BKK

Find billige flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Returrejse
Economy
Seattle (SEA)
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
tir.. 17.9.
tir.. 24.9.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Flyinformation: Danmark til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Fly ankommer til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
Fly afgår fra Danmark
Flypris 2958 kr
Flyselskaber Ukraine Intl Air, Aeroflot, Air China, Turkish Airlines, SWISS, Air India, Lufthansa, KLM, Austrian Airlines, Eurowings, Qatar Airways, Etihad Airways, Finnair, XiamenAir

De bedste tips til at finde billige fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Er du på udkig efter et billigt fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne til den følgende pris eller mindre: Fra Billund 3891 kr, fra København Kastrup 4008 kr
Bestil minimum 2 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være januar, februar og december. Den billigste måned at flyve til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne er maj.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne.
Bangkok er en populær destination for mange solorejsende, par og familier med børn, der flyver hertil på en storbyferie eller for at benytte hovedstaden som gateway til resten af Thailand.
Bangkok har to lufthavne. Suwarnabhumi Airport er byens internationale lufthavn og landets mest travle. Hvert år håndterer lufthavnen mere end 53 millioner rejsende samtidig med, at den udgør en central rolle for import og eksport af varer. Ud over Suwarnabhumi Airport huser Bangkok Don Mueang Airport, der tilbyder en række indenrigsfly. Skal du som rejsende fra den ene til den anden lufthavn, kan du gøre brug af de gratis busser, der kører mellem de to lufthavne. Rejsetiden er ca. 50-60 min.
Den internationale lufthavn Suwarnabhumi ligger i området Bang Phli ca. 30 km øst fra centrum af Bangkok. Rejsende kan benytte lufthavnstoget (Airport Rail Link) til at komme fra lufthavnen til centrum af Bangkok. Prisen er ca. 45 baht i den lokale valuta (ca. 9 DKK), og turen varer ca. 30 min. Flypassagerer, der søger en direkte vej til centrum, kan benytte en taxi fra lufthavnen. Prisen til centrum er ca. 300-500 baht (ca. 60-100 DKK), og rejsetiden er ca. 1 time. Som udgangspunkt har alle taxier i Bangkok taxameter. Vær dog opmærksom på, at taxameteret er slået til, når du sætter dig ind i taxien. Ankommer du som rejsende efter klokken 00.00 er din bedste mulighed at benytte en taxi, når du vil fra lufthavnen til et af de mange områder i Bangkok.
Rejsende finder en lang række faciliteter i Suwarnabhumi Airport. Blandt andet er der mulighed for at veksle valuta og hæve penge på alle tider af døgnet. Opbevaring af bagage er desuden til rådighed hos AIRPORTELs, der holder til på niveau B, som også er ankomststedet for lufthavnstoget. I terminal 2, 3 og 4 finder rejsende en bred vifte af spisesteder, butikker og kiosker, der har åbent på forskellige tider af døgnet.

FAQ - Bestilling af fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Hvad er det billigste fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne?

Den billigste billet til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 2958 kr for en returrejse på ruten fra København til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne. Den mest populære rute er København til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 5109 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne?

Fra Danmark flyver Thai Airways, SAS og Norwegian oftest til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne. Den mest populære rute er fra København, og Thai Airways, SAS og Norwegian flyver oftest ruten.

Hvor langt er Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne fra centrum Bangkok?

Suvarnabhumi og andre lufthavne ligger 25 kilometer fra centrum af Bangkok. Se på kort.

Hvad koster det at flyve til Bangkok?

Som regel er det muligt at finde billige rejser til Bangkok uden for højsæsonen, der primært ligger fra november til marts, hvor landet oplever tørt og solrigt vejr. Her kan budgetrejsende som regel finde en returbillet til omkring 17.500-22.500 baht (ca. 3.500-4.500 DKK). I lavsæsonen er det desuden værd at holde et vågent øje med tilbud, der indebærer flybilletter med hotel. I højsæsonen ligger prisen på en returbillet fra København til Bangkok normalvis i et prisleje på ca. 20.000-35.000 baht (ca. 4.000-7.000 DKK). Prisniveauet fra Billund til Bangkok stemmer ofte overens med niveauet fra København til Bangkok.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bangkok?

Flyvetiden fra København til Bangkok med direkte fly er ca. 10 timer og 35 min, og ca. 11 timer og 20 min fra Bangkok til København. Ved mellemlandinger forlænges rejsetiden betydeligt og kan være på alt fra ca. 15 til 17 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Bangkok?

Fra Kastrup Lufthavn i København tilbyder flere flyselskaber direkte flyrejser til Bangkok, mens det fra Billund Lufthavn er nødvendigt med minimum en mellemlanding, der oftest foretages et sted i Europa eller Asien, inden turen går endeligt til Bangkok.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok?

Solorejsende, par og familier med børn, der søger en hurtig og komfortabel flyrejse til Bangkok, kan fra Kastrup Lufthavn flyve direkte med attraktive selskaber som Thai Airways eller SAS. Budgetrejsende kan benytte flyselskabet Norwegian, der også tilbyder direkte flyvinger til Bangkok. SWISS, Finnair og Qatar Airways er også blandt de selskaber, der tilbyder flyrejser fra København til Bangkok. Fra Billund Lufthavn kan rejsende benytte sig af selskaberne Turkish Airlines, Finnair eller en kombination af flere flyselskaber, når turen skal gå til Bangkok. Hos de fleste selskaber er indchecket bagage inkluderet i prisen på en flybillet fra Danmark til Bangkok. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
2958 kr
kun
2958 kr
Billund
3058 kr
kun
3058 kr
Rejsemål
Bangkok
2958 kr
kun
2958 kr
man. 4. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t. 35min.
man. 2. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
30t. 15min.
2958 kr
Rejse: 29 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.413 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
VNO
KBP
Fantastisk 10,0

Fordele: Beer, Anna

BUD
KBP
Fantastisk 9,0

Fordele: The crew was great and the flight was on time.

Ulemper: Seats were a little tough.

ODS
TLV
Middelmådig 3,6

Fordele: Nothing

Ulemper: seats and food

KBP
JFK
Okay 5,6

Ulemper: Overall ok. Boarding went smoothly. Seat was cramped and there was a metal bar in front of my legs. The food was poor. I got some odd savory rice dish with raisins and two cubes of cheese. Make sure to bring snacks as it is a long flight. Most of the crew was hospitable but one stewardess was awfully crabby...

VNO
KBP
Fantastisk 8,0

Fordele: everything good..

fre. 8. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t. 05min.
man. 9. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
19t. 50min.
3045 kr
Rejse: 32 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 8.284 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
HKT
SVO
Okay 5,0

Fordele: We have Landed safely

Ulemper: My baggage did not arrived to my final destination ( hopp to get it in 48 hours) Int’l Transfer at Moscow AirPort . Long que and only 1 Window open. Moving very slowly. Purchased a Seat by the exit for extra money the Seat was very tight not comfortable at all Some of the crew was real sour no smile no Kind word like a robat Some of the russian passangers has behaved like no man Kind .

JFK
SVO
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was great.

Ulemper: JFK line for plane departure was very long. Is it political?

LYS
SVO
God 7,6

Ulemper: There were no announcement in armenian during flights to and from Erevan. Not good.

TAS
SVO
Fantastisk 10,0

Fordele: I just had a bad experience with the person seating next to me

ULN
SVO
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew was excellent

Ulemper: Ear buds very mediocre sound quality.

fre. 18. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
24t. 20min.
lør. 2. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
16t. 45min.
3058 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 6,5 God
Baseret på 5.537 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,8
Komfort
6,6
Besætning
7,0
Underholdning
6,1
Mad
6,1
PEK
ICN
Fantastisk 8,0

Ulemper: Everything is ok

SFO
PEK
Okay 5,6

Fordele: Crew pleasant and friendly

Ulemper: The food is terrible. Selection of beverages and meals very limited.

ICN
PEK
Fantastisk 8,3

Fordele: Yes

JFK
PEK
Okay 4,0

Fordele: The food was not bad. The crew was okay and definitely not amazing.

Ulemper: Seats could be bigger and more comfortable like their alliance partners ANA, Asiana and Eva.

LAX
SZX
God 6,0

Fordele: seat so so

tir. 3. dec.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
17t. 30min.
tor. 19. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
BLL
Billund
37t. 20min.
3058 kr
Rejse: 17 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.330 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
ATH
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Seat was comfortable and the extra care package and warm towels were a plus. The food was good too.

IST
AMM
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew and flight where amazing. Thank you

IST
KBP
Fantastisk 8,0

Ulemper: Hotel for passengers

MUC
SAW
Fantastisk 10,0

Ulemper: Great service, friendly team and most importantly great food

ADB
SAW
Fantastisk 8,0

Ulemper: Row was very crowded. Seats much too close together.

søn. 1. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
19t. 00min.
lør. 7. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
24t. 45min.
3300 kr
Rejse: 7 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 8.522 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Komfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
LAX
ZRH
God 6,6

Ulemper: The plane was SO hot and stuffy. It was an overnight flight, so they passed out blankets—but it was so hot no one used them. The air was stale, to the point of feeling claustrophobic.

BEG
ZRH
Okay 4,0

Fordele: It was a normal flight with any extra confortable feature.

Ulemper: Not delay Treatment in the boarding Gate was ride, asking for visa despite I dont need it.

ZRH
SKG
Fantastisk 10,0

Fordele: Mmmm

Ulemper: Superrrrrrrrrrrrrrrrr

ZRH
MXP
Middelmådig 2,0

Fordele: Officers in the airport are rude and offensive, racial discrimination.

Ulemper: Change their employees, arrogant, not professional

BOS
ZRH
God 7,6

Fordele: Excellent service from the crew and prices were good.

Ulemper: The seats seem to have gotten smaller and were rather uncomfortable for a 7 hour flight.

tor. 19. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
17t. 50min.
man. 30. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
26t. 20min.
3327 kr
Rejse: 12 dage
Samlet 6,5 God
Baseret på 6.431 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,7
Komfort
6,5
Besætning
6,9
Underholdning
5,8
Mad
6,5
EWR
BOM
Okay 4,3

Fordele: Nothing

Ulemper: Lines at check in counters were too long and there were less number of CSRs available. It took me 2 hours 30 minutes to check-in and get boarding passes. Same thing happened for the bag drop line and it took 1 hour 30 minutes

JFK
DEL
God 6,0

Fordele: Crew was amazing. They are very active.

DEL
ORD
Middelmådig 2,0

Ulemper: Air India will reschedule your flight and offer no customer service support. Or, actually, they will disrespect you and willfully make things harder for you if you complain or try to rectify the situation. Staff are disinvested and management are incompetent. Avoid Air India if at all possible.

CCU
MAA
Fantastisk 8,0

Fordele: Food served!

Ulemper: No leaky fluid from bin top.

DEL
LHR
God 6,3

Ulemper: Proper meal for lunch but for dinner we were given snack foods (croissant, fruit salad and chocolate cake). Also my bag got left in Delhi as I had a fast transfer - Got it back but it was quite stressful!

tor. 10. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
21t. 05min.
tor. 24. okt.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
15t. 00min.
3468 kr
Rejse: 15 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.463 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
BCN
MUC
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew was really wonderful. They went the extra mile- pun intended- to make sure me and my family were comfortable. They were especially kind to my daughter. The plane was also great, very clean and well equipped. The 8 hours from Munich to JFK flew by very quickly.

FRA
ORD
Fantastisk 8,6

Fordele: The help from the checking agent after we found out Lufthansa canceled my daughter and mine flys coming back home without any explanation and notification

KWI
FRA
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Everything

FRA
EWR
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew was great! I was much more comfortable this trans-Atlantic flight coming home than when I flew over beginning my trip. The hot towels are always a special treat and the wide selection of free beverages. Thank you Lufthansa!

Ulemper: It was not noted that I had a gluten allergy even though I had requested special meals online. I had to ask the flight attendants during the first meal to bring me that option. After that, all was great! My personal entertainment screen was not working properly for about an hour in to my flight.

CPH
FRA
God 7,6

Fordele: Everything was really good. Crew was helpful and provided excellent customer service. Food provided was good.

Ulemper: The only thing that would have been better was cooler air in the cabin. I got very hot on both my flights to and from Frankfurt.

tor. 19. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
22t. 50min.
man. 23. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
17t. 10min.
3596 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.327 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AAL
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Very professional

Ulemper: Lost luggage

AMS
BLQ
Middelmådig 2,0

Fordele: Great plane and staff

Ulemper: Delayed

CDG
AMS
God 6,8

Fordele: Crew was nice and pleasant

Ulemper: Flight very late

AMS
ATL
Fantastisk 8,0

Fordele: Fantastic gate agents!

Ulemper: The food was terrible.

AMS
LIS
God 7,3

Fordele: Comfortable seat, great crew.

Ulemper: Flight delayed, no USB port and no entertainment

søn. 6. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
23t. 10min.
man. 28. okt.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
25t. 20min.
3616 kr
Rejse: 23 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 4.504 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Komfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
7,3
Mad
7,5
AMS
ORD
Middelmådig 3,6

Ulemper: Flight entertainment was not fully functional. Many films would not play. The meal was also particularly bad - all three options that were available (chicken, pasta and vegetarian curry). Flight attendants often seemed very rushed.

EWR
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew, seat

MIA
VIE
Fantastisk 8,0

Fordele: crew was great ,seats was better than good

Ulemper: nothing

EWR
VIE
God 6,0

Fordele: Plane was clean. Staff helpful

Ulemper: We booked our seats online and later at check in received boarding passes with totally different seats. Ordered kids meals and was informed that they dont have any for our kids :(

VIE
LHR
Okay 5,2

Fordele: In flight crew worked hard

Ulemper: No lines for boarding - it was a mess And randomly we were asked to check in our bags though Austrian crew had earlier tagged them for carry on

lør. 5. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t. 00min.
man. 28. okt.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
14t. 50min.
3630 kr
Rejse: 24 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 932 anmeldelser
Samlet
7,2
Boarding
7,3
Komfort
7,1
Besætning
7,8
Underholdning
5,9
Mad
6,2
STR
LHR
Middelmådig 2,3

Fordele: Nothing.

Ulemper: Delayed twice, no explanation. Full flight then had to board through one door, with no separation of seat numbers. Truly amateur. Euro Wings food choices certainly didn't appeal.

SEA
CGN
Okay 4,6

Fordele: The crew was friendly and helpful!

Ulemper: Our flight was delayed three hours for no readily apparent reason. The food served on-board was inedible. When it was finally time to land, we briefly touched down before going back up into the air and circling for an additional half hour because another plane was at our gate. The quick up-and-down caused at least two passengers near me to vomit. I’ll try my best to avoid Eurowings in the future.

CGN
OSI
Middelmådig 3,6

Fordele: Staff where friendly but could’ve informed us why we where circling for 40 mins earlier

Ulemper: Not being informed of the Thunderstorm situation earlier no one knew what was happening

CGN
HAM
Middelmådig 2,0

Ulemper: Delayed, causing me to miss all other flights.

HAM
CDG
Fantastisk 10,0

Fordele: Muy cumplidos y personal amable

lør. 5. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t. 25min.
lør. 26. okt.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
22t. 00min.
3724 kr
Rejse: 22 dage
8,3FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 10.029 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Komfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
DOH
LCA
God 6,3

Ulemper: Food was terrible. Except for the dessert which was good.

DOH
JNB
Fantastisk 8,3

Ulemper: The vegetarian option for breakfast was a stale waffle with apple compote. Inedible.

KHI
DOH
Fantastisk 10,0

Fordele: Seats were comfortable but space was narrow

Ulemper: Please give space between front and back seats

DFW
DOH
Middelmådig 3,3

Ulemper: Check-in for ticket took 2 hours!

DOH
ORD
God 7,3

Fordele: The entertainment was good.

Ulemper: The food, while it tasted good, made me a little sick because it’s pretty unhealthy. I am vegan and would have like lower calorie option meals. I tried to find an option on the app to order special meals, but couldn’t. It would be good if Qatar made it easy to order special meals on their app.

man. 13. jan.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
36t. 55min.
ons. 26. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
BLL
Billund
27t. 40min.
3932 kr
Rejse: 45 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 6.391 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,5
Komfort
7,3
Besætning
7,7
Underholdning
7,5
Mad
7,0
BLR
AUH
Okay 5,0

Fordele: The crew was easily the WORST I have dealt with. Both on the flight to Abu Dhabi and to NYC. They were rude, unhelpful and extremely arrogant. A co passenger was chatting with one of them and she happened to mention that working with people was the worst ever. She’s been with Etihad for 5 years!!!

Ulemper: Your crew all need customer service and etiquette training. ASAP!

MNL
AUH
Fantastisk 8,3

Fordele: Overall satisfied..

MEL
AUH
Fantastisk 8,6

Ulemper: You expect more from business class

LHR
AUH
God 7,3

Fordele: Screen.

Ulemper: Attentiveness of crew member . Movie selection could be better

KWI
AUH
Okay 5,3

Ulemper: They need to do better on food

fre. 7. feb.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
21t. 40min.
tir. 25. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
BLL
Billund
29t. 55min.
4094 kr
Rejse: 19 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.490 anmeldelser
Samlet
7,8
Boarding
8,0
Komfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
HEL
JFK
Okay 5,6

Fordele: Crew great.

Ulemper: Seats too close together. Armrest on aisle could not be raised making exit almost impossible.

BNE
SIN
Fantastisk 8,0

Fordele: I was i business class and the crew were very good

Ulemper: nothing as it was not a long flight, only 3 hours

HEL
HKG
Fantastisk 8,3

Fordele: A350, smooth and quiet. Nice plane

Ulemper: Seats in business are a little crowded and close together. opening to get in and out of seat is minimal

HEL
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: On time

Ulemper: Free bags under Corbin

SFO
HEL
Fantastisk 9,6

Fordele: Of all the flights I checked this was the most convenient in timely manner and comfortable.

Ulemper: Movie options.

ons. 1. jan.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
23t. 55min.
fre. 10. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
30t. 45min.
4846 kr
Rejse: 10 dage
Samlet 7,0 God
Baseret på 558 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,2
Komfort
7,2
Besætning
7,6
Underholdning
6,7
Mad
6,9
WUH
XMN
God 7,0

Fordele: yes crew were amazing

Ulemper: ticketing was terrible, id number is totally different from our passport.causing lots of ordeal in check in and security check

LAX
XMN
Fantastisk 8,3

Fordele: attentive and polite flight attendants

XMN
LAX
Okay 5,0

Ulemper: Chinese airlines often require you to take a bus at boarding and then carry your suitcases up large flights of steps to enter the plane - this was the case in Xiamen. This flight often is delayed and this was the case. The food was below average. WiFi is free but it blocks google and gmail.

LAX
XMN
Okay 5,6

Fordele: The check in boarding pass is not that nice.

Ulemper: The boarding pass people need to improve, especially to elderly people.

KUL
XMN
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Xiamen reps at KUL didn’t let me board because they said my middle name on boarding pass didn’t match with the name on Chinese transit visa. I got this Chinese transit visa just to transfer because of the airport layout and that part was also didn’t make sense. They didn’t accept my middle “Y” on the boarding pass and it was so much of hassle to argue and finally let me through. Will never fly again on Xiamen.

man. 4. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t. 35min.
man. 2. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
30t. 15min.
2958 kr
Rejse: 29 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.413 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
FCO
KBP
Middelmådig 3,6

Ulemper: I paid for a carry on bag. Then at the airport in Kiev they charged me again (67 Euro) because I also had a small purse. This is a scam. Everyone should avoid flying Ukraine Airlines as long as they have this policy to cheat customers.

KRK
KBP
God 7,3

Fordele: Make sure you check in online. You will be charge if you are not .

Ulemper: The food wasn’t the best and they ran out of some food

LWO
KBP
Middelmådig 2,0

Ulemper: I’ve waited for 2 hours into the flight to get a cup of water . And an hour more to buy a bottle of water. Staff was not nice .

ATH
KBP
God 7,6

Fordele: Great crew. On time. Wasn't a full flight.

Ulemper: No entertainment or free drinks, that is lame.

VIN
TLV
Fantastisk 9,0

Fordele: The easy procedure of website check in

Ulemper: The tickets price

fre. 8. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t. 05min.
man. 9. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
19t. 50min.
3045 kr
Rejse: 32 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 8.284 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
TLV
SVO
Middelmådig 2,0

Fordele: I didn't like anything flying with aeroflot plus I didn't received my surfboard case with all my clothes in , I came to a vacation with no bikinis no surfboard no clothes no underwear. Will never fly with you again

LED
SVO
God 7,0

Fordele: Pretty comfortable seats, nice to have blanket/pillow/eye mask/earplugs for overnight flight. Good entertainment choices.

Ulemper: Boarding was terrible - the terminal is overcrowded, and people are crammed at the bottom of an escalator which is extremely dangerous. We needed to take a bus to the plane which is very unusual for an international flight.

SVO
AYT
Middelmådig 2,0

Fordele: Aeroflot was bad airline I will not fly with them again

SVO
JFK
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew

Ulemper: Seat

SVO
BUD
God 6,0

Fordele: Landing

Ulemper: My baggage has not arrived with mel

fre. 18. okt.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
24t. 20min.
lør. 2. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
16t. 45min.
3058 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 6,5 God
Baseret på 5.537 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,8
Komfort
6,6
Besætning
7,0
Underholdning
6,1
Mad
6,1
LAX
PEK
Fantastisk 10,0

Fordele: Seat was super comfortable and crew is great

EWR
PEK
Okay 5,3

Fordele: Overall good flight

Ulemper: First flight was delayed which resulted in the missed connection, overnight stay in Beijing and lost time in our final destination

LAX
SZX
God 6,0

Fordele: seat so so

PEK
ICN
Fantastisk 8,0

Ulemper: Everything is ok

NRT
PEK
God 6,6

Fordele: Professionalism of the staff. The whole process was smooth.

Ulemper: Food. Tasted mediocre at best. It would be better if each economy seat had an electric outlet to plug in.

tir. 3. dec.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
17t. 30min.
tor. 19. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
BLL
Billund
37t. 20min.
3058 kr
Rejse: 17 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.330 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
TZX
YEI
Okay 4,0

Fordele: The staff were good

Ulemper: Better seats and it was not Turkish Airline they change to another company

IST
IAD
Fantastisk 8,3

Ulemper: It was a very long flight and the leg room is too small especially for a very tall person.

IST
NBO
Fantastisk 10,0

Fordele: They were helpful

Ulemper: The entertainment services on the plane

ATH
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Seat was comfortable and the extra care package and warm towels were a plus. The food was good too.

IST
KBL
Fantastisk 8,4

Ulemper: Boarding I was with my family but they didn’t give me the seats in one row my kids some where else my wife was in another seat and I was also so far from everyone That was not fair

tor. 27. feb.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t. 35min.
lør. 7. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
30t. 15min.
2964 kr
Rejse: 10 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.413 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
CDG
KBP
Okay 4,0

Fordele: Short layover

Ulemper: Airport staff cannot fix ticket issues Bag has been lost for over 2 weeks and customer relations office advised me to wait 3 months before any compensation is even considered. Had to pay extra $240 to get on the flight because on one was available to correct a ticketing mistake. Horrible airlines

KBP
JFK
Middelmådig 2,0

Ulemper: Flight was delayed by 4.5 hours!!! I missed my connection flight in New York and had to spend all night in terminal...w to wait for another connection flight. Did not sleep 2 nights in the row.

JFK
KBP
Okay 5,6

Fordele: I was late for the check-in but still was able to get on board in the nick of time

Ulemper: The food, most definitely!

JFK
KBP
Okay 4,0

Fordele: Price of the ticket

Ulemper: 1) Not allowed to choose my own sit for free - no free sit selection when logged in for a check in 2) Very low quality food and very far intervals between feedings, such a long flight and almost hungry all the time 3)Aircraft seems old and noisy, not so comfortable either

KBP
BCN
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: The leg room was non existent. They charged me for overweight luggage as well as luggage when there was no mention of it and they charged me 15 euros for not having online check in. I will never use kayak

søn. 1. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
19t. 00min.
lør. 7. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
24t. 45min.
3300 kr
Rejse: 7 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 8.522 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Komfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
SFO
ZRH
Fantastisk 8,3

Fordele: Great organization, very efficient

Ulemper: Bag fees were not made clear on Kayak or Swiss website, seats on Edelweiss A320 we’re spaced too close together for my legs, though was not a problem on the 777.

FCO
ZRH
God 6,3

Fordele: Ok

Ulemper: Flight was late

FLR
ZRH
Fantastisk 8,3

Fordele: Very friendly and cooperative crew. Entertainment is well upated with latest media.

Ulemper: Nothing

CDG
ZRH
Fantastisk 9,3

Fordele: Crew was amazing. Good food. Comfortable seats

Ulemper: Music options along with the movies

BEG
ZRH
Middelmådig 2,0

Fordele: Considering I'm still in Zurich since they rescheduled my flight for the next day I would say there is nothing positive to say at this point.

Ulemper: Due to over booking they did not wait for connecting flight and instead bumped me onto the next day flight so I would say they could have been more honest in their dealing.

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class