Find fly
Tilbud
Indsigter
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips
Flyselskaber

AAL - DXB

Find billige fly fra Aalborg til Dubai

1 voksen
0 tasker
man. 24.6
man. 1.7

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til Dubai

 
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Aalborg til Dubai, samt populære online rejsebureauer.
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Aalborg til Dubai, samt populære online rejsebureauer.
Det her er grundende til, at rejsende har søgt 43.278.837 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 26% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Billige flytilbud fra Aalborg til Dubai (AAL-DXB)

 
Her er de billigste tilbud på flyrejser fra Aalborg til Dubai, der i øjeblikket findes på KAYAK, sammen med alternativer fra de mest populære flyselskaber, som KAYAKs brugere har valgt på denne rute. Selvom disse fly var tilgængelige på KAYAK i løbet af de seneste 72 timer, så kan priser og tilgængelighed variere, og tilbud kan udløbe.

De seneste tilbud på returbilletter til flyrejser fra Aalborg til Dubai

Anbefalede tilbud på returrejser med afgang i de kommende måneder fra de mest populære flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Dubai.

De seneste tilbud på enkeltbilletter til flyrejser fra Aalborg til Dubai

Rejser du kun den ene vej? Nedenfor finder du nogle af de bedste tilbud på enkeltbilletter til flyrejser fra Aalborg til Aalborg, der for nylig blev fundet på KAYAK.

De seneste tilbud på last minute-flyrejser fra Aalborg til Dubai

Skal du snart afsted, men vil stadig gerne gøre et god køb? Se vores seneste tilbud på last minute-flyrejser fra Aalborg til Dubai.

De seneste tilbud på direkte fly fra Aalborg til Dubai

De seneste tilbud på direkte fly fra Aalborg til Dubai, så du kan læne dig tilbage og slappe af, uden at skulle mellemlande.

Billige bus- og togtilbud fra Aalborg til Dubai

Find de seneste tog- eller busbilletter tur/retur fra Aalborg til Dubai

Alle tilbud på flybilletter tur/retur til Dubai.

De billigste flybilletter til Dubai, der blev fundet på KAYAK for nylig.
Find de bedste priser og tilbud for dig ved at vælge dine rejsedatoer.
Vælg dine datoer
AAL-DXB
8114 kmflere stop
DXB-AAL
8114 kmflere stop
Flere flyselskaber
Find tilbud
AAL-DXB
8114 kmflere stop
Flere flyselskaber
Find tilbud

Fly fra Aalborg til Dubai – Indsigter og tendenser for rejser

Få datadrevne indsigter i og tendenser for flyrejser fra Aalborg til Dubai til at hjælpe dig med at finde de billigste flyrejser, det bedste tidspunkt at flyve på og meget mere.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve fra Aalborg to Dubai?

Gennemsnitsprisen på alle flyrejser fra Aalborg til Dubai, der på KAYAK blev klikket på hver dag i løbet af de seneste 12 måneder.
Hvis du er fleksibel med datoerne for din flyrejse, bør du overveje at flyve til Dubai på en tirsdag, da vi generelt finder de bedste priser på denne dag for netop denne rute. På den anden side er søndag den dyreste dag at flyve fra Aalborg til Dubai. Når det kommer til din returbillet, anbefaler vi at du flyver på en mandag og undgår torsdage for de bedste tilbud.

Hvilken måned er det billigst at flyve fra Aalborg til Dubai?

For at beregne månedlige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser fra Aalborg til Dubai for hver måned i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter medianen af alle værdier for hver måned.
Den billigste måned for flyrejser fra Aalborg til Dubai er januar, hvor billetterne koster 3.498 kr. i gennemsnit. På den anden side er december og juli de dyreste måneder, med gennemsnitlige billetpriser på henholdsvis 6.143 kr. og 5.261 kr..

Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke en flyrejse fra Aalborg til Dubai?

For at beregne daglige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser fra Aalborg til Dubai for hver dag før afgang i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter gennemsnittet af alle værdier for hver måned.
For at få en pris under gennemsnittet på din flyrejse fra Aalborg til Dubai, bør du booke cirka 1 uge før afrejsen. For at få den absolut billigste pris, indikerer vores data, at du bør booke 81 dage før afrejsen.

Værd at vide

Lavsæson

august

Højsæson

februar
Bedste tidspunkt at undgå myldretid på, men med en 4% stigning i pris i gennemsnittet.
Mest populære tid at flyve på med en gennemsnitlig 6% stigning i prisen.

Hvornår bør du booke fly fra Aalborg til Dubai

Er du fleksibel ift. datoer? Find de bedste tidspunkter at rejse fra Aalborg til Aalborg på ud fra vores flydata fra det seneste år. Opdag den billigste måned og endda dag at flyve på.
Estimeret pris for returrejse
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for at give en forventet pris for enkeltrejser eller returrejser med en varighed af op til 40 dage. Vi forsøger at give faktiske minimumspriser for hver dato, men visse priser er anslået, og faktiske priser kan variere.

Ofte stillede spørgsmål om booking af fly fra Aalborg til Dubai

 • Hvilke flyvemaskinemodeller flyver oftest fra Aalborg til Dubai?

  Vi har desværre ikke data om det for denne specifikke rute.

 • Hvordan finder KAYAK så lave priser på fly fra Aalborg til Dubai?

  KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly fra Aalborg til Dubai.

 • Hvordan hjælper KAYAKs værktøj Prisprognose mig med at vælge det rette tidspunkt at købe min flybillet fra Aalborg til Dubai på?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anveder historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til Dubai fra Aalborg ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

 • Hvad er KAYAK Mix på fly fra Aalborg til Dubai?

  KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til Dubai med ét flyselskab og tilbage til Aalborg med et andet.

 • Hvad består KAYAKs "fleksible datoer" af, og hvorfor skulle jeg interessere mig for dem, når jeg søger efter fly fra Aalborg til Dubai?

  Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til Dubai fra Aalborg i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

Se flere spørgsmål

Det mest populære flyselskab, der flyver fra Aalborg til Dubai

 
Se rigtige, bekræftede anmeldelser fra KAYAKs kunder for flyselskaber, der flyver fra Aalborg til Dubai. Flyselskabernes vurdering er baseret på alle anmeldelser, der blev skrevet af passagerer hos KAYAK, efter at de havde fløjet med et flyselskab. KAYAK viser ikke anmeldelser, der er ældre end fem år. Læs om, hvordan KAYAK indsamler anmeldelser.
Har du brug for hjælp til at vælge, hvilket flyselskab du skal flyve med fra Aalborg til Dubai? KAYAKs anmeldelser af flyselskaber viser en samlet vurdering for hvert flyselskab ud fra en lang række faktorer, herunder komfort, boarding, underholding ombord med mere, for at gøre beslutningen nemmere. Se flyselskabernes vurderinger ifølge anmeldelser fra verificerede KAYAK-kunder.
7,8
KLMTotale score baseret på 1544 bedømmelser
7,2Underholdning
7,9Boarding
7,7Comfort
7,3Mad
8,4Besætning
Flyselskabsanmeldelser

Store mennesker skal have bredere sæder. Jeg var noget presset af min sidemand.

8,0 EneståendeJens Winther, dec. 2023BLL - AMS
Læs mere om anmeldelser af KLM

Store mennesker skal have bredere sæder. Jeg var noget presset af min sidemand.

Bestil billige fly fra Aalborg til Dubai

Flytilbud på enkeltrejse

flere stopFlere flyselskaber
8114 kmAAL-DXB

Filtrer efter stop

Fly fra Aalborg til Dubai

Afgang:

Aalborg (AAL)Danmark

Destination:

Dubai (DXB)Forenede Arabiske Emirater

Billetklasser:

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

Gå på opdagelse i destinationer: