTW
Middelmådig 2,0

Ulemper: We didn’t travel to Detroit... we were re-routed 3 times and our luggage is lost, some really helpful ppl along the way (thankfully) and some really crummy ppl too... no in between... still not to our destination

YVR
CDG
Fantastisk 8,3

Ulemper: Our request for vegetarian meals got lost after a glight was cancelled.

CDG
YYZ
Fantastisk 8,6

Fordele: The crew was excellent and surprisingly the seats were comfortable.

Ulemper: I think more attention should be paid to cleaning the plane and eeek, there was no liqueur in economy class. Music selection in entertainment should be wider too

PVG
CDG
God 7,3

Fordele: Personalet er virkelig venligt og service orienteret. Gode film valg

Ulemper: Maden var ringere end almindeligvis. Jeg finder det er mærkværdigt at man får servering og så når den nærmest er indtaget, så først kommer brød. Savner engelske tekster på engelske film, det er svært at høre al tale på filmen, både på grund af støj fra flyet og kvaliteten af øre telefonerne

fre. 10. jan.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
3t. 15min.
tor. 16. jan.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
3t. 25min.
671 kr
Rejse: 7 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.620 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Comfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,3
SAW
JED
Okay 5,0

Fordele: The crew in the aircraft were good but the ground services were poor

Ulemper: The ground staff should respect travelers. And they should look to customers satisfaction more

SAW
DOH
Okay 5,5

Ulemper: The seat is not comfortable, too narrow space, can’t adjust a little bit.

SAW
TLV
God 7,0

Fordele: On time

Ulemper: Food abd more comfort flight

SAW
AYT
Fantastisk 8,6

Fordele: Easy; fair prices; budget rates

Ulemper: no entertainment (N/A)

STN
SAW
Okay 5,6

Ulemper: No tv screens. Have to lay for food. Seats dont recline

tir. 3. dec.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
7t. 10min.
søn. 15. dec.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
7t. 25min.
867 kr
Rejse: 13 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.472 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
TLV
VIN
Middelmådig 2,0

Ulemper: I was very disappointed for charging me one luggage - 60 euro.

KBP
LWO
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew great and aircraft was good

Ulemper: A little more space in sits

KBP
YYZ
Okay 4,0

Ulemper: they charged  me €102 for my carry on? This all what I carry !! I should have  0ne 7kg km and one 5kg Its 7 kg and same weight in your instruction and I traveled  3 trip with the same bag with your Airline  *(canada to Kiev  . Kiev to Cyprus  . Cyprus to kiev ) No one charged  me or give me any complain  Is that new way to get money  from your costumers???? And that's in the gate after I checked in and

WAW
KBP
Middelmådig 2,0

Ulemper: 5 hours delay...

WAW
KBP
God 6,3

Ulemper: Very long check-in line which went very slow because they charge for printing boarding passes and many people did not have theirs printed, leading to confusion. The fact that they charge for this is pretty ridiculous and scammy--I'm pretty sure they do it just to pull money from people who don't know any better. This information should be more readily available.

søn. 26. jan.
BLL
Billund
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
10t. 55min.
søn. 2. feb.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
BLL
Billund
6t. 50min.
806 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,5 God
Baseret på 3.920 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
CDG
YUL
Okay 5,6

Ulemper: Tell me i would misst the next flight and that my beg will not go to the final airport.

ATL
CDG
Fantastisk 9,6

Ulemper: Seat angle adjustment was not the most comfortable for sleeping.

TXL
CDG
God 7,3

Fordele: Crew was good, seat was not, it was freezing cold and one little blanket was inadequate!

Ulemper: Provide another blanket when needed, was wearing shorts and a short sleeve shirt.

CDG
BEG
Fantastisk 10,0

Fordele: Incredible staff. Super polite

IST
CDG
Fantastisk 8,0

Ulemper: Departure time was almost 2 hours late and the communication of the cabin crew regarding this issue was poor. Almost an hour went by without an update.

man. 4. nov.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
3t. 15min.
ons. 18. dec.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
3t. 25min.
684 kr
Rejse: 45 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.620 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Comfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,3
SAW
TLV
Fantastisk 8,3

Fordele: Evry think

SAW
BCN
Okay 5,0

Fordele: Flight was on time.

Ulemper: Check in line was very long and boarding was very unorganized.

AYT
ARN
Okay 5,6

Fordele: The crew was good and smart

Ulemper: Toilets are not good. Wash hand basin always blocked. I tried 2 different toilets and both are the same

SAW
TLV
God 7,0

Fordele: On time

Ulemper: Food abd more comfort flight

FRA
SAW
Middelmådig 3,6

Fordele: Nothing.

Ulemper: Uncomfortable seats. No free WATER! Weight limit is ridiculous for a international flight. I will never travel with Pegasus again! I will try my best to spread the word on this airline.

man. 21. okt.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
3t. 10min.
lør. 26. okt.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
3t. 15min.
1843 kr
Rejse: 6 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 35 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
ORD
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything.

Ulemper: Nothing.

ADB
ESB
Okay 4,8

Ulemper: Cramped overhead luggage space. Delayed due to technical reasons. Previous flight was completely cancelled.

CPH
IST
God 6,4

Fordele: Venligt og hjælpsomt personale. Håndterede det rigtigt fint da en medpassager fik et ildebefindende og måtte have lægehjælp.

Ulemper: Luftkvalitet var dårlig og temperaturen alt for høj. Benpladsen ved mit sæde var ringe - der sad en sort boks til begge sider som tog en del af pladsen

CPH
IST
Okay 4,0

Ulemper: We had to spend the night in Istanbul and get only on the next flight the following morning. TK airport (ground) staff that talked to us was antipathetic and it took ages to get any service. Looks like they didn't care we about the delay, nor they were trying to help us. Just kept saying we need to wait.

NAP
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was great one of the nicest airlines I've ever flown on

Ulemper: Nothing everything was great

søn. 26. jan.
BLL
Billund
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
10t. 55min.
søn. 2. feb.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
BLL
Billund
6t. 50min.
806 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,5 God
Baseret på 3.920 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
IAD
CDG
Middelmådig 2,0

Ulemper: Kayak updated me that my flight would be late. It wasn't. Missed it had to pay $700

CDG
LHR
Middelmådig 2,0

Ulemper: They made me check my carryon rolly which is allowed on every other plane in the world, which meant going all the way back into a chaos of hundreds of people to check in. Because I had a connecting flight to New York in London, the check in caused many problems...and everything inside soaking wet

CDG
LAX
Okay 5,6

Ulemper: Crew on the ground was very rude

BIO
CDG
Okay 4,8

Fordele: Crew was attentive. Timings were spot on.

Ulemper: Virtually no information at boarding which made everybody just make a huge line. Boarding they a bus, it was raining and we got wet.

CDG
YUL
Okay 5,6

Ulemper: Tell me i would misst the next flight and that my beg will not go to the final airport.

man. 18. nov.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
7t. 10min.
man. 25. nov.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
7t. 25min.
887 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.472 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
KBP
DXB
God 6,3

Fordele: Loved the food in the business class and the crew was awesome.

Ulemper: Boarding was chaos, overcrowded. They at least should give priority for business class ticket holders, and have some form of boarding criterial

KBP
FRA
Okay 4,3

Ulemper: Hidden baggage surcharge and additional fees for boarding cards are customer ripoffs...

KBP
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: Flight was on time

Ulemper: Literally everything else could be improved

KBP
TLV
Middelmådig 2,4

Fordele: Nothing

Ulemper: Everything Worst airline

ODS
TLV
Middelmådig 3,6

Fordele: Nothing

Ulemper: seats and food

man. 4. nov.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
7t. 00min.
tor. 5. dec.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
6t. 30min.
989 kr
Rejse: 32 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.955 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
FRA
PHL
Okay 5,3

Fordele: Crew was very good. Food was OK.

Ulemper: Individual space was tight made worse by some inconsiderate people who put their seats as far back as possible. This should be regulated.

AMS
FRA
Middelmådig 3,0

Ulemper: Luggage was not received. Now being told it will take up to 5 days! Unacceptable performance

PHL
FRA
Fantastisk 8,0

Ulemper: Service desk personnel at the gate were very helpful and attentive. The plane was only 1/2-2/3 full, which made boarding quicker. The food was tasty and coffee was great! We were also offered juice twice during the flight. Bathrooms were clean. Since the plane wasn't full, they weren't dirty even at the end of the flight. I brought my own headphones, but the stewards provided them if you need them. My one big complaint was that our seats did not recline, thus making any kind of shut-eye near impossible. Our plane left and hour late, but the pilots stepped on the gas and we got in on time!

DUS
FRA
Middelmådig 2,3

Fordele: Flight was canceled. No crew... Alternative: Eurowings via Newark. And then United to Detroit. A totally wasted day...

ZAG
MUC
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew was very friendly. Liked that you can see how far away and how much longer the flight was.

Ulemper: Flights to be more on time

man. 4. nov.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
3t. 15min.
ons. 18. dec.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
3t. 25min.
684 kr
Rejse: 45 dage
Samlet 6,0 God
Baseret på 1.620 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,4
Comfort
5,9
Besætning
6,7
Underholdning
5,0
Mad
5,3
SAW
BEY
God 6,4

Ulemper: We were really afraid from istanbul to beirut.

CGN
SAW
Fantastisk 8,3

Fordele: Punctuality

Ulemper: Comfort and food

SAW
ADB
God 6,6

Ulemper: Pegusus auto kiosk checkin got errors so I had to wait in counter line. Fix this! Tea costs money. But cheap travel is awesome!!!

DOH
SAW
Middelmådig 2,0

Ulemper: The boarding Schdule

SAW
JED
Okay 5,0

Fordele: The crew in the aircraft were good but the ground services were poor

Ulemper: The ground staff should respect travelers. And they should look to customers satisfaction more

ons. 5. feb.
BLL
Billund
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
10t. 55min.
ons. 12. feb.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
BLL
Billund
17t. 30min.
806 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,5 God
Baseret på 3.920 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
JNB
CDG
God 7,6

Fordele: Great crew and entertainment. Terrible experience at CDG airport but that’s the airports fault.

CDG
YUL
Fantastisk 9,0

Ulemper: Thé qualité officielle the images

JNB
CDG
God 6,0

Fordele: Spacious business class seats, excellent meals

Ulemper: Lack of ventilation in cabin, and staff refusal to turn heaters down (in September), very limited entertainment options.

ATL
CDG
Fantastisk 8,8

Ulemper: First class bathroom could have been cleaner and wider - very narrow, hard to maneuver

TXL
CDG
God 7,3

Fordele: Crew was good, seat was not, it was freezing cold and one little blanket was inadequate!

Ulemper: Provide another blanket when needed, was wearing shorts and a short sleeve shirt.

man. 18. nov.
CPH
København Kastrup
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
7t. 10min.
man. 25. nov.
IST
Istanbul Ataturk og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
7t. 25min.
887 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.472 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
TLV
VIN
Middelmådig 2,0

Ulemper: I was very disappointed for charging me one luggage - 60 euro.

CDG
KBP
Okay 4,0

Fordele: Short layover

Ulemper: Airport staff cannot fix ticket issues Bag has been lost for over 2 weeks and customer relations office advised me to wait 3 months before any compensation is even considered. Had to pay extra $240 to get on the flight because on one was available to correct a ticketing mistake. Horrible airlines

KBP
KHE
Middelmådig 3,6

Fordele: .. crew was not friendly or helpful

Ulemper: seat were broken down and not comfortable

LWO
KBP
Middelmådig 2,0

Ulemper: I’ve waited for 2 hours into the flight to get a cup of water . And an hour more to buy a bottle of water. Staff was not nice .

HRK
KBP
Fantastisk 8,5

Fordele: Crew very good

Ulemper: Sits

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class