Find fly
Tilbud
Indsigter
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips
Direkte fly

SGD - CPH

Find billige flyrejser fra Sønderborg til København fra 837 kr.

Dette er den billigste pris for en enkeltrejse med fly, fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly fra Sønderborg til København til Sønderborg med afgang den 24.7.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
tir. 23.7
tir. 30.7

Søg hundredevis af rejser på én gang for tilbud på fly til København

 
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Sønderborg til København, samt populære online rejsebureauer.
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Sønderborg til København, samt populære online rejsebureauer.
Det her er grundende til, at rejsende har søgt 43.709.550 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 31% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Fly fra Sønderborg til København – Indsigter og tendenser for rejser

Få datadrevne indsigter i og tendenser for flyrejser fra Sønderborg til København til at hjælpe dig med at finde de billigste flyrejser, det bedste tidspunkt at flyve på og meget mere.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve fra Sønderborg to København?

Gennemsnitsprisen på alle flyrejser fra Sønderborg til København, der på KAYAK blev klikket på hver dag i løbet af de seneste 12 måneder.
Prisen på dine flybilletter vil som regel være billigere, hvis du flyver til København på en tirsdag og dyrere på en mandag. Når du returnerer til Sønderborg, bør du overveje at flyve tilbage på en lørdag, og undgå tirsdage for bedre tilbud.

Hvilken måned er det billigst at flyve fra Sønderborg til København?

For at beregne månedlige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser fra Sønderborg til København for hver måned i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter medianen af alle værdier for hver måned.
Den billigste måned for flyrejser fra Sønderborg til København er oktober, hvor billetterne koster 1.374 kr. i gennemsnit. På den anden side er april og maj de dyreste måneder, med gennemsnitlige billetpriser på henholdsvis 1.744 kr. og 1.744 kr..

Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke en flyrejse fra Sønderborg til København?

For at beregne daglige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser fra Sønderborg til København for hver dag før afgang i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter gennemsnittet af alle værdier for hver måned.
For at få en pris under gennemsnittet på din flyrejse fra Sønderborg til København, bør du booke cirka 2 uger før afrejsen. For at få den absolut billigste pris, indikerer vores data, at du bør booke 86 dage før afrejsen.

Hvilke flyselskaber flyver direkte mellem Sønderborg og København?

Data for flyselskaber og priser er aggregeret fra resultater i KAYAKs søgeresultater fra de seneste 2 uger for flyrejser fra Sønderborg til København.
Der er kun ét flyselskab, der flyver direkte fra Sønderborg til København, nemlig Alsie Express. Det bedste tilbud på en enkeltbillet fra Alsie Express for ruten er 1.019 kr..

Hvor mange flyafgange er der mellem Sønderborg og København per dag?

Hver dag er der 2 direkte flyrejser, der afgår fra Sønderborg og lander i København, med en gennemsnitlig flyvetid på 0t. 45min.. Det mest almindelige afrejsetidspunkt er 20:00, og de fleste fly afgår om eftermiddagen. Hver uge er der 12 flyrejser, og der er det samme antal fly hver dag 2.

Hvilke billetklasser e der at vælge mellem for flyrejser mellem Sønderborg og København?

Denne gennemsnitspris på flyrejser for hver billetklasse på ruten er blevet fundet af brugere ved søgning på KAYAK i løbet af de seneste 2 uger.
Der er kun ​én billetklasse tilgængelig på ruten, nemlig Economy. Foretag en søgning på KAYAK for at finde de seneste priser og tilgængelighed for billetpriser, som varierer mellem de forskellige flyselskaber.

Hvornår er den tidligste afgang fra Sønderborg til København?

Hvis du er tidligt oppe, kan du tage det første fly fra Sønderborg klokken 07:00 og lande i København klokken 07:45.

Hvornår er den seneste afgang fra Sønderborg til København?

Hvis du foretrækker at flyve om aftenen, afgår det sidste fly fra Sønderborg til København klokken 20:00 og lander klokken 20:45.

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

juli

Det billigste fly

837 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid på, men med en 3% stigning i pris i gennemsnittet.
De mest populære tidspunkter at flyve på er også gennemsnitligt 9% billigere .
Fly fra Sønderborg til København

Hvornår bør du booke fly fra Sønderborg til København

Er du fleksibel ift. datoer? Find de bedste tidspunkter at rejse fra Sønderborg til Sønderborg på ud fra vores flydata fra det seneste år. Opdag den billigste måned og endda dag at flyve på.
Estimeret pris for returrejse
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for at give en forventet pris for enkeltrejser eller returrejser med en varighed af op til 40 dage. Vi forsøger at give faktiske minimumspriser for hver dato, men visse priser er anslået, og faktiske priser kan variere.

Ofte stillede spørgsmål om booking af fly fra Sønderborg til København

 • Hvilke flyvemaskinemodeller flyver oftest fra Sønderborg til København?

  ATR 72-201 / 202 er den flyvemaskinemodel, der oftest flyver på ruten Sønderborg til København.

 • Hvilke dage kan jeg flyve direkte fra Sønderborg til København på?

  Du kan tage et direkte fly fra Sønderborg til København på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, og søndag.

 • Hvordan finder KAYAK så lave priser på fly fra Sønderborg til København?

  KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly fra Sønderborg til København.

 • Hvordan hjælper KAYAKs værktøj Prisprognose mig med at vælge det rette tidspunkt at købe min flybillet fra Sønderborg til København på?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anveder historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til København fra Sønderborg ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

 • Hvad er KAYAK Mix på fly fra Sønderborg til København?

  KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til København med ét flyselskab og tilbage til Sønderborg med et andet.

 • Hvad består KAYAKs "fleksible datoer" af, og hvorfor skulle jeg interessere mig for dem, når jeg søger efter fly fra Sønderborg til København?

  Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til København fra Sønderborg i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

Se flere spørgsmål

KAYAKs bedste tips til at finde en billig flyrejse fra Sønderborg til København

 • Er du på udkig efter et billigt fly? 25% af vores brugere fandt flybilletter til denne rute for 819 kr. eller mindre enkelt og 1.647 kr. eller mindre retur.

Foretrækker du at flyve direkte fra Sønderborg til København Kastrup?

Se hvilke flyselskaber, der flyver direkte fra Sønderborg til Kastrup, hvilke dage de flyver på, og book direkte flyrejser.

Direkte afgange

Sønderborg til København Kastrup

mandag

Alsie Express

Alsie Express

tirsdag

Alsie Express

Alsie Express

onsdag

Alsie Express

Alsie Express

torsdag

Alsie Express

Alsie Express

fredag

Alsie Express

Alsie Express

søndag

Alsie Express

Alsie Express

Se flere direkte fly

Returrejser med direkte fly

København Kastrup til Sønderborg

mandag

Alsie Express

Alsie Express

tirsdag

Alsie Express

Alsie Express

onsdag

Alsie Express

Alsie Express

torsdag

Alsie Express

Alsie Express

fredag

Alsie Express

Alsie Express

søndag

Alsie Express

Alsie Express

Se flere direkte fly
Se flere direkte fly

Bestil billige fly fra Sønderborg til København

Seneste enkeltrejse flytilbud

 
Flyver du kun den ene vej? Nedenfor finder du nogle af de bedste tilbud på enkeltbilletter fra Sønderborg til København, der blev fundet på KAYAK inden for de seneste 72 timer.
24.7.ons.
direkteAlsie Express
0t. 45min.SGD-CPH
837 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly fra Sønderborg til København

Afgang:

Sønderborg (SGD)Danmark

Destination:

København (CPH)Danmark

Tilbud på hjemrejsefly:

København - Sønderborg

Billetklasser:

1.604 kr.

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

Gå på opdagelse i destinationer: