Find billige flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi

BKK

Find billige flybilletter til Bangkok Suvarnabhumi

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Bangkok Suvarnabhumi
søn.. 26.1.
søn.. 2.2.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Bangkok Suvarnabhumi

Flyinformation: Danmark til Bangkok Suvarnabhumi

Fly ankommer til Bangkok Suvarnabhumi
Fly afgår fra Danmark
Flypris 2769 kr
Flyselskaber KLM, Turkish Airlines, Qatar Airways, SWISS, Ukraine Intl Air, Aeroflot, Air India, XiamenAir, Emirates, Cathay Pacific, Finnair, Etihad Airways

De bedste tips til at finde billige fly til Bangkok Suvarnabhumi

Er du på udkig efter et billigt fly til Bangkok Suvarnabhumi? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Bangkok Suvarnabhumi til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 3669 kr, fra Billund 4196 kr
Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Bangkok Suvarnabhumi er maj.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Bangkok Suvarnabhumi.
Bangkok er en populær destination for mange solorejsende, par og familier med børn, der flyver hertil på en storbyferie eller for at benytte hovedstaden som gateway til resten af Thailand.
Bangkok har to lufthavne. Suwarnabhumi Airport er byens internationale lufthavn og landets mest travle. Hvert år håndterer lufthavnen mere end 53 millioner rejsende samtidig med, at den udgør en central rolle for import og eksport af varer. Ud over Suwarnabhumi Airport huser Bangkok Don Mueang Airport, der tilbyder en række indenrigsfly. Skal du som rejsende fra den ene til den anden lufthavn, kan du gøre brug af de gratis busser, der kører mellem de to lufthavne. Rejsetiden er ca. 50-60 min.
Den internationale lufthavn Suwarnabhumi ligger i området Bang Phli ca. 30 km øst fra centrum af Bangkok. Rejsende kan benytte lufthavnstoget (Airport Rail Link) til at komme fra lufthavnen til centrum af Bangkok. Prisen er ca. 45 baht i den lokale valuta (ca. 9 DKK), og turen varer ca. 30 min. Flypassagerer, der søger en direkte vej til centrum, kan benytte en taxi fra lufthavnen. Prisen til centrum er ca. 300-500 baht (ca. 60-100 DKK), og rejsetiden er ca. 1 time. Som udgangspunkt har alle taxier i Bangkok taxameter. Vær dog opmærksom på, at taxameteret er slået til, når du sætter dig ind i taxien. Ankommer du som rejsende efter klokken 00.00 er din bedste mulighed at benytte en taxi, når du vil fra lufthavnen til et af de mange områder i Bangkok.
Rejsende finder en lang række faciliteter i Suwarnabhumi Airport. Blandt andet er der mulighed for at veksle valuta og hæve penge på alle tider af døgnet. Opbevaring af bagage er desuden til rådighed hos AIRPORTELs, der holder til på niveau B, som også er ankomststedet for lufthavnstoget. I terminal 2, 3 og 4 finder rejsende en bred vifte af spisesteder, butikker og kiosker, der har åbent på forskellige tider af døgnet.

FAQ - Bestilling af fly til Bangkok Suvarnabhumi

Hvad er det billigste fly til Bangkok Suvarnabhumi?

Den billigste billet til Bangkok Suvarnabhumi fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 2769 kr for en returrejse på ruten fra København til Bangkok Suvarnabhumi. Den mest populære rute er København til Bangkok Suvarnabhumi og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 4102 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok Suvarnabhumi?

Fra Danmark flyver Thai Airways, SAS og Norwegian oftest til Bangkok Suvarnabhumi. Den mest populære rute er fra København, og Thai Airways, SAS og Norwegian flyver oftest ruten.

Hvor langt er Bangkok Suvarnabhumi fra centrum Bangkok?

Bangkok Suvarnabhumi ligger 25 kilometer fra centrum af Bangkok. Se på kort.

Hvad koster det at flyve til Bangkok?

Som regel er det muligt at finde billige rejser til Bangkok uden for højsæsonen, der primært ligger fra november til marts, hvor landet oplever tørt og solrigt vejr. Her kan budgetrejsende som regel finde en returbillet til omkring 17.500-22.500 baht (ca. 3.500-4.500 DKK). I lavsæsonen er det desuden værd at holde et vågent øje med tilbud, der indebærer flybilletter med hotel. I højsæsonen ligger prisen på en returbillet fra København til Bangkok normalvis i et prisleje på ca. 20.000-35.000 baht (ca. 4.000-7.000 DKK). Prisniveauet fra Billund til Bangkok stemmer ofte overens med niveauet fra København til Bangkok.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bangkok?

Flyvetiden fra København til Bangkok med direkte fly er ca. 10 timer og 35 min, og ca. 11 timer og 20 min fra Bangkok til København. Ved mellemlandinger forlænges rejsetiden betydeligt og kan være på alt fra ca. 15 til 17 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Bangkok?

Fra Kastrup Lufthavn i København tilbyder flere flyselskaber direkte flyrejser til Bangkok, mens det fra Billund Lufthavn er nødvendigt med minimum en mellemlanding, der oftest foretages et sted i Europa eller Asien, inden turen går endeligt til Bangkok.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok?

Solorejsende, par og familier med børn, der søger en hurtig og komfortabel flyrejse til Bangkok, kan fra Kastrup Lufthavn flyve direkte med attraktive selskaber som Thai Airways eller SAS. Budgetrejsende kan benytte flyselskabet Norwegian, der også tilbyder direkte flyvinger til Bangkok. SWISS, Finnair og Qatar Airways er også blandt de selskaber, der tilbyder flyrejser fra København til Bangkok. Fra Billund Lufthavn kan rejsende benytte sig af selskaberne Turkish Airlines, Finnair eller en kombination af flere flyselskaber, når turen skal gå til Bangkok. Hos de fleste selskaber er indchecket bagage inkluderet i prisen på en flybillet fra Danmark til Bangkok. (Priserne i artiklen er tjekket 01-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Bangkok Suvarnabhumi

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
2769 kr
kun
2769 kr
Billund
5131 kr
kun
5131 kr
Rejsemål
Bangkok
2769 kr
kun
2769 kr
tir. 28. apr.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
16t. 40min.
tor. 21. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
15t. 25min.
2769 kr
Rejse: 24 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.528 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
AMS
CPH
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything was OK

TXL
AMS
Okay 4,6

Fordele: Flight was on time.

Ulemper: Staff: from check in to landing, they could at least smile. Baggage claim was a nightmare, 6 Schengen flights in the same belt.

AMS
MAN
God 6,0

Fordele: Flight arrived on time

Ulemper: No food provided "due to a strike the previous day". Not sure why this would impact on providing a sandwich or snack particularly when champagne was still available for first class passengers.

AMS
PRG
Fantastisk 8,4

Fordele: Usual faultless KLM experience

Ulemper: Nothing.

OTP
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Loved the smooth ride.

Ulemper: Bathroom was pretty nasty

man. 2. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
16t. 25min.
man. 23. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
19t. 10min.
2836 kr
Rejse: 21 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.575 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
KHI
IST
Fantastisk 9,6

Fordele: As always, Turkish Airlines takes care of their customers with the best service.

Ulemper: Seats could have been a little better.

IST
ORD
Fantastisk 8,6

Fordele: Food portions and selections were great. We got slippers and eye masks for a ten hour red eye flight.

Ulemper: Prices have gone up

IAD
IST
Fantastisk 9,3

Fordele: Dc to Turkey flight. Great ++ Turkey to Delhi. Ok —

Ulemper: Flight from Istanbul to Delhi was nightmare. It was like a local flight. Nothing called as comfort was there. I had to pay my own $ for alcohol and some snacks and 1 extra burger.

DTW
BOS
Middelmådig 3,3

Fordele: After we missed our flight, we were provided with terrible customer service.

Ulemper: We were told to go to the wrong gate. After we missed our flight, we were charged 880 USD to book for the identical flight the following day. We were taken around in circles inside the airport. Absolutely unacceptable. Would not recommend.

IST
CAI
Fantastisk 10,0

Ulemper: The best Airlines ever from every aspects, I’m frequent traveler of Turkish airlines and will be for good.

tir. 17. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 30min.
man. 30. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
18t. 00min.
2863 kr
Rejse: 14 dage
8,4Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,4 Fantastisk
Baseret på 10.540 anmeldelser
Samlet
8,4
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
DOH
ARN
Fantastisk 9,3

Fordele: My flight attendant, Grace, was delightful. There were several challenging passengers around me and I observed her handle them with the grace of someone who embodied their name—Grace.

Ulemper: No wifi on board. The plane was one of the older ones, but still perfectly nice.

DOH
DPS
Fantastisk 8,0

Fordele: The flight crew/staff were professional and very helpful and accommodating to the passengers from check in to deboarding.

Ulemper: Seats were a little close, especially for a long flight, with meals. Tight fit to be maneuvering, literally rubbing elbows.

LAX
DOH
Fantastisk 8,0

Fordele: The portion for LAX to Doha was fairly comfortable and crew was helpful.. they kept running out of meal options by the time they reached us mid flight .. Doha to Bengaluru portion was less classy— the TV/ remotes etc didn’t work well and overall service not as good ..

DOH
ISB
Okay 4,3

Fordele: Crew was good

Ulemper: Tvs don’t work. Uncomfortable seats

DOH
HYD
Fantastisk 8,3

Fordele: Crew was great, seating was cramped.

Ulemper: Seating.

ons. 6. maj
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 45min.
ons. 13. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
14t. 40min.
2965 kr
Rejse: 8 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.897 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
VIE
ZRH
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew and entertainment

Ulemper: Nothing

LHR
ZRH
Fantastisk 9,3

Fordele: Seats were comfortable

Ulemper: Please make an announcement to passengers to not be dismissive if their surroundings. Passenger in front of me was has no regard for people behind him. Kept throwing himself in seat aggressively which cause water/food on trail to fall over. Thanks

GVA
DME
Fantastisk 8,4

Fordele: Wasn't awake, can't say

Ulemper: Probably it would be nice to have a bit bigger screen with general information about the flight and local time

ZRH
LAX
God 6,3

Fordele: The crew was very nice and positive. The seats surprisingly reclined quite a bit. The dinner was actually good.

Ulemper: The offer of wine. The wifi options.

ZRH
MRU
Fantastisk 8,0

Ulemper: Games sollten Nachts gesperrt werden. Die gute Dame hinter mir spielte wohl die ganze Nacht Solitaire und mein Sitz schüttelte immer. Auf meine bitte zu stoppen weder kommentar noch reaktion.

søn. 16. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 35min.
søn. 8. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
18t. 10min.
2985 kr
Rejse: 21 dage
Samlet 6,4 God
Baseret på 3.534 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
KBP
TLV
Middelmådig 3,0

Ulemper: The seats are non-comfortable; no complimentary water; the company requires 15 Euro for a hand luggage and for each duty-free bag even though we bought economy tickets which include 2 piece of hand baggage and duty-free. They claims that our tickets are "economy-light" (it was not written anywhere).

FCO
KBP
Middelmådig 3,6

Ulemper: I paid for a carry on bag. Then at the airport in Kiev they charged me again (67 Euro) because I also had a small purse. This is a scam. Everyone should avoid flying Ukraine Airlines as long as they have this policy to cheat customers.

TBS
KBP
Middelmådig 2,0

Fordele: Everything was terrible

Ulemper: They charge 15 euros per boarding pass print out . I had to pay 75 euros for 5 pieces of printed paper.their website was down we couldn't register online . They are very strict about weight. Will bot forgive you extra 100grams. Money hungry airline.Charges money for everything

KBP
LGW
Middelmådig 3,3

Fordele: Nothing

Ulemper: Not paying for food

JFK
KBP
God 7,3

Fordele: you are asking if crew was amazing and if seats was super comfortable ... well ,crew was OK and seats would be super comfortable if you not move for eight hours but can you not move for eight hours???.....

Ulemper: would be better if all seats would be like business class seats otherwise there’s no solution ...

man. 24. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
15t. 05min.
fre. 6. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
17t. 15min.
3148 kr
Rejse: 12 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 8.540 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
JFK
SVO
God 6,4

Ulemper: Using the same airline and terminal, they caused us to miss our connection by not having a jetway to a gate. In the time it took to deplane and bus to the terminal, they caused us to miss the connection. This in spite of the plane being still at the gate when we arrived.

TLV
SVO
God 6,3

Ulemper: Leg space is horrible!

WAW
SVO
God 6,0

Fordele: The crew was good, helpful and attentive. Boarding was flawless.

Ulemper: The TV touchscreen was not working neither for me nor for my neighbor. The third one in a row was functional, though, but it was not ours. :) The food, snacks, drinks were very limited and on the low-budget.

SVO
SXF
Middelmådig 3,2

Fordele: Nothing

Ulemper: Descent and landing were not pleasant while the weather was fine

SVO
LAX
God 7,3

Fordele: Overall price and comfort is ok. Seats pretty small. Crew don’t pay attention for kids that screaming a lot.

Ulemper: Great plus is a direct flight and price

lør. 28. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
26t. 55min.
ons. 8. apr.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
26t. 40min.
3554 kr
Rejse: 12 dage
Samlet 6,5 God
Baseret på 6.559 anmeldelser
Samlet
6,5
Boarding
6,7
Comfort
6,5
Besætning
6,9
Underholdning
5,8
Mad
6,5
BOM
EWR
God 7,0

Ulemper: Seats and entertainment system and programs can be better.everythibg is old in air india. They need to upgrade.

SFO
DEL
Middelmådig 2,3

Fordele: We didn't like anything. We booked the ticket in advance, and they didn't inform us about the time change (plane departed 2 hours earlier than the mentioned time in the ticket). On top of that, the staffs were rude and blamed us for missing flight. After a lengthy discussion, they booked for the next flight. For the next flight (1 am), we waited for the wheelchair after getting the ticket to get to the TSA clearance area before boarding the aircraft. After 2 hours wait, one of the airport staff asked to walk to the security area (several senior passengers had difficulty walking) because it was too close to the boarding time, and no one came with the wheelchair. Very disappointing experience with Air India!

Ulemper: Everything from the basic! The staff surely needs a prompt training in customer service and teach them how to communicate courteously with customers. Need more training to handle issues similar to what we faced, learn how to escalate to their supervisors rather than standing and smiling, and saying that "we cannot do anything at this time." Teach them how to offer free upgrades in this situation, even for the next flight or future flights.

CCU
BLR
Middelmådig 2,3

Fordele: 4 hours delayed and horrible service. I really hate this flight company!!!!

Ulemper: Punctuality and better service. Please let passengers know early of any changes. Utterly shocked.

BOM
BLR
Fantastisk 8,0

Fordele: Smooth and good.

Ulemper: Flight was delayed by an hour.

BOM
EWR
God 7,0

Ulemper: The food and in flight entertainment needs improvement.

lør. 22. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
23t. 55min.
tir. 25. feb.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
26t. 15min.
3804 kr
Rejse: 4 dage
Samlet 7,1 God
Baseret på 580 anmeldelser
Samlet
7,1
Boarding
7,2
Comfort
7,1
Besætning
7,6
Underholdning
6,7
Mad
6,9
FOC
PEK
Fantastisk 9,6

Fordele: Upgraded to business class for free and service was amazing.

XMN
LAX
Middelmådig 3,6

Ulemper: got severe food poisoning from the airline food.

TAO
LAX
God 7,3

Fordele: Great airplane (787 Dreamliner), comfortable seats, lots of meals, free beer and wine. Great ticket price!

Ulemper: The cabin crew did not really understand english. When I asked something, it was clear that they didn't understand. I had to claim my checked bag and recheck it at every flight segment. No ability to select seats unless it was more than 72 hours before departure.

XMN
MNL
God 7,0

Ulemper: Flight delay.

XMN
LAX
Fantastisk 9,3

Fordele: Attentive crews, food on board - Food on board provides couple of choices of mainly Chinese food. I don't claim it to be extraordinary but it is far better than most of food other airlines provides in the economy class.

Ulemper: Lavatory needs a bit more amenities, e.g. hand soaps, etc.

man. 9. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
15t. 45min.
ons. 25. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
14t. 50min.
3818 kr
Rejse: 17 dage
8,3Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,3 Fantastisk
Baseret på 15.053 anmeldelser
Samlet
8,3
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,5
Underholdning
8,6
Mad
8,1
DXB
AMD
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything

DXB
IAD
Fantastisk 8,0

Fordele: everything was decent

DXB
ORD
Fantastisk 10,0

Fordele: comfortable seats. Flight duration was good. Layover was little longer. Overall good experience

DXB
LGW
Fantastisk 10,0

Ulemper: Thanks

SFO
DXB
Fantastisk 10,0

Fordele: Great flight.

tir. 18. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
28t. 50min.
søn. 1. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
28t. 35min.
4136 kr
Rejse: 13 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 6.262 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,4
Underholdning
8,2
Mad
7,7
MNL
HKG
God 7,0

Fordele: The crew is not so amazing and the food is not so good.They only serve pork and sea food..i don't eat those food for my religion and i asked for another food anything as long as i had something for im starving, for they never had another food to give? You mean i cannot have food while boarding the plane? Im starving and they don't gibe us any food to eat even if i asked them if theres anything . And that is a total not agreeable we are 3 people riding the plane myself and my kids and we did not have anything to eat. The crew is rude when I asked something instead of looking for another food is theres any. I paid for my flight including the food and i was not able to eat.

Ulemper: Crew serving food should be nice and make sure that all passengers have food to eat especially if one, two or three or more doesn't eat pork and shrimp..if only i could i could transfer plane at that moment i will do it. Hope they will not feel the way i feel i was starving the whole flight..

MNL
HKG
Fantastisk 8,8

Fordele: Well fed and provided beverages on trip. Food not gourmet----but what do you expect? Crew was pleasant and helpful.

Ulemper: Sure could use a little more leg room. I am 6'2"--so know I am taller than the average bear, but I think even a 5"8" man or woman finds the legroom a little tight---especially on a 15hr flight. On a 3 to 5 hour flight--OK. The legroom was durable--but you asked waht could be better and that point sticks out in my mind.

HKG
BKK
Fantastisk 8,0

Ulemper: No landing form!!

HKG
SFO
Fantastisk 10,0

Fordele: yes

Ulemper: food

PVG
HKG
Fantastisk 8,0

Fordele: Apart from the delay everything was quite good.

Ulemper: The delay of over 1 hour was a bit nerve-racking as we were close to missing our connecting flight.

ons. 1. jul.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
32t. 10min.
fre. 10. jul.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
14t. 30min.
4292 kr
Rejse: 10 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 3.587 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Comfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
LED
HEL
Fantastisk 10,0

Fordele: It was the best flight I’ve ever had. Friendly, polite and very careful crew. It was very pleasant to be on board. Clean, nice climate control, no any smell. The food was tasty and on time, the beverages were widely presented from juices to red and white wine or beer...so The time passed quickly

Ulemper: Only the other trip by air with Finair

AMS
HEL
God 7,3

Ulemper: Quite narrow seats and seat pitch in economy, but the price was right. Poor quality seatback screens but a good selection of films and tv

RIX
HEL
Middelmådig 2,0

Ulemper: I was bumped off my flight and re-routed return to NYC. Flight was supposed to depart at 10:25am and flight they put me on left 1:05 Pm and the connection was not even Finnair, but Icelandic air. The Kayak site did not alert about extra charge for confirmed seat before I had paid in full ticket.

HEL
FCO
Middelmådig 2,6

Fordele: Nothing

Ulemper: Kids running up and down isle stewards just walking past. Never made announcement for boarding. Worst flight ever.

LAX
HEL
Fantastisk 9,6

Fordele: The crew was amazing. The food was good

lør. 29. feb.
BLL
Billund
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
29t. 15min.
man. 16. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
BLL
Billund
26t. 50min.
5131 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 6.559 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,5
Comfort
7,3
Besætning
7,7
Underholdning
7,4
Mad
7,0
ATH
AUH
Fantastisk 10,0

Fordele: Greece was amazing. Traveling to the islands made the trip worth while. Highly recommend ensuring ferry tickets are purchased 48 hours in advance so they don’t sale out. The food was amazing (especially the homemade Tzatziki sauce). So much to do, plan accordingly!!

Ulemper: Traveling to Greece in off peak season.

AUH
NRT
Fantastisk 10,0

Fordele: The flight was surprisingly empty compared to flying to Abu Dhabi. I had an entire row to myself. I was able to lay out and sleep peacefully without worrying about the traveler in front of me leaving their seat back. Highly recommend Etihad airways!

ZRH
AUH
Okay 5,3

Ulemper: Caboj crew were unfriendly and bordering on being rude. The basic rule of any service is to smile but when you've cabin staff whi look grumpy on a 7h flight that speaks of poor training of cabin staff. Etihad needs to do much better to retain customers on this hot segment.

MAD
AUH
Fantastisk 9,6

Fordele: Crew was amazing. Service is top notch. You get to eat whatever you want whenever you want (no fixed time for menu serving).

Ulemper: The in flight internet should be of better value for business travelers. Emirates offers full flight connection for business and first class.

DMM
AUH
Okay 5,0

Ulemper: More comfortable seats.

tir. 28. apr.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
16t. 40min.
tor. 21. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
15t. 25min.
2769 kr
Rejse: 24 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.528 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
LAX
AMS
Fantastisk 8,3

Ulemper: Seats in economy section are very close together . There is not enough room for knees...especially for such a long trip.

OTP
AMS
Fantastisk 10,0

Fordele: Loved the smooth ride.

Ulemper: Bathroom was pretty nasty

TXL
AMS
Okay 4,6

Fordele: Flight was on time.

Ulemper: Staff: from check in to landing, they could at least smile. Baggage claim was a nightmare, 6 Schengen flights in the same belt.

AMS
TXL
Fantastisk 10,0

Fordele: the crew was wonderful, we got a nice Wrap and water, wine or coffee for free, not all airlines serve it anymore, we were on time and I got whatsapp message with updates of the flight

AMS
GLA
Okay 5,2

Fordele: Pleasant crew. Appropriate and efficiently served snack.

Ulemper: Boarding and disembarkation were slow.

man. 2. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
16t. 25min.
man. 23. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
19t. 10min.
2836 kr
Rejse: 21 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.575 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
IST
SFO
God 7,6

Fordele: comfortable

Ulemper: some food was frozen when served (salad and cheese). Coffee wasn't that great either.

IST
TLV
Fantastisk 10,0

Fordele: comfortable seat, friendly staff

ORD
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Great new airport. Friendly staff. Traveled with them before and will again. Great rate and 2 bags!

BUD
IST
Fantastisk 10,0

Fordele: Yes

Ulemper: Everything was good

IST
ORD
Fantastisk 10,0

Fordele: Seats were super comfortable!

tir. 17. mar.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 30min.
man. 30. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
18t. 00min.
2863 kr
Rejse: 14 dage
8,4Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,4 Fantastisk
Baseret på 10.540 anmeldelser
Samlet
8,4
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
BEY
DOH
Okay 5,6

Fordele: They help get passengers to seat and with their luggage

Ulemper: They insist to wake you up if sleeping to ask if you want to eat instead of leaving you alone!

LAX
DOH
Fantastisk 8,0

Fordele: The portion for LAX to Doha was fairly comfortable and crew was helpful.. they kept running out of meal options by the time they reached us mid flight .. Doha to Bengaluru portion was less classy— the TV/ remotes etc didn’t work well and overall service not as good ..

DOH
NAG
Fantastisk 8,6

Ulemper: Heating and serving food in plastic containers.

BLR
DOH
Fantastisk 8,0

Fordele: Seats were ok but they often were out of vege options

Ulemper: I wanted to upgrade to business class but the process was problematic— had to be done at transfer desk not at gate — after i had been thru security ☹️ Discouraged ne from trying

DOH
CMB
Okay 4,6

Fordele: Boarding was smooth.

Ulemper: The crew were not attentive. I needed milk for my child but they never came back. Their food was HORRIBLE and only two choices and both spicy and tasted disgusting. Honestly the worst flight for me with Qatar airways

ons. 6. maj
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 45min.
ons. 13. maj
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
14t. 40min.
2965 kr
Rejse: 8 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.897 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
ZRH
VIE
Fantastisk 10,0

Fordele: The food and very professional and friendly service.

Ulemper: Nothing.

JNB
ZRH
Fantastisk 9,0

Fordele: Staff was very friendly and loved the food.

Ulemper: For economy class, nothing.

ZRH
BOS
God 7,3

Ulemper: The TVs weren’t working on the seats for the duration of the 8 hour flight. Some of them were working for other customers and we pointed it out to some of the flight attendants but they took no action

DME
ZRH
Middelmådig 2,0

Fordele: Never got on the plane due to weather restrictions in the connecting flight prior to this flight. Called SWISS customer service on a Russian line, were told to get a paper from another Russian airport that no flights were leaving the city. Did that. when arrived to Moscow no SWISS customer representatives were at the stations and had to end up buying a completely new ticket to get home.

Ulemper: Have customer service representative available at the airport 24/7 knowing that some people arrive from all parts of the country.

ZRH
LAX
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was excellent on this flight.

Ulemper: Maybe the food menu? But it wasn't bad.

søn. 16. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 35min.
søn. 8. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
18t. 10min.
2985 kr
Rejse: 21 dage
Samlet 6,4 God
Baseret på 3.534 anmeldelser
Samlet
6,4
Boarding
6,6
Comfort
6,1
Besætning
7,0
Underholdning
5,2
Mad
5,6
TBS
KBP
God 6,4

Fordele: They are affordable

Ulemper: They have no entertainment and bad food

WAW
KBP
God 6,3

Ulemper: Very long check-in line which went very slow because they charge for printing boarding passes and many people did not have theirs printed, leading to confusion. The fact that they charge for this is pretty ridiculous and scammy--I'm pretty sure they do it just to pull money from people who don't know any better. This information should be more readily available.

KBP
TLV
Middelmådig 3,0

Ulemper: The seats are non-comfortable; no complimentary water; the company requires 15 Euro for a hand luggage and for each duty-free bag even though we bought economy tickets which include 2 piece of hand baggage and duty-free. They claims that our tickets are "economy-light" (it was not written anywhere).

VNO
KBP
Fantastisk 10,0

Fordele: We have been upgraded to business class, so that was really great experience

Ulemper: Nothing here.

AMS
KBP
Middelmådig 2,0

Ulemper: I booked seat near window but was given middle seat I don’t like this way...

man. 24. feb.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
15t. 05min.
fre. 6. mar.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
17t. 15min.
3148 kr
Rejse: 12 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 8.540 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
7,5
Mad
7,4
LAX
SVO
God 7,3

Ulemper: Seats itself not really ok, neighbor any size gonna touch you every time. Crew not ready to do anything with passengers with little kids, only my headset helped me survive. So I could sleep because of this issue only 1 hour for 12 hours flight. Good luck. As second issue doesn’t happen too often

JFK
SVO
God 6,0

Ulemper: Later

SVO
LHR
Okay 4,6

Fordele: Flight crew try hard to please passengers.

Ulemper: Aeroflot ground staff are rude, aggressive, very poor customer service.

SVO
BKK
Middelmådig 2,0

Ulemper: They were rude, we almost didn’t made to the connection flight of their own company and they just didn’t care. The suitcase didn’t made it either

MIA
SVO
Fantastisk 10,0

Fordele: Helpful and friendly crew.

man. 13. apr.
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
20t. 40min.
man. 27. apr.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
17t. 00min.
2904 kr
Rejse: 15 dage
8,4Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,4 Fantastisk
Baseret på 10.540 anmeldelser
Samlet
8,4
Boarding
8,3
Comfort
8,2
Besætning
8,6
Underholdning
8,3
Mad
8,0
JFK
DOH
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was amazing

AMD
DOH
God 7,6

Fordele: Crew was excellent

Ulemper: Food could be better and please offer drinks before you serve meals like European air lines.

ISB
DOH
Fantastisk 9,6

Fordele: Great crew and amazing food.

DOH
MEL
Fantastisk 10,0

Fordele: All great experience!!!

KUL
DOH
Fantastisk 10,0

Fordele: Very pleasant and comfortable flight with QA.

Ulemper: Nothing

man. 18. maj
CPH
København Kastrup
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
13t. 45min.
ons. 3. jun.
BKK
Bangkok Suvarnabhumi
CPH
København Kastrup
14t. 40min.
2965 kr
Rejse: 17 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.897 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
DUS
ZRH
Fantastisk 10,0

Fordele: Entertainment was great, excellent movie selections, and games.

FCO
ZRH
Fantastisk 9,0

Fordele: The in flight service was fantastic. The attendants were friendly and always smiling. The pilots flew the plane with Swiss precision. I had an economy ticket and they fed us twice and had at least six beverage passes to keep you hydrated. A blanket, pillow and ear buds were provided as part of the seat. Norwegian Air does not even cover a glass of water. They are pathetic. We will travel with Swiss Air again.

Ulemper: Internet service is invoiced by the megabyte and not the flight. For flights of this duration, a lump sum is a better idea.

BUD
ZRH
God 6,0

Ulemper: Flight delayed, sat on plane on ground for 4 hours then missed connecting flight.

ZRH
YUL
Okay 5,6

Fordele: The flight was on time and fairly clean.

Ulemper: The seats are so crowded and we were jammed in like sardines. There was insufficient ventilation and it was too warm and stuffy. Not comfortable.

MXP
ZRH
God 6,0

Fordele: Delay was for 30 min

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

-
1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Trip Builder
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class