Find billige flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi

BKK

Find billige flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Bangkok Suvarnabhumi
lør.. 4.1.
lør.. 11.1.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Bangkok Suvarnabhumi

Flyinformation: Danmark til Bangkok Suvarnabhumi

Fly ankommer til Bangkok Suvarnabhumi
Fly afgår fra Danmark
Flypris 2798 kr
Flyselskaber Qatar Airways, KLM, Air France, Turkish Airlines, Aeroflot, Ukraine Intl Air, Austrian Airlines, Emirates, Etihad Airways, XiamenAir, Cathay Pacific, Finnair, Air India, SWISS

De bedste tips til at finde billige fly til Bangkok Suvarnabhumi

Er du på udkig efter et billigt fly til Bangkok Suvarnabhumi? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Bangkok Suvarnabhumi til den følgende pris eller mindre: Fra Billund 3198 kr, fra København Kastrup 3540 kr, fra Aalborg 4269 kr
Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være januar, februar og december. Den billigste måned at flyve til Bangkok Suvarnabhumi er maj.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Bangkok Suvarnabhumi.
Bangkok er en populær destination for mange solorejsende, par og familier med børn, der flyver hertil på en storbyferie eller for at benytte hovedstaden som gateway til resten af Thailand.
Bangkok har to lufthavne. Suwarnabhumi Airport er byens internationale lufthavn og landets mest travle. Hvert år håndterer lufthavnen mere end 53 millioner rejsende samtidig med, at den udgør en central rolle for import og eksport af varer. Ud over Suwarnabhumi Airport huser Bangkok Don Mueang Airport, der tilbyder en række indenrigsfly. Skal du som rejsende fra den ene til den anden lufthavn, kan du gøre brug af de gratis busser, der kører mellem de to lufthavne. Rejsetiden er ca. 50-60 min.
Den internationale lufthavn Suwarnabhumi ligger i området Bang Phli ca. 30 km øst fra centrum af Bangkok. Rejsende kan benytte lufthavnstoget (Airport Rail Link) til at komme fra lufthavnen til centrum af Bangkok. Prisen er ca. 45 baht i den lokale valuta (ca. 9 DKK), og turen varer ca. 30 min. Flypassagerer, der søger en direkte vej til centrum, kan benytte en taxi fra lufthavnen. Prisen til centrum er ca. 300-500 baht (ca. 60-100 DKK), og rejsetiden er ca. 1 time. Som udgangspunkt har alle taxier i Bangkok taxameter. Vær dog opmærksom på, at taxameteret er slået til, når du sætter dig ind i taxien. Ankommer du som rejsende efter klokken 00.00 er din bedste mulighed at benytte en taxi, når du vil fra lufthavnen til et af de mange områder i Bangkok.
Rejsende finder en lang række faciliteter i Suwarnabhumi Airport. Blandt andet er der mulighed for at veksle valuta og hæve penge på alle tider af døgnet. Opbevaring af bagage er desuden til rådighed hos AIRPORTELs, der holder til på niveau B, som også er ankomststedet for lufthavnstoget. I terminal 2, 3 og 4 finder rejsende en bred vifte af spisesteder, butikker og kiosker, der har åbent på forskellige tider af døgnet.

FAQ - Bestilling af fly til Bangkok Suvarnabhumi

Hvad er det billigste fly til Bangkok Suvarnabhumi?

Den billigste billet til Bangkok Suvarnabhumi fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 2798 kr for en returrejse på ruten fra København til Bangkok Suvarnabhumi. Den mest populære rute er København til Bangkok Suvarnabhumi og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 3493 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok Suvarnabhumi?

Fra Danmark flyver Thai Airways, SAS og Norwegian oftest til Bangkok Suvarnabhumi. Den mest populære rute er fra København, og Thai Airways, SAS og Norwegian flyver oftest ruten.

Hvor langt er Bangkok Suvarnabhumi fra centrum Bangkok?

Bangkok Suvarnabhumi ligger 25 kilometer fra centrum af Bangkok. Se på kort.

Hvad koster det at flyve til Bangkok?

Som regel er det muligt at finde billige rejser til Bangkok uden for højsæsonen, der primært ligger fra november til marts, hvor landet oplever tørt og solrigt vejr. Her kan budgetrejsende som regel finde en returbillet til omkring 17.500-22.500 baht (ca. 3.500-4.500 DKK). I lavsæsonen er det desuden værd at holde et vågent øje med tilbud, der indebærer flybilletter med hotel. I højsæsonen ligger prisen på en returbillet fra København til Bangkok normalvis i et prisleje på ca. 20.000-35.000 baht (ca. 4.000-7.000 DKK). Prisniveauet fra Billund til Bangkok stemmer ofte overens med niveauet fra København til Bangkok.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bangkok?

Flyvetiden fra København til Bangkok med direkte fly er ca. 10 timer og 35 min, og ca. 11 timer og 20 min fra Bangkok til København. Ved mellemlandinger forlænges rejsetiden betydeligt og kan være på alt fra ca. 15 til 17 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Bangkok?

Fra Kastrup Lufthavn i København tilbyder flere flyselskaber direkte flyrejser til Bangkok, mens det fra Billund Lufthavn er nødvendigt med minimum en mellemlanding, der oftest foretages et sted i Europa eller Asien, inden turen går endeligt til Bangkok.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok?

Solorejsende, par og familier med børn, der søger en hurtig og komfortabel flyrejse til Bangkok, kan fra Kastrup Lufthavn flyve direkte med attraktive selskaber som Thai Airways eller SAS. Budgetrejsende kan benytte flyselskabet Norwegian, der også tilbyder direkte flyvinger til Bangkok. SWISS, Finnair og Qatar Airways er også blandt de selskaber, der tilbyder flyrejser fra København til Bangkok. Fra Billund Lufthavn kan rejsende benytte sig af selskaberne Turkish Airlines, Finnair eller en kombination af flere flyselskaber, når turen skal gå til Bangkok. Hos de fleste selskaber er indchecket bagage inkluderet i prisen på en flybillet fra Danmark til Bangkok. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Bangkok Suvarnabhumi

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
2798 kr
kun
2798 kr
Billund
3102 kr
kun
3102 kr
Rejsemål
Bangkok
2798 kr
kun
2798 kr
man. 16. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 30min.
man. 30. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
18t. 00min.
2798 kr
Rejse: 15 dage
8,3Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 10.415 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
DOH
AMM
Okay 4,0

Fordele: Nothing

IAD
DOH
Fantastisk 10,0

Fordele: Overall experience was good!

Ulemper: Keep the good work up.

DOH
PER
Fantastisk 9,0

Ulemper: coffee is to strong and to many spicy foods

DOH
MAD
Okay 5,6

Fordele: Always on time

Ulemper: Food bad. Much better taste at the lounge in Doha

JFK
DOH
Okay 4,0

Fordele: The food its disgusting

Ulemper: Better service and better food

tir. 5. maj
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
33t. 25min.
ons. 13. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
15t. 25min.
2926 kr
Rejse: 9 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.493 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
ATH
AMS
Okay 5,3

Fordele: Flight and the crew!

Ulemper: Staff at the airport pushing you to upgrade to first class but not making it clear only the first trip from Athens to Amsterdam which the first class uses same uncomfortable seats as the economy to pay extra 130 euros ridiculous airfrance stuff! I should have flown all the way to NYC first class!!!

NRT
AMS
God 7,0

Fordele: Crew good and seat OK but not exceptional for business class

Ulemper: Food was average - main course could have been better. Range of movies ok but not great

AMS
ORD
Fantastisk 8,0

Fordele: Muslim food

BRS
AMS
God 6,0

Fordele: Crew were excellent

Ulemper: Old aircraft. Uncomfortable seats in economy. Entertainment screens old and almost impossible to watch - watched my iPhone! No mobile phone charger.

AMS
TXL
Fantastisk 10,0

Fordele: the crew was wonderful, we got a nice Wrap and water, wine or coffee for free, not all airlines serve it anymore, we were on time and I got whatsapp message with updates of the flight

tir. 10. dec.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
17t. 25min.
tir. 21. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
35t. 55min.
3061 kr
Rejse: 43 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.995 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,4
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
RDU
CDG
Fantastisk 9,3

Ulemper: Advertised October Pink products but did not have them for breast cancer support

FLR
CDG
Fantastisk 8,3

Fordele: Exit row seat had much more space for legs, very much worth the upcharge for this seat.

Ulemper: Cabin temperature was very cool for me. Never used a blanket on an international flight before, and used a blanke on this whole 9 hour flight. Maybe a function of the seat location? Not sure but I was cold.

SJO
CDG
Middelmådig 3,0

Fordele: The crew

Ulemper: The time. The flight was late for 1 hour. I miss everything and also I get very late to our Airbnb and I was with my family and child

CDG
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: The entire experience was amazing that gives me a broader scope to choose from when selecting flights to Europe. The most amazing part was the attentiveness of the staff. Exemplary!!!!!

Ulemper: For me this part is not applicable

JNB
CDG
God 7,6

Fordele: Great crew and entertainment. Terrible experience at CDG airport but that’s the airports fault.

lør. 18. jan.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
32t. 15min.
fre. 31. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
BLL
Billund
37t. 20min.
3102 kr
Rejse: 14 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.470 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
JFK
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Another fantastic trip with Turkish Airlines. Everything from their membership in Star Alliance, to their awesome customer service, to their fantastic tasting food.

NAP
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was great one of the nicest airlines I've ever flown on

Ulemper: Nothing everything was great

IST
IAD
Fantastisk 8,3

Ulemper: It was a very long flight and the leg room is too small especially for a very tall person.

IST
BOG
God 7,6

Ulemper: Cabin temperature was too warm

ADB
SAW
Fantastisk 9,3

Fordele: As usual traveling with THY was perfect, all was OK. But pls when I buy THY tickets, it is mean that I want to travel with THY not with Anadolojet. Flight with Anadolojet Istanbul-Izmir was awful. The rest of the journey was awesome. Many thanks.

Ulemper: In stead of Anadklujet could be THY :))

man. 10. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
25t. 50min.
ons. 12. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
17t. 15min.
3108 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 8.477 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
SVO
VNO
God 7,6

Fordele: Crew was pleasant and professional

Ulemper: Luckily it was a short flight, I practically had no leg room when the passenger in front of me reclined the seat.

SVO
IAD
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew was amazing.

Ulemper: I was charged $150 to fix somebody's error made in my name. Both Flys.com and Aeroflot denided the error was made on their side.

IST
SVO
Okay 5,2

Fordele: The on-flight crew was great, very helpful and friendly.

Ulemper: The check-in staff required me to check my poster (for an academic conference), which has never happened to me or any of my colleagues before because the poster fits on top of luggage in the carry-on bins.

LCA
SVO
Fantastisk 10,0

Fordele: overall service and the crew.

Ulemper: more comfortable and spacious seats

SVO
NRT
Middelmådig 2,0

Ulemper: I couldn't take the airplane since they closed the gate earlier then plannee. I had to buy another ticket and I was stuck at the transit area of Moscow Airport for 24 hours.

tor. 5. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
17t. 20min.
søn. 15. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
18t. 10min.
3230 kr
Rejse: 10 dage
Samlet 6,4 God
Baseret på 3.515 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
TBS
KBP
God 6,4

Fordele: They are affordable

Ulemper: They have no entertainment and bad food

DEL
KBP
Middelmådig 3,6

Fordele: The crew was ok

Ulemper: The temperature in the plane was freezing, and there were no blankets. The crew couldn't control passengers that did not follow the flight rules.

TLV
KBP
Okay 4,5

Ulemper: 24 hours was before flight was delayed 50 minutes and after when I was at airport an other 1 hour and 40 minutes delay , when You have a transfer flight to take it is not serious

KBP
FRA
God 6,0

Ulemper: The seats are non-comfortable; no complimentary water;

LGW
KBP
God 6,6

Fordele: Ground staff (check-in) not the happiest or most welcoming.

Ulemper: Other airlines give a warm welcome. Getting to airport, plus the run up to a trip can be stressful. It is also where for me the holiday/trip begins and a smile, or even a 'have a good holiday/trip' said genuinely would really get things off to good start. I felt depressed.

man. 9. dec.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
19t. 25min.
tir. 31. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
25t. 15min.
3533 kr
Rejse: 23 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 4.666 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
7,3
Mad
7,5
NCE
VIE
Middelmådig 2,3

Fordele: Nothing

Ulemper: Flight delayed for one hour which caused us to miss our train. We had the longest check-in queue in the world although we have already checked in online and had our boarding passes in advance. Snack on board was a poor piece of biscuits

VIE
MUC
Fantastisk 10,0

Fordele: .

Ulemper: .

AMS
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew allowed me to change seats to get two empty seats by the window that were available.

VIE
ORD
Middelmådig 3,3

Ulemper: Made me go through security twice, 2nd time was right before boarding. Reason: randomly selected. And, they lost my luggage. No valid explanation given. Apparently, will get delivered on next day’s flight. A disappointing experience.

VIE
BEG
God 7,6

Ulemper: Seating is extremely cramped

ons. 15. apr.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
35t. 00min.
fre. 1. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
32t. 45min.
3661 kr
Rejse: 17 dage
8,3Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 14.855 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,5
Underholdning
8,6
Mad
8,1
DEL
DXB
Fantastisk 8,0

Fordele: Food was good. Flight was very organized.

KHI
DXB
Okay 5,2

Ulemper: Emirates allowed only 1 suitcase on return flight,going jfk -khi it was 2 pieces on return khi-jfk only one which i didn't know and never heard....how can i complain to Emirates please send me info..thanks

DXB
DPS
Okay 5,0

Fordele: Nice crew.

Ulemper: Horrible seats. Very uncomfortable. No room to move around. Overcrowded plane.

CPT
DXB
Fantastisk 9,6

Ulemper: The crew was good, but the attentiveness of the crew on the second leg was amazing

DXB
ORD
Fantastisk 10,0

Ulemper: Nothing

tir. 17. mar.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
22t. 05min.
man. 30. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
BLL
Billund
21t. 45min.
3736 kr
Rejse: 14 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 6.521 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,5
Comfort
7,3
Besætning
7,7
Underholdning
7,4
Mad
7,0
KTM
AUH
God 6,4

Fordele: The crew was sufficient and polite. Seats are average. Food was extremely limited. Underwhelmed but, frankly, exhausted with the process of trying to get out.

Ulemper: Communication of flight departure time was not provided causing us to miss our flight and requiring over 2 hours on a cell call to Bangladesh to book a 24 hr delay which was further confused by computer glitches. Poor customer service at the flight checkin desk in Kathmandu who are, apparently, limited in what they can assist with.

LHR
AUH
Fantastisk 9,6

Ulemper: Off boarding in Abu Dhabi

IAD
AUH
God 6,3

Ulemper: Narrow seats

BEG
AUH
Fantastisk 10,0

Fordele: Great seat and staff.

Ulemper: It was great!

AUH
BOM
Okay 4,3

Ulemper: The seat was not comfortable in the flight from Toronto to Abu Dhabi. I was served wrong food. The food was tasteless. The crew was giving on half glass of water when asked for. It felt as if they were scared to give water to drink

man. 13. apr.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
20t. 45min.
søn. 3. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
BLL
Billund
20t. 55min.
3769 kr
Rejse: 21 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 572 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,2
Comfort
7,2
Besætning
7,6
Underholdning
6,7
Mad
6,9
XMN
MNL
Middelmådig 2,0

Ulemper: They wouldn’t let us in the plane due to passport expiring within 6 months of travel. That should have been something you should have put out there during the booking process. We’re now not going on vacation and are having a hard time getting anything back from a trip we couldn’t take

XMN
SZX
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Everything

LAX
XMN
Okay 5,6

Fordele: The check in boarding pass is not that nice.

Ulemper: The boarding pass people need to improve, especially to elderly people.

XMN
DPS
Okay 5,6

Fordele: Crew was nice

Ulemper: It was extremely loud the entire trip and after traveling for more than 24 hours beforehand, it was an extremely uncomfortable trip.

BKK
XMN
God 7,3

Fordele: Nothing

Ulemper: Had to process in and out of immigration then back into airport No transit area

tor. 13. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
21t. 50min.
lør. 29. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
22t. 35min.
4012 kr
Rejse: 17 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 6.180 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
8,2
Mad
7,7
ICN
HKG
God 7,3

Ulemper: The crew should be more kind.

HKG
MAA
God 7,6

Ulemper: More regional movies for India

NRT
HKG
Fantastisk 8,3

Fordele: Crew was extremely friendly as expected from Cathay. The aircraft was substituted from the scheduled A350-800 to an A330 but it still had lie flat seats, just not as nice. The crew was very apologetic for the last minute schedule change.

Ulemper: Nothing can be done about the aircraft swap, I’m happy they swapped with an aircraft with lie flat seats as I was exhausted and needed the rest before landing in HKG.

SIN
HKG
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was on time and the food and service was good.

PDX
SFO
Fantastisk 10,0

Ulemper: Less fog in SFO

tir. 10. dec.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
45t. 25min.
søn. 22. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
BLL
Billund
26t. 50min.
4289 kr
Rejse: 13 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 3.567 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Comfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
MAD
MIA
God 7,0

Fordele: Departed and arrived on time

Ulemper: Stop the sardine can treatment of passangers

HEL
ORD
Okay 5,6

Ulemper: Could be better, say, like with Singapore Airlines..

LED
HEL
Fantastisk 10,0

Fordele: It was the best flight I’ve ever had. Friendly, polite and very careful crew. It was very pleasant to be on board. Clean, nice climate control, no any smell. The food was tasty and on time, the beverages were widely presented from juices to red and white wine or beer...so The time passed quickly

Ulemper: Only the other trip by air with Finair

HEL
NGO
Fantastisk 10,0

Fordele: Finnair is the best!

EDI
PHL
Fantastisk 10,0

Fordele: Seat was comfortable, food was surprisingly good.

Ulemper: Nothing

lør. 4. apr.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
27t. 55min.
fre. 1. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
25t. 45min.
4403 kr
Rejse: 28 dage
Samlet 6,5 God
Baseret på 6.524 anmeldelser
Samlet
6,5
Boarding
6,7
Comfort
6,5
Besætning
6,9
Underholdning
5,8
Mad
6,5
DEL
SFO
Middelmådig 3,3

Ulemper: There is a lot of difference between flights experience from San Francisco to Delhi and Delhi, India to San Francisco. India to San Francisco was little better. Service was very poor. Food was not on time and quality and quantity was poor. Get your own stuff to save yourself from starving.

PNQ
DEL
Fantastisk 8,5

Fordele: Crew was extra helpful and kept checking on me when I had a fever.

EWR
BOM
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: They delayed the flight hence my parents Mangalore flight got missed..air India timings are pathetic

DEL
LHR
Okay 5,0

Ulemper: There were no fans or AC running before takeoff and we had to sit in a hot plane for an hour. My seat wouldn't stay reclined. My child's entertainment system froze early on and no one fixed it. One of the toilet seats was broken. Airport checkin lines were very poorly managed.

RAJ
BOM
God 6,0

Ulemper: The food option can be better.

man. 16. dec.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 40min.
tor. 16. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
25t. 55min.
4990 kr
Rejse: 32 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.808 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
EWR
ZRH
Fantastisk 8,0

Ulemper: The food is good k

ZRH
BCN
Fantastisk 10,0

Fordele: About as good as they come.

Ulemper: Nothing.

SFO
ZRH
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent

ATH
GVA
Fantastisk 10,0

Ulemper: Seat could have been more comfortable but the leg room was good

ZRH
SFO
Fantastisk 9,6

Fordele: Food was really hot and good customer service

man. 16. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 30min.
man. 30. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
18t. 00min.
2798 kr
Rejse: 15 dage
8,3Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 10.415 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
BKK
DOH
God 7,6

Fordele: Excellent crew, quick serving a lunch on a 1.5 hour flight.

Ulemper: Just don't like all the trips to and from flights on the bus at Doha.

DOH
PER
Fantastisk 9,0

Ulemper: coffee is to strong and to many spicy foods

DOH
DFW
Fantastisk 9,3

Fordele: All okey except earphones issue .. doesn’t works to be connected

DOH
JNB
God 6,0

Ulemper: They do not understand the word priority at Doha airport. Business class passengers boarded last.

JFK
DOH
God 7,6

Fordele: The customer service was amazing. Air hostesses were very courteous, friendly and helpful.

Ulemper: Seats were too small to sit comfortably on a long flight I wish Qatar had better seats for long journey and had advanced entertainment system.

tir. 5. maj
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
33t. 25min.
ons. 13. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
15t. 25min.
2926 kr
Rejse: 9 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.493 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
IAD
Fantastisk 8,6

Fordele: Food was great, enjoyed watching videos, staff very profession and friendly.

Ulemper: Boarding was delayed and prolonged My Baggage was not transferred and was not available when I arrived in Dulles.

AMS
JFK
Okay 4,0

Ulemper: Crew members in Amsterdam were very rude and disrespectful

SEA
LHR
God 7,6

Fordele: Great atmosphere, crew was excellent!

Ulemper: I’m 6’5”, so legroom can always be a complaint, but this wasn’t too bad. The plane appeared to be fairly old and didn’t have WiFi. Entertainment also was on an older screen which was navigated by using an old in-seat phone.

NRT
AMS
God 7,0

Fordele: Crew good and seat OK but not exceptional for business class

Ulemper: Food was average - main course could have been better. Range of movies ok but not great

FCO
AMS
Fantastisk 10,0

Ulemper: A little bit chaotic when they loaded two planes at the same time in a very tight space in Amsterdsm but this was most likey an airport soecific design issue and not a KLM issue. The flight was as good as can be expected fir an international flight. The staff was great

tir. 10. dec.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
17t. 25min.
tir. 21. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
35t. 55min.
3061 kr
Rejse: 43 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.995 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,4
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
CDG
ORD
Fantastisk 8,6

Fordele: The crew was terrific.

JNB
CDG
God 7,6

Fordele: Great crew and entertainment. Terrible experience at CDG airport but that’s the airports fault.

CDG
EDI
Okay 4,4

Fordele: Check in agent extremely helpful and friendly.

Ulemper: Not boarding on tarmac via bus. Sandwich - tartar sauce and “chicken” - with two quarter sized pieces of meat was terrible.

CMN
CDG
Middelmådig 3,6

Fordele: Good selection of movies.

Ulemper: Had to use a shoe horn to get into and out of my seat and I'm not a large guy. But really my harsh criticism comes from the loss of my girlfriends luggage. It was left behind in Paris on our way to Casablanca causing us to waste a day in Casablanca traveling back to the airport the grab the bag the next day. And to add injury to insult her bag was left behind in JFK during our transfer for our flight to Seattle. No big deal right, Delta will deliver the bag to our house the next day, wrong, we were told we have to go to the airport ourselves to get the bag.

CDG
DTW
Middelmådig 2,0

Fordele: NA

Ulemper: Both flights through Detroit were re-routed, our luggage was lost for 4 days.

tir. 14. jan.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
14t. 05min.
ons. 22. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
20t. 55min.
2805 kr
Rejse: 9 dage
8,3Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 10.415 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
DOH
BKK
Fantastisk 8,3

Fordele: Wifi !!!!

Ulemper: Bigger seats

DOH
JFK
Middelmådig 2,0

Fordele: Boarding its took along , food it's bad

DOH
MAD
Okay 5,6

Fordele: Always on time

Ulemper: Food bad. Much better taste at the lounge in Doha

JFK
DOH
God 7,6

Fordele: The customer service was amazing. Air hostesses were very courteous, friendly and helpful.

Ulemper: Seats were too small to sit comfortably on a long flight I wish Qatar had better seats for long journey and had advanced entertainment system.

BOM
DOH
Fantastisk 8,6

Fordele: Yes

Ulemper: Good flight

lør. 18. jan.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
32t. 15min.
fre. 31. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
BLL
Billund
37t. 20min.
3102 kr
Rejse: 14 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.470 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
NAP
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was great one of the nicest airlines I've ever flown on

Ulemper: Nothing everything was great

IST
JFK
Fantastisk 10,0

Ulemper: Good

IST
VKO
Fantastisk 9,0

Fordele: Chem-in

ESB
VIE
Okay 4,0

Ulemper: Fewer fat peasants with too much hand luggage. Seriously, control the hand luggage before people bring it aboard.

ADB
ESB
Okay 4,8

Ulemper: Cramped overhead luggage space. Delayed due to technical reasons. Previous flight was completely cancelled.

man. 10. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
25t. 50min.
ons. 12. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
17t. 15min.
3108 kr
Rejse: 3 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 8.477 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
VNO
SVO
Okay 4,6

Fordele: The bording was quick and easy. There was enough legroom.

Ulemper: There were 5 non stop screaming toddlers which made the oversea trip unbearable; and I don't think it's airline's fault. If there was a designated section for families with children, then hopefully the rest of passengers won't become hostages of the noise and craziness. As of food: there was menu with 2 choices; however there was one 1 choice available for lunch and dinner during this trip.

TLV
SVO
God 6,3

Ulemper: Leg space is horrible!

JFK
SVO
Fantastisk 9,0

Fordele: Air crew was super and seats comfortable

Ulemper: Everything was super thank you

MAD
SVO
God 7,3

Ulemper: It was delay in Madrid for 1 hour, the next flight was delayed for 2 hours

JFK
SVO
God 6,4

Ulemper: Using the same airline and terminal, they caused us to miss our connection by not having a jetway to a gate. In the time it took to deplane and bus to the terminal, they caused us to miss the connection. This in spite of the plane being still at the gate when we arrived.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class