Trips

Find billige flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne (BKK)

Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

fre.. 17.8.
fre.. 24.8.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |

Flyinformation: Danmark til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Fly ankommer til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
Fly afgår fra Danmark
Flypris 2743 kr
Flyselskaber Ukraine Intl Air, Aeroflot, XiamenAir, Air India, Turkish Airlines, Emirates, Finnair

De bedste tips til at finde billige fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Er du på udkig efter et billigt fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne til den følgende pris eller mindre: Fra Billund 3461 kr, fra København Kastrup 3622 kr
Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være maj, juni og juli. Den billigste måned at flyve til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne er maj.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne.
Bangkok er en populær destination for mange solorejsende, par og familier med børn, der flyver hertil på en storbyferie eller for at benytte hovedstaden som gateway til resten af Thailand.
Bangkok har to lufthavne. Suwarnabhumi Airport er byens internationale lufthavn og landets mest travle. Hvert år håndterer lufthavnen mere end 53 millioner rejsende samtidig med, at den udgør en central rolle for import og eksport af varer. Ud over Suwarnabhumi Airport huser Bangkok Don Mueang Airport, der tilbyder en række indenrigsfly. Skal du som rejsende fra den ene til den anden lufthavn, kan du gøre brug af de gratis busser, der kører mellem de to lufthavne. Rejsetiden er ca. 50-60 min.
Den internationale lufthavn Suwarnabhumi ligger i området Bang Phli ca. 30 km øst fra centrum af Bangkok. Rejsende kan benytte lufthavnstoget (Airport Rail Link) til at komme fra lufthavnen til centrum af Bangkok. Prisen er ca. 45 baht i den lokale valuta (ca. 9 DKK), og turen varer ca. 30 min. Flypassagerer, der søger en direkte vej til centrum, kan benytte en taxi fra lufthavnen. Prisen til centrum er ca. 300-500 baht (ca. 60-100 DKK), og rejsetiden er ca. 1 time. Som udgangspunkt har alle taxier i Bangkok taxameter. Vær dog opmærksom på, at taxameteret er slået til, når du sætter dig ind i taxien. Ankommer du som rejsende efter klokken 00.00 er din bedste mulighed at benytte en taxi, når du vil fra lufthavnen til et af de mange områder i Bangkok.
Rejsende finder en lang række faciliteter i Suwarnabhumi Airport. Blandt andet er der mulighed for at veksle valuta og hæve penge på alle tider af døgnet. Opbevaring af bagage er desuden til rådighed hos AIRPORTELs, der holder til på niveau B, som også er ankomststedet for lufthavnstoget. I terminal 2, 3 og 4 finder rejsende en bred vifte af spisesteder, butikker og kiosker, der har åbent på forskellige tider af døgnet.

FAQ - Bestilling af fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Hvad er det billigste fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne?

Den billigste billet til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne fra Danmark inden for de seneste 72 timer kostede 2743 kr for en returrejse på ruten fra København til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne. Den mest populære rute er mellem København og Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne, og den billigste billet, der blev fundet inden for de seneste 72 timer på denne rute, var 3374 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne?

Fra Danmark flyver Thai Airways, SAS og Norwegian oftest til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne. Den mest populære rute er fra København, og Thai Airways, SAS og Norwegian flyver oftest ruten.

Hvor langt er Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne fra centrum Bangkok?

Suvarnabhumi og andre lufthavne ligger 25 kilometer fra centrum af Bangkok. Se på kort.

Hvad koster det at flyve til Bangkok?

Som regel er det muligt at finde billige rejser til Bangkok uden for højsæsonen, der primært ligger fra november til marts, hvor landet oplever tørt og solrigt vejr. Her kan budgetrejsende som regel finde en returbillet til omkring 17.500-22.500 baht (ca. 3.500-4.500 DKK). I lavsæsonen er det desuden værd at holde et vågent øje med tilbud, der indebærer flybilletter med hotel. I højsæsonen ligger prisen på en returbillet fra København til Bangkok normalvis i et prisleje på ca. 20.000-35.000 baht (ca. 4.000-7.000 DKK). Prisniveauet fra Billund til Bangkok stemmer ofte overens med niveauet fra København til Bangkok.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bangkok?

Flyvetiden fra København til Bangkok med direkte fly er ca. 10 timer og 35 min, og ca. 11 timer og 20 min fra Bangkok til København. Ved mellemlandinger forlænges rejsetiden betydeligt og kan være på alt fra ca. 15 til 17 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Bangkok?

Fra Kastrup Lufthavn i København tilbyder flere flyselskaber direkte flyrejser til Bangkok, mens det fra Billund Lufthavn er nødvendigt med minimum en mellemlanding, der oftest foretages et sted i Europa eller Asien, inden turen går endeligt til Bangkok.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok?

Solorejsende, par og familier med børn, der søger en hurtig og komfortabel flyrejse til Bangkok, kan fra Kastrup Lufthavn flyve direkte med attraktive selskaber som Thai Airways eller SAS. Budgetrejsende kan benytte flyselskabet Norwegian, der også tilbyder direkte flyvinger til Bangkok. SWISS, Finnair og Qatar Airways er også blandt de selskaber, der tilbyder flyrejser fra København til Bangkok. Fra Billund Lufthavn kan rejsende benytte sig af selskaberne Turkish Airlines, Finnair eller en kombination af flere flyselskaber, når turen skal gå til Bangkok. Hos de fleste selskaber er indchecket bagage inkluderet i prisen på en flybillet fra Danmark til Bangkok. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Bestil billige flyrejser til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
2743 kr
kun
2743 kr
Aalborg
4118 kr
kun
4118 kr
Billund
3440 kr
kun
3440 kr
Rejsemål
Bangkok
2743 kr
kun
2743 kr
tor. 13. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 45m
tor. 20. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
30t 35m
2743 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,1 Godt
Baseret på 2.791 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,5
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,1
Mad
5,5
KBP
AMS
OK 4,8

The flight was comfortable and on-time.

You need to realize that not always a person who buys the tickets is also a person who can check-in from home and print boarding passes. My parents don't have a printer at home and 15 euro for printing boarding passes at the airport is a lot of money for some! And where does this price come from anyway? Absolutely ridiculous practice. They were also disappointed that everything was for money, including coffee. Come on!

VCE
KBP
Middel 2,0

The airline was late to Kiev from Venice and my bag did bot make the transfer to Tel Aviv and now my bag is lost

KBP
TLV
Fremragende 10,0

The check in app and the service

Th outbound flight was delayed

KBP
PRG
Middel 2,0

Hit with extra fees for check-in.

DXB
KBP
Middel 2,0

0 comma by the airline on what to expect and why

tir. 5. feb.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 40m
fre. 22. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
20t 10m
2769 kr
Rejse: 18 dage
Samlet 7,8 Godt
Baseret på 7.096 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Komfort
7,9
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,5
SVO
VVO
Fremragende 8,0

Excellent crew. Good plane, but seats aren’t very comfortable for night flight (in Boeing 777 more comfortable). Perfect meal!

No personal bus for business class. Not very comfortable seats for night flight (Aerobus 330).

VNO
SVO
Fremragende 10,0

Nuff said, having a gold Aeroflot card is nice

VVO
VKO
Godt 7,0

Good seats in business class (it was former Emirates B777).

Tit wasn’t champagne as welcome drink. Food was like economy class.

SVO
LED
Fremragende 10,0

Great experience all sround. Traveling with kids

DEL
SVO
Fremragende 8,6

Best crew, good entertainment system with lots of films, good food (including special food).

Low leg space. Unable to select seats with bigger space even for an additional price.

tir. 4. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
39t 45m
tir. 18. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
23t 45m
3072 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 6,9 Godt
Baseret på 398 anmeldelser
Samlet
7,0
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,4
Underholdning
6,6
Mad
6,8
MNL
XMN
Fremragende 10,0

The flight is easy to check gave us 23kgs check in luggage 46kgs if u have intl flight. Free hotel with breakfast. Not bad at all.

They require us to get the luggage and check in again tomorrow.

XMN
YVR
Godt 6,0

The flights got delayed. One of the flights got delayed without a notice in advance.

XMN
SEA
Fremragende 10,0

The plane was new, the plane was clean, and all the airline hostesses were not 65 years old. Oh and everyone complaining about the visa requirements for China. Bend over a take one for the team like a man just Go to a travel agent in any in China Town. $100 US will get you a bias good for 10 years and it only take a week. Otherwise fly Delta for $1200.

Limited selection of English language movies but hey it was a China airline so no bit surprise there.

XMN
KMG
Middel 2,0

Finally getting a flight the next day

My seat was given to someone even though I still had time to make the connection.

LAX
XMN
Middel 2,0

None

I didn’t realize that Chinese transit visa is needed to transfer at Xiamen airport. When I bought the tickets, I wasn’t notified nor advised to get the Chinese visa. The Xiamen rep at Lax didn’t let me board first and I explained and they gave me the visa waiver paperwork. It was so much of hassle. I’ve laid over many Chinese cities via different airlines and never had any problems. Will not fly again on Xiamen!!

fre. 24. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
17t 55m
lør. 8. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
14t 50m
3177 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 6,4 Godt
Baseret på 5.518 anmeldelser
Boarding
6,7
Komfort
6,5
Besætning
6,9
Underholdning
5,8
Mad
6,5
BOM
EWR
OK 5,3

We reached airport at 6:45 PM for our flight at 10PM and there were only two counters open and the staff was extremely slow in helping. There was no duty manager at site which explains how poor the service is despite this was checkin for internal flight. It took 2 hours and 30 minutes by the time we got boarding passes and cleared security. Terrible terrible terrible service and I would never ever wish to fly air India again in the future

Check in - terrible service and extremely slow staff..only two counters were open to help international passengers

HYD
DEL
Fremragende 10,0

Travel time and overall great flying experience

nothing to mention

EWR
BOM
Middel 2,0

The staff smiled.

Headphone jacks didn’t work, my husband’s tv didn’t work, they kept turning entertainment off, food was awful, pre-ordered meal didn’t show up on their list. Overall it was awful. entertainment Selection was mediocre at best.

SFO
DEL
Fremragende 9,3

Boarding and disembarking was fairly quick. Movie selection. Points were lost on food and comfort because it is airplane food and you are on an airplane for 15 hours. Nothing against Air India.

I would have liked the drink service to come around more often on the flight.

COK
DEL
Fremragende 8,0

Good service - food/beverages etc

ons. 29. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t 20m
tir. 11. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
15t 45m
3309 kr
Rejse: 14 dage
8,0FremragendeVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fremragende
Baseret på 19.897 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
BEY
IST
Fremragende 8,0

Boarding was on time and the service was nice. The cabin crew were nice too.

IST
CLJ
Godt 7,3

Flight delayed more then an hour without anyone knowing anything about it.

ORD
IST
Godt 7,0

The service was very nice and courteous

The seats don’t match up to the comfort level and privacy of the other airlines

IST
JFK
Fremragende 10,0

The only kosher foodi is no good must change

IST
JFK
Fremragende 10,0

Everything was so great cabin crew was so nice and so friendly

tir. 11. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t 55m
søn. 30. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
14t 45m
3407 kr
Rejse: 20 dage
8,3FremragendeVis anmeldelser
Samlet 8,3 Fremragende
Baseret på 12.145 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Komfort
8,2
Besætning
8,4
Underholdning
8,6
Mad
8,1
DXB
JFK
Middel 2,0

Didn’t get to pick out seats and got stuck in a middle seat. No opportunity to change, even though I tried to do so a week before the flight as welll as once online check in opened.

MUC
DXB
Middel 2,0

there was a delay in Munich by Emirates which led to the flight from Dubai to Kuwait, which took off from below, leaving us at Dubai airport

AMS
DXB
Fremragende 8,6

Good flight on A380. Food and entertainment were great.

We had to disembark into buses because all gates were being used.

ATH
EWR
Middel 2,0

We landed

Cramped, terrible food.

DXB
VIE
Fremragende 9,3

The ICE entertainment

Nothing

man. 10. sep.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 25m
tor. 20. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
BLL
Billund
13t 05m
3440 kr
Rejse: 11 dage
Samlet 7,7 Godt
Baseret på 3.117 anmeldelser
Samlet
7,8
Boarding
8,0
Komfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
SIN
HEL
Fremragende 10,0

In business class, seating arrangement, menu and entertainment excellent

Nothing

HEL
JFK
Godt 7,0

Flight was delayed,missed connection,lost bag

JFK
HEL
OK 4,0

Terrible check in in NY. 3 customer service reps for premium, 1 for economy class. [Flew premium economy to Helsinki and business to Warsaw] arrived late to Helsinki. Had to wait 8 hours. Food on the plane to Helsinki looked like vomit Never again. Afraid that on a way back the plane will be late again

HEL
LHR
Fremragende 8,6

The crew were helpful, pleasant and professional

There wasn't anything we actively didn't like. It was a good flight.

LED
HEL
Godt 6,0

Slow on boarding. I was swipe-checked twice, including the one by the airline.

tir. 8. jan.
AAL
Aalborg
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
19t 50m
tir. 5. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
AAL
Aalborg
18t 40m
4118 kr
Rejse: 29 dage
Samlet 0,0 Dårligt
Baseret på 0 anmeldelser
tor. 13. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 45m
tor. 20. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
30t 35m
2743 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 6,1 Godt
Baseret på 2.791 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,5
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,1
Mad
5,5
ODS
IST
OK 4,3

Flight was good

I went to desk for check in and they told me l have to pay 15 euro because that l didn’t check in on line before l get to the airport. They wouldn’t check and give me boarding pass till l paid 15 euro. Horrible airline. After that they wanted to charge us for food and drinks on a international flight. Never again !!!!

KBP
WAW
OK 5,3

On time.

VCE
KBP
Middel 2,0

The airline was late to Kiev from Venice and my bag did bot make the transfer to Tel Aviv and now my bag is lost

TBS
KBP
Middel 2,0

The crew was nice and attentive.

they charged me for not printing my boarding pass. When I tried to check in online my e-ticket could not be found, I explained that to them but didn’t care and got charged anyway.

KBP
TLV
Fremragende 10,0

The check in app and the service

Th outbound flight was delayed

tir. 5. feb.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 40m
fre. 22. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
20t 10m
2769 kr
Rejse: 18 dage
Samlet 7,8 Godt
Baseret på 7.096 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Komfort
7,9
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,5
SVO
VVO
Fremragende 8,0

Excellent crew. Good plane, but seats aren’t very comfortable for night flight (in Boeing 777 more comfortable). Perfect meal!

No personal bus for business class. Not very comfortable seats for night flight (Aerobus 330).

VNO
SVO
Fremragende 10,0

Nuff said, having a gold Aeroflot card is nice

IAD
SVO
OK 5,3

Delay for 3 hours 30 minutes is ridiculous !! Specially to sit on the unmoving plane all these time.

EVN
SVO
Godt 7,6

Very professional pilot and nice crew.

No entertainment.

JFK
SVO
Middel 2,6

Terrible food

tir. 4. dec.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
39t 45m
tir. 18. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
23t 45m
3072 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 6,9 Godt
Baseret på 398 anmeldelser
Samlet
7,0
Boarding
7,1
Komfort
7,0
Besætning
7,4
Underholdning
6,6
Mad
6,8
LAX
XMN
Middel 2,0

None

I didn’t realize that Chinese transit visa is needed to transfer at Xiamen airport. When I bought the tickets, I wasn’t notified nor advised to get the Chinese visa. The Xiamen rep at Lax didn’t let me board first and I explained and they gave me the visa waiver paperwork. It was so much of hassle. I’ve laid over many Chinese cities via different airlines and never had any problems. Will not fly again on Xiamen!!

XMN
TAO
Fremragende 8,6

787 Dreamliner layout is efficient, generous legroom and recline is better than American carriers. Crew works as team, fast and courteous. Very helpful and professional, Water offered frequently, trash pick up kept cabin neat, bathrooms always clean. Passenger announcements are clear and crisp is English and Chinese.

Really, no complaints. More entertainment choices would be appreciated however is not my priority.

MNL
XMN
Middel 2,0

Nothing

Nothing. I was sent to two long layovers in China and was told they were too long for them to take me without a visa for China. I was not told I needed one for any layover. I had to purchase a ticket on another site to get home or be stranded in Manila. Kayak doesn't have a customer service number to fix this.

TAO
LAX
Fremragende 8,6

This leg was continuation of flight that began in Xiamen. Same plane and crew. 787 Dreamliner layout is efficient, generous legroom and recline is better than American carriers. Crew works as team, fast and courteous. Very helpful and professional, Water offered frequently, trash pick up kept cabin neat, bathrooms always clean. Passenger announcements are clear and crisp is English and Chinese.

Really, no complaints. More entertainment choices would be appreciated however is not my priority.

XMN
KMG
Middel 2,0

Finally getting a flight the next day

My seat was given to someone even though I still had time to make the connection.

ons. 5. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 45m
man. 17. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
16t 15m
2822 kr
Rejse: 13 dage
Samlet 6,1 Godt
Baseret på 2.791 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,5
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,1
Mad
5,5
TBS
KBP
Middel 2,0

The crew was nice and attentive.

they charged me for not printing my boarding pass. When I tried to check in online my e-ticket could not be found, I explained that to them but didn’t care and got charged anyway.

KBP
PRG
Middel 2,0

Hit with extra fees for check-in.

DXB
KBP
Middel 2,0

0 comma by the airline on what to expect and why

KBP
AMS
OK 4,8

The flight was comfortable and on-time.

You need to realize that not always a person who buys the tickets is also a person who can check-in from home and print boarding passes. My parents don't have a printer at home and 15 euro for printing boarding passes at the airport is a lot of money for some! And where does this price come from anyway? Absolutely ridiculous practice. They were also disappointed that everything was for money, including coffee. Come on!

KBP
JFK
Middel 2,6

Crew was nice

Cramped seats. No elbow or leg room. No entertainment. Food was low quality for a long trip like this. We left 1 hour late, no explanation given. They charged me for not printing my boarding pass. When I tried to check in online my e-ticket could not be found, I explained that to them but didn’t care and got charged anyway. We got bumped to a later flight which made me lose my connection at JFK.

fre. 24. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
17t 55m
lør. 8. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
14t 50m
3177 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 6,4 Godt
Baseret på 5.518 anmeldelser
Boarding
6,7
Komfort
6,5
Besætning
6,9
Underholdning
5,8
Mad
6,5
CCU
IXA
Fremragende 8,0

Good. I like it.

DEL
ORD
Godt 7,3

Crew are good . Food is okay not great not bad. They can certainly improve here . I travelled other airlines food is more delicious.

More recent movies , news would be better. Staff needs to step up and inform travelers to form the lines . follow same standards as US. They need to control crowd more. Start having Discipline.

DEL
HYD
Fremragende 10,0

All the latest entertainment

COK
DEL
Fremragende 8,0

Good service - food/beverages etc

SFO
DEL
Fremragende 9,3

Boarding and disembarking was fairly quick. Movie selection. Points were lost on food and comfort because it is airplane food and you are on an airplane for 15 hours. Nothing against Air India.

I would have liked the drink service to come around more often on the flight.

ons. 29. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t 20m
tir. 11. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
15t 45m
3309 kr
Rejse: 14 dage
8,0FremragendeVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fremragende
Baseret på 19.897 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
IST
CLJ
Godt 7,3

Flight delayed more then an hour without anyone knowing anything about it.

AMM
IST
Fremragende 10,0

Everything.

Nothing.

IST
LHE
Godt 7,0

The service was nice and courteous

The seats were extremely uncomfortable.I have traveled business class in other airlines for same price and their comfort level surpasses Turkish airlines by a huge margin.

IAH
IST
Fremragende 10,0

The flight was excellent. Thank you.

ORD
IST
Godt 7,0

The service was very nice and courteous

The seats don’t match up to the comfort level and privacy of the other airlines

tir. 11. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t 55m
søn. 30. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
14t 45m
3407 kr
Rejse: 20 dage
8,3FremragendeVis anmeldelser
Samlet 8,3 Fremragende
Baseret på 12.145 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Komfort
8,2
Besætning
8,4
Underholdning
8,6
Mad
8,1
LGW
DXB
Fremragende 9,0

Very efficient. Fab selection of movies.

I am lacto vegetarian but my only option was vegan. Second meal was a banana and some tired bits of pepper and carrot. Surely an airline like Emirates can offer a meat-free option!

LOS
DXB
Godt 7,3

The ICE entertainment

The leg room is a bit small

MUC
DXB
Middel 2,0

there was a delay in Munich by Emirates which led to the flight from Dubai to Kuwait, which took off from below, leaving us at Dubai airport

AMS
DXB
Fremragende 8,6

Good flight on A380. Food and entertainment were great.

We had to disembark into buses because all gates were being used.

DXB
BLR
Godt 6,3

Nothing special flight.

Old entertainment and less leg room.

tor. 1. nov.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 40m
tor. 22. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
20t 10m
3098 kr
Rejse: 22 dage
Samlet 7,8 Godt
Baseret på 7.096 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Komfort
7,9
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,5
IAD
SVO
OK 5,3

Delay for 3 hours 30 minutes is ridiculous !! Specially to sit on the unmoving plane all these time.

SVO
LED
Fremragende 10,0

Great experience all sround. Traveling with kids

SVO
JFK
Middel 2,0

Nothing

Worst service, disgusting food, no organization, pettiness with measuring the size of a carry on (including the wheels) at JFK and charging $100 for international standard sized bags (less than 21.5 inches), racist behavior from the flight attendants against anyone who is not Russian, little to no communication with passengers, flight attendants started arguing with people for no reason

JFK
SVO
Middel 2,0

Food isnt good at all. I have traveled many times with different airlines and none bad as this

The air plan that took us from russia to istanbul was a small and tight airplan no tv food also isnt good. I got stuck in the airport for one hour to knw which terminal should i go cuz they told us we will take onther gate. No one there take line everyone is jumping to the front of the line and workers dont tell them to take a line. I will never ever do this again

EVN
SVO
Godt 7,6

Very professional pilot and nice crew.

No entertainment.

ons. 5. sep.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 45m
man. 17. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
16t 15m
2822 kr
Rejse: 13 dage
Samlet 6,1 Godt
Baseret på 2.791 anmeldelser
Samlet
6,3
Boarding
6,5
Komfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,1
Mad
5,5
KBP
PRG
Middel 2,0

Hit with extra fees for check-in.

VCE
KBP
Middel 2,0

The airline was late to Kiev from Venice and my bag did bot make the transfer to Tel Aviv and now my bag is lost

KBP
JFK
OK 5,6

Great professional and polite crew.

The flight was delayed 7 hours, and it seems to be norm, as I experienced it more than once. Old plane, having issues with A/C.

KBP
TLV
Fremragende 10,0

The check in app and the service

Th outbound flight was delayed

ODS
IST
OK 4,3

Flight was good

I went to desk for check in and they told me l have to pay 15 euro because that l didn’t check in on line before l get to the airport. They wouldn’t check and give me boarding pass till l paid 15 euro. Horrible airline. After that they wanted to charge us for food and drinks on a international flight. Never again !!!!

man. 10. sep.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
14t 25m
tor. 20. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
BLL
Billund
13t 05m
3440 kr
Rejse: 11 dage
Samlet 7,7 Godt
Baseret på 3.117 anmeldelser
Samlet
7,8
Boarding
8,0
Komfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
SIN
HEL
Fremragende 10,0

In business class, seating arrangement, menu and entertainment excellent

Nothing

RMI
HEL
Fremragende 9,6

Lots of movie choices.

Boarding was in a very tight space and I couldn't hear the gate agent on the intercom well.

JFK
HEL
Middel 2,0

Boarding was delayed. Missed the connection flight.

HEL
LED
Middel 2,0

Arrival to destination with 7 hours delay.

JFK
HEL
OK 4,0

Terrible check in in NY. 3 customer service reps for premium, 1 for economy class. [Flew premium economy to Helsinki and business to Warsaw] arrived late to Helsinki. Had to wait 8 hours. Food on the plane to Helsinki looked like vomit Never again. Afraid that on a way back the plane will be late again

lør. 25. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
17t 50m
fre. 14. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
18t 05m
3197 kr
Rejse: 21 dage
Samlet 6,4 Godt
Baseret på 5.518 anmeldelser
Boarding
6,7
Komfort
6,5
Besætning
6,9
Underholdning
5,8
Mad
6,5
ORD
DEL
Fremragende 10,0

Air India is the best. Highly recommend it

BOM
EWR
OK 5,3

We reached airport at 6:45 PM for our flight at 10PM and there were only two counters open and the staff was extremely slow in helping. There was no duty manager at site which explains how poor the service is despite this was checkin for internal flight. It took 2 hours and 30 minutes by the time we got boarding passes and cleared security. Terrible terrible terrible service and I would never ever wish to fly air India again in the future

Check in - terrible service and extremely slow staff..only two counters were open to help international passengers

JAI
DEL
Fremragende 10,0

It was pleasant short journey even though we were delayed an additional 20 minutes in the air due to weather. This was out of the airlines control.

Nothing

CCU
IXA
Fremragende 8,0

Good. I like it.

HYD
DEL
Fremragende 10,0

Travel time and overall great flying experience

nothing to mention

ons. 29. aug.
CPH
Kastrup Copenhagen
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
15t 20m
ons. 12. sep.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi & other airports
CPH
Kastrup Copenhagen
15t 45m
3342 kr
Rejse: 15 dage
8,0FremragendeVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fremragende
Baseret på 19.897 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Komfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
IST
JFK
Fremragende 10,0

Everything was so great cabin crew was so nice and so friendly

BEY
IST
Fremragende 8,0

Boarding was on time and the service was nice. The cabin crew were nice too.

IST
CLJ
Godt 7,3

Flight delayed more then an hour without anyone knowing anything about it.

IST
LHE
Godt 7,0

The service was nice and courteous

The seats were extremely uncomfortable.I have traveled business class in other airlines for same price and their comfort level surpasses Turkish airlines by a huge margin.

IST
IAD
Fremragende 9,0

Food and crew amazing..I guess Turkish airline going to be best

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Glemt adgangskoden?

Indtast e-mailadresssen, der er tilknyttet din konto. Så sender vi dig en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Annuller