Hoteller i Venedig

Søg på hundredvis af rejsesider på én gang efter hoteller i Venedig

ons. 27.9
søn. 1.10
... med flere

Lad KAYAK klare søgningen

Spar penge på dit næste ophold

Søg på og sammenlign flere hundrede rejsesider på samme tid for at finde hoteller i Venedig

Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer

Filtrer efter gratis afbestilling, gratis morgenmad med mere

Spar penge ved at samle fly og hotel

Værd at vide

Lavsæson

februar

Højsæson

april

Gennemsnitlig pris (hverdag)

1.468 kr.

Gennemsnitlig pris (weekend)

2.022 kr.
Billigste måned for overnatning med et gennemsnitlig 69% fald i prisen.
Dyreste måned for overnatning med en gennemsnitlig 81% stigning i prisen.
Gennemsnitlig søn. - tor. pris over de sidste 2 uger.
Gennemsnitlig fre. & lør. pris over de sidste 2 uger.

De bedste hoteller i Venedig

De mest anbefalede hoteller i Venedig

Vis alle

Hoteller i Venedig i nærheden af Markuspladsen

Vis alle

De bedste hoteller med parkering i Venedig

Vis alle

Hvad koster et hotel i Venedig?

Her er vores mest populære hoteller, hvor du får mest for pengene

2 stjerner og ned

3 stjerner

4 stjerner og op

Hvornår skal man booke et hotel i Venedig?

Pris pr. nat på et 3-stjernet hotel. Priserne er ikke faste og kan ændre sig med tiden.
Gennemsnitlig pris pr. nat pr. måned
Gennemsnitlig pris pr. nat

De bedste tips til at finde de perfekte hoteltilbud i Venedig

 • Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Venedig, kan du overveje et besøg i lavsæsonen. Du kan finde billigere overnatningssteder i Venedig i februar og december.
 • Priserne på hotelværelser varierer. Der er mange faktorer, som spiller ind, men du kan sandsynligvis finde de bedste hoteltilbud i Venedig, hvis du overnatter en lørdag. Det modsatte gælder for torsdag, som normalt er den dyreste dag.
 • Bestil mindst 90 dage for at dit ophold begynder at få de bedste priser for overnatning i Venedig.
 • Det billigste 3-stjernede hotelværelse, der er blevet fundet i Venedig på KAYAK i de sidste 2 uger, kostede 261 kr., mens det dyreste kostede 2.941 kr..
 • Hvor længe skal du blive? KAYAK-brugere booker normalt overnatning i Venedig i 1 dag.
 • Dronningen af Adriaterhavet eller byen på pæle – Venedig har mange kaldenavne, og det helt unikke særkende er husene bygget på pæle, samt de mange kanaler. Kanalerne omkring lagunen er noget, der skaber en helt unik atmosfære, som danner den perfekte kulisse for et romantisk hotelophold. Nogle af hotellerne i centrum omkring San Marco-pladsen byder på romantisk indretning. Start dagen med gratis morgenmad, og når dagen er omme med sightseeing og gondoltur, så nyd et boblebad hjemme på hotelværelset. Hoteller, der byder på alle disse faciliteter, er eksempelvis Ca' Fortuny, Hotel Ca' Alvise og Hotel Ai Reali DI Venezia.
 • Da Venedig er en lagune, er der naturligvis mulighed for at bo med udsigt til Adriaterhavet. Du kan nærmest overnatte ved vandkanten på overnatningssteder som eksempelvis Marty Guest House Venezia, Magic Rialto og Harry'S Guest House. Når der skal nydes en drink eller et glas lokal venetiansk vin med udsigt over byen fra en tagterrasse, så se nærmere på hoteller som Hotel Antica Locanda Al Gambero, Splendid Venice - Starhotels Collezione og Hotel Saturnia & International.
 • Langt de fleste turister i Venedig vælger at tage en enkelt overnatning. I den forbindelse er det oplagt at vælge et af hotellerne tæt på lufthavnen Marco Polo di Venezia. Der skal du se efter steder som Annia Park Hotel Venice Airport, Courtyard by Marriott Venice Airport eller Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport.

Spørgsmål og svar i forhold til hotelreservation i Venedig

 • Hvordan finder man billige hoteller i Venedig?

  Venedig er en by, som skal opleves uanset interesse, for byens opbygning er helt unik på verdensplan. Derfor ser man både forretningsfolk, romantiske par og nygifte, rygsækrejsende og børnefamilier i byen. Det betyder et alsidigt hoteludbud, så det er muligt at overnatte billigt. Byens vandrehjem og bed and breakfast er de mest gunstige, hvad enten det er Venice Moon B&B, B&B Casa d’Oro, Hotel Hostel Colombo eller mange andre i samme stil med basisværelser uden mange faciliteter.

 • Hvilke områder er de billigste?

  Selvom der findes billige hoteller omkring San Marco, så er centrum generelt dyr at overnatte i. Der findes dog billige områder både i den nordlige del af Dorsoduro, som eksempelvis Adua Hotel, Airone Hotel med flere, samt i området mellem San Marco og Castello i form af Realvenetians, Venice Star og mange andre. Det er også billigt at overnatte på den anden side af lagunen på fastlandet i området Mestre, hvor det bugner med billige overnatningssteder. Hotel Da Tito, B&B Paradiso og International B&B Venezia er blot få ud af mange muligheder.

 • Hvornår på året finder man de billigste hoteller?

  En UNESCO-by som Venedig er attraktiv for turister hele året rundt. Byen på pæle med kanaler og gondoler er smuk på alle årstider, men alligevel er sommeren mest populær. Selvom det også er den varmeste sæson, så er byen pakket med turister. Dermed er der bedre chancer for at finde billige hoteller i vintersæsonen, hvor det også kan være ganske køligt i byen. Den første uge i september er ret populær, da Mostra Internazionale d'Arte Cinematografica della Biennale di Venezia (Filmfestivalen i Venedig) løber af stablen.

 • Hvordan kommer man nemmest rundt i byen?

  Det er nemmest at komme omkring til fods i Venedigs hyggelige gader. Du vil med garanti også benytte dig af de mange transportmuligheder til vands. De såkaldte vaporetti er Venedigs lokale bådsystem, der forbinder Canal Grande med de mindre kanaler samt mindre øer som Lido og Murano. Det kan være en fordel at investere i et Venezia Unica Card til en pris på ca. 20 EUR (ca. 150 DKK) for en 48-timers billet. (Priser tjekket 10/04/2018).

 • Hvor skal man bo i Venedig?

  Hoteller i Lido, Mestre-Carpenedo og tæt på Lido Beach har flest søgninger på KAYAK.

 • Hvilke hoteller i nærheden af Lido Beach kan anbefales?

  Rejsende, der godt kan lide at bo tæt på Lido Beach, anbefaler Hotel Excelsior Venice, Hotel Petit Palais og Ca' del Moro.

 • Hvad koster et hotel i Venedig?

  Gennemsnitsprisen på et dobbeltværelse i Venedig ligger på 2.247 kr. pr. nat. I løbet af de sidste 3 dage har KAYAK fundet gode tilbud på helt ned til 157 kr. pr. nat.

 • Er hoteller i Venedig sikre at opholde sig på under corona-krisen?

  Hoteller er sikre miljøer for rejsende, så længe de korrekt implementerer sanitære forholdsregler som reaktion på coronavirus (COVID-19). Vi anbefaler dog at tage kontakt til de lokale myndigheder vedrørende sikkerhedsprocedurer for hoteller i Venedig.

 • Hvad koster et hotel i Venedig til i nat?

  Det bedste tilbud på et 3-stjernet hotelværelse i Venedig, der er fundet af KAYAK-brugere i løbet af de sidste 3 timer, kostede 329 kr., mens den laveste pris på et 4-stjernet hotelværelse lå på 782 kr.. Samlet set kostede det billigste værelse 329 kr..

 • Hvordan finder jeg et hotel i centrum af Venedig?

  Når du har søgt efter hoteller på KAYAK, kan du finjustere din søgning efter nabolag, så du kan vælge de vigtige områder i Venedig. Du kan også søge ved hjælp af et kort over byen, så du kan vælge en bestemt beliggenhed, f.eks. centrum af Venedig

 • Hvordan finder jeg hoteller i nærheden af mig?

  Tag et kig på vores omfattende hotelkort for at finde de bedste hoteller i nærheden af dig.

 • Er der hoteller med gratis parkering i Venedig?

  Der er mange hoteller i Venedig, der tilbyder både parkering og gratis parkering. Populære valg blandt KAYAK-brugere inkluderer Annia Park Hotel Venice Airport, NH Venezia Laguna Palace og Four Points by Sheraton Venice Mestre.

Hvor skal man overnatte i Venedig?

Vores kort hjælper dig med at finde det perfekte sted at bo i Venedig ved at vise dig de enkelte hotellers nøjagtige placering.