BKK

Find billige flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
lør.. 16.11.
lør.. 23.11.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Flyinformation: Danmark til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Fly ankommer til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
Fly afgår fra Danmark
Flypris 2907 kr
Flyselskaber KLM, Ukraine Intl Air, Aeroflot, SWISS, Turkish Airlines, Qatar Airways, XiamenAir, Lufthansa, Egypt Air, Finnair, Emirates, Etihad Airways, Air India, Oman Air, Austrian Airlines, Brussels Airlines

De bedste tips til at finde billige fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Er du på udkig efter et billigt fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne til den følgende pris eller mindre: Fra Billund 3985 kr, fra København Kastrup 4125 kr
Bestil minimum 3 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være januar, februar og december. Den billigste måned at flyve til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne er maj.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne.
Bangkok er en populær destination for mange solorejsende, par og familier med børn, der flyver hertil på en storbyferie eller for at benytte hovedstaden som gateway til resten af Thailand.
Bangkok har to lufthavne. Suwarnabhumi Airport er byens internationale lufthavn og landets mest travle. Hvert år håndterer lufthavnen mere end 53 millioner rejsende samtidig med, at den udgør en central rolle for import og eksport af varer. Ud over Suwarnabhumi Airport huser Bangkok Don Mueang Airport, der tilbyder en række indenrigsfly. Skal du som rejsende fra den ene til den anden lufthavn, kan du gøre brug af de gratis busser, der kører mellem de to lufthavne. Rejsetiden er ca. 50-60 min.
Den internationale lufthavn Suwarnabhumi ligger i området Bang Phli ca. 30 km øst fra centrum af Bangkok. Rejsende kan benytte lufthavnstoget (Airport Rail Link) til at komme fra lufthavnen til centrum af Bangkok. Prisen er ca. 45 baht i den lokale valuta (ca. 9 DKK), og turen varer ca. 30 min. Flypassagerer, der søger en direkte vej til centrum, kan benytte en taxi fra lufthavnen. Prisen til centrum er ca. 300-500 baht (ca. 60-100 DKK), og rejsetiden er ca. 1 time. Som udgangspunkt har alle taxier i Bangkok taxameter. Vær dog opmærksom på, at taxameteret er slået til, når du sætter dig ind i taxien. Ankommer du som rejsende efter klokken 00.00 er din bedste mulighed at benytte en taxi, når du vil fra lufthavnen til et af de mange områder i Bangkok.
Rejsende finder en lang række faciliteter i Suwarnabhumi Airport. Blandt andet er der mulighed for at veksle valuta og hæve penge på alle tider af døgnet. Opbevaring af bagage er desuden til rådighed hos AIRPORTELs, der holder til på niveau B, som også er ankomststedet for lufthavnstoget. I terminal 2, 3 og 4 finder rejsende en bred vifte af spisesteder, butikker og kiosker, der har åbent på forskellige tider af døgnet.

FAQ - Bestilling af fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

Hvad er det billigste fly til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne?

Den billigste billet til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 2907 kr for en returrejse på ruten fra Billund til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne. Den mest populære rute er København til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 3901 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne?

Fra Danmark flyver Thai Airways, SAS og Norwegian oftest til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne. Den mest populære rute er fra København, og Thai Airways, SAS og Norwegian flyver oftest ruten.

Hvor langt er Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne fra centrum Bangkok?

Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne ligger 25 kilometer fra centrum af Bangkok. Se på kort.

Hvad koster det at flyve til Bangkok?

Som regel er det muligt at finde billige rejser til Bangkok uden for højsæsonen, der primært ligger fra november til marts, hvor landet oplever tørt og solrigt vejr. Her kan budgetrejsende som regel finde en returbillet til omkring 17.500-22.500 baht (ca. 3.500-4.500 DKK). I lavsæsonen er det desuden værd at holde et vågent øje med tilbud, der indebærer flybilletter med hotel. I højsæsonen ligger prisen på en returbillet fra København til Bangkok normalvis i et prisleje på ca. 20.000-35.000 baht (ca. 4.000-7.000 DKK). Prisniveauet fra Billund til Bangkok stemmer ofte overens med niveauet fra København til Bangkok.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bangkok?

Flyvetiden fra København til Bangkok med direkte fly er ca. 10 timer og 35 min, og ca. 11 timer og 20 min fra Bangkok til København. Ved mellemlandinger forlænges rejsetiden betydeligt og kan være på alt fra ca. 15 til 17 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Bangkok?

Fra Kastrup Lufthavn i København tilbyder flere flyselskaber direkte flyrejser til Bangkok, mens det fra Billund Lufthavn er nødvendigt med minimum en mellemlanding, der oftest foretages et sted i Europa eller Asien, inden turen går endeligt til Bangkok.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok?

Solorejsende, par og familier med børn, der søger en hurtig og komfortabel flyrejse til Bangkok, kan fra Kastrup Lufthavn flyve direkte med attraktive selskaber som Thai Airways eller SAS. Budgetrejsende kan benytte flyselskabet Norwegian, der også tilbyder direkte flyvinger til Bangkok. SWISS, Finnair og Qatar Airways er også blandt de selskaber, der tilbyder flyrejser fra København til Bangkok. Fra Billund Lufthavn kan rejsende benytte sig af selskaberne Turkish Airlines, Finnair eller en kombination af flere flyselskaber, når turen skal gå til Bangkok. Hos de fleste selskaber er indchecket bagage inkluderet i prisen på en flybillet fra Danmark til Bangkok. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
2954 kr
kun
2954 kr
Billund
2907 kr
kun
2907 kr
Rejsemål
Bangkok
2907 kr
kun
2907 kr
ons. 13. nov.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
16t. 00min.
tir. 26. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
BLL
Billund
29t. 05min.
2907 kr
Rejse: 14 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.422 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
GVA
God 6,0

Ulemper: Delay due to strike

TLV
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Almost everything, especially the crew.

Ulemper: Don’t feel like anything should be better to be honest

KWI
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: The crews were pretty great!

Ulemper: The regulating of the temperature.

AMS
GLA
Okay 5,2

Fordele: Pleasant crew. Appropriate and efficiently served snack.

Ulemper: Boarding and disembarkation were slow.

AMS
HAM
God 7,0

Fordele: Great crew.

Ulemper: Ran out of business class meal. Substituted a Econ class.

tor. 7. nov.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
14t. 35min.
søn. 10. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
30t. 15min.
3123 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.472 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
HRK
KBP
Fantastisk 8,5

Fordele: Crew very good

Ulemper: Sits

KBP
JFK
Okay 5,3

Fordele: Not very much at all

Ulemper: More seat room, better food, drop the damn Russian from announcements

KBP
LWO
Fantastisk 9,0

Fordele: Crew great and aircraft was good

Ulemper: A little more space in sits

TLV
KBP
Okay 4,5

Ulemper: 24 hours was before flight was delayed 50 minutes and after when I was at airport an other 1 hour and 40 minutes delay , when You have a transfer flight to take it is not serious

ODS
TLV
Middelmådig 3,6

Fordele: Nothing

Ulemper: seats and food

ons. 20. nov.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
25t. 50min.
ons. 4. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
29t. 30min.
3178 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 8.399 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
SVO
AYT
Middelmådig 2,0

Fordele: Aeroflot was bad airline I will not fly with them again

SVO
JFK
God 6,0

Fordele: No comments

Ulemper: No comments

SVO
VOZ
Fantastisk 10,0

Fordele: On time, organized , quick, polite staff, good food

SVO
LAX
God 6,6

Fordele: Na

Ulemper: Na

MSQ
SVO
Fantastisk 10,0

Fordele: the seat is not so comfortable for old people. Mom was sitting between two people and could not move .Crew were vert nice and helpful

Ulemper: gave old people seats next to the pass

tir. 25. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
13t. 40min.
tir. 24. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
25t. 55min.
3299 kr
Rejse: 28 dage
8,1FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 8.721 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
ZRH
BOS
God 7,0

Fordele: I was fortunate the person in front didn’t lean back

Ulemper: On Swiss website I added Rehe preference for a lactose free meal — but none were on the plane. The economy seats are close enough together I needed to hold my book to the side to read.

GVA
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: Good AC - very important, calm and nice atmosphere. Very friendly staff.

SFO
ZRH
Fantastisk 8,3

Fordele: The crew was amazingly efficient serving food and drink. In the recline position the seat bottom extended which was far more comfortable than simply reclining.

Ulemper: The food was mediocre and the selection of movies was very limited.

ZRH
MIA
Fantastisk 9,0

Fordele: The kindness of all people working on Swiss was very special

Ulemper: The food was not very special, but the chocolates were awesome

JFK
GVA
Fantastisk 10,0

Fordele: I liked the attentiveness of staff and there was excellent communication between SWISS airlines and customers.

Ulemper: I honestly had no issues with my flight.

fre. 15. nov.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
21t. 20min.
fre. 29. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
30t. 10min.
3353 kr
Rejse: 15 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.414 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
SAW
TLV
Middelmådig 3,0

Ulemper: I had no vegetarian dinner

BCN
SAW
Fantastisk 10,0

Fordele: Amazing crew. Great food

IST
SFO
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was nice, seats were comfortable

Ulemper: I enjoyed the flight

IST
AMS
God 6,0

Ulemper: It took around 15 minutes for airplane to park and I was very near to loose my second flight, if my second flight had not delayed I would have loose it totally.

MUC
SAW
Fantastisk 10,0

Ulemper: Great service, friendly team and most importantly great food

tor. 5. dec.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
22t. 05min.
tor. 2. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
20t. 55min.
3475 kr
Rejse: 29 dage
8,3FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 10.239 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
YUL
DOH
Fantastisk 10,0

Fordele: Flight

Ulemper: Wheelchair was booked for me for both flight but i could not get that service. No one available for wheelchair. Very bad service.

CKG
DOH
Fantastisk 10,0

Ulemper: At CKG, mobile boarding passes for international are not accepted by the security screening authority, which says only boarding passes printed at the counter are acceptable. The QR counter opens approximately 3.5~4 hours ahead of the departure of the airlines only flight from CKG.

DOH
LHE
Fantastisk 8,3

Fordele: Good flight

AMD
DOH
God 7,0

Ulemper: Check-in service at Ahmedabad was very bad. The staff there seems to be very disorganized. Took an hour to check-in may be 10-12 passengers ahead of me.

DOH
IAH
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew . Food . Service was great .

Ulemper: Every things was good .

fre. 13. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
41t. 10min.
fre. 3. apr.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
27t. 15min.
3529 kr
Rejse: 22 dage
Samlet 7,0 God
Baseret på 564 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,2
Comfort
7,1
Besætning
7,6
Underholdning
6,7
Mad
6,9
SIN
FOC
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: I was charge a terribly high exchange rate for this tickets! Not acceptable at all.

FOC
TSN
Okay 4,0

Ulemper: The seats don't even recline, so I could not lie back to rest. The entertainment system was very bad, didn't provide earphones and could barely see the screen. I would not choose to fly this airline again.

XMN
LAX
Fantastisk 8,0

Fordele: In time

Ulemper: Don’t let customer wait long time for gate after landing

XMN
FOC
Middelmådig 2,0

Ulemper: The flight left before we get there. I had to book a train ticket to my final destination because I have to be in Fuzhou that day. I was told by the airline that I would be reimbursed the air fare from Xiamen to Fuzhou.

WUH
XMN
God 7,0

Fordele: yes crew were amazing

Ulemper: ticketing was terrible, id number is totally different from our passport.causing lots of ordeal in check in and security check

tor. 16. apr.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
13t. 25min.
tir. 28. apr.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
16t. 00min.
3529 kr
Rejse: 13 dage
8,0FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 26.959 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
NBO
FRA
Fantastisk 9,0

Ulemper: Wasn't able to online check-in thus losing my window seat 21A I had selected.

FRA
KRK
Okay 4,4

Fordele: Cabin crew were great.

Ulemper: Was almost impossible to make this connection. Honestly I probably should’ve been moved to yet another later flight. Ground crew said my bag had made it on board, so i waited and waited but it never showed up in Kraków. Lost luggage team was helpful and told me it didn’t make the flight - it was on the next one. Hopefully it gets delivered soon but it will be difficult bc my air bnb has no buzzer

ZRH
MUC
Fantastisk 8,0

Fordele: Seat was not super comfortable.

EWR
FRA
God 7,2

Fordele: Service was excellent, amazing professional crew, vegetarian friendly pasta dinner option was delicious

Ulemper: Metal bars in the middle of the leg room space make stowing a small carry on under the seat in front of you impossible for all passengers in a row. Also awkward to place feet around. No direct air vents so I felt hot even wearing just a t shirt. Breakfast not as good

PHL
FRA
Fantastisk 9,6

Ulemper: There were a couple of flight delays. Other that that, I love Lufthansa.

fre. 18. okt.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
16t. 25min.
fre. 1. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
11t. 45min.
3901 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 1.826 anmeldelser
Boarding
7,6
Comfort
7,5
Besætning
7,8
Underholdning
6,8
Mad
7,3
CAI
EBL
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew was amazing, QBE the sit was comfortable

CAI
MXP
Fantastisk 9,0

Fordele: Amazing crew

Ulemper: The plane was small, and boring

BCN
CAI
Fantastisk 9,0

Fordele: Immediate check-in with no weight. Two checked bags & two carry-ons at no extra charge. Window seat, with no one else in the row. Good meal at no charge. Arrived on time.

CMN
CAI
Middelmådig 2,4

Fordele: I didn’t like anything. It was my worst flight ever for the last 9 years.

Ulemper: You should keep the same level from Cairo to Dubai. But from Casablanca to Cairo was same as microbus.

DMM
CAI
Okay 4,0

Fordele: Crew was good.

Ulemper: Business class is very basic. Flatbed seats, but they are side by side, like economy. So if you have a window or center seat, you have to climb over someone to get out to use the bathroom. Very annoying, especially for the person being climbed over.

tor. 24. okt.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
21t. 00min.
man. 28. okt.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
15t. 05min.
4178 kr
Rejse: 5 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.525 anmeldelser
Samlet
7,8
Boarding
8,0
Comfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
HEL
LHR
Okay 4,3

Ulemper: - Leave in time - Working onboard entertainment system

ORD
MCI
Okay 5,6

Fordele: Not a lot.

Ulemper: Our flight got delayed so American Airlines Auto switched us to a flight leaving a day later with a 17 hour layover. When I called to get it fixed I waited on hold for 30 minutes before I got through. Once we got on original flight they gave away seats we paid extra for and gave us no refund.

LHR
HEL
Fantastisk 9,3

Fordele: The crew was nice

Ulemper: We were boarding later than expected Which caused some stress with connection flight

BCN
HEL
God 6,6

Fordele: The flight attendants were excellent; seat was about what you would expect in economy; the boarding process was extremely confusing

MIA
MAD
Middelmådig 2,0

Fordele: The movies in the flight

Ulemper: The temperature in the cabin was absurd. There were 3 people who fainted because it was an 8 hour flight, and the AC was not at an ideal temperature. I was sweating, and so was my mother. ABSURD

ons. 30. okt.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
16t. 15min.
ons. 6. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
14t. 50min.
4252 kr
Rejse: 8 dage
8,3FantastiskVis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 14.662 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,5
Underholdning
8,6
Mad
8,1
DXB
ADD
God 7,6

Ulemper: The food

DXB
BKK
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent crew. Got on just in time. Last one on the flight but they were very understanding. Loved the airbus A380.

Ulemper: It was great but food could have been better. Process to get onto the flight at DXB was much longer and complicated than it needed to be. Huge airport and big distance between connecting flights.

CHC
SYD
Okay 5,6

Ulemper: The flight crew and gate crew were the rudest I have seen in my entire life. They acted as if they were too good to acknowledge passengers and ignored the flight attendant light and other efforts to get their attention to ask a question.

JNB
DXB
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew, interior, seats

Ulemper: Food was average. Service could be better. For example, my wife and I never got our food at the same time or close enough. We had to ask for food or drinks. They should regularly ask if we need something. Empty water bottles (up to 3) were sitting on my table for hours till we landed.

LAX
DXB
Middelmådig 3,3

Ulemper: WiFi down the entire flight, made worse by the crew continuously promising it was “about” to work. Wouldn’t recommend Emirates to any professionals traveling who rely on staying connected on such a long flight!

lør. 1. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
18t. 40min.
lør. 15. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
39t. 25min.
4550 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 6.471 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,5
Comfort
7,3
Besætning
7,7
Underholdning
7,4
Mad
7,0
AUH
MAD
God 7,3

Fordele: in the AUH-MAD leg, i thought the headrests were great—perfect for sleeping

Ulemper: in the MNL-AUH leg, the touchscreen entertainment system didn’t always work

MAA
AUH
Fantastisk 8,0

Fordele: Food varieties are not that good

Ulemper: Make the food quality, quantity and varieties to be improved

TRV
AUH
God 6,0

Ulemper: The vegetarian meal selected came in as vegan meal. This happened for both onward and return journey. The regular meal provided to passengers were better than the vegetarian meal selected

ORD
AUH
Fantastisk 10,0

Ulemper: Boarding was chaotic. In seat entertainment had great selection, but dated screens.

AUH
MNL
Fantastisk 8,0

Fordele: the staff was very helpful

Ulemper: the touchscreen didn’t always work

fre. 18. okt.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
17t. 55min.
man. 21. okt.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
26t. 20min.
4591 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,5 God
Baseret på 6.476 anmeldelser
Samlet
6,6
Boarding
6,7
Comfort
6,5
Besætning
6,9
Underholdning
5,8
Mad
6,5
BOM
EWR
God 6,3

Fordele: Lag space was okay

Ulemper: Lines at check in counters were too long and there were less number of CSRs available.

DEL
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: Space

Ulemper: Lounge experience

DEL
FRA
God 7,6

Fordele: Good flight crew

Ulemper: No

HYD
VTZ
Fantastisk 8,8

Fordele: Everything is good, just the food is not that great...

Ulemper: Healthy food would be nice..

BOM
JDH
God 6,8

Fordele: Crew and food

Ulemper: Too long bag drop line and it took 1 hour 30 minutes just to drop bags at Mumbai (Transfer).

søn. 15. dec.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
17t. 15min.
søn. 12. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
59t. 25min.
4888 kr
Rejse: 29 dage
Samlet 7,2 God
Baseret på 631 anmeldelser
Boarding
7,3
Comfort
7,2
Besætning
7,6
Underholdning
7,1
Mad
6,9
MCT
DOH
Okay 4,0

Ulemper: Poor service Not adhering to time Very bad air conditioning

BKK
MCT
God 6,3

Ulemper: The flight attendants did not keep the children and their seats they let them run around as we taxied the airport until one fell and had their head. Then they would not insist on them to stay in in their seats even on take off.

MCT
MNL
Fantastisk 10,0

Fordele: Loved all of it. Zero complaints

Ulemper: No comment

KUL
MCT
God 6,0

Fordele: in flight entertainment was really good

Ulemper: checkin luggage was terrible with more than half an hour wait although web checkin was already made

MAN
MCT
Middelmådig 3,6

Ulemper: Hi flight Manchester to Muscat was good . Air craft Muscat to lahore was too old and very small . The main thing happed no baggage arrived they have lost it or will arrive after 2 / 3 days ... please help to find out my baggage.

tor. 26. dec.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
59t. 10min.
tor. 16. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
28t. 40min.
5625 kr
Rejse: 22 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 4.610 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
7,3
Mad
7,5
LWO
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Service was very good

AMS
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew allowed me to change seats to get two empty seats by the window that were available.

VIE
SJJ
Middelmådig 3,3

Fordele: Crew was polite and helpful

Ulemper: Long boarding time. Pasengers with huge bags as hand luggage. This should be controled.

PRN
VIE
God 7,6

Fordele: Good amount of leg space

Ulemper: Entertainment

LAX
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: Seat was very comfortable and lots of leg room. Food was good.

tir. 24. dec.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
17t. 10min.
tor. 16. jan.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
31t. 05min.
5733 kr
Rejse: 24 dage
Samlet 6,9 God
Baseret på 2.354 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,1
Comfort
7,0
Besætning
7,7
Underholdning
6,4
Mad
6,4
LHR
BRU
God 6,3

Fordele: One of the crew member who served our food seemed in a rush and just dropped our food on our trays :( There was a lack of communication at the counter for travelers like us who was making this connecting flight. We were there four two hours and nobody bother to tell us we needed to check-in again.

Ulemper: Better communication for people making a connection. Not to wait until you are showing your boarding pass and then telling us we needed to check-in again,

BRU
JFK
Fantastisk 8,3

Fordele: The crew was great and the food was pretty good (in addition to lunch/dinner, they offered multiple snacks and drink service throughout).

Ulemper: The boarding could definitely be better - customs and an additional security check before the gate was a bit much and caused the flight to depart over 15 minutes late.

BRU
BHX
God 6,4

Ulemper: Departure was slightly late (passengers still exiting the plane when gate was called)

BRU
IAD
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew went above and beyond. Food was excellent and the Crew kept us hydrated.

ATH
BRU
Okay 4,4

Fordele: It was just a flight. Nothing to rave about. Just a typical up and over flight. The flight left Athens over an hour late and got to Brussels almost 90mins late.

Ulemper: We weren't offered complimentary beverage service. They did a beverage service for paid drinks and that took well over an hour. We were only given a simple single piece of chocolate while waiting to take off

ons. 13. nov.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
16t. 00min.
tir. 26. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
BLL
Billund
29t. 05min.
2907 kr
Rejse: 14 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.422 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
JFK
Fantastisk 9,3

Ulemper: I was seated next to the restroom, which is not a pleasant experience for an international flight.

AMS
HAM
God 7,0

Fordele: Great crew.

Ulemper: Ran out of business class meal. Substituted a Econ class.

OSL
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Good amount of space on the plane, lots of movies to watch, good food and drink.

KBP
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Newer plane, crew was amazing, seats were adjustable

AMS
NBO
God 6,0

Ulemper: The plane is so old..,

tor. 7. nov.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
14t. 35min.
søn. 10. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
30t. 15min.
3123 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 6,2 God
Baseret på 3.472 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
KBP
TLV
Fantastisk 8,4

Fordele: Good quality flight better than others I have flew with.

Ulemper: The company didn't notify me about check in, in my flight back to tel Aviv, so they charged me 15 euro in the airport for printing the boarding pass. They don't respond to Emails.. Customers service is not that good. Didn't try calling maybe better to call phone

KBP
YYZ
Middelmådig 2,0

Fordele: There is nothing to like about this airlines

Ulemper: The crew was all depressed angry people. The seats are old, dirty and uncomfortable. It was the worst flight I have ever had.

KBP
TLV
Middelmådig 2,0

Fordele: Was a disaster

KBP
HRK
Okay 5,3

Fordele: The flight was super fast

Ulemper: The people are mean

JFK
KBP
Middelmådig 3,3

Fordele: Not much to like. Two days before my flight I went on UIA website to choose my seat. There were many seats to choose from, ranging in price from $10 up to $50. I choose seat 26B, a $50 seat, it was near an emergency exit and has plenty of leg room. I get to JFK and received my boarding pass and didn’t notice the seat was 31A. I board the plane, and see someone is in my seat, look at my ticket and see the seat number isn’t as I requested and paid for. So I take my seat in 31A and wait patiently for the stewardess.

Ulemper: I didn’t like how the situation was handled. I had paid for seat 26B, and someone else was in my seat. The stewardess says there’s nothing she can do, the flight is full. I told her that I was fine sitting where I was, but I would like to be refunded for the seat that I reserved. Unfortunately for both of us, there was little that either of us could do to rectify the situation. I would have been satisfied with an explanation of whom I need to contact to ask for my refund, or have the situation brought to a managers attention that could help me. Overall it was poor customer service.

ons. 20. nov.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
25t. 50min.
ons. 4. dec.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
29t. 30min.
3178 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 8.399 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
VIE
SVO
Middelmådig 3,6

Ulemper: New terms about hand luggage is worser then in RyanAir

BUD
SVO
Okay 4,6

Fordele: Landing

Ulemper: Poor service onboard and on the ground

SVO
NRT
Middelmådig 2,0

Ulemper: I couldn't take the airplane since they closed the gate earlier then plannee. I had to buy another ticket and I was stuck at the transit area of Moscow Airport for 24 hours.

AYT
SVO
Middelmådig 3,3

Fordele: Aeroflot was bad airline I will not fly with them again

IAD
SVO
Okay 5,3

Fordele: Flight was smooth for the most part, they didn't keep the fasten seatbelt sign on for the whole flight like last time I flew from DC to Moscow. (they did keep it on for too long again though)

Ulemper: Crew was fine, one lady really tried to help us get proper food for our baby. They only offered drinks once before each meal, would be nice to have a couple glasses of wine or cups of juice etc, for a 9+ hr flight. And they were quite slow with collecting services after the fact. Hard with a baby.

ons. 13. nov.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
18t. 10min.
tir. 26. nov.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi og andre lufthavne
CPH
København Kastrup
17t. 50min.
2954 kr
Rejse: 14 dage
Samlet 7,8 God
Baseret på 3.422 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
NBO
AMS
God 6,6

Ulemper: Half the screens were not working - crew were made aware but nothing was done. Vegetarian choices were poor to non-existent ; I witnessed crew insist to a passenger that there were no vegetarian options! They finally cobbled something together for him but not a pleasant experience

LIS
AMS
God 6,4

Fordele: The crew tried to be helpful but were equally frustrated with the ground crew.

Ulemper: Follow your own policies. Allow people to board (economy plus) with their hand luggage who have followed all the rules and chosen a seat in the front of the plane. My daughter and my KLM approved baggage were taken by the boarding crew while allowing other passengers to go with more than allowed

AMS
PRG
Fantastisk 8,4

Fordele: Usual faultless KLM experience

Ulemper: Nothing.

KWI
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: The crews were pretty great!

Ulemper: The regulating of the temperature.

AMS
ABZ
God 6,0

Fordele: very nice crew

Ulemper: my bagfage was lost

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class