Find billige flybilletter til Miami

MIA

Find billige flybilletter til Miami

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Miami
lør.. 21.12.
lør.. 28.12.
Tidspunkt
Sammenlign KAYAK med |
Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til Miami

Flyinformation: Danmark til Miami

Fly ankommer til Miami
Fly afgår fra Danmark
Flypris 479 kr
Flyselskaber Air France, Air Canada, Finnair, Lufthansa, British Airways, SWISS, Delta, KLM, Iberia, Eurowings, Turkish Airlines

De bedste tips til at finde billige fly til Miami

Er du på udkig efter et billigt fly til Miami? 25% af vores brugere fandt returbilletter til Miami til den følgende pris eller mindre: Fra København Kastrup 3182 kr
Bestil minimum 4 uger før afrejse for at få en pris, der er under gennemsnittet.
Højsæsonenen er vurderet til at være juni, juli og august. Den billigste måned at flyve til Miami er september.
Indtast din foretrukne afrejselufthavn og dine rejsedage i søgeformen ovenfor for at få adgang til de seneste flytilbud til Miami.
Miami er en af de populære destinationer i USA for flyrejsende. Solorejsende, par og familier flyver ofte hertil på en længere ferie for at nyde de mange sandstrande og det varme vejr.
Miami International Airport er den primære lufthavn i Miami-området. Den er samtidig en af verdens mest travle lufthavne med et passagertal på næsten 45 millioner i 2017. Lufthavnen fungerer også som en hub for import og eksport og er desuden et populært sted at skifte fly for rejsende, der skal videre til lande i Latinamerika. Lufthavnen ligger ca. 15 km fra centrum af Miami.
Rejsende har en lang række muligheder at vælge mellem, når de skal fra lufthavnen til centrum af Miami. Med bus tager rejsen ca. 35 min., og prisen er ca. 2 amerikanske dollars i den lokale valuta (ca. 13 DKK). Rejsende kan blandt andet benytte buslinje 7, 37, 42 og 133, når der fra lufthavnen skal tages hul på storbyferien. En anden mulighed for budgetrejsende er at benytte Miami Airport Train, der er et tog, der kører mellem lufthavnen og den centrale jernbanestation. Herfra kan rejsende skifte til den orange linje, der vil tage dem til centrum af Miami. Prisen er ca. 2 amerikanske dollars (ca. 13 DKK), og turen varer ca. 30 min.
Rejser du med børn, meget bagage eller søger du som par eller solorejsende en direkte vej, kan du fra lufthavnen benytte en taxi eller privat transfer, når du vil til centrum af Miami eller ud til et af de mange områder i Miami. Prisen for en transfer er omkring 94 amerikanske dollars (ca. 596 DKK), og turen tager ca. 30 min til centrum.

FAQ - Bestilling af fly til Miami

Hvad er det billigste fly til Miami?

Den billigste billet til Miami fra Danmark inden for de sidste 72 timer var 479 kr for en returrejse på ruten fra København til Miami. Den mest populære rute er København til Miami og den billigste billet fundet for denne rute, inden for de sidste 72 timer, var 3665 kr for en returrejse.

Hvilke flyselskaber flyver til Miami?

Fra Danmark flyver SAS oftest til Miami. Den mest populære rute er fra København, og SAS flyver oftest ruten.

Hvor langt er Miami fra centrum Miami?

Miami ligger 10 kilometer fra centrum af Miami. Se på kort.

Hvad er navnet på lufthavnen i Miami?

Miami betjenes af Miami Lufthavn. Lufthavnskoden er MIA.

Hvad koster det at flyve til Miami?

Det er som regel muligt at finde returbilletter fra Danmark til Miami til omkring 520-583 amerikanske dollars (ca. 3.300-3.700 DKK). De fleste rejsende flyver til Miami i vinterhalvåret, hvor vejret er koldt i Danmark, men varmt og solrigt i Miami. Som budgetrejsende på udkig efter billige rejser er det som regel muligt at finde et godt tilbud på flybilletter med hotel i peioden fra august til oktober, hvor Miami oplever det varmeste og fugtigste vejr.

Hvor lang tid tager det at flyve til Miami?

Rejsetiden fra København til Miami med direkte fly er ca. 10 timer, mens turen fra Miami til København tager ca. 8 timer og 50 min. Ved flyrejser med mellemlandinger er rejsetiden typisk længere. Alt fra ca. 14 til 17 timer eller mere.

Kan man flyve direkte til Miami?

Enkelte flyselskaber tilbyder direkte flyrejser fra København til Miami, mens det med størstedelen af selskaber er nødvendigt med minimum en mellemlanding et sted i Europa eller USA. Direkte flyafgange til Miami finder som regel sted i dagtimerne. For eksempel er der almindeligvis afgang fra København omkring klokken 14 og 17 om eftermiddagen.

Hvilke flyselskaber flyver til Miami?

Det er muligt at flyve med en lang række flyselskaber fra Danmark til Miami. Budgetrejsende kan blandt andet gøre brug af det amerikanske selskab United, mens solorejsende, par og familier med børn, der søger en direkte afgang til Miami fra København, kan flyve med selskabet Norwegian. Du kan også benytte selskaber som SWISS og Air Canada fra København, mens du fra Billund Lufthavn kan flyve med Lufthansa, United og Air Canada samt en kombination af flere flyselskaber. Indchecket bagage er som regel inkluderet i billetprisen på de lange rejser, men KAYAK anbefaler, at du undersøger de gældende regler for bagage inden afrejsedagen. (Priserne i artiklen er tjekket 04-06-2018).

Hvordan finder KAYAK så lave flypriser?

KAYAK behandler mere end 2 milliarder rejseforespørgsler årligt og viser resultater fra hundredvis af flyselskaber og tredjepartssider, så du kan vælge mellem en lang række priser og muligheder. Vi viser også resultater fra mere end 2 millioner ejendomme, udlejningsbiler, pakkerejser og aktiviteter samt millioner af verificerede anmeldelser, så du som bruger kan vælge mellem så mange tilgængelige rejsemuligheder som muligt.

Hvordan sparer jeg penge med KAYAK Mix?

Med KAYAK Mix kan du kombinere flere enkeltbilletter fra forskellige flyselskaber, hvis dette er billigere end en traditionel returrejse.

Søger KAYAK hos flere flyudbydere end konkurrenter?

Ja, KAYAK har adgang til flere data og informationer end online rejsebureauer og udkonkurrerer konsekvent konkurrenter i nøjagtighed globalt.

Hvordan hjælper KAYAK Prisprognose mig med at finde det bedste tidspunkt at bestille?

KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for en given destination og dato ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller bestille nu.

Bestil billige flyrejser til Miami

(Returrejse)
Lufthavne
Afrejsested
København
479 kr
kun
479 kr
Rejsemål
Miami
479 kr
kun
479 kr
lør. 11. jan.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
18t. 57min.
søn. 19. jan.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
11t. 05min.
479 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.979 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
CDG
LAX
Okay 5,6

Ulemper: Crew on the ground was very rude

CDG
FCO
Fantastisk 8,4

Fordele: Perfectly on time, no hassle, seat OK. This is the way I appreciate a flight.

Ulemper: Food. No choice, three "madeleine" (sweet) cookies for all, no sugar-free (salty) alternative...

BGF
NSI
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew memebers

Ulemper: Nothing

CDG
LAX
Fantastisk 10,0

Fordele: The seats were spacious and the crew was wonderful. The crew actually made the long flight more tolerable. Will seek out Delta/Air France for further international flights.

CDG
MAN
Fantastisk 10,0

Fordele: The gentleman at the check out his name was Omar went over and above the call of duty for Customer Service me being an American he walked me through each step of using flybe via air France and paying for checking my bags and even the carry on luggage and getting me through security etc.

lør. 11. jan.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
18t. 57min.
søn. 19. jan.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
11t. 05min.
479 kr
Rejse: 9 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.979 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
NCE
CDG
Fantastisk 9,3

Ulemper: Seats are not comfortable for long haul. Airbus 380 premier economy. Not enough reclining and leg support.

LHR
CDG
Okay 5,0

Fordele: The seat was very comfortable.

Ulemper: My boyfriend and I were required to gate check our carry-on luggage which required us to go through customs in Paris to get to our bag and re-enter security for our connecting international flight. I am unsure why this was the case as other passengers brought the same size luggage. Very upsetting.

BLQ
CDG
Fantastisk 10,0

Fordele: More space in business class (777-300) than many other airlines.

Ulemper: Entertainment very limited. No adjustable air vents in this aircraft

ATL
CDG
Fantastisk 8,8

Ulemper: First class bathroom could have been cleaner and wider - very narrow, hard to maneuver

SJO
CDG
Middelmådig 3,0

Fordele: The crew

Ulemper: The time. The flight was late for 1 hour. I miss everything and also I get very late to our Airbnb and I was with my family and child

søn. 1. mar.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
13t. 28min.
ons. 11. mar.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
12t. 25min.
2180 kr
Rejse: 10 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 24.490 anmeldelser
Samlet
7,3
Boarding
7,4
Comfort
7,1
Besætning
7,8
Underholdning
6,9
Mad
6,5
YVR
YUL
God 7,3

Ulemper: We parked at the furthest possible gate in international. Ridiculous walk!!

LGA
YYZ
Fantastisk 10,0

Fordele: Fantasic Experience. Loved it. Kind crew, great service, great enetertainment. HIghly reccommend!

Ulemper: All good! Strat to finish a simple and enjoyable experience.

YUL
PUJ
God 6,0

Fordele: Direct flight nothing else

Ulemper: Service could have been faster. Do they not give nuts anymore or a full can of soda? Plane has never been cleaned judging from the ventilation grills and the floor, perhaps in another lifetime...

FRA
YYC
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew on my flight was excellent. Thank you.

TXL
YYZ
Fantastisk 8,4

Fordele: Good seat in preferred section (paid for at reservation)

tir. 3. mar.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
17t. 40min.
man. 16. mar.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
17t. 30min.
2194 kr
Rejse: 13 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 3.558 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Comfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
HEL
JFK
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Customer service

LED
HEL
Fantastisk 10,0

Fordele: It was the best flight I’ve ever had. Friendly, polite and very careful crew. It was very pleasant to be on board. Clean, nice climate control, no any smell. The food was tasty and on time, the beverages were widely presented from juices to red and white wine or beer...so The time passed quickly

Ulemper: Only the other trip by air with Finair

JFK
HEL
Fantastisk 10,0

Fordele: Keep it up with great services. !! Thank you!

HEL
NRT
Fantastisk 9,3

Fordele: Great crew

HEL
JFK
Okay 5,6

Fordele: Crew great.

Ulemper: Seats too close together. Armrest on aisle could not be raised making exit almost impossible.

ons. 19. feb.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
14t. 20min.
ons. 26. feb.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
12t. 25min.
2322 kr
Rejse: 8 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.147 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
FCO
MUC
God 7,3

Fordele: The crew was cranky at the beginning of the flight.

Ulemper: More space!

FRA
BUD
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything was fine!

Ulemper: Everything was fine!

FRA
ORD
God 6,0

Fordele: Crew was very warm and friendly

Ulemper: The experience in the Frankfurt airport was terrible! We had arrived from Rome with an hour between landing and boarding. When we were directed to security at Gate Z, there was a huge mob of people, not really in lines. We didn’t know what we were waiting for or where to stand, but we and others around us were very worried about missing our next flight. There was no Lufthansa representative to help. Finally someone directed some of us to a long roundabout back way to Gate Z security. We did get to our gate in time for boarding, only because it had been delayed. Then we sat in the plane for over half an hour. Altogether, it took off more than an hour late, so we missed our flight from Chicago to Minneapolis.

FRA
AMM
Middelmådig 2,0

Fordele: I didn't like it at all, My luggage bag was wetting after I opened it my clothes smell so bad

ZRH
MUC
Middelmådig 3,3

Fordele: Less hand bags, a lot of people trying to put their hand luggage ans there was no space

Ulemper: Controll the quantity of packages per person

søn. 12. jan.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
18t. 15min.
tir. 28. jan.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
12t. 40min.
2390 kr
Rejse: 17 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 22.261 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Comfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
AMS
LHR
Fantastisk 10,0

Fordele: Everything ran on time.

FCO
LHR
Okay 4,6

Ulemper: It was awful as to how uncomfortable the business class seats were. The seats were narrow and not much personal space. I would never pay to sit in business class on NA 3ver again.

LGW
JFK
Okay 5,0

Ulemper: Maybe not BA fault but immigration wait at jfk was 11/2 hours!

LHR
BOS
Fantastisk 10,0

Fordele: Very comfortable seats, lots of options for movies and tv to watch on their screens, lots of leg room.

AMS
LHR
Fantastisk 8,0

Fordele: British airways, does what it says on the tin.

Ulemper: If you have any problems. Do not call customer support!!! Call centre is in SA, and the operatives are unhelpful, put the phone down and incompetent. I have reservations wheather to book with BA ever again due to my bad experience. 2 hours wasted on the phone, followed by calls the next day to finally get 2 off flights cancelled and a return flight amended in my party of 3. Not fun!!

ons. 11. dec.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
14t. 00min.
man. 16. dec.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
11t. 36min.
2423 kr
Rejse: 6 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.788 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
BUD
ZRH
Fantastisk 8,0

Fordele: Crew were very nice and accommodating. Chocolate always appreciated!

Ulemper: The passenger in front of me slammed into my knees. I am very tall. She was not but she sure got her seat back as far as possible in spite of having he bulkhead sear, so I had to be careful of my position the rest of the flight

ZRH
SFO
Fantastisk 9,6

Fordele: Food was really hot and good customer service

FCO
ZRH
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew was amazing. They left snacks and drinks out in between service.

NCE
ZRH
Fantastisk 8,0

Fordele: The service and food were good.

Ulemper: As a petite person I find the seats in economy class small and cramped. When passengers in front of you recline their seat backs, there is very little room to move, making it difficult to get up and out of your seat.

BOS
ZRH
Middelmådig 2,0

Fordele: Nothing

Ulemper: Entertainment didn’t work, the crew did nothing to help. The plane was hot and stuffy. My luggage is lost.

ons. 25. mar.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
18t. 13min.
ons. 8. apr.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
17t. 15min.
2471 kr
Rejse: 15 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.171 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,8
Besætning
8,5
Underholdning
7,8
Mad
7,5
SEA
YVR
God 7,6

Fordele: Everything except the delay was fine, not extraordinary.

Ulemper: 7-hour flight delay. If this was a European flight we would have been entitled to at least $250 for our inconvenience. We were not offered anything to compensate us for a 7hour delay, which was ridiculous.

BUF
JFK
Middelmådig 3,3

Fordele: Nothing remarkable

Ulemper: Delta was ordinary

ATL
DSM
Fantastisk 10,0

Fordele: As always the Delta crew was super friendly and helpful and made the trip very enjoyable.

Ulemper: Everything was perfect

FLL
LGA
God 6,0

Ulemper: The boarding process was awful. The gate agent was extremely rude - was shocked she was representing Delta. There was police on board arresting two passengers and crew was not saying anything.

JFK
SEA
Fantastisk 9,3

Ulemper: The cabin temperature was very hot

lør. 11. jan.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
25t. 20min.
lør. 18. jan.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
17t. 10min.
2518 kr
Rejse: 8 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 3.471 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
8,0
Comfort
7,7
Besætning
8,5
Underholdning
7,2
Mad
7,5
DUB
AMS
Okay 5,3

Ulemper: Information on arrival time was not correct

FCO
AMS
Fantastisk 10,0

Ulemper: A little bit chaotic when they loaded two planes at the same time in a very tight space in Amsterdsm but this was most likey an airport soecific design issue and not a KLM issue. The flight was as good as can be expected fir an international flight. The staff was great

NBO
AMS
God 6,6

Ulemper: Half the screens were not working - crew were made aware but nothing was done. Vegetarian choices were poor to non-existent ; I witnessed crew insist to a passenger that there were no vegetarian options! They finally cobbled something together for him but not a pleasant experience

VIE
AMS
Fantastisk 8,0

Fordele: Customer care was super supportive

Ulemper: Inflight sandwiches

AMS
PRG
Fantastisk 8,4

Fordele: Usual faultless KLM experience

Ulemper: Nothing.

lør. 18. jan.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
30t. 55min.
lør. 1. feb.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
13t. 30min.
2531 kr
Rejse: 15 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 5.575 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,4
Comfort
7,1
Besætning
7,7
Underholdning
7,0
Mad
6,7
MAD
GUA
Middelmådig 2,3

Fordele: Nothing

Ulemper: Awful experience, we're travelling with a Toddler and they didn't have any consideration at all...the staff always with a bad attitude

MEX
MAD
God 7,6

Fordele: The crew was very cordial and professional

Ulemper: The boarding was crazy. They called group one and met anyone board and the said all other groups. I was In premium economy and wanted my group 2 that I paid extra for. Also you must use their special earphones which they collect 45 minutes prior to landing. It sure I’ll do premium economy again. I don’t se me the benefit

LAX
MAD
Okay 5,6

Ulemper: Crew need to be smile - we not in Russia

LHR
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: Friendly and courteous

Ulemper: Like that is good

BCN
MAD
Okay 4,0

Ulemper: Flight arrived late, didn’t land at the specified time. Loss the connection.

ons. 25. dec.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
13t. 50min.
tor. 9. jan.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
20t. 25min.
1337 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.979 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
CDG
JFK
Fantastisk 10,0

Fordele: The entire experience was amazing that gives me a broader scope to choose from when selecting flights to Europe. The most amazing part was the attentiveness of the staff. Exemplary!!!!!

Ulemper: For me this part is not applicable

BIO
CDG
Okay 4,8

Fordele: Crew was attentive. Timings were spot on.

Ulemper: Virtually no information at boarding which made everybody just make a huge line. Boarding they a bus, it was raining and we got wet.

CDG
LIS
Okay 4,0

Ulemper: Boarding (by bus) was a total chaos. I had to stand for about 50 minutes, either on the crowded bus or, after climbing with great difficulty three flights of stairs to a high jet-bridge (I am 76), standing there forever with 200 persons waiting to get access to the plane. Totally unacceptable. They started the boarding process early (50 minutes before departure), but passengers were allowed to actually board the plane at the time it was supposed to take off.

CMN
CDG
Middelmådig 3,6

Fordele: Good selection of movies.

Ulemper: Had to use a shoe horn to get into and out of my seat and I'm not a large guy. But really my harsh criticism comes from the loss of my girlfriends luggage. It was left behind in Paris on our way to Casablanca causing us to waste a day in Casablanca traveling back to the airport the grab the bag the next day. And to add injury to insult her bag was left behind in JFK during our transfer for our flight to Seattle. No big deal right, Delta will deliver the bag to our house the next day, wrong, we were told we have to go to the airport ourselves to get the bag.

CDG
LAX
Okay 5,6

Ulemper: Crew on the ground was very rude

ons. 25. dec.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
13t. 50min.
tor. 9. jan.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
20t. 25min.
1337 kr
Rejse: 16 dage
Samlet 7,7 God
Baseret på 3.979 anmeldelser
Samlet
7,7
Boarding
7,7
Comfort
7,3
Besætning
8,2
Underholdning
6,9
Mad
7,2
CDG
ATL
Fantastisk 9,3

Fordele: Nice and attentive crew.

Ulemper: Seats not comfortable in premier economy.

FLR
CDG
Fantastisk 8,3

Fordele: Exit row seat had much more space for legs, very much worth the upcharge for this seat.

Ulemper: Cabin temperature was very cool for me. Never used a blanket on an international flight before, and used a blanke on this whole 9 hour flight. Maybe a function of the seat location? Not sure but I was cold.

JNB
CDG
God 6,0

Fordele: Spacious business class seats, excellent meals

Ulemper: Lack of ventilation in cabin, and staff refusal to turn heaters down (in September), very limited entertainment options.

ATL
CDG
Fantastisk 8,8

Ulemper: First class bathroom could have been cleaner and wider - very narrow, hard to maneuver

CDG
BGF
Fantastisk 10,0

Fordele: Entertainment programs

Ulemper: New variety of food

ons. 27. nov.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
13t. 55min.
ons. 4. dec.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
14t. 25min.
3274 kr
Rejse: 8 dage
Samlet 7,2 God
Baseret på 985 anmeldelser
Samlet
7,2
Boarding
7,3
Comfort
7,0
Besætning
7,8
Underholdning
5,9
Mad
6,1
LCA
STR
Fantastisk 10,0

Ulemper: Paid for high speed WiFi Could not even check my mails

MUC
SPU
Fantastisk 10,0

Fordele: Easy boarding

Ulemper: Leaving on time

MAN
DUS
Fantastisk 10,0

Fordele: Very fast check in. No problems

Ulemper: Nothing

ZRH
CGN
Middelmådig 3,5

Fordele: Punctual

Ulemper: Seats

DUS
NCE
Fantastisk 10,0

Fordele: Staff super friendly. Comfortable sears. Food very good.

fre. 22. nov.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
19t. 20min.
fre. 29. nov.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
30t. 50min.
3665 kr
Rejse: 8 dage
8,0Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,0 Fantastisk
Baseret på 22.444 anmeldelser
Samlet
8,0
Boarding
7,9
Comfort
7,8
Besætning
8,3
Underholdning
8,1
Mad
8,0
IST
IAD
Fantastisk 10,0

Ulemper: Everything perfect although 757 planes seemed tired. Istanbul TA airport lounge is second only to Emerites.

SEA
YYZ
Middelmådig 3,5

Ulemper: No one came with drink carts until halfway through the flight. I was very hungry, never offered food. Boarding was late but no communication from staff.

IST
JFK
Fantastisk 10,0

Ulemper: Good

ESB
IST
Fantastisk 9,6

Ulemper: I have to wait 5 hours for a connection flight. I was not happy with. Other then that I had a great experience with Turkish Air lines

IST
ORD
Fantastisk 8,6

Fordele: Food portions and selections were great. We got slippers and eye masks for a ten hour red eye flight.

Ulemper: Prices have gone up

søn. 1. mar.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
13t. 28min.
ons. 11. mar.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
12t. 25min.
2180 kr
Rejse: 10 dage
Samlet 7,3 God
Baseret på 24.490 anmeldelser
Samlet
7,3
Boarding
7,4
Comfort
7,1
Besætning
7,8
Underholdning
6,9
Mad
6,5
YYZ
FCO
Okay 4,3

Fordele: Not one thing

Ulemper: Too crowded. The service was horrible with cranky attendants. I had to clear my own food tray. Inconsistent and uncomfortable

ZRH
YVR
Fantastisk 9,3

Ulemper: Vincent, the Director of Services ensured that this is the best flight I have ever had on AC’s Business Class

BWI
YYZ
Fantastisk 8,5

Fordele: Quick boarding

YVR
YOW
Okay 5,3

Fordele: The crew was nice.

Ulemper: Everything is too cramped. The sound on the entertainment unit is terrible.

YYZ
LAX
Fantastisk 8,6

Fordele: The seat cushion had no support. I felt like i was sitting on seat supports

Ulemper: Thicker seat cushion would be more comfortable.

tir. 3. mar.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
17t. 40min.
man. 16. mar.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
17t. 30min.
2194 kr
Rejse: 13 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 3.558 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Comfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
HEL
JFK
God 6,3

Fordele: Crew was great.

Ulemper: Delay of almost 24 hours.

HEL
HKG
Fantastisk 8,3

Fordele: A350, smooth and quiet. Nice plane

Ulemper: Seats in business are a little crowded and close together. opening to get in and out of seat is minimal

EDI
PHL
Fantastisk 10,0

Fordele: Seat was comfortable, food was surprisingly good.

Ulemper: Nothing

LAX
HEL
God 7,3

Ulemper: The flight was late to Helsinki and we missed our connecting flight to Barcelona that was also on Finnair. I was given a hotel voucher to a nice hotel with a complimentary dinner voucher. The dinner was a buffet that was limited and less than mediocre. A chicken option was not even provided, no soup

LAX
HEL
Fantastisk 9,6

Fordele: The crew was amazing. The food was good

ons. 19. feb.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
14t. 20min.
ons. 26. feb.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
12t. 25min.
2322 kr
Rejse: 8 dage
8,1Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,1 Fantastisk
Baseret på 27.147 anmeldelser
Samlet
8,1
Boarding
8,1
Comfort
7,9
Besætning
8,5
Underholdning
7,7
Mad
7,6
MUC
ORD
Fantastisk 8,6

Fordele: The seats were nice and the food was unusually good

Ulemper: More water brought to the seats. The landing was strange. The pilot pulled up on the first approach and when the second approach was completed the steering was stuck. They ultimately got the steering to work.

FRA
YYZ
Fantastisk 10,0

Fordele: the crew were amazing. The food was good. 20 minutes late in a snowstorm, amazing. Seats were comfortable. I will definitely fly Lufthansa again.

FRA
AMM
Middelmådig 2,0

Fordele: I didn't like it at all, My luggage bag was wetting after I opened it my clothes smell so bad

ZRH
MUC
Middelmådig 3,3

Fordele: Less hand bags, a lot of people trying to put their hand luggage ans there was no space

Ulemper: Controll the quantity of packages per person

FRA
YVR
Fantastisk 10,0

Fordele: Crew was amazing. I will never fly to Europe with anyone else. No joke. Best flying expierence ever.

Ulemper: Honestly nothing. From start to finish great time.

søn. 12. jan.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
18t. 15min.
tir. 28. jan.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
12t. 40min.
2390 kr
Rejse: 17 dage
Samlet 7,4 God
Baseret på 22.261 anmeldelser
Samlet
7,4
Boarding
7,6
Comfort
7,2
Besætning
8,0
Underholdning
7,0
Mad
6,8
LHR
ORD
Fantastisk 9,0

Fordele: Food was extremely good for economy & professional & experienced cabin crew.

Ulemper: 747 showing its age!

HER
LGW
Fantastisk 10,0

Fordele: The crew were outstanding - providing an excellent service, above and beyond what I expected. The First Office provided 5 updates during the 2.5 hour flight which were colourful and informative (ie not just blah blah announcements but a valued and interesting announcements) and the Cabin Service Manager was personalable and friendly. At the end of her flight she publicly thanked her staff for a good days work which I thought was very nice of her to acknowledge her staff like that. All round - a great flight made very easy with brilliant staff.

Ulemper: There was nothing that could be better - it was 110% perfect already

TXL
LHR
God 7,6

Ulemper: Their app wouldn't let me pay for a checked bag early so I was charged almost double the cost!

LHR
BKK
Okay 4,6

Fordele: Given that this flight, like just about every other BA9 flight for the past week, was a delayed departure, this flight delayed 3 hours, it is difficult to say that this was a good flight. The flight was full, and some business class passengers moved to economy class, with some economy passengers being removed from the flight to free up essential "rest areas" for the crew.

Ulemper: Whilst I understand that the planes make no money sitting on the tarmac, maybe the schedule needs tweaking to permit a little more time for maintenance?

ATH
LHR
Okay 4,8

Ulemper: Business class on the 3.5 hour flight was just blocking the middle seat in the front of the plane. No leg room, narrow seats. My husband is 6’4”” with wide shoulders. His legs do not fit and therefore extend into the aisle. Flight attendants were constantly bumping into his shoulders. Very cramped We were not aware of this configuration.

ons. 11. dec.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
14t. 00min.
man. 16. dec.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
11t. 36min.
2423 kr
Rejse: 6 dage
8,2Fantastisk Vis anmeldelser
Samlet 8,2 Fantastisk
Baseret på 8.788 anmeldelser
Samlet
8,2
Boarding
8,2
Comfort
7,9
Besætning
8,7
Underholdning
7,8
Mad
7,9
SFO
ZRH
Fantastisk 10,0

Fordele: Excellent

FCO
ZRH
Fantastisk 9,6

Fordele: Food was really hot & good customer service

BOS
ZRH
God 7,6

Fordele: Nice folks

Ulemper: Economy is not very comfortable and still expensive. Espescially when the person in front lowers their seat.

ZRH
BCN
Fantastisk 10,0

Fordele: About as good as they come.

Ulemper: Nothing.

ZRH
TLV
Fantastisk 9,6

Fordele: Taking off on time. Good service and helpful from all the stuff.

Ulemper: Keep it like that

tor. 27. feb.
CPH
København Kastrup
MIA
Miami
16t. 05min.
tor. 12. mar.
MIA
Miami
CPH
København Kastrup
12t. 35min.
2234 kr
Rejse: 14 dage
Samlet 7,9 God
Baseret på 3.558 anmeldelser
Samlet
7,9
Boarding
8,0
Comfort
7,5
Besætning
8,3
Underholdning
7,3
Mad
7,2
HEL
CAN
Fantastisk 9,3

Ulemper: Seat in front of me was mostly lowered in a position that caused an uncomfortable force against my knees. My neighbor had to place his knees in my sitting area for the very same reason. Otherwise everything was great.

JFK
HEL
Fantastisk 10,0

Fordele: Keep it up with great services. !! Thank you!

HEL
NRT
Fantastisk 9,3

Fordele: Great crew

HEL
HKG
Fantastisk 9,6

Fordele: A350, very comfortable and quiet. Good crew and pleasant flight

Ulemper: cabin temperature was a bit too high through the night.

TMP
HEL
God 6,0

Fordele: The crew were professional and courteous

Ulemper: Nothing, as it’s a short flight!

Vis flere resultater
*
Priserne er pr. person og er for e–billetter og inkluderer alle skatter og afgifter i DKK.

Vi bestræber os på altid at vise præcise priser, men priserne kan ikke garanteres.

Her er grunden:

Vi er ikke sælger
Hos KAYAK bestemmer vi ikke prisen, og det er derfor ikke muligt for os at garantere noget, som andre virksomheder sælger.

Vi samler tonsvis af data for dig
Vores service lader dig hurtigt og nemt sammenligne resultater fra hundredvis af rejsesider på én gang. I den forstand er KAYAK en søgemaskine, og vi kan ikke garantere de priser, vi finder.

Hvorfor er vi ikke altid 100% præcise?
Priser på flysæder, hotelværelser og lejebiler kan blive ændret hele tiden. Flere mennesker prøver måske at søge på den samme rejsemulighed på samme tidspunkt. Dette kan resultere i, at visse priser til tider ikke længere er tilgængelige.

For flere spørgsmål, eller hvis du har en dårlig pris, du ønsker at rapportere til os,
så send os venligst en , og en fra vores team vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

1
 • Returrejse
 • Enkelt
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class