Find fly
Tilbud
Indsigter
Hvornår er det bedst at booke
Ofte stillede spørgsmål og tips
Direkte fly

AAR - STN

Find billige flyrejser fra Aarhus til London-Stansted fra 133 kr.

Dette er den billigste pris for en enkeltrejse med fly, fundet af en KAYAK-bruger inden for de seneste 72 timer, når der blev søgt efter fly fra Aarhus til London-Stansted til Aarhus med afgang den 25.6.. Der tages forbehold for prisændringer, og det er muligt at de viste flypriser ikke er tilgængelige på alle afgange eller rejsedatoer. Klik på prisen for at kopiere søgningen for dette tilbud.
1 voksen
0 tasker
fre. 17.5
fre. 24.5

Søg på hundredvis af rejsesider på samme tid efter tilbud på fly til London-Stansted

 
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Aarhus til London, samt populære online rejsebureauer.
Her er de flyselskaber, som KAYAKs brugere oftest har valgt blandt vores søgeresultater ved søgning efter flyrejser fra Aarhus til London, samt populære online rejsebureauer.
Det her er grundende til, at rejsende har søgt 44.553.814 gange på KAYAK de sidste 7 dage:

Spar 25% eller mereSammenlign flere rejsesider med én søgning

Overvåg priserIkke klar til at booke? Lav en prisalarm, til når priserne falder.

Filtrér dine tilbudVælg billetklasse, gratis wi-fi og mere.

Saml dine flyrejser og spar pengeSpar penge, når du samler dit fly og hotel.

Billige flytilbud fra Aarhus til London-Stansted (AAR-STN)

Her er nogle af de bedste tilbud på flybilletter til en returrejse fra Aarhus til Aarhus, med afgang i løbet af de næste par måneder, der blev fundet på KAYAK for nylig. Selvom disse fly var tilgængelige på KAYAK i løbet af de sidste 72 timer, så kan priser og tilgængelighed variere, og tilbud kan udløbe.
Find de bedste priser og tilbud for dig ved at vælge dine rejsedatoer.
Vælg dine datoer
15:10 - 15:55AAR-STN
1t. 45min.direkte
06:10 - 08:50STN-AAR
1t. 40min.direkte
1.405 kr.Ryanair
Find tilbud
tor. 9. maj - søn. 12. maj
09:15 - 19:25AAR-STN
11t. 10min.2 stop
08:00 - 19:40STN-AAR
10t. 40min.2 stop
3.020 kr.
Find tilbud
tor. 30. maj - søn. 2. juni
06:30 - 11:15AAR-STN
5t. 45min.2 stop
17:10 - 19:20STN-AAR
25t. 10min.1 stop
5.176 kr.
Find tilbud
tor. 9. maj - søn. 12. maj
06:30 - 19:25AAR-STN
13t. 55min.2 stop
08:00 - 19:40STN-AAR
10t. 40min.2 stop
6.174 kr.
Find tilbud
tor. 9. maj - søn. 12. maj
06:30 - 19:25AAR-STN
13t. 55min.2 stop
08:00 - 19:20STN-AAR
10t. 20min.3 stop
6.483 kr.
Find tilbud
tor. 9. maj - søn. 12. maj
18:10 - 11:40AAR-STN
18t. 30min.3 stop
08:00 - 19:20STN-AAR
10t. 20min.3 stop
7.262 kr.
Find tilbud
tor. 9. maj - søn. 12. maj

Fly fra Aarhus til London-Stansted – Indsigter og tendenser for rejser

Få datadrevne indsigter i og tendenser for flyrejser fra Aarhus til London-Stansted til at hjælpe dig med at finde de billigste flyrejser, det bedste tidspunkt at flyve på og meget mere.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve fra Aarhus to London-Stansted?

Gennemsnitsprisen på alle flyrejser fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn, der på KAYAK blev klikket på hver dag i løbet af de seneste 12 måneder.
Hvis du er fleksibel med datoerne for din flyrejse, bør du overveje at flyve til London-Stansted på en lørdag, da vi generelt finder de bedste priser på denne dag for netop denne rute. På den anden side er fredag den dyreste dag at flyve fra Aarhus til London-Stansted. Når det kommer til din returbillet, anbefaler vi at du flyver på en tirsdag og undgår fredage for de bedste tilbud.

Hvilken måned er det billigst at flyve fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn?

For at beregne månedlige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn for hver måned i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter medianen af alle værdier for hver måned.
Den billigste måned for flyrejser fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn er januar, hvor billetterne koster 204 kr. i gennemsnit. På den anden side er oktober og maj de dyreste måneder, med gennemsnitlige billetpriser på henholdsvis 653 kr. og 625 kr..

Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke en flyrejse fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn?

For at beregne daglige gennemsnitspriser tager KAYAK alle priser for flyrejser fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn for hver dag før afgang i løbet af det seneste år, fjerner de øverste 0,1% af resultaterne for at tage højde for outliers og finder derefter gennemsnittet af alle værdier for hver måned.
For at få en pris under gennemsnittet på din flyrejse fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn, bør du booke cirka 5 dage før afrejsen. For at få den absolut billigste pris, indikerer vores data, at du bør booke 17 dage før afrejsen.

Hvilke flyselskaber flyver direkte mellem Aarhus og London-Stansted Lufthavn?

Data for flyselskaber og priser er aggregeret fra resultater i KAYAKs søgeresultater fra de seneste 2 uger for flyrejser fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn.
Der er kun ét flyselskab, der flyver direkte fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn, nemlig Ryanair. Det bedste tilbud på en enkeltbillet fra Ryanair for ruten er 174 kr..

Hvor mange flyafgange er der mellem Aarhus og London-Stansted Lufthavn per dag?

Der er maks. 1 direkte fly pr. dag, der afgår fra Aarhus og lander i London-Stansted Lufthavn, med en gennemsnitlig flyvetid på 1t. 45min.. Det mest almindelige afrejsetidspunkt er 09:00, og de fleste fly afgår om morgenen. Der er 6 flyafgange hver uge.

Hvilke billetklasser e der at vælge mellem for flyrejser mellem Aarhus og London-Stansted Lufthavn?

Denne gennemsnitspris på flyrejser for hver billetklasse på ruten er blevet fundet af brugere ved søgning på KAYAK i løbet af de seneste 2 uger.
Der er kun ​én billetklasse tilgængelig på ruten, nemlig Economy. Foretag en søgning på KAYAK for at finde de seneste priser og tilgængelighed for billetpriser, som varierer mellem de forskellige flyselskaber.

Hvor lang er flyrejsetiden mellem Aarhus og London-Stansted?

Varigheden af en nonstop flyrejse til London-Stansted fra Aarhus er typisk 1t. 45min.. Rejsen tilbagelægger en distance på 1.344 km.

Hvornår er den tidligste afgang fra Aarhus til London-Stansted?

Hvis du er tidligt oppe, kan du tage det første fly fra Aarhus klokken 09:15 og lande i London-Stansted Lufthavn klokken 10:00.

Hvornår er den seneste afgang fra Aarhus til London-Stansted?

Hvis du foretrækker at flyve om aftenen, afgår det sidste fly fra Aarhus til London-Stansted Lufthavn klokken 15:10 og lander klokken 15:55.

Værd at vide

Lavsæson

januar

Højsæson

juli

Det billigste fly

133 kr.
Bedste tidspunkt at undgå myldretid med et gennemsnitlig 54% fald i prisen.
Mest populære tid at flyve på med en gennemsnitlig 24% stigning i prisen.
Fly fra Aarhus til London-Stansted

Hvornår bør du booke fly fra Aarhus til London-Stansted

Er du fleksibel ift. datoer? Find de bedste tidspunkter at rejse fra Aarhus til Aarhus på ud fra vores flydata fra det seneste år. Opdag den billigste måned og endda dag at flyve på.
Estimeret pris for returrejse
KAYAK ser på alle historiske flydata for hver dato for at give en forventet pris for enkeltrejser eller returrejser med en varighed af op til 40 dage. Vi forsøger at give faktiske minimumspriser for hver dato, men visse priser er anslået, og faktiske priser kan variere.

Ofte stillede spørgsmål for booking af fly fra Aarhus til London-Stansted

 • Hvilke flyvemaskinemodeller flyver oftest fra Aarhus til London-Stansted?

  Boeing 737 MAX 8 er den flyvemaskinemodel, der oftest flyver på ruten mellem Aarhus og London-Stansted.

 • Hvilke dage kan jeg flyve direkte fra Aarhus til London-Stansted på?

  Du kan tage et direkte fly fra Aarhus til London-Stansted på mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, lørdag, og søndag.

 • Hvordan finder KAYAK så lave priser på fly fra Aarhus til London-Stansted?

  KAYAK er en rejsesøgemaskine. Det betyder, at vi leder på hele nettet for at finde så gode priser som muligt til vores brugere. De 2 milliarder flyforespørgsler, som vi behandler årligt, gør det muligt for os at vise et bredt udvalg af priser og muligheder på fly fra Aarhus til London-Stansted.

 • Hvordan hjælper KAYAKs værktøj Prisprognose mig med at vælge det rette tidspunkt at købe min flybillet fra Aarhus til London-Stansted på?

  KAYAKs værktøj Prisprognose anvender historiske data til at forudse, om det er sandsynligt, at prisen for et fly til London-Stansted fra Aarhus ændrer sig inden for 7 dage, så du som rejsende ved, om du skal vente eller booke nu.

 • Hvad er KAYAK Mix på fly fra Aarhus til London-Stansted?

  KAYAK Mix giver dig mulighed for at kombinere enkeltbilletter og derved spare penge i forhold til en traditionel returbillet. Du kan flyve til London-Stansted med ét flyselskab og tilbage til Aarhus med et andet.

 • Hvad består KAYAKs "fleksible datoer" af, og hvorfor skulle jeg interessere mig for dem, når jeg søger efter fly fra Aarhus til London-Stansted?

  Nogle gange er rejsedatoerne ikke helt fasttømret. Hvis du har mulighed for at være fleksibel, kan de fleksible datoer vise dig alle mulighederne for at flyve til London-Stansted fra Aarhus i op til 3 dage før/efter dine foretrukne datoer. Du kan derefter vælge de fly, der passer dig bedst.

Se flere spørgsmål

De bedste tips til at finde billige fly fra Aarhus

 • Er du på udkig efter et billigt fly? 25% af vores brugere fandt returbilletter til denne rute for 982 kr. eller mindre.

Foretrækker du at flyve direkte fra Aarhus til London-Stansted?

Se hvilke flyselskaber, der flyver direkte fra Aarhus til London-Stansted, hvilke dage de flyver på, og book direkte flyrejser.

Direkte afgange

Aarhus til London-Stansted

tirsdag

Ryanair

Ryanair

onsdag

Ryanair

Ryanair

torsdag

Ryanair

Ryanair

lørdag

Ryanair

Ryanair

søndag

Ryanair

Ryanair

Se flere direkte fly

Returrejser med direkte fly

London-Stansted til Aarhus

tirsdag

Ryanair

Ryanair

onsdag

Ryanair

Ryanair

torsdag

Ryanair

Ryanair

lørdag

Ryanair

Ryanair

søndag

Ryanair

Ryanair

Se flere direkte fly
Se flere direkte fly

Bestil billige fly fra Aarhus til London

Seneste enkeltrejse flytilbud

 
Flyver du kun den ene vej? Nedenfor finder du nogle af de bedste tilbud på enkeltbilletter fra Aarhus til London, der blev fundet på KAYAK inden for de seneste 72 timer.
25.6.tir.
direkteRyanair
1t. 45min.AAR-STN
133 kr.
8.5.ons.
direkteRyanair
1t. 45min.AAR-STN
190 kr.
24.5.fre.
2 stop
7t. 05min.AAR-STN
1.334 kr.
8.5.ons.
2 stop
35t. 05min.AAR-STN
1.510 kr.
25.6.tir.
3 stop
48t. 40min.AAR-STN
1.531 kr.
25.6.tir.
2 stop
23t. 50min.AAR-STN
1.721 kr.
8.5.ons.
3 stop
17t. 15min.AAR-STN
2.079 kr.
24.5.fre.
3 stop
11t. 25min.AAR-STN
2.149 kr.

Filtrer efter stop

Filtrer efter flyselskab

Filtrer efter pris

Fly fra Aarhus til London-Stansted

Afgang:

Aarhus (AAR)Danmark

Destination:

London-Stansted (STN)Storbritannien

Tilbud på hjemrejsefly:

London-Stansted - Aarhus

Billetklasser:

801 kr.

Gå på opdagelse i afrejselufthavne:

Gå på opdagelse i destinationer: