Hoteller Venedig

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Venedig

Venedig, VE, Italien
17. sep. — 18. sep.2
Venedig, VE, Italien
fre. 17.9
lør. 18.9
Hoteller Venedig

Værd at vide

Lavsæson

januarBilligste måned for overnatning med et gennemsnitlig 49% fald i prisen.

Højsæson

majDyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 32% stigning i prisen.

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.057 kr.Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.

Gennemsnitlig pris (weekend)

1.118 kr.Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Venedig

Mest anbefalede hoteller i Venedig

Vis alle

Venedig hoteller i nærheden af Markuspladsen

Vis alle

Hvad koster et hotel Venedig?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Venedig?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Venedig

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Venedig, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Venedig i januar og december.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Venedig, hvis du overnatter en tirsdag. Det modsatte gælder for fredag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Venedig.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Venedig på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 155 kr., mens det dyreste kostede 1.496 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Venedig i 3 dage.
 • Dronningen af Adriaterhavet eller byen på pæle – Venedig har mange kaldenavne, og det helt unikke særkende er husene bygget på pæle, samt de mange kanaler. Kanalerne omkring lagunen er noget, der skaber en helt unik atmosfære, som danner den perfekte kulisse for et romantisk hotelophold. Nogle af hotellerne i centrum omkring San Marco-pladsen byder på romantisk indretning. Start dagen med gratis morgenmad, og når dagen er omme med sightseeing og gondoltur, så nyd et boblebad hjemme på hotelværelset. Hoteller, der byder på alle disse faciliteter, er eksempelvis Ca' Fortuny, Hotel Ca' Alvise og Hotel Ai Reali DI Venezia.
 • Da Venedig er en lagune, er der naturligvis mulighed for at bo med udsigt til Adriaterhavet. Du kan nærmest overnatte ved vandkanten på overnatningssteder som eksempelvis Marty Guest House Venezia, Magic Rialto og Harry'S Guest House. Når der skal nydes en drink eller et glas lokal venetiansk vin med udsigt over byen fra en tagterrasse, så se nærmere på hoteller som Hotel Antica Locanda Al Gambero, Splendid Venice - Starhotels Collezione og Hotel Saturnia & International.
 • Langt de fleste turister i Venedig vælger at tage en enkelt overnatning. I den forbindelse er det oplagt at vælge et af hotellerne tæt på lufthavnen Marco Polo di Venezia. Der skal du se efter steder som Annia Park Hotel Venice Airport, Courtyard by Marriott Venice Airport eller Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Venedig

 • Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Venedig.

 • Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Venedig ligger på 1.149 kr. pr. nat. I løbet af de sidste 3 dage har KAYAK fundet gode tilbud på helt ned til 132 kr. pr. nat.

 • Venedig er en by, som skal opleves uanset interesse, for byens opbygning er helt unik på verdensplan. Derfor ser man både forretningsfolk, romantiske par og nygifte, rygsækrejsende og børnefamilier i byen. Det betyder et alsidigt hoteludbud, så det er muligt at overnatte billigt. Byens vandrehjem og bed and breakfast er de mest gunstige, hvad enten det er Venice Moon B&B, B&B Casa d’Oro, Hotel Hostel Colombo eller mange andre i samme stil med basisværelser uden mange faciliteter.

 • Selvom der findes billige hoteller omkring San Marco, så er centrum generelt dyr at overnatte i. Der findes dog billige områder både i den nordlige del af Dorsoduro, som eksempelvis Adua Hotel, Airone Hotel med flere, samt i området mellem San Marco og Castello i form af Realvenetians, Venice Star og mange andre. Det er også billigt at overnatte på den anden side af lagunen på fastlandet i området Mestre, hvor det bugner med billige overnatningssteder. Hotel Da Tito, B&B Paradiso og International B&B Venezia er blot få ud af mange muligheder.

 • En UNESCO-by som Venedig er attraktiv for turister hele året rundt. Byen på pæle med kanaler og gondoler er smuk på alle årstider, men alligevel er sommeren mest populær. Selvom det også er den varmeste sæson, så er byen pakket med turister. Dermed er der bedre chancer for at finde billige hoteller i vintersæsonen, hvor det også kan være ganske køligt i byen. Den første uge i september er ret populær, da Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica della Biennale di Venezia (Filmfestivalen i Venedig) løber af stablen.

 • Det er nemmest at komme omkring til fods i Venedigs hyggelige gader. Du vil med garanti også benytte dig af de mange transportmuligheder til vands. De såkaldte vaporetti er Venedigs lokale bådsystem, der forbinder Canal Grande med de mindre kanaler samt mindre øer som Lido og Murano. Det kan være en fordel at investere i et Venezia Unica Card til en pris på ca. 20 EUR (ca. 150 DKK) for en 48-timers billet. (Priser tjekket 10/04/2018).

 • Det bedste tilbud på et 3-stjernet hotelværelse i Venedig, der er fundet af KAYAK-brugere i løbet af de sidste 3 timer, kostede 204 kr., mens den laveste pris på et 4-stjernet hotelværelse lå på 237 kr.. Samlet set kostede det billigste værelse 158 kr..

 • KAYAK-brugere har fundet 3-stjernede hotelværelser i Venedig til denne weekend fra 196 kr. og 4-stjernede hotelværelser fra 363 kr.. Det billigste værelse i Venedig for den samme dato kostede 83 kr. pr. nat.

 • Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Venedig. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Venedig

 • Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

Hvor skal man overnatte i Venedig?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Venedig ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.